[ed2k] La Riera T1 | Completa

Sèries i programes de TV

Moderadors: naroatna, xordi, arakelov

Respon
Avatar de l’usuari

Autor del tema
huGas.cat
Entrades: 2315
Membre des de: dc. maig 09, 2007 19:59
Ubicació: Banyoles, Pla de l'Estany
Contacta:
Status: Desconnectat

[ed2k] La Riera T1 | Completa

#1

Entrada Autor: huGas.cat » dl. gen. 11, 2010 14:11

Imatge
Capturador diari: huGas.cat
Suplents: Naroatna, Aliga, Petiso


Sinopsi
La Riera és la història d’una família que regenta un restaurant en un poble de la costa, no gaire lluny de Barcelona. L’acció comença quan el patriarca de la família, l’Ignasi Guitart, reuneix la seva dona i els seus fills per explicar-los que deixarà la direcció del restaurant i marxarà de Sant Climent. La notícia, totalment inesperada per tothom, provoca una sotragada emocional i un canvi de rols a la família que seran el motor de la primera temporada de la sèrie.
Els quatre fills (Claudi, Ernest, Lluís i Sergi) i la mare (Mercè) seran els personatges principals al voltant dels quals giraran les trames principals.
Seguirem la història des del punt de vista de cadascun dels personatges, no com si fos una sèrie coral, sinó de vides creuades. Això permetrà que les trames no es dispersin, que els personatges siguin més complexos. Que l’espectador pugui accedir a les misèries i grandeses d’uns personatges imprevisibles, contradictoris, genials i detestables al mateix temps.Fitxa tècnica
Vídeo: 720x406 (16:9 real) a 1150kbps
Mida: 350MB Duració: 30-35 min. aprox.
Àudio 1: Català (Joint Estèreo 128 kpbs)
Àudio 2: Català amb Audio descripció (Mono 96 kpbs)
IMPORTANT: Si vols que et funcionin les descàrregues, llegeix-te aquest fil: http://forum.totsrucs.cat/viewtopic.php?f=13&t=4722


Capítols

Gener
Setmana del 11 al 15 de gener (1x01 a 1x06)
La Riera (1x01) 10.01.10: La família Guitart-Riera es reuneix per celebrar els 40 anys del tercer fill del matrimoni, en Lluís. La reunió, que ens permetrà saber qui i com és cadascú, estarà plena de sorpreses. Moltes més que no es pensen tots plegats...

La Riera (1x02) 11.01.10: Els quatre germans es reuneixen per parlar dels pares. A la mare no li fa cap gràcia. En Sergi comença a treballar a la cuina i coneix els mètodes d'en Mauri. En Claudi és un home amb pocs escrúpols a l'hora de fer negocis. I en Lluís vol canviar de vida.

La Riera (1x03) 12.01.10: El xantatge d'en Claudi a l'Àngel és realment angoixant. En Lluís decideix comprar-se un iot. L'Ignasi se'n va de casa i la Mercè aguanta el tipus. O això sembla.

La Riera (1x04) 13.01.10: La Mercè no acaba d'acceptar la realitat. Primers problemes d'en Sergi a la cuina: en Mauri no l'entén i la Maribel és força estranya. Els bessons d'en Claudi són dos nois complicats. Ell i ella. Coneixerem una mica més el món dels Flaquer. En Joan no és la millor influència per a en Lluís.

La Riera (1x05) 14.01.10: A l'Ernest li toca el rebre amb la marxa del pare. Avui, a més, sabrem coses de la seva relació amb la Sònia, la seva ex. Coses que no sap ni ell. Aumenta la pressió d'en Claudi sobre l'Àngel. Mossèn Esteve parlarà amb l'Ignasi per fer un favor a la Mercè. En Joan Flaquer i en Lluís Guitart, un bon parell d'arracades...

La Riera (1x06) 15.01.10: La Mercè està disposada a tot per recuperar el seu marit. Problemes per a en Lluís. El iot, la seva situació al negoci... Avui serà un mal dia per a ell. L'antipatia de la Maribel cap a en Sergi té una explicació. Fa temps que en Nil li pren el pèl a en Claudi. I en Claudi no és cap ximple...
Setmana del 18 al 22 de gener (1x07 a 1x11)
La Riera (1x07) 18.01.10: Primer dia d'en Nil a la cuina. Ho suportarà? La Mercè vol demostrar que ara sí que dóna per acabat el seu matrimoni. L'Àngel diu a en Claudi que no pot continuar. En Claudi no és dels que es rendeixen. A en Lluís i la Irene els agraden els jocs de rol sexuals.

La Riera (1x08) 19.01.10: La Mercè i l'Ignasi es reuneixen amb el gestor per repartir-se els béns. L'Ignasi demana implicació a en Claudi, cosa que disgusta l'Ernest. Problemes a la cuina per una avaria a la cambra, amb enfrontament Mauri-Sergi inclòs. En Joan dóna idees a en Lluís per aconseguir diners fàcils.

La Riera (1x09) 20.01.10: L'Ernest s'interessa per una cambrera nova de la fonda. La Maribel desapareix misteriosament de la cuina i tothom té por de la reacció d'en Mauri... L'Ignasi i en Claudi parlen de la conveniència de donar o no diners a en Lluís. En Claudi es fa càrrec de la situació. Vol que el seu germà torni al bar. En Claudi dóna un ultimàtum a l'Àngel. La pressió és insuportable.

La Riera (1x10) 21.01.10: L'Ernest i la Pilar avancen de pressa, però l'actitud d'ella a la feina és discutible. La Mercè no està tan centrada com sembla. En Sergi s'adona que la seva mare no menja. En Lluís, derrotat, ha de tornar al bar. Al seu voltant, tothom té èxit. Ell va a plorar-li a la mare... L'Ona hi torna. Una nova jugada al seu germà.

La Riera (1x11) 22.01.10: En Sergi entén que ha de demanar al seu pare que marxi de Sant Climent. Inspecció de sanitat a la cuina. Tot surt malament. L'Àngel fa un intent desesperat per deslliurar-se de la pressió d'en Claudi, però comet un error que posa rabiós el gran dels Guitart. El comportament de la Pilar espatlla la incipient relació amb l'Ernest. L'Ariadna, la seva filla, el fa pensar en la Sònia, la seva ex.
Setmana del 25 al 29 de gener (1x12 a 1x16)
La Riera (1x12) 25.01.10: Els germans convencen la Mercè perquè vagi al metge. Però que ella li faci cas... Els Flaquer van a dinar amb la Mercè, però estan barallats per culpa d'en Joan. Es produeix una situació ridícula i la Mercè l'aprofita per fer una passa enrere. L'Àngel no pot més. Necessita explicar a la seva dona el que li passa. I en Claudi és implacable. A la cuina esperen la presentació de la nova carta. En Sergi confia que s'hi inclogui un dels seus plats.

La Riera (1x13) 26.01.10: En Claudi creu que hi ha d'haver canvis a la fonda. L'Ernest no hi està d'acord. La Mercè decidirà. En Nil torna a enganyar en Claudi. Bé, a intentar-ho. La Mercè només es troba a gust amb mossèn Esteve. En Lluís coneix en Raimon i veu la possibilitat de fer negocis. En Sergi està a punt de llançar la tovallola. Treballar amb en Mauri és insuportable.

La Riera (1x14) 27.01.10: Era qüestió de temps que l'Ernest descobrís que la Sònia té nòvio... En Lluís inverteix amb en Raimon i la Montse. Ningú es creu que li pugui anar bé. La Mercè pren consciència que les coses no van bé, a la fonda. Decideix intervenir-hi i l'Ernest torna a rebre. La Irene se'n va uns quants dies i deixa sol en Lluís... En Claudi intenta canviar de tàctica amb l'Àngel...

La Riera (1x15) 28.01.10: La Mercè ja s'ha decidit. A garrotades, això sí. Hi haurà canvis i l'Ernest en serà el gran perjudicat. Però ella tampoc aguanta la pressió... En Lluís aprofita que la Irene no hi és per muntar una festa al pis amb en Joan i dues noies, però... Es busca cambrera per a la sala i la filla d'en Mauri s'ofereix per a la feina.
Sembla que en Mauri ha acabat amb la paciència d'en Sergi.


