[ed2k] Psico Express (26de26) | Nou: 1x25 i 26 COMPLETA

Sèries i programes de TV

Moderadors: naroatna, xordi, arakelov

Avatar de l’usuari

Autor del tema
Petiso
Site Admin
Site Admin
Entrades: 16030
Membre des de: dv. oct. 06, 2006 13:13
Status: Desconnectat

[ed2k] Psico Express (26de26) | Nou: 1x25 i 26 COMPLETA

#1

Entrada Autor: Petiso » dv. gen. 08, 2010 11:39

Psico Express
TDTrip català

Imatge
Psico express és un petit gabinet psicològic online, amb uns especialistes que responen, les vint-i-quatre hores, tots els dies de l'any, les consultes dels clients. Via xat, videoconferència o fins i tot en persona, els terapeutes de Psico express atenen casos molt diversos: tant pot ser la crida desesperada d'un insomne a les tres del matí o la crisi de pànic davant del sexe d'una persona gran que ha lligat en una discoteca... Els problemes, però, es van solucionant amb tendresa i humor i les històries sempre finalitzen d'una manera optimista.

En els diferents capítols, els petits desequilibris psicològics "nostres de cada dia", es tractaran de manera que els espectadors entenguin que demanar ajuda és un primer pas per superar els problemes; que sempre hi ha algú que està pitjor; que res no és tan greu com sembla i que quan un pot riure's dels seus problemes ja els ha solucionat.

Els quatre personatges que treballen a Psico express, tenen també els seus propis problemes i les seves pròpies crisis.

Elinks

Psico Expres -1x01- Depressió a les aules (DVBrip català per arakelov)(TotsRucs.cat).avi
Psico Express és un gabinet d'assistència psicològica a través de la xarxa, portat per la Sussa -que és l'empresària-, el Javi i la Marta. Posteriorment contractaran el Neo com a tècnic informàtic: és el quart membre de Psico Express. La Júlia serà un dels primers clients del gabinet. Es tracta d'una professora d'institut que els alumnes tenen al límit de la seva resistència psicològica.

Psico Expres -1x02- Disponibilitat total (DVBrip català per Petiso)(TotsRucs.cat).avi
En Jordi és un fotògraf amb problemes amb la seva parella pels constants embolics en què es veu ficat amb altres dones. Mentrestant, al gabinet, el problema de la Marta és al revés. Cada cop lliga menys i té por d'estar perdent l'atractiu sexual. També al gabinet el Neo no sap com desfer-se d'una exnòvia que el persegueix. Actors convidats: Josep Julien, Alicia Gonzalez Repartiment: Ester Pastor, Miranda Makaroff

Psico Expres -1x03- Aquells temps (DVBrip català per Petiso)(TotsRucs.cat).avi
La Marta i la Sussa atenen amb mètodes de regressió hipnòtica un famós professor universitari que ha perdut la memòria. En Javi, que també es somet a la regressió com a "conillet d'índies", retroba vells fantasmes de la infància.

Psico Expres -1x04- Política i mentides (DVBrip català per Petiso)(TotsRucs.cat).avi
Víctor Rubio és un polític en plena campanya electoral. Problemes d'estrès el fan contactar amb el gabinet d'atenció psicològica on-line Psico Express. Mentrestant, a Psico Express, el nòvio de la Sussa -el Nacho- ha buidat els comptes corrents de l'empresa amb fracassades operacions de borsa. Al gabinet hauran de solucionar els problemes del polític i trobar diners per poder cobrar les nòmines.

Psico Expres -1x05- Hormones i dies de pluja (DVBrip català per Petiso)(TotsRucs.cat).avi
La tardor i el mal temps afecten l'estat d'ànim dels components de Psico Express i dels seus pacients. El Javi s'ocupa de Lucía, una mare amb una depressió postpart, a través de la webcam. Mentrestant, la Mari intenta convence'l per comprar un pis i formar parella, i la Marta sospita que s'ha quedat embarassada.

