[ed2k] L'un per l'altre (DVBrip)

Sèries i programes de TV

Moderadors: naroatna, xordi, arakelov

Avatar de l’usuari

Autor del tema
r5004
Entrades: 14069
Membre des de: dc. nov. 01, 2006 8:08
Status: Desconnectat

[ed2k] L'un per l'altre (DVBrip)

#1

Entrada Autor: r5004 » dt. gen. 26, 2010 13:11

L'un per l'altre

Imatge
TV3
tv3.cat ha escrit:El Toni, un mestre d'història i arqueòleg frustrat, s'ha ajuntat amb la Maria, recepcionista de l'hostal Lisboa. És fill dels propietaris d'un sex shop de Barcelona, 'La Venus d'Horta', regentat per la Rosa, la mare. El Pare, el Poppins, retirat deu anys abans de la jubilació, dedica la seva vida als seus dos hobbies: la vida contemplativa i la música rock.

La sèrie s'inicia quan el Toni i la Maria s'instal·len al pis situat damunt el sex-shop i just a sota del pis dels pares del Toni. Aquest pis és propietat dels sogres de la Maria, un regal enverinat que farà que el Toni i la Maria se sentin sempre en deute.

Tot i que al Toni i a la Maria els feia molta il·lusió casar-se acaben ajuntant-se com els pares d'ell desitgen. La Rosa i el Poppins no s'han casat mai, i no poden entendre que el seu fill vulgui fer una cosa tan carca. De fet, quan el Toni els diu que es pensen casar, tenen un dels disgustos més grans de la seva vida. 'En què ens hem equivocat? Però, que no l'hem educat bé?'.

Total, com passa amb moltes parelles, acaben cedint davant la insistència dels pares. Perquè no es disgustin i perquè, si no es casen, els pensen donar un pis. Des del moment en què accepten aquestes condicions, la Maria s'adona que la seva família política té un estil de vida força peculiar, que la deixarà fascinada. En canvi, a en Toni li servirà per tornar a descobrir el que ja sabia: ell i la família no s'han entès mai.


Elinks
L'un per l'altre -1x01- Ajuntem-nos una mica (DVBrip català per Petiso)(TotsRucs.cat).avi
El Toni i la Maria decideixen casar-se. El que per ells, i sobretot pel Toni, ha de ser el dia més feliç de la seva vida, es va convertint en un malson. Sobretot gràcies a la Rosa i el Poppins, els pares del Toni, que no veuen amb gaire bons ulls que el seu fill faci una cosa tan retrògrada, des del seu punt de vista, com casar-se. I pensen fer servir totes les seves armes perquè el seu fill no es casi.

L'un per l'altre -1x02- Vull sortir (DVBrip català per r5004)(TotsRucs.cat).avi
La Maria sortiria de marxa cada nit, i en canvi el Toni és un home de casa que no vol sortir tant. La Maria proposa una solució perquè tots dos estiguin contents: ella sortirà de farra i ell es quedarà a casa. Però el remei serà pitjor que la malaltia, perquè el Toni no solament no vol quedar-se a casa sol, sinó que també s'hi quedi la Maria.

L'un per l'altre -1x03- Banyes (DVBrip català per r5004)(TotsRucs.cat).avi
Gràcies al Calafell, el Toni s'assabenta que la Joana sempre l'ha trobat molt atractiu. A partir d'aquest moment el Toni es mira a la Joana amb uns altres ulls i ell també la troba extremadament desitjable. Per la seva banda, a la Rosa li fa gràcia un noi que treballa en una verduleria de la plaça. Feia anys que no hi anava a comprar tan sovint.

L'un per l'altre -1x04- Ambicions (DVBrip català per r5004)(TotsRucs.cat).avi
El Toni està passant una crisi laboral. Ell volia ser un gran arqueòleg i ha acabat sent un trist professor d'institut. El problema s'agreuja quan un antic company de la Facultat li ofereix marxar amb ell a Egipte per excavar unes runes. Tothom li diu que és la oportunitat de la seva vida, però ell no ho veu tan clar. Per la seva banda, la Maria també reb una bona oferta que la obliga a canviar els seus plans a curt termini.