La Riera (1x16) 29.01.10: L'Ernest no vol que el seu germà Sergi se'n vagi i decideix parlar amb en Mauri. En Lluís vol fer-se perdonar per la Irene i en Joan li dóna una idea. En Nil claudica i tornarà a treballar a la cuina. L'esperen amb ganes. En Mauri contacta amb dones per Internet. La Txell surt a celebrar que té feina. I l'Àngel és incapaç de suportar més la pressió. Necessita alliberar-se'n. I ho fa.
Febrer
Setmana del 1 al 5 de febrer (1x17 a 1x21)
La Riera (1x17) 01.02.10: La notícia de la mort de l'Àngel afecta en Claudi i la Lídia, però d'una manera una mica estranya. L'Anna creu que tot plegat ha de tenir relació amb el xantatge del qual li va parlar el seu home i en Claudi ha d'improvisar. Sembla que les coses milloren per a en Sergi a la cuina. L'Ernest intenta fer-se el modern amb la Sònia i en Jordi.

La Riera (1x18) 02.02.10: No hi ha manera de posar a ratlla en Nil. La rivalitat Mauri-Sergi es manté ben viva. L'Anna està decidida a esbrinar què va moure l'Angel a suïcidar-se, i en Claudi pren una decisió que no entusiasma la Lídia. L'Ernest i en Jordi, es veu a venir, seran rivals. Sabrem el resultat de la inversió que va fer en Lluís.

La Riera (1x19) 03.02.10: La Txell ens ensenya com és: alliberada del tot. El mossèn aconsella a la Mercè que visqui la vida sense mirar enrere, però ella no pot i fa el que no hauria de fer. L'Ona en fa una altra, només per molestar la Lídia. La cuina d'en Sergi fa posar nerviós en Mauri. Però en Nil fa posar nerviós tothom.

La Riera (1x20) 04.02.10: L'Ona es baralla amb la Lídia i la dona d'en Claudi es posa de part. A casa, queden en Claudi i l'Anna. Sols... La Mercè torna de Madrid convençuda que els fills li havien amagat la situació de l'Ignasi. En Pitu queda com un covard a l'hora de reivindicar un augment de sou. La desídia d'en Nil aconsegueix treure de polleguera la Maribel. Avui farà un disbarat.

La Riera (1x21) 05.02.10: La Lídia torna a casa amb el nen, però en Claudi vol repetir amb l'Anna. Mig atabalat, cometrà un error que obrirà els ulls a la dona. L'Ona no afluixa gens i l'hauran de compensar per la "pèrdua" de l'ós. Mal dia per a l'Ernest. Tot li surt malament. La Mercè i en Mauri tenen una conversa de germans... mullada amb licor.
Setmana del 8 al 12 de febrer (1x22 a 1x26)
La Riera (1x22) 08.02.10: La Txell coneix en Garrido, el proveïdor de vins, i s'agraden de seguida. L'Anna vol venjar-se d'en Claudi. I creu que sap com fer-ho. La Mercè comença a beure i munta un numeret davant dels seus amics.

La Riera (1x23) 09.02.10: La Lídia demana explicacions al seu marit. En Nil es fa insuportable a la cuina de la fonda. Guerra total entre l'Anna i en Claudi. L'Ernest sabrà que la Sònia vol viure amb en Jordi. La Txell i en Garrido progressen. Ell aspira a treballar a la fonda i ella promet ajudar-lo.

La Riera (1x24) 10.02.10: La Mercè no permet que els fills l'ajudin. En Sergi pateix una petita derrota a la cuina. En Mauri se n'aprofita. En Claudi s'adona que necessita ajuda amb en Nil. La Sònia té un detall poc hàbil amb l'Ernest, que ja està prou cremat.

La Riera (1x25) 11.02.10: L'Anna es presenta davant d'en Claudi amb la pistola. En Lluís vol tornar a invertir amb en Raimon i la Montse. Partida de pòquer a la fonda. En Mauri contra en Sergi. L'endemà, en Mauri es posa malalt i l'han de substituir...

La Riera (1x26) 12.02.10: Dinar familiar a casa de la Mercè. Tota la família reunida. La mare ha de reaccionar. En Claudi es vol fer perdonar per la Lídia, però la va fer massa grossa. En Nil se sincera amb l'Ernest. El seu problema és de models.
Setmana del 15 al 19 de febrer (1x27 a 1x31)
La Riera (1x27) 15.02.10: En Mauri torna a la feina sense estar recuperat i passa el que ha de passar. En Claudi no vol perde temps amb el tema de la Pineda, però la Sònia encara està força enfadada amb ell. Ha de fer alguna cosa... Arriben notícies del restaurant de Madrid i hi ha reaccions molt diferents. La Txell continua ajudant en Garrido. En Sergi i la Maribel col·laboren, però ella és com és. L'Ernest no se n'acaba de sortir ajudant l'Ariadna a fer els deures. Necessita que algú se'n faci càrrec.

La Riera (1x28) 16.02.10: La Mercè s'adona que el mossèn està distant. Encara no li ha perdonat el numeret del dia que anava beguda. Un nou joc de rol sexual fa que en Lluís descobreixi una infidelitat de la Irene. I això el deixa tocat... La baixa d'en Mauri comporta un ascens temporal d'en Sergi, però... està preparat per assumir-ho? Tothom el vol convèncer que el millor és clavar quatre crits, però ell no vol fer com en Mauri.

La Riera (1x29) 17.02.10: En Claudi fa propostes: una a la Txell que pot engegar a rodar la relació amb en Garrido; una altra a la família, però deixant l'Ernest al marge... En Nil en fa una de ben grossa. Una que posa en perill la vida d'algú a la cuina...

La Riera (1x30) 18.02.10 (per Naroatna): Efectivament, la Txell i en Garrido tenen un conflicte. L'Ona torna a manifestar el seu odi cap a la Lídia, però la Lídia no és tonta. L'Ernest es va carregant i carregant... i ho paga en Nil que, després del que va passar ahir, encara es posa gallet. El germà de la Maribel ve a la cuina "a fer justícia". La Valeria acaba convencent en Sergi perquè clavi els quatre crits, però el resultat... és curiós.

La Riera (1x31) 19.02.10: Amb el forn espatllat i l'estrès d'en Sergi, la Mercè decideix que s'ha de posar al capdavant de la cuina. A més, ja no aguanta més estar enfadada amb mossèn Esteve. En Lluís no pot més. Necessita sincerar-se amb la Irene i explicar-li la seva infidelitat. Es vol reconciliar amb ella. El procés és bastant pintoresc. En Sergi i la Valeria no saben ben bé què han de fer.
Setmana del 22 al 26 de febrer (1x32 a 1x36)
La Riera (1x32) 22.02.10: L'ex d'en Lluís, la Carol, el pressiona perquè li pagui els endarreriments de la pensió de la filla. Ell se'n va a veure en Raimon i la Montse. Realment, la Mercè sap portar la cuina com ningú. Però potser és massa estricta. L'Ariadna i l'Ona s'entenen bé. En Daniel continua amenaçant en Nil. Avui es tornen a trobar. La manera de ser de la Txell incomoda ara en Marc. L'Ernest és testimoni d'una situació en què en Claudi flirteja amb la Sònia.

La Riera (1x33) 23.02.10: Dia de pluja. L'Ona s'endú l'Ariadna a una festa i les han d'anar a buscar. Hi van la Sònia i en Claudi, però la riera baixa plena i queden aïllats... o no del tot. La Valeria explica a la Maribel que es va embolicar amb en Sergi. Mal assumpte. Fins i tot en Daniel s'adona del problema. En Lluís necessita reunir molts diners per al negoci d'en Raimon i per pagar a la seva ex.

La Riera (1x34) 24.02.10: Els recursos d'en Lluís són limitats. Això sí: es veu que el piano de casa és seu -diu-. La Maribel està decidida a lluitar per en Sergi, però no en sap gaire... La Mercè continua portant la cuina amb mà de ferro... i comencen els mals humors. En Lluís xerra més del compte i l'Ernest sabrà que la Sònia i en Claudi estaven junts ahir al vespre...