Psico Expres -1x06- Addicte al treball (DVBrip català per Petiso)(TotsRucs.cat).avi
El pacient de Psico Express és en Narcís, un home addicte al treball i amb problemes a casa per la disciplina del seus. Mentrestant, el Neo es baralla amb el seu pare i marxa de casa. S'instal·la a casa la Marta i hi voldrà imposar la seva disciplina.

Psico Expres -1x07- Famós imaginari (DVBrip català per Petiso)(TotsRucs.cat).avi
El Quique Romanos és l'amo d'una petita i tranquil·la papereria. Un petit accident i unes fotos amb una estrella de la premsa del cor li provocaran un trastorn de personalitat, que han de tractar a Psico Express. Al gabinet hi ha una lluita entre el Javi i la Mari. Ella porta a terme un pla per convence'l de casar-se i ell insisteix a conservar la seva independència.
Actors convidats: Melani Olivares, Xavi Mira, Teresa Lozano, Mercè Martínez, Jordi Llordella Repartiment: Carme Neri, Enric Boixader, Assumpció Ortet


Psico Expres -1x08- Decisions (DVBrip català per Petiso)(TotsRucs.cat).avi
Entrevistes de feina. El Raül treballa en el departament de col·locació d'una empresa. El seu problema és que rebutja sistemàticament tots els aspirants que passen pel seu despatx. Mentrestant, la Marta, ajudada pel Neo, tindrà les mateixes dificultats per decidir quin és el candidat o candidata ideal per fer de cangur del seu fill.
Actors convidats: Carles Martínez, Freia Canals, Neal Condo, Mireia Aixalá, Ricart Sales Repartiment: Carles Fàbrega, Isaac Ferriz


Psico Expres -1x09- La vella dama indigna (DVBrip català per Petiso)(TotsRucs.cat).avi
L'Amèlia i el Dionís contacten amb Psico Express pel problema que tenen amb la seva mare: una dona gran, viuda, que està regalant tota la fortuna familiar davant la desesperació del seus fills. Aquests necessiten un certificat d'incapacitat mental de la Vella Dama, expedit pels professionals del gabinet. Actors convidats: Melani Olivares, Montserrat Salvador, Richard Collins-Moore, Imma Ochoa, Ricard Arilla, Joan Ballostes, Imma Subirà i Jordi Corominas.

Psico Expres -1x10- Gàmez contra Gàmez (DVBrip català per Petiso)(TotsRucs.cat).avi
Els pacients de Psico Express són en Josep i l'Anna, un matrimoni de bona posició econòmica amb problemes de parella. Al gabinet tampoc se salven d'aquest tipus de problemes. Tot i que la Mari té molt poc convençut el Javi de casar-se, ja tenen data i tots dos preparen els respectius comiats de solter. Actors convidats: Assumpta Serna, Francesc Albiol, Melani Olivares, Eduard Farelo, Pilar Madriles i Marina Gatell.

Psico Expres -1x11- Parles sol¿ (DVBrip català per Petiso)(TotsRucs.cat).avi
El Javi ha de sortir corrents del gabinet per atendre un noi, en Sergi, que s'ha quedat tancat dins l'ascensor del pis 14. El Javi es veu obligat a atendre, al mateix temps, el pacient i els seus dos grans problemes: la Mari i la Sussa. Mentrestant, al gabinet atenen dos addictes a internet i... un és el Neo! Actors convidats: Melani Olivares, Eduard Farelo, Bruno Bergonzini, Miriam Tornero, Ignasi Taltavull Repartiment: Josep Lluís Fonoll

Psico Expres -1x12- Aquests fastigosos quilos de més (DVBrip català per Petiso)(TotsRucs.cat).avi
La Rita és una noia que es posa en contacte amb el gabinet perquè se sent grassa, encara que podem veure que només és grassa en la seva imaginació. Ella despertarà els fantasmes de la figura perfecta i els quilos de més entre els membres de Psico Express. Actors convidats: Eduard Farelo, Lulu Palomares, Jofre Borràs Repartiment: Juanjo Ruano, Oriol Úbeda, Òscar Badia