L'un per l'altre -1x05- Sense vídeo (DVBrip català per r5004)(TotsRucs.cat).avi
El Toni i la Maria gasten més del que tenen. Es juren l'un a l'altre reduir despeses i deixar de comprar coses innecessàries. Però el problema és que pel que un d'ells és innecessari, per l'altre és vital. Com el video, que s'espatlla i el Toni no pot viure sense ell. A partir d'aquest moment haurà de seguir diverses tàctiques per poder tenir un video nou i al mateix temps no trencar el seu jurament. Per la seva banda, la Poppins Band inicia una gira que comença a l'Hotel del Calafell.

L'un per l'altre -1x06- Hem de fer-ho més (DVBrip català per r5004)(TotsRucs.cat).avi
La Maria, gràcies al Calafell, arriba a la conclusió que ella i el Toni fan l'amor per sota de la mitja de gent. Tan ella com el Toni es preocupen perquè això vol dir que estan perdent la passió i decideixen recuperar-la. Per la seva banda, el Calafell està passant una crisi i ja fa massa dies que no lliga. Potser si li tira l'ham a la Joana...

L'un per l'altre -1x07- Fregues (DVBrip català per r5004)(TotsRucs.cat).avi
Mentre un massatgista li fa massatges pel lumbago, el Toni té una erecció. Li explica el que li ha passat al Calafell i aquest no dubte ni un moment: si li ha passat això és perquè és homosexual o bisexual. A partir d'aquest moment, tots dos començaran un regitzell de proves per esbrinar la veritable naturalesa sexual del Toni. Mentrestant la Rosa i el Poppins han decidit vendre el sex shop i retirar-se.

L'un per l'altre -1x08- Fums (DVBrip català per r5004)(TotsRucs.cat).avi
De forma casual la Maria es retroba amb una antiga companya de classe. S'ha casat amb un home ric i ara està carregada de calers. La Maria no vol que la seva antiga companya descobreixi que ella és recepcionista d'un hotel de tercera i menteix sobre la seva situació. A partir d'aquest moment, la Maria i el Toni comencen a dur un tren de vida altíssim per donar credibilitat a la mentida. Però el Toni veu que això no es pot aguantar. I, la Maria, tampoc no hi ha qui l'aguanti.

L'un per l'altre -1x09- Últimes voluntats (DVBrip català per r5004)(TotsRucs.cat).avi
Durant la celebració del seu centenari, la padrina del Toni es mor a casa seva. La dona ha deixat escrit en el seu testament el que vol que el Toni faci amb les seves cendres: llençar-ne una part a Cuenca. El Toni decideix no fer-ho perquè li fa mandra haver d'anar tan lluny. A partir d'aquest moment, al Toni comencen a passar-li fets paranormals.

L'un per l'altre -1x10- La Boles (DVBrip català per r5004)(TotsRucs.cat).avi
Tots descobreixen esverats que la Joana és una mentidera compulsiva. Ha mentit sobre la seva situació personal i laboral al seu pare i el pitjor de tot és que en la mentida hi està involucrat el Toni. Li ha dit que és el seu marit. Ara el seu pare ve a visitar-la i els hi demana a tots que sisplau l'ajudin a impedir que descobreixi la veritat. Els altres acceptaran però a canvi d'alguna cosa.

L'un per l'altre -1x11- Brokers (DVBrip català per r5004)(TotsRucs.cat).avi
Ja fa anys que el Calafell inverteix petites quantitats a la borsa,i guanyen per donar-se petits capricis. Quan els altres se n'assabenten i també decideixen jugar. La Rosa i la Joana comencen a guanyar diners a cabassos, i el Toni i la Maria, també a cabassos, els perden. Però la borsa dóna moltes voltes.

