[ed2k-SR] El Cor de la Ciutat T10 | Última temporada

Sèries i programes de TV

Moderadors: naroatna, xordi, arakelov

Respon
Avatar de l’usuari

Autor del tema
huGas.cat
Entrades: 2315
Membre des de: dc. maig 09, 2007 19:59
Ubicació: Banyoles, Pla de l'Estany
Contacta:
Status: Desconnectat

[ed2k-SR] El Cor de la Ciutat T10 | Última temporada

#1

Entrada Autor: huGas.cat » dl. set. 07, 2009 19:08

ImatgeImatge
Capturador diari: huGas.cat
Suplents: Arakelov, Shinnosuke


Sinopsi

Torna la sèrie emblemàtica de TV3, en la seva última temporada, la més curta de totes, de setembre a desembre del 2009. El primer capítol comença amb una mort. La de la Clara. L'enterrament provocarà la trobada de molta gent que feia temps que no es veia. Els Crespo han tornat al barri perquè hi ha hagut un problema amb la Neus. En Fidel ja ha tingut prou disgustos i ara es dedica a fer de "don Joan" sense cap mena de mirament. La Marta ha tornat al barri embarassada, però en David no ha vingut amb ella. Rebrem notícies d'un vell conegut: en Quico té un amic policia que li parla d'en Tomàs!


Fitxa tècnica

Vídeo: 720x406 (16:9 real) a 1150kbps
Tamany: 250MB Duració: 25-30 min. aprox.
IMPORTANT: Si vols que et funcionin les descàrregues, llegeix-te aquest fil: http://forum.totsrucs.cat/viewtopic.php?f=13&t=4722


Capítols

Setembre
Setmana del 7 al 10 de setembre (1832 a 1835)
El Cor de la Ciutat (1832) 10x001 (07.09.09): S'ha mort la Clara. L'enterrament provocarà la trobada de molta gent que feia temps que no es veia. Els Crespo han tornat al barri perquè hi ha hagut un problema amb la Neus. En Fidel ja ha tingut prou disgustos i ara es dedica a fer de "don Joan" sense cap mena de mirament. La Marta ha tornat al barri embarassada, però en David no ha vingut amb ella. Rebrem notícies d'un vell conegut: en Quico té un amic policia que li parla d'en Tomàs!

El Cor de la Ciutat (1833) 10x002 (08.09.09): La separació de la Marta i en David és definitiva, segons explica la noia. En Peris vol parlar amb el seu fill perquè no aconsegueix que la Marta li expliqui els motius. La notícia de la possible excarceració d'en Tomàs comença a escampar-se. La Montse, amoïnada. En Max, que continua enfrontat amb la Carme i la Núria, busca el consol d'en Iago. La Núria es retroba amb en Marcel. En Fede i en Marcel, que no porten gens bé la vida de parella, descobriran avui una cosa interessant...

El Cor de la Ciutat (1834) 10x003 (09.09.09): La nova vida dels Benjumea. Ara que l'avi està del tot recuperat, tots els fills han volat. L'Ivan i l'Eli se'n van a viure junts i deixen el pis. En Marcel aconsegueix vendre la foto d'en Fede per un bon grapat de diners. La Maise es presenta davant d'en Fidel amb una sorpresa en forma de nòvio: en Raül. En Tomàs es posa en contacte amb en Sàhara i la Montse se n'assabenta. En Gonzalo sabrà que en Max es va trobar amb en Iago. En Fede i la Sara comencen a posar de manifest les seves incompatibilitats.

El Cor de la Ciutat (1835) 10x004 (10.09.09): La Núria té les cendres de la Clara. Ella i en Max tenen punts de vista diferents. I la noia creu que Sant Andreu ja no és casa seva. L'Àngela i en Franciscu han de convèncer en Peris perquè no vagi a París a buscar el seu fill. Avui tindrem notícies de l'Ester. Les coses li han anat força malament i culpabilitza de tot a en David... En Narcís es retroba amb la Neus, però encara no se sap què li passa exactament a la noia. Per ara no poden viure junts...
Setmana del 14 al 18 de setembre (1836 a 1840)
El Cor de la Ciutat (1836) 10x005 (14.09.09): La Montse, la K i la Paquita s'enfronten a la possibilitat que en Tomàs surti de la presó. En Paco fa costat a la Paquita i en Sàhara es planteja tornar a Amèrica. Després de l'incident, en Peris vol parlar amb l'Ester. Al senyor Juan li ha tocat la 6/49. El senyor Felip se n'assabenta per la Roser i maleeix la seva sort... amb conseqüències. En Iago es troba entre en Gonzalo i en Max i la gelosia del primer comença a fer-se pesada. A més, avui ha rebut la citació per al judici que té pendent. La Remei no té sort a l'hora de buscar parella estable.

El Cor de la Ciutat (1837) 10x006 (15.09.09): En Peris explica la seva trobada amb l'Ester. En Marc torna de vacances, però sense l'Eulàlia, i es troba la Marta al barri. En Paco comença a organitzar la pensió a la seva manera. La Lara li fa de còmplice a canvi d'algun favor. Avui arriba una vella coneguda a l'hotelet: la Regina! L'accident del senyor Juan mobiliza la família i també el senyor Felip, que se'n sent culpable. L'Àlex torna de vacances, no especialment feliç, i es troba el seu pare i la seva nova vida. La Marta rep una trucada alarmant de París i demana a en Max que vagi a veure en David.