La Riera (1x35) 25.02.10: Els recursos d'en Lluís són limitats. Això sí: es veu que el piano de casa és seu -diu-. La Maribel està decidida a lluitar per en Sergi, però no en sap gaire... La Mercè continua portant la cuina amb mà de ferro... i comencen els mals humors. En Lluís xerra més del compte i l'Ernest sabrà que la Sònia i en Claudi estaven junts ahir al vespre...

La Riera (1x36) 26.02.10: La Valeria, que va avançant amb en Sergi, entén què li passa a la Maribel, que està força desagradable, i vol parlar-ne, però la Maribel pot arribar a fer por, de vegades. En Lluís i la Irene organitzen una cita a cegues per a l'Ernest, que encara està mig histèric pel que sospita i no pot confirmar. En Mauri torna a treballar i tothom respira. En Lluís aconsegueix diners, però de la manera més menyspreable que hi pot haver... El mossèn i la Mercè s'han reconciliat del tot. Ella recupera una antiga afició.
Març
Setmana del 1 al 5 de març (1x37 a 1x41)
La Riera (1x37) 01.03.10: En Claudi ha fet números i s'ha de fer reducció de personal. L'Ernest té una proposta alternativa. En Lluís inverteix els diners i té un pla "infal·lible" perquè la Irene no en sàpiga res. La Lídia declara la guerra a l'ajuntament i l'Estel busca l'ajuda d'en Claudi.

La Riera (1x38) 02.03.10: La notícia del proper acomiadament a la cuina mobilitza el personal. I en Nil pot tenir la solució. En Lluís, per salvar la seva pell, va fent la pilota més grossa. Més mentides i més gent involucrada. En Sergi, la Maribel i la Valeria treballen junts. Mal assumpte.

La Riera (1x39) 03.03.10: L'Ernest se'n va a passar la nit amb la Laia i té ocasió de demostrar si té o no prou caràcter. Un problema amb el seu germà Quique farà que la Maribel sigui una mica més transparent per a en Sergi. En Nil descobreix la relació Ona-Daniel i en parla amb en Claudi.

La Riera (1x40) 04.03.10: En Claudi i la Lídia enceten una estratègia per mirar d'enredar l'Estel. La mentida d'en Lluís torna a sacsejar el món dels Flaquer. I hi fica el mossèn i la Mercè pel mig. Continua la tibantor entre la Valeria i la Maribel. L'Ernest encara està rabiós amb en Ferran, i en Claudi, sense voler, li dóna una idea per venjar-se'n.

La Riera (1x41) 05.03.10: La fonda obre, després d'uns quants dies, i assistim a la inauguració de les reformes: novetats, retrobaments, descobriments, malentesos, oblits, gelosies... una mica de tot. Com sempre que es reuneix tota la família. Al marge, en Lluís vol recuperar la seva vida, però comprovarà que ho té francament difícil.
Setmana del 8 al 12 de març (1x42 a 1x46)
La Riera (1x42) 08.03.10: En Lluís està destrossat, però en Joan li dóna una idea per recuperar la Irene. Però... quina idea! Una lesió d'en Marc obliga en Mauri a ascendir en Nil a la cuina. En Mauri continua intentant boicotejar en Sergi i en Claudi hi ha d'intervenir.

La Riera (1x43) 09.03.10: En Lluís explica una història surrealista a la Irene. La bola creix... L'Ariadna ha d'anar a un concert amb la Mercè. L'Ernest creu que la mare trobarà a faltar l'Ignasi. Una mala ratxa fa que la Lídia comenci a tenir pressa amb el tema de la Pineda. La rivalitat Sergi-Mauri puja més i més de to.

La Riera (1x44) 10.03.10: La Irene, enganyada del tot, sap com aconseguir diners per ajudar en Lluís. I les pressions d'en Raimon no ajuden gaire. En Nil prospera a la cuina, però no li queda temps per anar de festa. En Claudi vol aprofitar el moment per redreçar el seu "fill".
Les diferències socials entre l'Ona i en Daniel són un problema... de vegades.


La Riera (1x45) 11.03.10: En Lluís ja té els diners, però el preu pagat pot ser excessiu. En Claudi vol fer créixer en Mauri, però avui el xef s'adonarà de les seves limitacions. La Lídia no en sap prou i demana a en Claudi que sigui ell, qui pressioni l'Estel. En Nil s'adona de quin és el problema que li impedeix lligar. En Claudi pressiona. I encara més quan en Marc torna a la feina i hi torna a haver reestructuració de tasques.

La Riera (1x46) 12.03.10: En Mauri cometrà un error important i les coses fan un tomb a la cuina. En Nil soluciona el problema i es converteix en l'heroi del dia. Això el torna a posicionar a l'hora de triar entre cuina i estudis. En Claudi el collarà a base de bé.
Setmana del 15 al 19 de març (1x47 a 1x51)
La Riera (1x47) 15.03.10: La nova vida d'en Nil. En Claudi creu que aguantarà poc. En Lluís culpa tothom de la seva situació, quan l'únic responsable és ell. Avui s'enganxa de mala manera amb en Joan. L'Ernest cau a la trampa de rivalitzar amb en Jordi, però la Sònia els ha de parar els peus a tots dos. La Mercè, que està fent un retrat de mossèn Esteve, veu que el seu amic està preocupat.

La Riera (1x48) 16.03.10: Un dinar de cuiners a la fonda. En Mauri hi participa. Demanen el menú gurmet... La Txell i en Marc tenen seriosos problemes per culpa del caràcter de tots dos. En Mauri hi ha d'intervenir. En Claudi comença a collar l'Estel, però no se'n surt. Ha de fer alguna cosa més. El detectiu que treballa per a ell li dóna un argument... La Mireia es troba el seu germà, Joan, dormint a la platja. Males notícies per al mossèn.

La Riera (1x49) 17.03.10: La rivalitat Jordi-Ernest puja de to. Molt. En Sergi, tot i la sorpresa, es dedica a ensenyar a cuinar en Mauri. En Mauri agafa confiança massa de pressa. En Mauri vol reconciliar la Txell i en Marc, però ell amaga una cosa i comet l'error d'explicar-la a la noia. La Mercè no entén que l'Esteve estigui més afectat per la mort d'un feligrès que per la de la seva pròpia germana.

La Riera (1x50) 18.03.10: L'Ernest està disposat a afluixar, però en Jordi sap com burxar-lo perquè cometi un error darrere l'altre. Els Flaquer volen que en Joan torni a casa. Però la Núria té uns motius i l'Albert, uns altres. Competició per un caneló: Mauri i Maribel contra Sergi i Valeria. En Mauri fa trampa. Mossèn Esteve explica el seu estrany comportament d'aquests dies a la Mercè.

La Riera (1x51) 19.03.10: L'Ernest haurà de pagar les conseqüències de la seva decisió. En Joan torna a casa. Veurem coses estranyes. En Claudi i l'Estel es reuneixen amb l'alcalde. Hi ha de tot perquè en Claudi sap quines tecles ha de tocar. Almenys des del punt de vista emotiu. Ara que sembla que, amb l'ajuda del mossèn, la Mercè s'està traient l'Ignasi del cap, hi haurà una sorpresa majúscula a Sant Climent.
Setmana del 22 al 26 de març (1x52 a 1x56)
La Riera (1x52) 22.03.10: En Claudi convoca una reunió amb els germans per parlar de la tornada del pare. En Sergi "ajuda" en Mauri a fer el menú gurmet, però en Mauri se sent corregit. En Joan Flaquer fa el que li dóna la gana a casa i els pares no reaccionen igual.

La Riera (1x53) 23.03.10: La Mercè i l'Ignasi, inevitablement, s'acabaran trobant. En Joan i en Lluís surten de festa. No tenen gens de sort. L'Ona coneix el germà toxicòman d'en Daniel i la Maribel. A la Maribel no li agrada la nòvia d'en Daniel.