Psico Expres -1x13- Baixa infidelitat (DVBrip català per Petiso)(TotsRucs.cat).avi
La Cris es connecta a Psico Express perquè té un problema amb el seu marit. Ha descobert els calçotets del seu amant i ella li vol fer creure que els ha robat. Explica que és fetitxista i necessita ajuda psicològica. El Javi atén la dona infidel mentre manté un rotllo amb la Sussa, que és descobert per la Marta, i aquesta obligarà el Javi a deixar les coses clares amb la Mari. Actors convidats: Melanie Olivares, Albert Pérez, Marta Millà, Apolinar Losada Repartiment: Briseida Murillo

Psico Expres -1x14- Vull deixar de fumar (DVBrip català per Petiso)(TotsRucs.cat).avi
La Marta ha decidit deixar de fumar. Convenç a tothom que ho està aconseguint, i rep grans elogis dels seus companys de feina. Però en realitat, entra i surt constantment per fumar d'amagat mentre el seu pacient va passant pels professionals del gabinet, sense que ningú en faci un seguiment acurat. Actors convidats: Xavier Ribera, Maria Clara del Ruste, Montserrat Alcoberro, Montserrat Masó Repartiment: Antonia Carbó

Psico Expres -1x15- El meu jefe és un cabró (DVBrip català per Petiso)(TotsRucs.cat).avi
En Pau es connecta amb Psico Express perquè ha desenvolupat un problema d'autoestima pels constants maltractaments del seu cap. Els problemes laborals es traspassaran al Gabinet, i es convertiran en una lluita sindical per un augment de sou.

Psico Expres -1x16- I a tu, què et fa por¿ (DVBrip català per Petiso)(TotsRucs.cat).avi
A l'Eva, la seva cinofòbia (por dels gossos) l'impedeix dur una relació satisfactòria amb el seu nòvio. Al Gabinet, els problemes laborals continuen: la Sussa ha pujat el sou al Javi, cosa que fa que la Marta discuteixi amb ella perquè se sent discriminada.

Psico Expres -1x17- Parlar massa (DVBrip català per Petiso)(TotsRucs.cat).avi
La pacient de la Sussa és la Colomer, una jutge amb inseguretats a l'hora de parlar en públic. A diferència de la Colomer, els components de Psico Express tenen un gran conflicte intern a causa de la seva afició a parlar massa...

Psico Expres -1x18- El futbol és així (DVBrip català per Petiso)(TotsRucs.cat).avi
Al Gabinet hauran de tractar un pacient que és "barçadependent". Qualsevol resultat que obté el Barça l'afecta en el terreny personal i no li permet dur una vida normal. A Psico Express, el Nacho, que ha tornat de les Maldives, ajudarà a resoldre el cas, però provocarà problemes entre el Javi i la Sussa.

Psico Expres -1x19- Maníac o depressiu¿ (DVBrip català per Petiso)(TotsRucs.cat).avi
Un director de teatre es connecta amb Psico Express perquè tractin el seu actor estrella. És maniacodepressiu i tan aviat està absolutament eufòric com molt decaigut. La Marta el coneix en la fase maníaca i se n'enamora. Al Gabinet, ella comença a rebre floretes anònimes, via correu-e, d'un admirador que firma com 'LA BÈSTIA'. Actors convidats: Joan Lluís Bozzo, Eduard Farelo, Marc Martínez, Miquel Periel

Psico Expres -1x20- Em fa mal ... el cor (DVBrip català per Petiso)(TotsRucs.cat).avi
Algú fa fotografies d'amagat als components del Gabinet quan esmorzen al Self. A Psico Express, les relacions Sussa-Javi i Marta-Neo acaben explotant. Mentrestant, la Sussa atén el Gerard, un noi amb diferents diagnòstics: és hipocondríac i cleptòman. Actors convidats: Eduard Farelo, Ivan Morales.

Psico Expres -1x21- Sortint de l'armari (DVBrip català per Petiso)(TotsRucs.cat).avi
El Toni es connecta amb el Gabinet perquè té un greu problema: és homosexual i xoca amb la incomprensió del seu pare. Això farà que els components de Psico Express també es plantegin les seves pròpies inclinacions sexuals.

