[ed2k] Les regles de la Floor (WEBrip Català)(HD) | T1 C -T2 -T3 C !!

Sèries i programes de TV

Moderadors: naroatna, xordi, arakelov

Respon
Avatar de l’usuari

Autor del tema
naroatna
Entrades: 20601
Membre des de: ds. des. 30, 2006 23:43
Ubicació: Figueres - Alt Empordà
Status: Desconnectat

[ed2k] Les regles de la Floor (WEBrip Català)(HD) | T1 C -T2 -T3 C !!

#1

Entrada Autor: naroatna » dl. ago. 02, 2021 23:06

Les regles de la Floor
WEBrip 1080p català per naroatna

Imatge


Hola, em dic Floor i tinc deu anys. Em sembla que sóc una nena molt inquieta per a la meva edat i trobo que el món, de vegades, és una mica caòtic. Hi ha moltes coses que costen d'entendre, a l'escola, al carrer i també a casa amb la família. El més important, però, és que això no em posa nerviosa. He descobert que em puc empescar les meves pròpies normes per fer que el món funcioni més bé. Sempre sorprenc els altres, sobretot els adults, però sovint m'acaben donant la raó.


Temporada 1 (HD) Completa
Les regles de la Floor 1x01 Preferits (WEBrip 1080p català per naroatna)(TotsRucs.cat).mp4
Regla número u: quan algú et fa un regal lletgíssim... La Floor i l'Irma, la seva mare, van a visitar l'Ellie, una dona molt original i creativa que sap fer de tot, però amb un estil peculiar. Perquè l'Ellie estigui contenta, l'Irma vol que la Floor es posi un abric que li havia fet la dona i que a la nena no li agrada gens. La visita a l'Ellie acabarà amb una sorpresa per a l'Irma.

Les regles de la Floor 1x02 Conillet d'índies (WEBrip 1080p català per naroatna)(TotsRucs.cat).mp4
Regla número dos: no deixis que els pares et comprin qualsevol mascota. La Margreet li ensenya la seva mascota a la Floor, un conillet d'Índies molt maco. Quan torna a casa, la Floor n'hi demana un al seu pare, amb l'argument que els nens que tenen animals són més feliços. El seu pare queda convençut, però quan li porta la nova mascota, resulta que no és exactament la que ella esperava.

Les regles de la Floor 1x03 Impitigen (WEBrip 1080p català per naroatna)(TotsRucs.cat).mp4
Regla número tres: no agafar mai impetigen expressament. La Floor veu que la Margreet, una amiga seva, agafa una malaltia que es diu impetigen, i que, gràcies a això, no ha d'anar a l'escola i a casa la cuiden com a una reina. Per això està convençuda que, si ella també l'agafa, li passarà exactament el mateix. El problema és que, a casa de la Floor, les coses no són mai el que semblen.

Les regles de la Floor 1x04 Objectes perduts (WEBrip 1080p català per naroatna)(TotsRucs.cat).mp4
Regla número quatre: no et descuidis mai el banyador. El dia que la Floor va a la piscina amb la seva classe, descobreix que allà tenen banyadors per deixar als que s'han descuidat el seu a casa. Ella es pensa que només deuen tenir banyadors vells i bruts, però el que li deixen a la nena que se l'havia descuidat a casa és una preciositat. Llavors la Floor té una idea lluminosa.

Les regles de la Floor 1x05 Una feina (WEBrip 1080p català per naroatna)(TotsRucs.cat).mp4
Regla número cinc: quan la teva mare et paga perquè li facis una feina... La mare de la Floor li dona deu euros perquè vagi a portar la compra a casa del senyor Hielema, un home gran que no pot sortir al carrer. La Floor accepta la feina, i quan coneix el senyor Hielema i el Jopie, el seu gosset, entén per què la seva mare no hi volia anar.

Les regles de la Floor 1x06 Vida sana (WEBrip 1080p català per naroatna)(TotsRucs.cat).mp4
Regla número sis: no obliguis mai ningú a fer règim. El Jan, el pare de la Floor, decideix de cop i volta que a casa seva s'ha de menjar sa, i llença a les escombraries tot el que tingui massa greix, sucre o altres coses que no siguin prou sanes. A partir de llavors, cada àpat és una tortura per a tota la família, fins i tot per al pare.

Les regles de la Floor 1x07 Cosa d'homes (WEBrip 1080p català per naroatna)(TotsRucs.cat).mp4
Regla número set: no diguis mai "això és cosa d'homes". El Jan i el Kees s'han aficionat a la pesca de la carpa i volen practicar la seva nova afició ells dos sols per estar entre homes. Quan la Floor demana per anar a pescar amb ells, li responen que no la volen perquè pescar carpes és cosa d'homes. Però, amb l'ajuda de l'Irma, la Floor aconseguirà el seu propòsit.

Les regles de la Floor 1x08 Gòtic (WEBrip 1080p català per naroatna)(TotsRucs.cat).mp4
Regla número vuit: està bé fer-se gòtic de sobte. Un matí, el Kees baixa a esmorzar amb un gorro negre, la cara emblanquinada amb pólvores de talc, i els llavis i els ulls pintats de negre. S'ha fet gòtic. Als seus pares no els agrada gaire veure'l així, però el Kees diu que és un estil de vida. I la Floor li dona un cop de mà per acabar d'afinar el look.

Les regles de la Floor 1x09 Intimitat (WEBrip 1080p català per naroatna)(TotsRucs.cat).mp4
Regla número nou: està bé demanar que respectin la teva intimitat. El Kees està tip d'haver de fer-ho tot en família, i vol tenir el seu espai i que el deixin tranquil. Però també vol que els pares li cedeixin la casa per celebrar la seva festa d'aniversari amb els amics. Com que l'Irma es nega a anar-se'n a un hotel, al final arriben a un pacte que satisfà totes les parts.