La Riera (1x54) 24.03.10: L'Ernest no actua i en Claudi exigeix ordre a la cuina, però en Mauri és com és i en Sergi torna a perdre. En Quique crea una situació tensa amb l'Ona. La Maribel haurà de baixar del burro. En Claudi sabrà que l'Estel té una cita.

La Riera (1x55) 25.03.10: En Claudi i l'Ernest han de prendre una determinació perquè la cuina se'ls escapa de les mans. Però la decisió pot ser cruel. La Mercè no suporta la presència de l'Ignasi i pren una decisió dràstica. En Joan i en Lluís posen de manifest que són dos pobres desgraciats. Avui sabrem coses inquietants del negoci d'en Lluís i en Raimon...

La Riera (1x56) 26.03.10: Una part de la família intenta animar l'Ignasi, que està espantat, però la Mercè és implacable i se'n va a veure el seu home. I no pas per fer-li costat. La guerra a la cuina és absoluta. En Sergi no pot més... fins que potser troba un suport inesperat. En Claudi llança la xarxa damunt de l'Estel. I ella pica...
Abril
Setmana del 6 al 9 d'abril (1x57 a 1x60)
La Riera (1x57) 06.04.10: La gelosia de la Maribel cap a la Valeria es va fent més evident. En Sergi trontolla, i la Valeria marca territori. L'Ariadna i en Jordi estan com gat i gos. L'Ernest hi ha d'intervenir. En Claudi pateix pel seu pare i vol donar-li una alegria, però això afectarà la mare...

La Riera (1x58) 07.04.10: En Claudi posa en joc totes les seves armes per conquistar l'Estel. Les inversions d'en Lluís corren un perill seriós. La Sònia agraeix el comportament de l'Ernest. Torna la màgia? En Claudi té una idea per salvar el bateig de l'Adrià, però la Mercè està rabiosa.

La Riera (1x59) 08.04.10: L'Ernest i la Sònia planegen una sortida clandestina. La Maribel esclata i n'hi fa una de grossa a la Valeria. Els Flaquer s'adonen que els han robat. La seva reacció és, com a mínim, estranya. En Claudi torna a fer el que li dóna la gana a la fonda. Es baralla amb l'Ernest davant de la Mercè.

La Riera (1x60) 09.04.10: És el dia del bateig. Malgrat el pacte, en Claudi aconseguirà espatllar la festa. I la Mercè no es quedarà aturada... A en Raimon i la Montse els ha sortit malament la jugada. Ho pagarà el de sempre: en Lluís. La Mireia s'enfronta amb en Joan, però ell és un tipus perillós, fins i tot per a la família...
Setmana del 12 al 16 d'abril (1x61 a 1x65)
La Riera (1x61) 12.04.10: En Claudi està ofès pel numeret de la Mercè al bateig. Avui fa el traspàs de poders a la seva mare. L'Ernest ha de prendre mesures, ara que sap que la Maribel és la responsable de la cremada de la Valeria. Es destapen alguns secrets. En Lluís descobreix la jugada d'en Raimon i la Montse. Es confessa amb el seu pare.

La Riera (1x62) 13.04.10: En Lluís fa costat al pare, i el pare el correspon, però ell ho torna a esguerrar tot. Es busca substituta per a la Maribel i en Nil ho vol aprofitar per lligar. En Joan s'assabenta que els seus pares faran una gran despesa de cara al casament de la Mireia i la ràbia se'l menja.

La Riera (1x63) 14.04.10: La Mercè està enfadada perquè està convençuda que l'Ignasi no ha vingut sol. En Claudi és el culpable triat per la mare. La noia que va "contractar" en Nil es presenta a la feina. La rep l'Ernest. Problemes... La Valeria és conscient que en Mauri i en Sergi no volen que facin fora la Maribel.

La Riera (1x64) 15.04.10: L'Ernest s'assabenta que l'Ignasi no té cap amant. Una altra discussió de germans. En Sergi queda amb el pare. L'Ernest, també. Són trobades diferents... L'Ona aconsegueix quedar-se a fer de cangur de l'Adrià. Un cop sola, fa venir en Daniel. Problemes... Una nova enrabiada d'en Joan, ara pel viatge de noces, provoca més violència a casa dels Flaquer.

La Riera (1x65) 16.04.10: Avui ingressen l'Ignasi. Només se n'ocupa en Claudi, però abans encara vol resoldre, a la seva manera, el tema de l'Ona i en Daniel. I el tret li pot sortir per la culata, perquè l'Ona és com és.. En Nil no vol perdre la Marina. Ja ha fet alguna cosa per ella, però potser no n'hi ha prou. La Mercè acabarà sabent que l'Ignasi no té cap amant. A can Flaquer volen evitar que en Joan torni a robar, però ell es mostra més violent que mai.
Setmana del 19 al 23 d'abril (1x66 a 1x70)
La Riera (1x66) 19.04.10: L'Ignasi ha estat operat amb èxit. Ara, qui se'n ha de fer càrrec? Notícies d'en Lluís. No especialment engrescadores. Un tal Balló deu diners a en Claudi. I els vol ara. En Joan tira els trastos a la Txell. Però no hi entén, de límits... En Daniel vol recuperar l'Ona.

La Riera (1x67) 20.04.10: En Lluís fa nosa a casa de la Sònia. La Mercè ha de decidir què fa amb l'Ignasi. La Mireia és l'única capaç d'enfrontar-se amb en Joan, a can Flaquer. L'Albert li ha trobat feina, però... Es prepara el comiat de la Maribel. Més problemes a casa de la noia, que avui veu com l'Ernest entrevista una candidata a substituir-la.

La Riera (1x68) 21.04.10: En Joan s'adona que la Mireia i l'Oriol el tenen ben agafat. Ha de canviar de tàctica. La Mercè no sap com afrontar el cas del seu fill Lluís. I avui veu el rellotge de l'Ignasi a casa dels Flaquer. En Claudi i en Daniel inicien una estranya relació. La Sònia descobreix què passa entre l'Estel i en Claudi i no vol que la seva amiga pateixi.

La Riera (1x69) 22.04.10: La Maribel ha trobat una nova feina, però s'acosta el moment de marxar de la fonda i no vol. En Lluís està tan deprimit que no vol ni veure la seva filla. La Mercè canvia de tàctica. En Claudi convida l'Estel a una festa d'empresaris. La Lídia diu que no hi va, però canvia d'opinió i arriba quan "no toca". Descobrirem la feina que en Claudi va encarregar a en Daniel.

La Riera (1x70) 23.04.10: La Maribel fa un intent desesperat per quedar-se a la fonda. Està disposada a pagar el preu més alt... Després del que va veure ahir, la Lídia i en Claudi comencen esbroncant-se i acaben fent un pacte estrany... En Joan vol tornar a començar amb la Txell, però la va fer molt grossa... I la Mercè, que se n'ha sortit amb en Lluís, té una idea. Una idea que hi inclou l'Ignasi.
Setmana del 26 al 30 d'abril (1x71 a 1x75)
La Riera (1x71) 26.04.10: La presència de l'Ignasi a casa provoca canvis. En Mauri no se'n surt fent dues coses alhora. En Joan i la Txell semblen la parella perfecta. La Mireia i l'Oriol discrepen sobre el que han de fer amb la droga "requisada".

La Riera (1x72) 27.04.10: La Mercè no vol deixar de fer la seva vida i a l'Ignasi no li acaba d'agradar. L'Estel està decidida a allunyar-se d'en Claudi i ell reacciona. En Jordi vol demanar matrimoni a la Sònia. L'Ernest no està especialment feliç per la notícia i en Jordi se n'aprofita. En Joan acaba trobant la droga amagada per la Mireia.

La Riera (1x73) 28.04.10: En Nil fa campana i la cuina està a punt de petar. La Mercè pren una decisió que afecta el restaurant de Madrid, una decisió que no li pertoca. En Claudi i la Lídia, conxorxats per desactivar la relació Estel-Miquel. Però no és tan senzill... per a ella. En Mauri torna a petar. En Jordi porta l'anell de compromís a l'Ernest perquè l'amagui en unes postres.