Psico Expres -1x22- Virus i fantasmes (DVBrip català per Petiso)(TotsRucs.cat).avi
La Sussa tracta les al·lucinacions de l'Aurèlia, una pacient que veu fantasmes i sent veus a casa seva. Al gabinet, una empresa de psicologia molt important, els fa un seguiment per incloure'ls en el seu grup. El cas que porta la Sussa servirà d'examen, però, a més a més, hauran de fer unes proves mèdiques i psicotècniques que no agraden gens ni al Javi ni al Neo. Actors convidats: Eduard Farelo, Melanie Olivares, Roser Batalla, Jaume Bernet, Xavi Rubio.

Psico Expres -1x23- El nen de la clau (DVBrip català per Petiso)(TotsRucs.cat).avi
El Kevin és un nano de 13 o 14 anys que es connecta amb Psico Express perquè se sent sol a casa. Els seus pares no s'entenen i, a sobre, treballen tot el dia. La Sussa, mentre el tracta, recordarà la seva infància, la relació amb els seus pares, i, al mateix temps, se sentirà una mica mare. Actors convidats: Eduard Farelo, Melanie Olivares, Rosa Gámiz, David Bosch, Fermí Herrero, Ernest Serrahima.

Psico Expres -1x24- La comunitat ONE (DVBrip català per Petiso)(TotsRucs.cat).avi
Els pares de la Maika la porten al Gabinet perquè estan molt preocupats ja que és membre de la comunitat "ONE", una secta destructiva. Ella captarà el Neo per a la comunitat, però no s'aturarà aquí l'ofensiva dels sectaris, perquè els psicòlegs són els enemics naturals de les sectes... Actors convidats: Melanie Olivares, Eduard Farelo, Cristina Brondo, Lluís Soler, Joan Segalés, Anna Rosa Cisquella Repartiment: Laia Piró, Ferran Castells

Psico Expres -1x25- PFI (DVBrip català per Petiso)(TotsRucs.cat).avi
La Sussa i el Javi estan preparant una ponència per a un congrés de psicologia. Decideixen fer-la sobre els PFI -que són persones que per motius professionals són sovint insultades, com per exemple l'empleat de cobrar la grua, i els mecanismes que utilitzen perquè els insults no les afectin. Actors convidats: Eduard Farelo, Melanie Olivares, Joan Raja, Anna Güell, Pep Cortés, Xavier Cassan, Òscar Mas, Esteve Ferrer, Carme Cuesta, Aliosha Rodríguez

Psico Expres -1x26- Problemes amb la justícia (DVBrip català per Petiso)(TotsRucs.cat).avi
A Psico Express reben una visita inesperada. La policia judicial arriba amb una ordre per precintar el local: han rebut una denúncia. Descobreixen que els ha denunciat un tal Andreu Cases, un pacient que van tractar d'una greu ludopatia. No en tenen ni idea del motiu d'aquesta denúncia, però descobreixen que el Javi no té el títol universitari en regla. Actors convidats: Melanie Olivares, Eduard Farelo, Gemma Brió, Ferran Terraza, Xaveir Capdet, Ricardo Moya, Jordi Figueres, Toni Martínez.


Imatge Imatge

Avatar de l’usuari

Autor del tema
Petiso
Site Admin
Site Admin
Entrades: 16030
Membre des de: dv. oct. 06, 2006 13:13
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] Psico Express (1de26) | Nou: 1x03

#2

Entrada Autor: Petiso » dg. gen. 10, 2010 21:54

Afegit el 1x03 :-)
Imatge Imatge

Avatar de l’usuari

arakelov
Entrades: 10580
Membre des de: ds. feb. 17, 2007 16:37
Ubicació: Sant Martí (BCN)
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] Psico Express (1de26) | Nou: 1x03

#3

Entrada Autor: arakelov » dg. gen. 10, 2010 22:52

I el 1x01!
Why you think the net was born? Porn! Porn! Porn!


Ferriol
Entrades: 1198
Membre des de: dv. feb. 09, 2007 13:18
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] Psico Express (2de26) | Nou: 1x01, 03

#4

Entrada Autor: Ferriol » dl. gen. 11, 2010 8:32

Que bé, gràcies.
Salut i sort
Imatge


Tuscac
Entrades: 8
Membre des de: dl. gen. 11, 2010 16:13
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] Psico Express (2de26) | Nou: 1x01, 03

#5

Entrada Autor: Tuscac » dc. gen. 13, 2010 14:15

Els dos que falten es podran veure?