L'un per l'altre -1x12- No pot ser (DVBrip català per r5004)(TotsRucs.cat).avi
La Rosa i el Poppins estan fent obres al seu pis i, mentre duren, decideixen instal.lar-se al pis del Toni i la Maria. Al principi la convivència sembla difícil, però enlloc d'arreglar-se, la cosa cada cop va a pitjor. Tant , que es posa en perill la continuïtat de les dues parelles... i de la sèrie.

L'un per l'altre -1x13- Amic aborigen (DVBrip català per r5004)(TotsRucs.cat).avi
El Toni és nomenat jurat d'un concurs de redaccions escolars patrocinat per la popular beguda refrescant Koala Kola. Ell està profundament emocionat per la responsabilitat que això suposa, però el que no s'imagina són les pressions que rebrà des del primer moment per tal d'influir en la seva decisió a l'hora de triar l'alumne guanyador.

L'un per l'altre -1x14- Hem mort el llop (DVBrip català per r5004)(TotsRucs.cat).avi
Com cada Festa Major, el Toni, la Rosa, el Poppins, la Joana, el Calafell i la Maria participen en la representació de Terra Baixa que es fa a Horta. La Rosa és la directora, però aquest any hi ha una sorpresa, el director serà el LLuis Pasqual. La seva arribada provoca tants canvis en el repartiment i la forma d'assajar, que s'haurà d'afrontar a una revolta comandada per la pròpia Rosa.

L'un per l'altre -2x01- Sense pèls a la llengua (DVBrip català per r5004)(TotsRucs.cat).avi
El Toni i la Maria estan enganxats a un programa de televisió que es diu "Sense pèls a la llengua" on les parelles on s'ha de demostrar que es coneixen molt bé. La Rosa i el Poppins decideixen apuntar la Maria i el Toni sense que ells ho sàpiguen. El Toni i la Maria decideixen fer trampes i pacten les respostes. La primera vegada els surt bé i passen a la següent fase, però quan tornen a provar-ho l'estratègia els surt fatal i queden en evidència davant tota l'audiència del programa.

L'un per l'altre -2x02- Les anàlisis (DVBrip català per r5004)(TotsRucs.cat).avi
La Rosa i la Maria posen a règim els seus marits perquè han descobert que el colesterol els surt per les orelles. El Toni i el Poppins fan tol el que poden per saltar-se'l.

L'un per l'altre -2x03- Les festes d'Horta (DVBrip català per r5004)(TotsRucs.cat).avi
El Toni descobreix que la majoria dels seus alumnes no coneixen res de la historia del seu propi barri. Indignat per aquesta situació decideix recuperar les festes populars d'Horta ajudat pel Sorribes i la resta de professors. D'altra banda la resta de personatges prefereixen aprofitar les festes de Gràcia que secundar la iniciativa del Toni.

L'un per l'altre -2x04- Dubtes raonables (DVBrip català per r5004)(TotsRucs.cat).avi
Al Toni l'han triat per formar part d'un jurat popular. N'està tant orgullós que comença afer com el Henry Fonda a "dotze homes sense pietat". Acaba posant-se en contra tot el jurat.

L'un per l'altre -2x05- L'amic famós (DVBrip català per r5004)(TotsRucs.cat).avi
Un actor televisiu popular molt amic del Calafell acaba fent cap al seu hostal fugint de l'assetjament a què el sotmeten els paparazzi. El Toni es queda fascinat amb la personalitat del famós però la resta de personatges només li troben defectes i decideixen aprofitar la seva estança a l'hostal per treure'n un benefici econòmic.

L'un per l'altre -2x06- Primer amor (DVBrip català per r5004)(TotsRucs.cat).avi
La Baronessa Pom Plissen, amor de joventut del Poppins, apareix a Horta. A la Rosa li puja la mosca al nas. Si la Plissen ha tornat, no pot ser per res de bo.