La Riera (1x74) 29.04.10: El problema d'en Mauri és massa greu per no prendre decisions. En Joan es fa il·lusions amb la Txell, però la Mireia no vol que la noia pateixi. Descoberta la mentida d'en Nil. L'anell d'en Jordi desapareix. I avui és el dia de la declaració.

La Riera (1x75) 30.04.10: Avui sabrem què va passar amb l'anell d'en Jordi. En Claudi, l'Estel i la Lídia arriben al moment crucial. L'Ignasi és conscient del que la Mercè està fent per ell.
Maig
Setmana del 3 al 7 de maig (1x76 a 1x80)
La Riera (1x76) 03.05.10: Primer dia de feina per a la Nora. La noia no és el que semblava. Mossèn Esteve torna a avisar la Mercè perquè no es faci il·lusions. La Txell vol saber si la Mireia li va dir la veritat sobre en Joan.

La Riera (1x77) 04.05.10: L'Ariadna explica coses a l'Ernest i ell no és capaç de passar pàgina amb la Sònia. En Claudi torna a utilitzar en Daniel. Torna la gelosia a la cuina. La Maribel i en Sergi treballen junts. La Nora necessita ajuda, però la Valeria no està disposada a perdre el temps.

La Riera (1x78) 05.05.10: L'Ignasi serà conscient del joc de la Mercè. La Txell vol i dol amb en Joan. El desig contra el seny. I avui ho tastarà tot. La Mercè ha de quadrar els números que va deixar en Claudi. La Valeria es va encenent quan veu en Sergi i la Maribel treballant junts.

La Riera (1x79) 06.05.10: En Claudi pren consciència que la Lídia s'està començant a afartar del pla suposadament infal·lible. L'Ignasi comença a ser conscient que ha de marxar. I és que en Sergi es fica pel mig i a la Mercè no li fa cap gràcia. Mal dia per a la Maribel. El seu germà Quique fa un disbarat.

La Riera (1x80) 07.05.10: En Sergi ajuda la Maribel a buscar en Quique. La Valeria, cada cop més gelosa, ha de recordar el pacte a la noia. En Nil es queixa de la feina de cambrer, però l'Ernest intenta obrir-li els ulls. L'Ariadna aconsegueix que la Sònia es replantegi la seva situació amb en Jordi. La Mercè visita en Mauri. Parlen de l'Ignasi...
Setmana del 10 al 14 de maig (1x81 a 1x85)
La Riera (1x81) 10.05.10: Mentre la Maribel pateix per haver de renunciar a en Sergi, en Lluís vol canviar de vida i comença per deixar la feina del bar. L'Ernest i la Sònia s'adonen que han de parlar amb les seves respectives parelles perquè s'estan enganyant i els estan enganyant.

La Riera (1x82) 11.05.10: En Sergi sap que està enganyant la Valeria. Ella, també. Lluny de can Riera, la Maribel pateix els problemes del seu germà Quique. Necessiten diners i en Daniel se'n va a veure en Claudi. Hi ha un restaurant en venda a Sant Climent i la Mercè es planteja comprar-lo. Mentrestant, en Mauri torna a la cuina i ho fa amb una gran sorpresa.

La Riera (1x83) 12.05.10: La Valeria sembla resignada amb en Sergi, però té més armes que no semblava i no pensa rendir-se. L'Ernest i la Sònia han de parlar amb l'Ariadna de la nova situació familiar. Sorprenentment, tenen una mica de por. I en Claudi necessita la Lídia per estrènyer el setge sobre l'Estel, però juga amb foc perquè vol que la seva dona li demani un favor a un antic nòvio.

La Riera (1x84) 13.05.10: En Joan, gelós de la Txell, que el té a ratlla, fa pagar la seva frustració als seus pares. Al pis de la Maribel, l'estat d'en Quique exigeix mesures urgents. En Daniel aconsegueix diners i la Maribel no entén d'on els ha tret. En Mauri, que fa dies que xateja més o menys d'amagat, concerta una cita per a demà amb algú que ha conegut per internet.

La Riera (1x85) 14.05.10: La Mercè es decideix a proposar a l'Ignasi que sigui el seu soci en el restaurant. La Maribel i en Daniel han de convèncer en Quique perquè ingressi al centre de rehabilitació. La Lídia dóna a en Claudi el que volia per impressionar l'Estel, però el preu pagat li ha trencat els esquemes. I en Mauri es troba amb la persona amb qui s'ha citat. La sorpresa és majúscula.
Setmana del 17 al 21 de maig (1x86 a 1x90)
La Riera (1x86) 17.05.10: En Mauri continua la seva relació per Internet i la Txell, que també té una relació difícil amb en Joan, comença a fer preguntes. La Lídia es convenç que la Pineda no és l'únic que apropa el seu marit a l'Estel. A can Guitart, a Mercè sap que l'Ignasi se li torna a escapar i comença a actuar a la desesperada.I, a can Flaquer, en Joan fa pagar als seus pares la seva insatisfacció amb la Txell. Aquest cop es passa de debò.

La Riera (1x87) 18.05.10: En Balló demostra a en Claudi que pot ser tan perillós com ell. Però en Claudi té el cap en un altre lloc: és entre dues dones i les necessita les dues. La Mercè va mentir al metge de l'Ignasi, però no li va servir de gran cosa. La Maribel torna a la cuina i troba algunes novetats que no s'esperava. I la Mireia comença a tenir inquietuds que no tenia...

La Riera (1x88) 19.05.10: La visió d'ahir d'en Nil i la Marina fa tontrollar els esquemes de la Mireia. En parla amb el mossèn, amb la mare, amb en Nil... A can Riera desemmascaren la Nora, però a la noia li surt un aliat inesperat. En Claudi no està disposat a deixar-se trepitjar i li torna la pilota a en Balló. I, mentre en Joan entén que ha de reaccionar perquè la Txell se li escapa, la Lídia rep una visita angoixant.

La Riera (1x89) 20.05.10: L'Anna ha tornat amb ganes de venjar-se, perquè no es creu les acusacions contra el seu marit, i la Lídia i en Claudi han de reaccionar. A can Guitart, la Mercè s'està fent més i més mal perquè no vol que l'Ignasi se'n vagi. Amb tot el que ha passat aquesta setmana, la Mireia, esperonada per en Nil, explica a l'Oriol que necessita més. I en Joan, per la seva banda, vol fer creure a tothom que està canviant.

La Riera (1x90) 21.05.10: L'Anna continua decidida a venjar-se i sap que sola no podrà. Mentrestant, en Balló demostra a en Claudi que no pensa afluixar gens. L'Ignasi i la Mercè s'estan fent mal i mossèn Esteve decideix intervenir. A la cuina, la Nora i la Maribel continuen fent-se costat. La Nora parla de com l'està ajudant en Mauri... i d'alguna cosa més, però en Mauri vol avançar en la seva relació per Internet. Vol fer-la més... terrenal.
Setmana del 24 al 28 de maig (1x91 a 1x95)
La Riera (1x91) 24.05.10: L'Anna i en Claudi arriben a un acord per fer pagar a en Claudi tot el que els ha fet patir. A casa dels Flaquer, a l'Albert no li marxa el dolor del cop que va rebre d'en Joan. El noi, per cert, no és precisament un gran company, a la cuina. I l'Ernest, que no vol repetir errors del passat amb la Sònia, descobreix coses interessants del passat de la seva mare.

La Riera (1x92) 25.05.10: En Daniel rebutja l'Ona i li explica com és en realitat en Claudi. A la noia li costa creure'l i vol parlar amb el seu pare. A casa dels Guitart, la Mercè fa confidències a l'Ernest sobre la seva joventut i les renúncies que va haver de fer. En Lluís, que ja no està tan content amb la feina, rep dues visites inesperades: la Carol i la Irene. I el seu amic Joan té una iniciativa per tal de guanyar-se els companys de la cuina.