El Cor de la Ciutat (1838) 10x007 (16.09.09): En Max no vol saber res d'en David perquè la Marta li explica que té problemes amb les drogues. L'Eli veu la noia plorant i parla amb l'Ivan. Truca a la Marta i s'ofereix per anar ell a París. En Narcís passa com pot el temps que ha d'estar separat de la Neus. En Iago, que ha trencat amb en Gonzalo, intenta convèncer en Max perquè es quedi. En Fede continua fent mèrits perquè la Sara estigui "contenta". Avui encoloma en Ventura a l'Alba. La Regina tempta en Paco. El fa anar a la Fusteria i ell creu que hi haurà timba, però s'endurà una sorpresa.

El Cor de la Ciutat (1839) 10x008 (17.09.09): En Narcís i la Neus troben la carta d'en Tomàs que se suposa que en Sàhara havia llençat. Problemes entre la Montse i el seu home, i en Sàhara se'n va a la presó a veure el seu germà. La Sandra s'instal·la amb l'avi i li truquen de l'escola per donar-li una notícia relacionada amb una beca... però amb sorpresa inclosa. La Trini comença a trobar que una trama del "Vides" s'assembla sospitosament a la vida dels Peris. A la Remei se la veu una mica neguitosa... La Regina torna a marxar i diu a en Paco que està fet un calçasses. Ell fa un favor a un client i descobreix un nou marc de possibilitats... En Fede i en Marcel, clarament insatisfets amb les seves vides, han de veure com en Quico els renya perquè ara són ells els que fan premsa groga.

El Cor de la Ciutat (1840) 10x009 (18.09.09): En Beni s'adona que en Max se n'anirà aviat a Moçambic i necessita fer alguna cosa perquè el veu molt enfonsat. En Fidel, que no passa tant com vol fer creure del nòvio de la Maise, vol aconseguir que la parella trenqui, però hi haurà una notícia bomba. L'Ivan és a París amb en David, a l'hospital. Truca a la noia, però ella no vol parlar amb el fill del Peris. En David diu que baixa a Barcelona, però no vol que l'Ivan ho expliqui a ningú. Avui toca ginecòleg i els "avis" acompanyen la Marta. En Peris i la Paquita estan emocionadíssims. La Roser i la Pilar continuen trobant qualsevol raó per discutir. I ara, la Roser torna a pensar massa en la mort.
Setmana del 21 al 25 de setembre (1841 a 1845)
El Cor de la Ciutat (1841) 10x010 (21.09.09): En Max proposa a en Iago que se'n vagi amb ell. En Fede i en Marcel, cada cop més "units". La Sandra i en Nico, competidors. En Narcís i la Neus s'han de tornar a separar. En Paco posa en marxa un altre negoci...

El Cor de la Ciutat (1842) 10x011 (22.09.09): Avui és el judici d'en Iago. En Max i en Gonzalo, expectants. La Marga contracta en Narcís i la Remei no ho veu clar. La Sandra no pot estar pel projecte perquè ha de cuidar l'avi. Reapareix una de les conquistes d'en Fidel. La Montse, la K i la Paquita reben tres cartes alhora...

El Cor de la Ciutat (1843) 10x012 (23.09.09): En David torna a Sant Andreu. Vol veure la Marta. Les cartes d'en Tomàs han fet el seu efecte en la K, la Paquita i la Montse. I en Sàhara confessa que va anar a la presó. En Fede atabala la Dhara mentre en Marcel és fora. La Trini, cada cop més convençuda que al "Vides" expliquen la vida del barri. I necessita un culpable...

El Cor de la Ciutat (1844) 10x013 (24.09.09): En Fidel té una cita amb la Iolanda. Se'n penedirà... Dia de comiat per a en Iago i en Max. En Narcís espera la Neus, però triga... En David es retroba amb la gent de Sant Andreu. Necessita un lloc per dormir. La Trini troba el culpable de les trames del "Vides".

El Cor de la Ciutat (1845) 10x014 (25.09.09): En Peris i l'Àlex, preocupats, pugen al pis a buscar en Fidel. La Maise s'endurà una sorpresa que no s'esperava, segurament... La policia busca en Iago, que no ha anat a la presó. El negoci d'en Paco funciona de meravella... d'amagat de la Paquita. En Marcel torna amb sorpreses que preocupen en Fede. Avui sabrem què va passar entre en David i la Marta.
Setmana del 28 de setembre al 2 d'octubre (1846 a 1850)
El Cor de la Ciutat (1846) 10x015 (28.09.09): La Marta troba una feina que no agrada a tothom. En Narcís explica a la Neus on treballa i tindrà problemes. En David vol fer creure que treballa. L'Ivan troba feina... però no especialment a prop de casa. En Fidel se sent triomfador amb la Maise.

El Cor de la Ciutat (1847) 10x016 (29.09.09): En Peris té una idea per ajudar en David. En Sàhara es veu obligat a tornar a anar a la presó, perquè la psicosi que està creant en Tomàs es fa insuportable. En Beni té un disgust a la xurreria. La nova assistenta del senyor Juan és... peculiar. El negoci de les coartades d'en Paco funciona la mar de bé, però les coses sempre es poden espatllar.

El Cor de la Ciutat (1848) 10x017 (30.09.09): La Montse vol fer el cor fort, però té por. A més, avui en Narcís en fa una de grossa... La Lucía, l'assistenta del senyor Juan, crea divisió d'opinions. En Fidel descobreix que la Maise no és tan seva com creia. La Lara troba la manera de fer xantatge a en Paco. La Roser, hiperactiva. La Remei està decidida a demanar un sou per la seva col·laboració al "Vides".

El Cor de la Ciutat (1849) 10x018 (01.10.09): En Narcís s'ha perdut! Era qüestió de temps que la Marta i en David es tornessin a barallar. En Marc es fica pel mig i en David sabrà el que va passar amb l'Ester i surt a buscar-la.