L'un per l'altre -2x07- Sospites habituals (DVBrip català per r5004)(TotsRucs.cat).avi
Per l'aniversari de la Maria el Toni li regala uns prismàtics. Ella els utilitza per espiar els veïns, dia i nit. Fins que un dia li sembla veure que es comet un crim a l'edifici del davant. Decideixen que, abans d'avisar a la policia, han d'entrar al pis a buscar proves. Ho fan a sorts i li toca al Toni, que estarà a punt de ser descobert pel suposat assassí.

L'un per l'altre -2x08- L'assistenta (DVBrip català per r5004)(TotsRucs.cat).avi
La dona de fer feines del Toni i la Maria s'ha trencat les cames per culpa del Toni. Ell se sent tan culpable que decideix fer-li les feines sense dir-ho a ningú.

L'un per l'altre -2x09- Els tiets d'Amèrica (DVBrip català per r5004)(TotsRucs.cat).avi
La Maria rep una herència d'Amèrica. No semblen diners nets. Però entre l'ètica i la pela, la Maria ho té clar : La pela!

L'un per l'altre -2x10- L'amic encallat (DVBrip català per r5004)(TotsRucs.cat).avi
De forma inesperada es presenta a casa del Toni el que havia estat el seu millor amic d'adolescència i joventut. Fa temps havien acabat barallats, però ara sembla que la seva amistat torna amb més força que mai. El Toni i el seu amic comencen a comportar-se igual com es comportaven vint anys enrera. I això, no agrada a gairebé ningú.

L'un per l'altre -2x11- Objecte de desig (DVBrip català per r5004)(TotsRucs.cat).avi
La mare d'un alumne del Toni s'enamora follament d'ell. El que en un principi és una cosa que fa pujar l'ego del Toni s'acaba convertint en un malson que amenaça la seva vida professional i privada.

L'un per l'altre -2x12- Renovar-se o morir (DVBrip català per r5004)(TotsRucs.cat).avi
La Maria va a una festa d'antics alumnes i troba que tothom és molt modern. Decideix que ella i el Toni estan antiquats i s'han de posar al dia. Organitzen una festa on tothom va a l'última i el Toni i la Maria fan el que poden per integrar-se. Finalment, però, els amics moderns resulten ser uns impresentables i el Toni els fa fora sense contemplacions.

L'un per l'altre -2x13- L'estafa perfecta (DVBrip català per r5004)(TotsRucs.cat).avi
El Cabanes es presenta a l'hostal amb tot d'ecultures que li ha deixat en herència una parenta llunyana. Un alemany que s'allotja a l'hostal descobrirà una figura d'un important escultor. El Calafell, la Maria, El Toni i la Rosa s'empescaran la manera d'estafar el Cabanes i quedar-se amb la figureta, encara que, finalment, els estafats seran ells mateixos.

L'un per l'altre -2x14- La becària (DVBrip català per r5004)(TotsRucs.cat).avi
La Maria està desbordada de feina. Obliga el Calafell a acceptar una becària. Però aquesta acaba resultant massa eficient i la Maria té por que li prengui la feina.

L'un per l'altre -2x15- Per molts anys (DVBrip català per r5004)(TotsRucs.cat).avi
La Rosa fa 60 anys, però no ho accepta. Fa tres anys que diu que en fa 57. Tot el barri es posa d'acord per treure-li la bena dels ulls i que assumeixi d'un cop que s'està fent gran.

L'un per l'altre -2x16- Estrelles Miguelón (DVBrip català per r5004)(TotsRucs.cat).avi
Un crític gastronòmic de la prestigiosa Guia Miguelón atorga a un plat cuinat per error entre el Toni i el Calafell, la màxima puntuació, les preuades tres estrelles Miguelón. A partir d'aquest moment l'Hotel Lisboa es transforma en un lloc de culte per tots els sibarites de la ciutat. El Toni i el Calafell, creguts del seu geni culinari, decideixen revolucionar la cuina d'autor.