La Riera (1x93) 26.05.10: Ara que ha sabut com és en Claudi, l'Ona només vol escapar-se d'ell, però no sap on anar i ho prova amb en Daniel, que no hi sembla gaire interessat, i podria acabar esguerrant els plans de l'Ernest, que volia fer una sorpresa a la Sònia i l'Ariadna. Mentrestant, en Nil parla amb en Claudi dels pisos que està ensenyant, i el pare sembla interessat en un d'ells. En Lluís queda per dinar amb la Irene, però les coses no van com ell esperava. Més tard, en Ferran li fa un encàrrec per a en Joan: assumptes foscos. I, a casa d'en Mauri, l'ordinador treu fum. La Berta li demana una foto...

La Riera (1x94) 27.05.10: En Lluís està desesperat i sembla interessat per la droga que ha aparegut al port. A can Flaquer, descobreixen que el dolor que continua tenint l'Albert és el símptoma d'un problema important. En Joan pren consciència que el culpable és ell. A can Guitart, és l'Ignasi qui s'adona que no coneix la seva dona tant com es pensava. L'home fa un canvi d'actitud. La Txell malinterpreta la relació entre en Mauri i la Nora i torna a fer empipar el seu pare. I l'Ona, que ja estava decidida a quedar-se amb l'Ernest, trobarà una aliada que no s'esperava pas.

La Riera (1x95) 28.05.10: La Mercè i l'Ignasi reviuen moments dolços i sembla que les coses poden tornar a ser com abans. Els que no ho estan passant gens bé són els Flaquer perquè el problema de l'Albert és greu. En Joan busca consol en la Txell, però ja sabem que ella només està interessada en una cosa. Igual que en Mauri, que avui fa un pas endavant i es troba cara a cara amb la Berta. El que està encantat és en Balló. En Nil li diu que el seu pare vol llogar el pis. Això serà una bona manera de tenir-lo controlat. I és que en Claudi vol el pis per a l'Estel... i no sap que l'amo és el seu rival.


Imatge


Jaume_Felip
Entrades: 75
Membre des de: ds. març 08, 2008 13:17
Status: Desconnectat

#2

Entrada Autor: Jaume_Felip » dl. gen. 11, 2010 14:16

----------- CONTINUACIÓ -----------


Juny
Setmana del 31 de maig al 4 de juny (1x96 a 1x100)
La Riera (1x96) 31.05.10: En Lluís no suporta més el seu cap i decideix marxar del port. El problema és que no té diners per comprar la droga que li ofereix en Ferran i en Joan li dóna una idea perillosa. La Mercè i l'Ignasi, després de la nit d'amor, s'han quedat una mica en fals. El seu fill Ernest no sap com fer-s'ho per dir a la Sònia que vol anar a viure amb ella i l'Ariadna. I en Claudi pateix de debò per l'Ona. Que la noia hagi marxat de casa l'ha deixat ben tocat. Passejant pel carrer, en Nil coincideix amb la Berta. La nena el reconeix.

La Riera (1x97) 01.06.10: Per les bones o no, en Claudi no pensa rendir-se, tot i que la Lídia està encantada amb l'Ona lluny de casa. L'Ernest i la Sònia decideixen no fer més bestieses i es diuen el que s'han de dir perquè tots dos volen el mateix: viure junts. Mentrestant, en Lluís rumia si ha de fer cas a en Joan. La Mercè, per la seva banda, intenta anar a poc a poc amb l'Ignasi perquè no vol tornar-lo a perdre.

La Riera (1x98) 02.06.10: Han rebentat la caixa forta, però no hi ha sospitosos i en Lluís, alleujat, compra la droga del port. Ara necessita un lloc per amagar-la i en parla amb en Joan. A can Flaquer reben l'Albert, que ha sortit de l'hospital. L'home no vol saber res del seu fill i en Joan es posa violent. En Claudi creu que ha aconseguit que l'Ona li hagi de demanar ajuda. A can Guitart, l'Ignasi diu que ha d'anar a Madrid per un tema del restaurant, cosa que a la Mercè no li fa cap gràcia. I en Mauri es retroba amb la Berta en un xat...

La Riera (1x99) 03.06.10: La Mireia troba la droga amagada i denuncia el seu germà, però la reacció dels Flaquer és sorprenent. Al pis de la Maribel li toca fer neteja a l'Ona, i això podria ser un drama. Avui, en Claudi comprova del tot com en són de diferents la Lídia i l'Estel. Per cert, la seva relació amb la regidora es posarà seriosament en perill, avui. La Mercè i l'Ignasi se'n van a Madrid i la Mercè fa totes les coses que l'Ignasi no suporta d'ella.

La Riera (1x100) 04.06.10: L'Ernest sabrà que en Lluís va deixar la feina i sospita seriosament que el seu germà pot ser el lladre de la fonda. Ell ho nega, però quan en Joan li explica que la droga ha "desaparegut", en Lluís s'ensorra del tot. A casa, els germans Guitart fan reaccionar l'Ignasi perquè estan farts que enredi la mare, però la Mercè n'és plenament conscient i avui ho deixa ben clar. I l'Ona estava decidida a fer-se la dura amb en Claudi, però estar sense cotxe és massa per a ella.
Setmana del 7 a el 11 de juny (1x101 a 1x105)
La Riera (1x101) 07.06.10: L'Ernest promet no dir res als pares, però vol que sigui en Lluís mateix, qui confessi el que va fer. A casa, mossèn Esteve està posant nerviós l'Ignasi, de tant ficar-se en la seva vida. Avui, a en Nil, li surt una bona oportunitat, però necessita diners i només hi ha una porta segura. Mentrestant, en Mauri continua progressant en la seva relació per Internet, i en Joan segueix espatllant la seva amb la Txell.

La Riera (1x102) 08.06.10: L'Anna i en Balló inicien la seva venjança. Hi ha una càmera de vídeo al pis. El secret d'en Lluís deixa de ser-ho ben aviat, però les reaccions són, com a mínim, curioses. A can Flaquer, la Mireia es va a donant que compta poc a l'hora d'organitzar el seu casament. I el seu germà, en Joan, vol trobar substituta per a la Txell. L'objectiu: la Maribel.

La Riera (1x103) 09.06.10: L'Ernest i la Sònia reben la visita dels seus respectius ex. La situació és una mica desagradable. A la cuina, en Mauri fa sortides estranyes i la Txell el segueix. El pla engegat per l'Anna fa que la relació entre ell i l'Estel trontolli i la Lídia se'n vol aprofitar. I mossèn Esteve vol aclarir els seus sentiments amb la Mercè.

La Riera (1x104) 10.06.10: Ara que veu que ha perdut en Claudi, la Lídia no es pensa quedar amb els braços plegats. La que sembla decidida a oblidar l'Ignasi és la Mercè, que es proposa començar a sortir. També en Joan es vol treure del cap la Txell, i sembla que la Maribel té un punt feble. A can Flaquer, la Mireia acaba esclatant, farta que la deixin de banda.

La Riera (1x105) 11.06.10: La Mercè està disposada a tot per retenir l'Ignasi. Fins i tot a posar en perill la seva vida. Mentrestant, la Txell descobreix la terrible veritat que amaga en Mauri, i en Balló, de qui avui sabrem alguna cosa més, refrega per la cara d'en Claudi la seva venjança. En Nil n'és la víctima innocent.
Setmana del 14 al 18 de juny (1x106 a 1x110)
La Riera (1x106) 14.06.10: L'Ignasi s'ha fet mal i, ara, les coses han canviat per a tots. També han canviat per a la Txell: després del que va descobrir, la relació entre en Mauri i ella no tornarà a ser la mateixa. A la cuina, en Joan presumeix del que va passar amb la Maribel, cosa que a ella no li agrada gens. I la Lídia disfruta dels seus plans de venjança contra en Claudi.

La Riera (1x107) 15.06.10: En Joan ha aconseguit que en Sergi es posi gelós, però la Txell és una altra cosa. Ni s'imagina per què està tan abatuda. La que té ganes de divertir-se com una noia normal és la Mireia, però té un nòvio... I la Lídia comença a investigar l'Estel. Està decidida a trobar alguna esquerda.