El Cor de la Ciutat (1850) 10x019 (02.10.09): En David s'enfronta amb l'Ester. No ha sigut una bona idea i ho pagarà car. A més, la Marta i en Marc es veuen sovint. Massa punyalades. La Sara i la Dhara ja no poden més. En Fede i en Marcel estan en una situació límit i pot petar en qualsevol moment. En Fidel descobreix que en Raül ha regalat una moto a la Mercè i es prepara per venjar-se. I en Tomàs surt de la presó...
Octubre
Setmana del 5 al 9 d'octubre (1851 a 1855)
El Cor de la Ciutat (1851) 10x020 (05.10.09): Reapareix en Tomàs i trasbalsa el barri. En Fede i la Cecília no poden viure junts. Hi ha una alternativa clara. El senyor Juan s'adona que el senyor Felip no anava desencaminat amb la Lucía. La trobada d'en David i l'Ester no ha ajudat gens el fill d'en Peris.

El Cor de la Ciutat (1852) 10x021 (06.10.09): En Tomàs intenta parlar amb les seves víctimes de fa quatre anys i en sortirà escaldat. Molt. La Roser continua cremant etapes a tota velocitat. En Marcel i en Fede comencen a fer vida de família. O això intenten, que no serà fàcil. En Fidel es pensa que té un as a la màniga per derrotar en Raül: l'Elena, la mare de la Sara! Avui es decideix qui guanya la beca: en Nico o la Sandra. En Quico vol aprofundir en la història d'en Tomàs, cosa que no entusiasma gaire al barri.

El Cor de la Ciutat (1853) 10x022 (07.10.09): En Narcís i la Neus es retroben. La Montse comprèn que no poden viure separats. En Quico continua interessat en la història d'en Tomàs i anem descobrint coses. La Remei queda amb en Perico per subministrar-li informació de Sant Andreu per al "Vides". La Trini hi vol ficar cullerada. La Sandra descobreix per què va guanyar la beca en Nico i no ella. En Fede i en Marcel han d'establir unes normes de conducta per no engegar la relació.

El Cor de la Ciutat (1854) 10x023 (08.10.09): Una entrevista d'en Quico a en Tomàs, embolica la troca al barri. I en Tomàs té un únic objectiu: parlar amb la Montse. El senyor Juan es decideix a desemmascarar la Lucía. L'Àlex torna a coquetejar amb l'alcohol. La Roser comença a l'autoescola.

El Cor de la Ciutat (1855) 10x024 (09.10.09): En Sàhara es troba inevitablement entre l'espasa i la paret. És a dir: entre en Tomàs i la Montse. L'Elena proporciona informació sobre en Raül a en Fidel. Informació interessant. Les dones volen fer un equip de futbol per jugar contra el Peris Balompié. La Marta s'adona de la presència de l'Ester al barri i necessita on agafar-se...
Setmana del 13 al 16 d'octubre (1856 a 1859)
El Cor de la Ciutat (1856) 10x025 (13.10.09): La por cap a en Tomàs comença a provocar situacions límit. L'Ester li fa una nova mala passada a en David, que comença a tocar fons. En Fidel es disposa a explicar a la Maise que el seu nòvio amaga un secret "inconfessable"... El senyor Juan decideix tenir dues dones de fer feines. Ja triarà quan toqui. Problemes a l'equip femení de futbol: la Sandra i la Mercè són incompatibles.
L'obsessió de la Roser amb la mort continua preocupant la Pilar.


El Cor de la Ciutat (1857) 10x026 (14.10.09): La Sandra s'enfronta amb la professora per la beca d'en Nico. L'acusació de la K no s'aguanta gaire, però fa el seu efecte. En Marcel "fa el salt" a en Fede... En David camina pel costat fosc i avui en fa una de grossa. La Paquita no veu gens clara la recobrada amistat de la Marta i en Marc.

El Cor de la Ciutat (1858) 10x027 (15.10.09): A en Beni li costa poc descobrir que en David li ha robat. El fill d'en Peris busca l'Ester. En Fede descobreix la "traïció" d'en Marcel i la parella fa aigües... El negoci de les coartades d'en Paco surt a la llum per una badada de la Lara. La Roser se n'empesca una per tranquil·litzar la Pilar. La Mireia, l'educadora d'en Tomàs, està disposada a ajudar-lo més del que tocaria.

El Cor de la Ciutat (1859) 10x028 (16.10.09): A en David només li queda en Peris, però a casa també pot fer-la ben grossa. I la fa. Les intencions d'en Marc amb la Marta, digui el que digui, no estan gaire clares. La K explica la veritat de l'agressió i en Sàhara vol adoptar una postura conciliadora, però tria un mal dia: l'aniversari d'en Narcís. En Nico està penedit, però ara ja no volen escoltar-lo. La Sandra s'enfonsa... A can Benjumea passen coses estranyes. Que no sigui que amb dues minyones...
Setmana del 19 al 23 d'octubre (1860 a 1864)
El Cor de la Ciutat (1860) 10x029 (19.10.09): En David, desesperat per recuperar la motxilla de la Carolina. L'Àngela és més ràpida. En Narcís embolica més la troca. Pateix per la seva mare i va a parlar amb en Tomàs. En Marcel i en Fede aconsegueixen fer una foto de molts diners. L'assistenta del senyor Juan continua sent un focus de conflictes.