L'un per l'altre -2x17- La mota negra (DVBrip català per r5004)(TotsRucs.cat).avi
El Calafell convenç el Toni perque s'inventi una malaltia crònica. Volen estafar a l'assegurança. Però el Toni se sent massa culpable i les coses no surten com esperaven.

L'un per l'altre -2x18- Sóc un boques (DVBrip català per r5004)(TotsRucs.cat).avi
El Toni i la Maria reben la visita d'un cosí del Toni. El cosí es presenta amb la seva nòvia, una tal Susanna. Durant el sopar que fan tots quatre al pis, el Toni fica la pota i desvetlla que el cosí havia tingut un "rotllo" mentre ja anava amb la Susanna. Això fa que la noia trenqui amb el cosí. El Toni se sent molt culpable i provarà d'arreglar les coses, però no farà res més que empitjorar-les.

L'un per l'altre -2x19- Batalla de reines (DVBrip català per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
El Calafell, sembla que per primera vegada a la seva vida, s'ha enamorat i té novia formal. La noia en qüestió és l'antiga companya del cosí del Toni. El homes la troben perfecta i fantàstica. En canvi la Maria, la Rosa i la Joana estan disposades a començar una guerra bruta per tal que el Calafell deixi a la noia.

L'un per l'altre -2x20- Gugú Gagà (DVBrip català per r5004)(TotsRucs.cat).avi
Un familiar de la Maria els demana que cuidin al seu bebè durant uns dies. L'instint maternal inunda el barri.

L'un per l'altre -2x21- El Travolta d'Horta (DVBrip català per r5004)(TotsRucs.cat).avi
El Calafell està anant amb la Susanna i la Joana se sent fatal, no sap què li passa. De cop es desmaia i en un "flash-back" veiem l'adolescència de la Joana, el Calafell, el Toni i la Maria. Són els anys vuitanta i s'està preparant una gran festa a l'hostal Lisboa. El Toni i la Maria encara no surten junt i la Joana està enamorada del Calafell però ell és un guaperes que la troba nena.

L'un per l'altre -2x22- El casament (DVBrip català per r5004)(TotsRucs.cat).avi
El Calafell està a punt de casar-se. Al Toni li encarreguen de fer de padrí de boda i a ell li fa una il·lusió desmesurada. Ha de fer el vers i no li surt perquè està bloquejat per la responsabilitat. La Joana decideix que li confessarà al Calafell que n'està enamorada. El dia de la boda el Calafell es fa enrere i no es presenta a l'església.

L'un per l'altre -2x23- Recuperació (DVBrip català per r5004)(TotsRucs.cat).avi
L'escola Xapí rep la visita d'un inspector que certifica que el nivell de l'escola és lamentable. Tots els professors es veuen obligats a presentar-se a un examen. El Toni fa massa temps que no estudia i no es recorda de res. El Poppins diu que l'ajudarà a aprovar, encara que sigui amb mètodes poc legals.

L'un per l'altre -2x24- L'avi fatxa (DVBrip català per r5004)(TotsRucs.cat).avi
En una de les fotos antigues que hi ha penjades a l'Hostal, descobreixen que un dels homes té la cara esborrada. Aquest home era l'avi matern del Toni, algú de qui mai es parla a casa seva. Investigant i remenant les golfes el Toni descobreix que el seu avi va ser un home amb un passat fosc durant la guerra civil i odiat per gairebé tothom.

L'un per l'altre -2x25- L'enemic d'Horta (DVBrip català per r5004)(TotsRucs.cat).avi
Al sex shop apareixen unes taques d'humitat a la pared, però algú, enlloc de veure-hi una taca hi veu la cara d'una noia celta. Tot el barri decideix treure profit d'aquest fet extraordinari i Horta i el sex shop s'acaben convertint en un lloc de pelegrinatge de tots els celtes del món. Tothom està content menys el Toni que decideix destapar la mentida que entre tots han creat.
r5004 l’ha editat per darrera vegada el dia: dl. nov. 28, 2011 6:15, en total s’ha editat 21 vegades.