La Riera (1x108) 16.06.10: La Mercè no pot carregar amb la culpa pel que va fer a l'Ignasi. Ho ha d'explicar a algú. A la Txell li passa el mateix amb el que sap d'en Mauri. No s'ho pot guardar per a ella sola. I, mentre en Daniel es queda sense feina, en Lluís recupera la seva al bar de la fonda. A la cuina, la Valeria ha aconseguit neutralitzar la gelosia d'en Sergi.

La Riera (1x109) 17.06.10: La Txell decideix intervenir per evitar que el seu pare acabi fent una barbaritat. Mentrestant, la Lídia, amb la col·laboració d'un detectiu, ha descobert que el pare de l'Estel no està net, i posa en marxa el seu pla. Avui és la festa sorpresa d'en Nil a la Marina. La Mireia s'hi presenta amb l'Oriol... i hi haurà problemes.

La Riera (1x110) 18.06.10: La Lídia aconsegueix el seu objectiu i en Claudi parla de la Pineda amb en Balló. A la cuina, la Maribel veu com en Sergi s'escapa i com en Joan no pot estar per ella perquè la Txell el necessita. A can Guitart, l'estrany accident de l'Ignasi continua portant conseqüències. I al pis de la Maribel, l'Ona i en Daniel no poden continuar defugint-se.
Setmana del 21 al 25 de juny (1x111 a 1x115)
La Riera (1x111) 21.06.10: La Mercè vol fer creure a l'Ignasi que està interessada en un altre home, el mateix dia en què en Balló ha de firmar la compra dels terrenys de la Pineda d'en Claudi, a qui l'Estel ha convençut que no hi haurà requalificació. En Mauri creu que en Joan és el culpable de l'estrany comportament de la Txell, i la Nora continua enamorant-se de l'ex-xef.

La Riera (1x112) 22.06.10: En Joan acaba sent el detonant perquè en Mauri entengui que la seva filla sap que és pederasta. Avui torna la Carol, i en Lluís s'adona que la seva ex té problemes seriosos. L'Albert vol invertir diners i en Claudi li aconsella que compri la part de la Pineda de la Lídia. La idea de la Valèria d'anar a viure amb en Sergi no acaba de convèncer el noi. Ella li demana que s'aclareixi.

La Riera (1x113) 23.06.10: La Lídia passa a l'atac i exigeix tres coses a l'Estel a canvi d'amagar el dossier del pare de la regidora. En Claudi sospita que en passa alguna. A can Guitart, la Mercè, farta de les intromissions de mossèn Esteve, decideix neutralitzar el seu amic. A can Flaquer, tothom continua decidint per la Mireia, i ella té altres aspiracions.

La Riera (1x114) 24.06.10: Mentre la Valèria és a Barcelona, amb un amic argentí, en Sergi queda amb la Maribel a casa de la noia. Les intencions estan claríssimes... En Claudi, que s'ensuma alguna cosa, no ven la seva part de la Pineda a en Balló. Més tard, l'Estel l'informa de la requalificació dels terrenys i l'engega. Ell no entén res, però sap de qui ha de sospitar. I en Lluís es porta, per una vegada, com s'ha de portar amb la Carol.

La Riera (1x115) 25.06.10: Mossèn Esteve ha perdut: la Mercè sembla que ha convençut l'Ignasi perquè es quedi. Avui viurem l'endemà d'en Sergi, la Maribel i la Valèria. Hi ha moltes coses per explicar i moltes per callar. En Claudi ha de fer front a les tres persones que l'han derrotat: en Balló, l'Anna i la Lídia. I avui es fa l'assaig del casament de la Mireia. Un assaig mogudet...
Setmana del 28 de juny a el 2 de juliol (1x116 a 1x120)
La Riera (1x116) 28.06.10: Mossèn Esteve ve a parlar amb l'Ignasi i la Mercè està espantada pel que li pugui explicar. A la cuina, la Txell parla d'una oferta de feina a en Marc, que es pensa que el vol fer fora. Mentrestant, la Sònia decideix parlar amb la Lídia i en Claudi sobre l'estranya requalificació de la Pineda. I l'Anna també es presenta a casa d'en Claudi per refregar-li per la cara la seva victòria.

La Riera (1x117) 29.06.10: L'Anna encara no està satisfeta i ara amenaça de denunciar en Claudi per violació. La Valeria rep la visita del seu amic Gabi, que li pot crear un problema seriós amb en Sergi. La Maribel nota que en passa alguna. A can Flaquer, la Núria descobreix que la Txell ha marxat de casa i vol fer alguna cosa. I la Mireia i l'Oriol preparen els respectius comiats de solters. Els convidats no estan gaire entusiasmats.

La Riera (1x118) 30.06.10: La Lídia entén que, si hi perd en Claudi, també hi perd ella. Per això decideix demanar ajuda al seu pare. Mentrestant, l'Anna col·labora amb la Sònia, però comet un error que la fiscal capta de seguida. La Txell està decidida a marxar a Mallorca i en Joan ho vol evitar. I arriba una visita inesperada per a en Lluís: la Irene.

La Riera (1x119) 01.07.10: És el dia dels comiats de solters de l'Oriol i la Mireia. El d'ella resulta sorprenentment divertit. El d'ell, avorrit, però amb una sorpresa que no ens podíem imaginar, ja que l'Oriol amaga un secret. Un gran secret. I en Lluís es voldria replantejar el futur comptant amb la Irene, però ella... no.

La Riera (1x120) 02.07.10: La Sònia, que continua investigant, remena el correu electrònic de l'Àngel Parés i hi troba coses que la deixen de pasta de moniato. Abans ha parlat de requalificacions amb el pare de la Lídia i s'ha sentit amenaçada. A can Guitart, la Mercè, que ha promès parlar amb l'Ignasi, no sap què fer quan el seu marit li anuncia que es queda. I la Lídia, que té plans per a en Claudi, ha decidit neutralitzar les amenaces de l'Anna al preu que sigui.

Juliol
Setmana del 5 al 9 de juliol (1x121 a 1x125)
La Riera (1x121) 05.07.10: En Lluís s'endurà un bon disgust en veure que ha tornat algú a qui no esperava tornar a veure. Mentrestant, es va fent públic que la Mercè i l'Ignasi tornen a estar junts, i mossèn Esteve no ho pot digerir. La Sònia, per la seva banda, es posa en marxa per saber què representen les fotos que ha trobat a l'Àngel. En Sergi no sap què fer després de la confessió de la Valeria, i en Nil vol ser el substitut d'en Marc.

La Riera (1x122) 06.07.10: En Claudi ha de gestionar la informació que li ha donat el mossèn. La Nora, amb el fill malalt, ha de fer el mateix amb el que sap d'en Mauri. I la Maribel, que sap el que ha trobat la Sònia, no està en el millor moment per plantejar-se res amb en Sergi. Per la seva banda, després dels comiats de solters, la Mireia planteja canvis a l'Oriol.

La Riera (1x123) 07.07.10: La Lídia està decidida a aturar la Sònia i demana ajuda al seu pare. En Sergi paga el mal humor de la Maribel i reacciona desproporcionadament. L'Ignasi parla amb en Mauri i descobrirem que hi ha un passat fosc que comparteixen d'alguna manera. I en Lluís té unes enormes ganes de venjar-se de qui el va enganyar, però serà complicat.

La Riera (1x124) 08.07.10: Avui és el dia del casament i els auguris no són especialment bons, ara com ara. En Lluís, amb l'ajuda d'en Joan, demostra a en Raimon que també sap jugar fort. A casa de la Maribel, la procedència dels diners que van servir per ingressar en Quique crea problemes entre l'Ona i en Daniel. L'Anna vol parlar amb la Maribel. La Sònia aconsegueix que la noia accepti.

La Riera (1x125) 09.07.10: Tothom demana, d'una manera o altra, a la Sònia que deixi d'investigar. Ella n'està farta i no es deixa impressionar. Per culpa d'en Sergi, la Valeria i la Maribel se les tornen a tenir. La Nora continua amoïnada pel seu fill. L'Anna descobrirà una cosa inquietant quan visita la tomba del seu marit. I avui sabrem d'on va treure en Daniel els diners per ingressar el seu germà.
Setmana del 12 al 18 de juliol (1x126 a 1x131)
La Riera (1x126) 12.07.10: En Lluís està disposat a trobar el punt feble d'en Raimon i la Montse per tornar-los la pilota. Segueix l'estira i arronsa legal i no tan legal entre la Sònia, en Claudi, la Lídia... i en Guillem. L'Ignasi té importants per a l'Ernest, mentre en Sergi dubta si ha d'explicar el que sap al seu pare. I l'Anna està amoïnada per haver-se trobat en Mauri al cementiri.