El Cor de la Ciutat (1861) 10x030 (20.10.09): La Remei està disposada a cobrar per la seva col·laboració amb en Perico, el guionista del "Vides". Els problemes, a la floristeria, ja són pràcticament insuperables. L'Àlex continua fent el poca-solta i l'Alba és qui acaba rebent. En Paco, una mica acorralat, ha de plegar veles. El negoci li pot destrossar la vida de parella. La Roser és la primera víctima. O no. Ni Marc, ni David. La Marta se sent sola. L'Àngela marca de ben a prop en David. En Sàhara és conscient que el seu germà li està amargant l'existència.

El Cor de la Ciutat (1862) 10x031 (21.10.09): En Beni enyora en Max. Totalment per casualitat, en Fede, en Marcel i la Roser li proporcionen una mica d'alegria. L'Alba es fa il·lusions, però es torna a equivocar amb l'Àlex. La soledat de la Sandra per la traïció d'en Nico s'assembla a la de la Montse per la desconfiança envers en Sàhara.

El Cor de la Ciutat (1863) 10x032 (22.10.09): En Tomàs, deixat de banda per tothom, torna a ser el de fa quatre anys... El senyor Juan decideix entre la Lucía i l'Antonia. Decideix bé? La Remei continua deixant-se enredar per en Perico. El senyor Felip es fa còmplice de la Roser. En Peris i la Paquita exerceixen d'avis del nen de la Marta. En Paco ho aprofita per guanyar punts amb la Paquita.

El Cor de la Ciutat (1864) 10x033 (23.10.09): En David torna a ser víctima de les provocacions de l'Ester i en Peris decideix intervenir-hi. La por s'ha apoderat del barri. I en Tomàs es disposa a actuar... si no és que algú pot impedir-ho. La tragèdia torna a Sant Andreu.
Setmana del 26 al 30 d'octubre (1865 a 1869)
El Cor de la Ciutat (1865) 10x034 (26.10.09): En Tomàs és a l'hospital i no se sap si se'n sortirà. La notícia s'escampa. Intent de suïcidi? El senyor Juan no s'aclareix amb les assistentes. Ara està segur que es va equivocar amb la Lucía i vol posar-hi remei. L'Àngela continua fent controls a en David, que sembla que està canviant d'actitud. En Marcel i en Fede venen la foto i ho celebren. Li toca rebre a la Cecília, com sempre.

El Cor de la Ciutat (1866) 10x035 (27.10.09): La policia comença a investigar. En Muñoz interroga en Sàhara, la Paquita, la Montse... Sembla que tothom necessiti coartada, però no tots en tenen. I a la relació Montse-Sàhara només li faltava això. La Cecília es pensa que ha trobat la solució, però en Fede i en Marcel són durs de pelar. En Fidel canvia de tàctica i sorprèn en Raül dient que anirà al casament. El senyor Juan aconsegueix que la Sandra accepti una feina al mercat, però a veure quant de temps aguanta, perquè la feina ideal no és.

El Cor de la Ciutat (1867) 10x036 (28.10.09): És el dia del casament de la Maise i en Raül, i en Fidel està absolutament decidit a impedir la boda. Ara que en David s'està refent, reapareix l'Ester i sap com fer-lo enrabiar de debò. El senyor Juan descobreix que es va equivocar una altra vegada amb la Lucía i l'Antonia. La Trini vol que en Francisco recuperi el paper que tenia al "Vides" i com que la Remei no es deixa convèncer, ha de passar a l'acció.

El Cor de la Ciutat (1868) 10x037 (29.10.09): La poca-soltada de pla d'en Fidel acaba en un ridícul espantós per a ell, però no és del tot una derrota, no. En Muñoz pressiona i fa que la Paquita i en Paco facin un pas en fals. Efectivament, la Sandra ha durat poc a la feina del mercat. Avui els arriba una agradable visita. En Perico necessita la Remei i li fa la gara-gara. En sap de ser encantador, quan vol. I en Beni s'endurà la sorpresa de la seva vida.

El Cor de la Ciutat (1869) 10x038 (30.10.09): En Muñoz pressiona la K. Veurem que la noia no ha superat el que va passar fa cinc anys. És sospitosa. La Roser tira endavant la idea de treure's el carnet de conduir. En Beni necessita ajuda amb la criatura. I l'hi demana a la Pilar. L'Ester ha descobert la bona sintonia que hi ha entre en Marc i la Marta i la utilitza per fer mal a en David.
Novembre
Setmana del 2 al 6 de novembre (1870 a 1874)
El Cor de la Ciutat (1870) 10x039 (02.11.09): En Muñoz pressiona de debò la K. Tant que els seus caps li han de cridar l'atenció i tot. I la noia no està bé. La Sandra descobreix que la visita de l'Òscar no és del tot casual. La Laura i en Xavi vénen de visita a can Peris. En David se sincera amb la seva exdona. En Perico i la Remei no tenen el mateix punt de vista sobre la seva relació. La Lluna i l'Alba volen fer reaccionar l'Àlex, però el noi és difícil.

El Cor de la Ciutat (1871) 10x040 (03.11.09): La Roser acaba confessant a la Pilar el que fa d'amagat. La Pilar, també d'amagat, tapa en Beni mentre ell busca l'Íngrid, la mare de la criatura. En David cobra la primera paga al bar i té detalls amb en Beni i amb la Marta. Se sap controlar bastant bé, tot i la pressió de l'Ester. En Muñoz no s'atura i ara li toca a la Mireia, l'educadora d'en Tomàs. A la Cecília no se li acaba la feina amb les criatures. De fet, cada dia és pitjor. I no té ànima per desentendre's d'elles.