"Hi ha gent a qui no li agrada que es parle, s'escriga o es pense en català. És la mateixa gent a qui no li agrada que es parle, s'escriga o es pense."
Imatge

Avatar de l’usuari

Petiso
Site Admin
Site Admin
Entrades: 16030
Membre des de: dv. oct. 06, 2006 13:13
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] L'un per l'altre (DVBrip) | Nou: 1x01

#2

Entrada Autor: Petiso » dt. gen. 26, 2010 13:19

Doncs vinga ...... comencem una sèrie mes, per si no en tenia prou ja ......
Imatge Imatge


Sergi-
Entrades: 71
Membre des de: dv. des. 19, 2008 9:48
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] L'un per l'altre (DVBrip) | Nou: 1x01

#3

Entrada Autor: Sergi- » dc. gen. 27, 2010 8:32

Moltes gràcies Petiso! :D

Avatar de l’usuari

Autor del tema
r5004
Entrades: 14069
Membre des de: dc. nov. 01, 2006 8:08
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] L'un per l'altre (DVBrip) | Nou: 1x01

#4

Entrada Autor: r5004 » dc. gen. 27, 2010 18:14

Aquí us deixo el capítol 12:

No pot ser
"Hi ha gent a qui no li agrada que es parle, s'escriga o es pense en català. És la mateixa gent a qui no li agrada que es parle, s'escriga o es pense."
Imatge

Avatar de l’usuari

Autor del tema
r5004
Entrades: 14069
Membre des de: dc. nov. 01, 2006 8:08
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] L'un per l'altre (DVBrip) | Nou: 1x01

#5

Entrada Autor: r5004 » dt. feb. 16, 2010 10:24

"Hi ha gent a qui no li agrada que es parle, s'escriga o es pense en català. És la mateixa gent a qui no li agrada que es parle, s'escriga o es pense."
Imatge

Avatar de l’usuari

Autor del tema
r5004
Entrades: 14069
Membre des de: dc. nov. 01, 2006 8:08
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] L'un per l'altre (DVBrip) | Nou: Molts

#6

Entrada Autor: r5004 » dc. feb. 17, 2010 10:55

Mega-actualització v2 :!: :mrgreen:

Afegits del 1x13 al 2x05.
"Hi ha gent a qui no li agrada que es parle, s'escriga o es pense en català. És la mateixa gent a qui no li agrada que es parle, s'escriga o es pense."
Imatge


shiryu86
Entrades: 12
Membre des de: dl. jul. 13, 2009 10:33
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] L'un per l'altre (DVBrip) | Nou: Molts

#7

Entrada Autor: shiryu86 » dv. feb. 19, 2010 19:49

he començat a descarregar aquesta sèrie i no trobo enlloc els capitols1x02 i 1x03 o estan incomplets, sabeu quan els posareu per descarregar??

Avatar de l’usuari

Autor del tema
r5004
Entrades: 14069
Membre des de: dc. nov. 01, 2006 8:08
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] L'un per l'altre (DVBrip) | Nou: Molts

#8

Entrada Autor: r5004 » dv. feb. 19, 2010 21:03

shiryu86 ha escrit:he començat a descarregar aquesta sèrie i no trobo enlloc els capitols1x02 i 1x03 o estan incomplets, sabeu quan els posareu per descarregar??
El 2 i el 3 encara no estan publicats, no crec que tardem molt en fer-ho. Petiso? :!:
"Hi ha gent a qui no li agrada que es parle, s'escriga o es pense en català. És la mateixa gent a qui no li agrada que es parle, s'escriga o es pense."
Imatge

Avatar de l’usuari

Autor del tema
r5004
Entrades: 14069
Membre des de: dc. nov. 01, 2006 8:08
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] L'un per l'altre (DVBrip) | Nou: Molts