Merci.

Avatar de l’usuari

Autor del tema
Petiso
Site Admin
Site Admin
Entrades: 16030
Membre des de: dv. oct. 06, 2006 13:13
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] Psico Express (2de26) | Nou: 1x01, 03

#6

Entrada Autor: Petiso » dc. gen. 13, 2010 14:37

Oi tant, i els que venen :-)

Els penjaré quan pugi, que no tinc Internet ara :-(

Adéu !
Imatge Imatge


Tuscac
Entrades: 8
Membre des de: dl. gen. 11, 2010 16:13
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] Psico Express (2de26) | Nou: 1x01, 03

#7

Entrada Autor: Tuscac » dj. gen. 14, 2010 0:29

D'acord! :wink:
És una sèria molt bona!

Avatar de l’usuari

Linus
Entrades: 2106
Membre des de: dl. des. 04, 2006 21:22
Ubicació: Vivint amb la Iniciativa Dharma
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] Psico Express (2de26) | Nou: 1x01, 03

#8

Entrada Autor: Linus » ds. gen. 16, 2010 21:39

Moltes gràcies Petiso! Gran sèrie que en el seu moment em va divertir molt i que ara la podrem regaudir!
Baixant i compartint. :D
Imatge

Avatar de l’usuari

Autor del tema
Petiso
Site Admin
Site Admin
Entrades: 16030
Membre des de: dv. oct. 06, 2006 13:13
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] Psico Express (3de26) | Nou: 1x02

#9

Entrada Autor: Petiso » dl. gen. 18, 2010 2:05

Afegit el 1x02 !
Imatge Imatge

Avatar de l’usuari

Autor del tema
Petiso
Site Admin
Site Admin
Entrades: 16030
Membre des de: dv. oct. 06, 2006 13:13
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] Psico Express (4de26) | Nou: 1x04

#10

Entrada Autor: Petiso » dl. gen. 18, 2010 14:20

Afegit el 1x04 !
Imatge Imatge

Avatar de l’usuari

Autor del tema
Petiso
Site Admin
Site Admin
Entrades: 16030
Membre des de: dv. oct. 06, 2006 13:13
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] Psico Express (6de26) | Nou: 1x05 i 1x06

#11

Entrada Autor: Petiso » dc. gen. 20, 2010 19:51

Afegits 1x05 i 1x06 !
Imatge Imatge


Ferriol
Entrades: 1198
Membre des de: dv. feb. 09, 2007 13:18
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] Psico Express (6de26) | Nou: 1x05 i 1x06

#12

Entrada Autor: Ferriol » dj. gen. 21, 2010 9:03

Sí, sí, afegeix que van al disc dur.
Gràcies
Salut i sort
Imatge

Avatar de l’usuari

Autor del tema
Petiso
Site Admin
Site Admin
Entrades: 16030
Membre des de: dv. oct. 06, 2006 13:13
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] Psico Express (6de26) | Nou: 1x07 i 1x08

#13

Entrada Autor: Petiso » dv. gen. 29, 2010 13:28

Dos mes: 1x07 i 1x08 !
Imatge Imatge


Ferriol
Entrades: 1198
Membre des de: dv. feb. 09, 2007 13:18
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] Psico Express (6de26) | Nou: 1x07 i 1x08

#14

Entrada Autor: Ferriol » dl. març 15, 2010 9:11

Hola Petiso, estic fatal, n3CessIt0 més t3ràpIa. :x
Entens més. :roll:
Salut i sort
Imatge

Avatar de l’usuari

Autor del tema
Petiso
Site Admin
Site Admin
Entrades: 16030
Membre des de: dv. oct. 06, 2006 13:13
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] Psico Express (6de26) | Nou: 1x07 i 1x08

#15

Entrada Autor: Petiso » dl. març 15, 2010 11:27

Si, els tinc tots els emesos, quan torni a tindre Internet ficaré el turbo :-p

Adéu !
Imatge Imatge

Respon