La Riera (1x127) 13.07.10: L'angoixa d'en Sergi per haver de callar el que sap no fa altra cosa que portar-li problemes. L'Ernest pren decisions que afectaran molt el futur del seu germà petit. A la cuina, els companys volen fer alguna cosa per animar la Nora, ara que el seu fill està malalt. En Claudi, ofès pel que acaba de fer el seu pare, explica a l'Ernest el que ha sabut per boca del mossèn. I en Joan, sense el suport de la Txell, torna a comportar-se com el que és.

La Riera (1x128) 14.07.10: La Sònia vol lligar caps i s'entrevista amb en Mauri. També sabrem que la Maribel i el nou cuiner, en Carlos, es coneixen de fa temps. Sembla que en Lluís no ha convençut en Bertran perquè s'allunyi del negoci d'en Raimon i la Montse, i avui és el dia de la transacció. I sabrem que els companys de la cuina estan molt equivocats amb la Nora. La noia no és el que sembla.

La Riera (1x129) 15.07.10: Reunió de germans: decideixen parlar amb la mare. Sabrem més dades sobre la relació Carlos-Maribel. La Lídia està realment preocupada per la Pineda i torna a demanar ajuda al seu pare, que decideix acabar d'una vegada. I en Joan, que no troba sentit a res, posa la família entre l'espasa i la paret.

La Riera (1x130) 16.07.10: L'Ernest demana comptes a en Claudi per l'amenaça que ha rebut la Sònia. Un altre disbarat d'en Joan fa, ara sí, que el seu pare reaccioni. La Maribel, alertada per la Sònia, comença a desconfiar d'en Mauri i vol aclarir què és el que el vincula amb l'Àngel. I en Claudi pressiona l'Ernest. O aconsegueix que la mare parli amb el pare o està moralment obligat a rebutjar l'oferta de l'Ignasi.

La Riera (1x131) 18.07.10: Al capítol final de la temporada, veurem com tot el que pressiona els personatges de la sèrie és conseqüència de coses que estan amagades en el seu passat. El secret d'en Mauri ve de lluny. Ara, la Maribel també l'ha descobert. El secret de la Mercè crema força i la mare necessita desactivar els fills, encara que això signifiqui enfrontar-los. Però tot plegat és massa fort i s'aguanta amb pinces. Si alguna cosa falla, avui podrem viure una tragèdia de proporcions desconegudes... Les vides de tots estan a punt de canviar.


Oliana
Entrades: 4378
Membre des de: dv. jul. 13, 2007 12:35
Ubicació: Algún lloc d'aquí o d'allà...
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] La Riera | Nou: 1x01

#3

Entrada Autor: Oliana » dl. gen. 11, 2010 14:26

Descarregat i compartint :-)))

Tenia ganes de veure'l, que me'l vaig perdre!

Gràcies crack!


Galifardeu
Entrades: 42
Membre des de: ds. oct. 28, 2006 13:24
Ubicació: Lleida
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] La Riera | Nou: 1x01

#4

Entrada Autor: Galifardeu » dl. gen. 11, 2010 19:00

Moltes gràcies. :wink:

Avatar de l’usuari

Autor del tema
huGas.cat
Entrades: 2315
Membre des de: dc. maig 09, 2007 19:59
Ubicació: Banyoles, Pla de l'Estany
Contacta:
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] La Riera | Nou: 1x02

#5

Entrada Autor: huGas.cat » dl. gen. 11, 2010 20:50

Afegit 1x02! Moltes gràcies a vosaltres per descarregar i compartir! ;)

Salut!
Gerard
Imatge

Avatar de l’usuari

naroatna
Entrades: 20576
Membre des de: ds. des. 30, 2006 23:43
Ubicació: Figueres - Alt Empordà
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] La Riera | Nou: 1x02

#6

Entrada Autor: naroatna » dl. gen. 11, 2010 21:26

Fantàstic Gerard, ets més eixerit que un gínjol !!! :D :wink:


Baixant i a compartir. Moooootes gràcies !
Imatge

Moltes gràcies!


Jaume_Felip
Entrades: 75
Membre des de: ds. març 08, 2008 13:17
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] La Riera | Nou: 1x02

#7

Entrada Autor: Jaume_Felip » dl. gen. 11, 2010 21:32

Moltes gracies que rapid, hugas, a descarrergar-lo el segon capitol!!!

Avatar de l’usuari

Autor del tema
huGas.cat
Entrades: 2315
Membre des de: dc. maig 09, 2007 19:59
Ubicació: Banyoles, Pla de l'Estany
Contacta:
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] La Riera | Nou: 1x02

#8

Entrada Autor: huGas.cat » dt. gen. 12, 2010 20:36

naroatna ha escrit:Fantàstic Gerard, ets més eixerit que un gínjol !!! :D :wink:
jajaja Moltes gràcies! :mrgreen: :mrgreen:
Jaume_Felip ha escrit:Moltes gracies que rapid, hugas, a descarrergar-lo el segon capitol!!!
Moltes gràcies! Afegit el tercer!

Salut!
Gerard
Imatge


Jaume_Felip
Entrades: 75
Membre des de: ds. març 08, 2008 13:17
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] La Riera | Nou: 1x03

#9

Entrada Autor: Jaume_Felip » dt. gen. 12, 2010 21:56

Moltes gràcies de nou , a baixar el tercer !!!

Avatar de l’usuari

Autor del tema
huGas.cat
Entrades: 2315
Membre des de: dc. maig 09, 2007 19:59
Ubicació: Banyoles, Pla de l'Estany
Contacta:
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] La Riera | Nou: 1x04

#10

Entrada Autor: huGas.cat » dc. gen. 13, 2010 20:29

Afegit el quart! :)

Salut!
Gerard
Imatge


Jaume_Felip
Entrades: 75
Membre des de: ds. març 08, 2008 13:17
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] La Riera | Nou: 1x04

#11

Entrada Autor: Jaume_Felip » dc. gen. 13, 2010 20:46

Moltes gràcies , a baixar el quart!!!

Avatar de l’usuari

Autor del tema
huGas.cat
Entrades: 2315
Membre des de: dc. maig 09, 2007 19:59
Ubicació: Banyoles, Pla de l'Estany
Contacta:
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] La Riera | Nou: 1x05

#12

Entrada Autor: huGas.cat » dj. gen. 14, 2010 20:50

De res! ;)

Afegit el cinquè!

Salut!
Gerard
Imatge

Avatar de l’usuari

Autor del tema
huGas.cat
Entrades: 2315
Membre des de: dc. maig 09, 2007 19:59
Ubicació: Banyoles, Pla de l'Estany
Contacta:
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] La Riera | Nou: 1x06

#13

Entrada Autor: huGas.cat » ds. gen. 16, 2010 15:42

Afegit el d'ahir!

Salut!
Gerard
Imatge

Avatar de l’usuari

Autor del tema
huGas.cat
Entrades: 2315
Membre des de: dc. maig 09, 2007 19:59
Ubicació: Banyoles, Pla de l'Estany
Contacta:
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] La Riera | Nou: 1x07

#14

Entrada Autor: huGas.cat » dl. gen. 18, 2010 23:54

Afegit l'1x07!

Salut!
Gerard
Imatge

Avatar de l’usuari

Autor del tema
huGas.cat
Entrades: 2315
Membre des de: dc. maig 09, 2007 19:59
Ubicació: Banyoles, Pla de l'Estany
Contacta:
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] La Riera | Nou: 1x08

#15

Entrada Autor: huGas.cat » dt. gen. 19, 2010 20:58

Afegit 1x08!

Salut!
Gerard
Imatge

Respon