El Cor de la Ciutat (1872) 10x041 (04.11.09): La Neus, en Narcís i l'Àngels tornen de Madrid amb novetats importants. A en Muñoz li falta temps per interrogar el fill de la Montse. Vol comprovar la seva coartada. S'està excedint i en sortirà escaldat. En Fabra descobreix el secret de la K. La noia decideix anar a l'hospital on hi ha en Tomàs ingressat. Cada cop és més sospitosa. La Trini i la Remei es barallen per en Perico. La Lluna i l'Alba donen una nova oportunitat a l'Àlex. En Rai necessita ajuda a la Fusteria i contracta dues ajudants. Dues ajudants... bastant incompatibles.

El Cor de la Ciutat (1873) 10x042 (05.11.09): Tal com van acordar, en Beni i la Pilar duran la nena a la policia si la mare no apareix avui mateix. En Quico agafa el relleu d'en Muñoz i comença a fer-se enemics. La Cecília continua ajudant l'Alba d'amagat. L'Àlex comença a beure, però sembla que només en Peris es preocupi pel tema. Es veu a venir que hi haurà raons a la Fusteria.

El Cor de la Ciutat (1874) 10x043 (06.11.09): En Sàhara planteja un ultimàtum a la Montse: o el perdona o se'n torna a Colòmbia. El cas és que el cap de la Montse és a un altre lloc: perquè en Narcís i la Neus puguin estar junts, ella haurà de fer una renúncia molt important. L'Àngela, que ha recuperat la confiança en en David, aconsegueix que la Marta tingui un detall amb el fill d'en Peris. En Fidel aconsegueix l'ajuda d'en Fede i en Marcel per entrar en cercles socials d'alt nivell, però si algú pot espatllar les coses... és ell. En Beni ha seguit la pista correcta i ha trobat l'Íngrid. I ara què?
Setmana del 9 al 13 de novembre (1875 a 1879)
El Cor de la Ciutat (1875) 10x044 (09.11.09): L'Íngrid explica la seva història. En Beni vol ajudar-la, però serà complicat. Partit de futbol. Homes contra dones. En Marc juga amb les noies. Davant seu, en David... En Fede i en Marcel fan la que pot ser la foto de la seva vida. A la festa de l'hotel d'en Raül va desaparèixer un rellotge. Hi ha un sospitós molt evident...

El Cor de la Ciutat (1876) 10x045 (10.11.09): L'Ester torna a assetjar en David. Aquest cop sap fer-li mal de debò. En Fede i en Marcel lliguen, però és complicat perquè podrien ser rivals, i això... En Muñoz i en Quico continuen investigant i posat nerviós mig barri. En Narcís explica a la Neus que va dir una mentida. En Perico necessita tenir un detall amb la Remei o es queda sense font d'informació. A la Fusteria segueix la tensió Sandra-Mercè.

El Cor de la Ciutat (1877) 10x046 (11.11.09): Mentre en Beni pateix per la criatura, l'Íngrid en fa una de freda i una de calenta. La K està al límit. Tant que agafa unes tisores i se'n va a l'hospital on hi ha en Tomàs... Amb tanta mentida i tanta coartada falsa, fins i tot la Paquita comença a sospitar d'en Paco. La Roser s'examina de teòrica.

El Cor de la Ciutat (1878) 10x047 (12.11.09): Un altre episodi desagradable per culpa de l'Íngrid. En Beni ha de plantejar una solució. En Raül vol que la Maise faci confessar el robatori a en Fidel. I la colla força. Massa. La Neus i en Narcís es podran casar, però això comportarà un sacrifici per part de la Montse. Més baralles a la Fusteria. La cosa està a punt de petar. En Muñoz colla la K perquè sap el que va passar ahir a l'hospital.

El Cor de la Ciutat (1879) 10x048 (13.11.09): La K sembla acorralada, però en Paco no ho té millor. La que troba una sortida és la Paquita. En Marc explica a la Marta l'episodi de l'agressió d'en David i espatlla el poc que quedava entre la parella. En Fede i en Marcel descobreixen que no els caldrà ser rivals encara que surtin amb "la noia" que van conèixer dimarts.
Setmana del 16 al 20 de novembre (1880 a 1884)
El Cor de la Ciutat (1880) 10x049 (16.11.09): En Paco aconsegueix una falsa coartada, però aquest cop s'ha passat. La K i la Paquita ja se n'han sortit. Ha vingut la Blanca per parlar amb en Fede i s'endú un moc. La Cecília aconsella a la seva jove que no afluixi. Mentre la Neus i en Narcís van fent preparatius de casament, les dones decideixen com volen cobrar l'aposta del partit.

El Cor de la Ciutat (1881) 10x050 (17.11.09): En Raül creu que la Maise no s'enfronta prou a en Fidel i dedueix coses que no li agraden... Sopar al Peris per celebrar la victòria de les dones. Posen el vídeo del partit i es descobreix un disbarat gros d'en David. En Narcís i la Neus ja han decidit el tipus de casament que volen. En Marcel i en Fede no reben ofertes perquè ningú no es creu que tinguin aquesta foto. L'Àlex té problemes seriosos amb la beguda. La Trini descobreix que en Perico té nòvia i avisa la Remei.

El Cor de la Ciutat (1882) 10x051 (18.11.09): En Raül creu que la Maise no s'enfronta prou a en Fidel i dedueix coses que no li agraden... Sopar al Peris per celebrar la victòria de les dones. Posen el vídeo del partit i es descobreix un disbarat gros d'en David. En Narcís i la Neus ja han decidit el tipus de casament que volen. En Marcel i en Fede no reben ofertes perquè ningú no es creu que tinguin aquesta foto. L'Àlex té problemes seriosos amb la beguda. La Trini descobreix que en Perico té nòvia i avisa la Remei.