#9

Entrada Autor: r5004 » dl. feb. 22, 2010 10:28

Afegits el 2x06 i el 2x07.
"Hi ha gent a qui no li agrada que es parle, s'escriga o es pense en català. És la mateixa gent a qui no li agrada que es parle, s'escriga o es pense."
Imatge

Avatar de l’usuari

Autor del tema
r5004
Entrades: 14069
Membre des de: dc. nov. 01, 2006 8:08
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] L'un per l'altre (DVBrip) | Nou: Molts

#10

Entrada Autor: r5004 » dl. març 01, 2010 10:30

r5004 ha escrit:
shiryu86 ha escrit:he començat a descarregar aquesta sèrie i no trobo enlloc els capitols1x02 i 1x03 o estan incomplets, sabeu quan els posareu per descarregar??
El 2 i el 3 encara no estan publicats, no crec que tardem molt en fer-ho. Petiso? :!:
Aquests dos episodis sembla que tardaran una mica. Els ha de publicar en Petiso, i mentre no tingui Adsl no ho podrà fer... :(
He afegit els que han emès aquest cap de setmana; el 2x08 i el 2x09.
"Hi ha gent a qui no li agrada que es parle, s'escriga o es pense en català. És la mateixa gent a qui no li agrada que es parle, s'escriga o es pense."
Imatge

Avatar de l’usuari

Autor del tema
r5004
Entrades: 14069
Membre des de: dc. nov. 01, 2006 8:08
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] L'un per l'altre (DVBrip) | Nou: 2x10 2x11

#11

Entrada Autor: r5004 » dl. març 08, 2010 10:30

Afegits els 2x10 i 2x11.
"Hi ha gent a qui no li agrada que es parle, s'escriga o es pense en català. És la mateixa gent a qui no li agrada que es parle, s'escriga o es pense."
Imatge

Avatar de l’usuari

Autor del tema
r5004
Entrades: 14069
Membre des de: dc. nov. 01, 2006 8:08
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] L'un per l'altre (DVBrip) | Nou: 2x12 2x13

#12

Entrada Autor: r5004 » dg. març 14, 2010 18:32

Afegits els 2x12 i 2x13.
"Hi ha gent a qui no li agrada que es parle, s'escriga o es pense en català. És la mateixa gent a qui no li agrada que es parle, s'escriga o es pense."
Imatge

Avatar de l’usuari

Autor del tema
r5004
Entrades: 14069
Membre des de: dc. nov. 01, 2006 8:08
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] L'un per l'altre (DVBrip) | Nou: 2x14 2x15

#13

Entrada Autor: r5004 » dg. març 21, 2010 16:05

Dos més:
2x14 i 2x15
"Hi ha gent a qui no li agrada que es parle, s'escriga o es pense en català. És la mateixa gent a qui no li agrada que es parle, s'escriga o es pense."
Imatge

Avatar de l’usuari

Autor del tema
r5004
Entrades: 14069
Membre des de: dc. nov. 01, 2006 8:08
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] L'un per l'altre (DVBrip) | Nou: 2x16 2x17

#14

Entrada Autor: r5004 » dg. març 28, 2010 12:14

Afegits els 2x16 i 2x17.
"Hi ha gent a qui no li agrada que es parle, s'escriga o es pense en català. És la mateixa gent a qui no li agrada que es parle, s'escriga o es pense."
Imatge

Avatar de l’usuari

Autor del tema
r5004
Entrades: 14069
Membre des de: dc. nov. 01, 2006 8:08
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] L'un per l'altre (DVBrip) | Nou: 2x16 2x17

#15

Entrada Autor: r5004 » dg. abr. 04, 2010 18:42

El 2x18!
"Hi ha gent a qui no li agrada que es parle, s'escriga o es pense en català. És la mateixa gent a qui no li agrada que es parle, s'escriga o es pense."
Imatge

Respon