El Cor de la Ciutat (1883) 10x052 (19.11.09): La Blanca ha fet cas a la Cecília i colla en Fede. Mare i fill, enfrontats com mai. La Rut, la bessona d'en Fede, és una interessada. En Narcís vol que en Sàhara vingui al casament... La Marta no es troba bé. Ha d'anar al metge. No té el suport que s'esperava. La Paquita parla amb l'amant d'en Paco i pren una decisió important. L'Ivan també estava il·localitzable el dia que van cremar en Tomàs.

El Cor de la Ciutat (1884) 10x053 (20.11.09): En Marc és l'únic suport de la Marta, però volen el mateix? En Paco deambula buscant algun suport. L'Àlex va enganyant en Fidel com pot. La Remei ha quedat amb en Perico per entregar la feina, però té massa coses guardades. El cas de les ampolles desaparegudes de la Fusteria acaba amb una nova esbroncada i una cambrera acomiadada.
Setmana del 23 al 27 de novembre (1885 a 1889)
El Cor de la Ciutat (1885) 10x054 (23.11.09): En David s'assabenta que la Marta se n'ha anat amb en Marc i no pot acceptar-ho. Hi haurà problemes.

El Cor de la Ciutat (1886) 10x055 (24.11.09): En David arriba a la casa on s'estan la Marta i en Marc. No pot passar res de bo. En Muñoz té el suport necessari per continuar investigant l'agressió a en Tomàs. I té la casa dels Crespo al punt de mira. La Cecília vol desemmascarar les bessones, però elles la saben molt llarga i en Fede i en Marcel són dos xitxarel·los. El senyor Juan explica a en Fidel que la Sandra va veure l'Àlex borratxo, però ell no s'ho vol creure.

El Cor de la Ciutat (1887) 10x056 (25.11.09): En Fidel s'adona del que està fent a la Maise i entén que ha de resoldre el tema del rellotge. En David continua retenint la Marta i en Peris va sabent tota la veritat. Tota. Els fets es precipiten i hi ha conseqüències greus. En Narcís, pressionat per en Quico, fica els peus a la galleda.

El Cor de la Ciutat (1888) 10x057 (26.11.09): En Peris ha trencat del tot amb en David. En Fidel explica a la Maise el que va fer per ella. La Marta ha d'aclarir definitivament les coses amb en Marc. Ell no està preparat per suportar-ho. L'Àlex continua fent i fent-se mal. Reapareix l'Íngrid, que ha deixat el tractament.

El Cor de la Ciutat (1889) 10x058 (27.11.09): En Muñoz interroga en Narcís. Però es passa. Molt. L'Àlex ha estat desemmascarat. L'Íngrid comença a treballar a la Fusteria. La foto comença a portar problemes a en Fede i en Marcel.
Desembre
Setmana del 30 de novembre al 4 de desembre (1890 a 1894)
El Cor de la Ciutat (1890) 10x059 (30.11.09): L'Ivan vol denunciar en Muñoz, però el policia està ben cobert... i continua obsessionat. La Mercè és conscient que deu una disculpa a la Sandra. En Perico vol que la Remei el perdoni. La Pilar pateix per en Beni ara que ha tornat l'Íngrid. No se'n refia gens. En Peris gairebé té un atac només de pensar en en David.

El Cor de la Ciutat (1891) 10x060 (01.12.09): En David, la Marta, en Peris... tots es defugen, però tots pensen que no hauria de ser així. L'Ester és l'única que disfruta. En Peris aconsella a en Fidel que no perdi també el seu fill. L'Alba acaba quadrant-se amb en Fede i en Marcel davant de les bessones.

El Cor de la Ciutat (1892) 10x061 (02.12.09): En Muñoz colla gairebé definitivament la Montse. En Narcís fa mig disbarat, perquè vol parlar amb en Tomàs. La Pilar vol evitar que l'Íngrid faci mal a en Beni. La Trini vol que la Remei doni a en Perico el final bo del "Vides". L'ambient al pis és insuportable i l'Alba pren una decisió madura. La Cecília li dóna suport.

El Cor de la Ciutat (1893) 10x062 (03.12.09): Ara sembla que la Maise no està gaire entusiasmada amb el casament. Un fet entranyable i un altre de lamentable aconseguiran que la Sandra i la Mercè es tornin a acostar. La Roser s'examina de conduir i somia amb el seu difunt marit. L'Àlex no té remei, sembla. A casa dels Crespo continua l'angoixa. En Narcís trucaria a en Sàhara...

El Cor de la Ciutat (1894) 10x063 (04.12.09): La Sandra es tanca a casa. La Montse sap que la busquen. Ara només es preocupa per en Narcís. En Fede i en Marcel han de prendre una decisió o perdran les bessones. En David fa un altre intent d'acostament amb la Marta. Un amic de l'Íngrid es presenta a la xurreria i en Beni pren una decisió discutible. Apareixen proves concloents contra la Montse. En Muñoz ja la té.
Setmana del 7 a el 11 de desembre (1895 a 1898)
El Cor de la Ciutat (1895) 10x064 (07.12.09): La detenció de la Montse trasbalsa tot el barri, però sobretot en Narcís. En Pitu es troba l'Ester i s'adona que encara està obsessionada. Avisa en Peris. L'alcoholisme de l'Àlex és seriós.

El Cor de la Ciutat (1896) 10x065 (09.12.09): La Pilar té un problema que fa que entengui en qui pot confiar i en qui no. En Fede i en Marcel en tornen a fer una de grossa i la Cecília es planta. El dolor per culpa de la pedra és insuportable per a en Beni. A sobre, l'Íngrid ha descobert que la va enganyar. En Quico no veu gens clara la investigació del cas de la Montse. A casa dels Crespo no volen que en Narcís truqui a en Sàhara, però en Narcís és el més llest de tots...

El Cor de la Ciutat (1897) 10x066 (10.12.09): El problema de l'Àlex amb la beguda esclata del tot. En Beni, finalment, fa la pedra. Ara falta solucionar el tema de l'Íngrid. Tot i que ja té prou problemes, en Narcís encara troba temps i forces per ajudar un amic: en David. Ultimàtum de la Cecília a en Marcel... i trucada d'un possible comprador de la foto...

El Cor de la Ciutat (1898) 10x067 (11.12.09): La Marta té contraccions i han de córrer a l'hospital. Ningú no hi vol en David, excepte l'Àngela, que sap veure les coses fredament, però en David és un noi amb molta mala sort... La Montse passa a disposició judicial i el jutge ha de decidir si segueix a la presó o si surt en llibertat provisional... Avui veurem una insòlita discussió entre la Neus i en Narcís, amb un final trist... En Quico no vol que se li escapi res perquè encara no entén algunes coses... Dos retorns amb diferents objectius: en Nico i en Sàhara.
Setmana del 14 a el 18 de desembre (1899 a 1903)
El Cor de la Ciutat (1899) 10x068 (14.12.09): En David és a l'hospital. Sol. Ningú el troba a faltar. L'Ivan s'enfronta amb en Sàhara, en Sàhara amb en Muñoz i en Muñoz amb la Montse. A en Quico, les proves li semblen estranyes. La Sandra ha de decidir què fa amb la proposta d'en Nico. I en Tomàs surt del coma...

El Cor de la Ciutat (1900) 10x069 (15.12.09): En Quico ha descobert les trampes d'en Muñoz. La Roser s'examina de conduir. Hi ha un pla per ajudar-la. En Fidel portarà l'Àlex al psicòleg. En Peris no té gens clars els seus sentiments cap a en David. L'Àngela vol ajudar, però costa. I l'Ester està decidida a fer mal de debò. En Perico busca la reconciliació amb la Remei, però ella és dura.

El Cor de la Ciutat (1901) 10x070 (16.12.09): Missió especial per a la Montse: reconciliar en Narcís i la Neus. L'Íngrid està aclaparada per les atencions d'en Beni. No se'n sap avenir. No és per a ella, això... En Fidel posa en marxa un pla de xoc per recuperar l'Àlex. La Maise el ve a veure i li fa costat. Els avis se'n van a la neu. La Pilar encara no sap si anar-hi o no.

El Cor de la Ciutat (1902) 10x071 (17.12.09): En Tomàs ja està en condicions de parlar. Hi va la policia... i en Sàhara. En Beni retroba l'Íngrid. Avui fan l'últim capítol del "Vides" i la Trini provoca un retrobament... L'Àlex veu el vídeo que va gravar en Fidel.

El Cor de la Ciutat (1903) 10x072 (18.12.09): En Tomàs vol reunir tots els sospitosos per explicar què va passar... En David surt de l'hospital i l'Ester l'està esperant. En Peris prepara el futur del seu nét. I el de la Marta, esclar. La Sandra i la Mercè s'expliquen els seus plans de vida. La Cecília no té cor per deixar soles les nenes. En Fede i en Marcel només pensen en la foto dels nassos.
Setmana del 21 al 22 de desembre (1904 i 1905)
El Cor de la Ciutat (1904) 10x073 (21.12.09): En Tomàs aconsegueix el seu propòsit de reunir les víctimes. Avui s'ha d'aclarir tot. Veurem la classe de vida que porta l'Íngrid lluny d'en Beni. No és l'ideal per a la criatura... Demà es casa la Maise i les seves germanes estan convençudes que en Fidel prepara alguna cosa.

El Cor de la Ciutat (1905) 10x074 (22.12.09): L'Íngrid ha decidit demanar ajuda a en Beni. Però quina mena d'ajuda? És el dia del casament de la Maise. I sí que hi ha sorpreses, sí. Però no les que podíem imaginar... El dia després dels fets, la Montse i en Sàhara han de prendre decisions... En Fede i en Marcel continuen fent animalades i les bessones no són exactament el que semblen... En David parla amb l'Ester per mirar d'arreglar el problema, però el que fa és empitjorar molt les coses.
El Cor de la Ciutat - Últim capítol (1906) 10x075 (23.12.09): És el dia del casament de la Neus i en Narcís, però en Narcís no vol que la seva mare es quedi sola. L'Ester està decidida a executar la venjança final. La Marta i el seu fill corren perill i en David s'ho jugarà tot. El drama està servit. En Fede i en Marcel no són tan llestos com es pensen. I avui ho descobriran. Les bessones han desaparegut.


Imatge

Avatar de l’usuari

Autor del tema
huGas.cat
Entrades: 2315
Membre des de: dc. maig 09, 2007 19:59
Ubicació: Banyoles, Pla de l'Estany
Contacta:
Status: Desconnectat

Re: [ed2k-SR] El Cor de la Ciutat T10 | Nou: 1832 (primer temp.)

#2

Entrada Autor: huGas.cat » dl. set. 07, 2009 19:09

--------ESPAI RESERVAT PER SI FA FALTA POSAR MÉS CAPÍTOLS--------
Imatge


kirablu
Entrades: 2
Membre des de: dc. des. 19, 2007 18:04
Status: Desconnectat

Re: [ed2k-SR] El Cor de la Ciutat T10 | Nou: 1832 (primer temp.)

#3

Entrada Autor: kirablu » dt. set. 08, 2009 0:20

Com Sempre,
Gracies, Gerard.
Salut!!

Avatar de l’usuari

Autor del tema
huGas.cat
Entrades: 2315
Membre des de: dc. maig 09, 2007 19:59
Ubicació: Banyoles, Pla de l'Estany
Contacta:
Status: Desconnectat

Re: [ed2k-SR] El Cor de la Ciutat T10 | Nou: 1833

#4

Entrada Autor: huGas.cat » dt. set. 08, 2009 18:22

Afegit el 1833!

Salut!
Gerard
Imatge

Avatar de l’usuari

Autor del tema
huGas.cat
Entrades: 2315
Membre des de: dc. maig 09, 2007 19:59
Ubicació: Banyoles, Pla de l'Estany
Contacta:
Status: Desconnectat

Re: [ed2k-SR] El Cor de la Ciutat T10 | Nou: 1834

#5

Entrada Autor: huGas.cat » dj. set. 10, 2009 10:10

Afegit 1834, perdoneu el retràs, he hagut de capturar-lo del 300 per evitar la publimosca de TV3 (a la pantalla hi havia el 13, el logo de TV3 i a sota el logo de la Nit10...)

Salut!
Gerard
Imatge

Avatar de l’usuari

Autor del tema
huGas.cat
Entrades: 2315
Membre des de: dc. maig 09, 2007 19:59
Ubicació: Banyoles, Pla de l'Estany
Contacta:
Status: Desconnectat

Re: [ed2k-SR] El Cor de la Ciutat T10 | Nou: 1835

#6

Entrada Autor: huGas.cat » dg. set. 13, 2009 18:14

Afegit 1835!

Salut!
Gerard
Imatge

Avatar de l’usuari

naroatna
Entrades: 20290
Membre des de: ds. des. 30, 2006 23:43
Ubicació: Figueres - Alt Empordà
Status: Desconnectat

Re: [ed2k-SR] El Cor de la Ciutat T10 | Nou: 1835

#7

Entrada Autor: naroatna » dg. set. 13, 2009 21:53

huGas.cat ha escrit:Afegit 1835!

Salut!
Gerard
Moltes gràcies Gerard !! :D :wink:
Imatge

Moltes gràcies!

Avatar de l’usuari

Autor del tema
huGas.cat
Entrades: 2315
Membre des de: dc. maig 09, 2007 19:59
Ubicació: Banyoles, Pla de l'Estany
Contacta:
Status: Desconnectat

Re: [ed2k-SR] El Cor de la Ciutat T10 | Nou: 1836

#8

Entrada Autor: huGas.cat » dl. set. 14, 2009 19:48

A tu, naroatna! ;)

Afegit 1836!

Salut!
Gerard
Imatge

Avatar de l’usuari

Autor del tema
huGas.cat
Entrades: 2315
Membre des de: dc. maig 09, 2007 19:59
Ubicació: Banyoles, Pla de l'Estany
Contacta:
Status: Desconnectat

Re: [ed2k-SR] El Cor de la Ciutat T10 | Nou: 1837

#9

Entrada Autor: huGas.cat » dt. set. 15, 2009 19:20

Afegit 1837!

Salut
Gerard
Imatge

Avatar de l’usuari

Autor del tema
huGas.cat
Entrades: 2315
Membre des de: dc. maig 09, 2007 19:59
Ubicació: Banyoles, Pla de l'Estany
Contacta:
Status: Desconnectat

Re: [ed2k-SR] El Cor de la Ciutat T10 | Nou: 1838

#10

Entrada Autor: huGas.cat » dc. set. 16, 2009 18:57

Afegit 1838!

Salut!
Gerard
Imatge

Avatar de l’usuari

Fiestero
Entrades: 242
Membre des de: dv. juny 19, 2009 15:38
Status: Desconnectat

Re: [ed2k-SR] El Cor de la Ciutat T10 | Nou: 1838

#11

Entrada Autor: Fiestero » dc. set. 16, 2009 21:25

Bueno pues vamos con los 8 primeros, gracias :P

Avatar de l’usuari

Autor del tema
huGas.cat
Entrades: 2315
Membre des de: dc. maig 09, 2007 19:59
Ubicació: Banyoles, Pla de l'Estany
Contacta:
Status: Desconnectat

Re: [ed2k-SR] El Cor de la Ciutat T10 | Nou: 1839

#12

Entrada Autor: huGas.cat » dj. set. 17, 2009 18:31

Afegit 1839!

Salut!
Gerard
Imatge

Avatar de l’usuari

Autor del tema
huGas.cat
Entrades: 2315
Membre des de: dc. maig 09, 2007 19:59
Ubicació: Banyoles, Pla de l'Estany
Contacta:
Status: Desconnectat

Re: [ed2k-SR] El Cor de la Ciutat T10 | Nou: 1840

#13

Entrada Autor: huGas.cat » dv. set. 18, 2009 22:55

Afegit 1840!

Salut!
Gerard
Imatge

Avatar de l’usuari

Autor del tema
huGas.cat
Entrades: 2315
Membre des de: dc. maig 09, 2007 19:59
Ubicació: Banyoles, Pla de l'Estany
Contacta:
Status: Desconnectat

Re: [ed2k-SR] El Cor de la Ciutat T10 | Nou: 1841

#14

Entrada Autor: huGas.cat » dl. set. 21, 2009 19:55

Afegit 1841!

Salut!
Gerard
Imatge

Avatar de l’usuari

Autor del tema
huGas.cat
Entrades: 2315
Membre des de: dc. maig 09, 2007 19:59
Ubicació: Banyoles, Pla de l'Estany
Contacta:
Status: Desconnectat

Re: [ed2k-SR] El Cor de la Ciutat T10 | Nou: 1842

#15

Entrada Autor: huGas.cat » dt. set. 22, 2009 19:38

Afegit 1842!

Salut!
Gerard
Imatge

Respon