Les regles de la Floor 1x10 Seguretat (WEBrip 1080p català per naroatna)(TotsRucs.cat).mp4
Regla número deu: no compris mai un sistema de seguretat megacar. El Jan vol instal·lar un sistema de seguretat a casa, amb alarma i detectors de moviment. L'Irma creu que és massa car; si els entra algú, ja trucaran a la policia. Però el comercial no vol perdre la venda, i, per engrescar el Jan, li regala uns estris de seguretat personal que tindran un efecte inesperat..

Les regles de la Floor 1x11 Top model (WEBrip 1080p català per naroatna)(TotsRucs.cat).mp4
Regla número onze: val més que no et facis model. La Floor ha decidit que vol ser model. Les models són molt fotogèniques, han de vigilar la dieta i han d'estar en forma. A l'Irma, aquesta dèria de la Floor no li fa gens de gràcia, però la porta a una agència de models perquè ho provi i s'ho tregui del cap. Però la sessió agafa un rumb inesperat.

Les regles de la Floor 1x12 Dirferent (WEBrip 1080p català per naroatna)(TotsRucs.cat).mp4
Regla número dotze: quan el teu germà intenta robar-te la teva millor amiga... El Kees, el germà de la Floor, s'enamora a primera vista de la Tamara, la millor amiga de la Floor. La Floor està disposada a fer el que calgui per no quedar-se sense amiga, i la veritat és que, tal com és el seu germà, no ho tindrà gaire difícil. Segons la Floor, a l'hora de recuperar una amiga, tot s'hi val.

Les regles de la Floor 1x13 El gatet (WEBrip 1080p català per naroatna)(TotsRucs.cat).mp4
Regla número tretze: no et quedis mai un regal que sigui per a una altra persona. La Floor li compra a la Margreet el gatet que volia pel seu aniversari, però, quan són a la botiga, li venen moltes ganes de comprar-se'n un d'igual per a ella. La mare li diu que se'l compri amb els seus diners, però no en té prou. Per sort, la Floor sempre té altres maneres d'aconseguir les coses.

Les regles de la Floor 1x14 Renée (WEBrip 1080p català per naroatna)(TotsRucs.cat).mp4
Regle número catorze: no convidis mai gent guapa a sopar a casa. El Jan convida la seva supervisora a sopar, però no avisa l'Irma que la Renée, en realitat, és una dona, i molt atractiva. Durant el sopar, la tensió cada vegada es fa més evident, fins que l'Irma ja no pot més i acaba petant. La Floor es mira tota l'escena en silenci per treure'n les seves conclusions.

Les regles de la Floor 1x15 El robatori (WEBrip 1080p català per naroatna)(TotsRucs.cat).mp4
Regla número quinze: si mai et roben alguna cosa... El pare de la Floor li compra un rellotge molt bo, i ella li promet que vigilarà molt, que no farà com amb aquell monopatí tan car que li van regalar. Evidentment, el primer dia que va a classe, el rellotge desapareix, i la senyoreta diu que ningú se n'anirà cap a casa fins que no aparegui el rellotge de la Floor.

Les regles de la Floor 1x16 El flotador (WEBrip 1080p català per naroatna)(TotsRucs.cat).mp4
Regla número 16: si tens moltes ganes de fer caca... La Floor veu un nen que no coneixia i se n'enamora immediatament. En parla amb la Margreet, que li aconsella espiar-lo i després, procurar trobar-se'l "per casualitat" i treure algun tema que li interessi. Seguint el consell, va al parc on ell practica skate, i, finalment, se'l troba i comencen a parlar. Però de cop i volta, la Floor té una necessitat molt urgent.


Temporada 2 (HD)
Les regles de la Floor 2x01 La Floor rica (WEBrip 1080p català per naroatna)(TotsRucs.cat).mp4
Regla número disset: no triïs mai el teu propi sobrenom. Una nena nova arriba a la classe de la Floor i, justament, també es diu Floor. Per distingir-les, els seus companys bategen la nova com a "Floor Rica" perquè sembla una milionària. Això fa que la nostra Floor quedi com a "Floor Normal", cosa que no li agrada gens. Per arreglar-ho, ella busca maneres de no ser normal, però no se'n surt gaire bé.

Les regles de la Floor 2x02 Abstracte (WEBrip 1080p català per naroatna)(TotsRucs.cat).mp4
Regla número divuit: quan no t'agrada un quadre... La tieta Nonkie, germana de l'àvia de la Floor, anuncia la seva visita, i el Jan i l'Irma intenten quedar bé perquè no volen que els deshereti. Per això s'afanyen a buscar un quadre que els va regalar i que no havien penjat mai perquè no els agradava. Però, quan el troben, veuen que els ratolins l'han rosegat i comencen a buscar solucions per arreglar el desastre.

Les regles de la Floor 2x03 Càmping (WEBrip 1080p català per naroatna)(TotsRucs.cat).mp4
Regla número dinou: quan tinguis ganes de menjar núvols de sucre... La Floor i la Margreet troben un paquet de núvols, però tenen la mala sort que el Jan les veu i diu que, per fer-ho ben fet, els núvols no es poden menjar directament de la bossa, sinó que s'han de torrar al foc. L'home es disposa a plantar una tenda i a fer un foc al jardí, i les nenes es moren d'impaciència.

Les regles de la Floor 2x04 Schnutsi (WEBrip 1080p català per naroatna)(TotsRucs.cat).mp4
Regla número 20: quan algú perd un gat... La Floor i la Margreet s'assabenten que el Ruben, un nen que els agrada molt, ha perdut el seu gat, que es diu Schnutsi. Sense dir-s'ho, totes dues es posen a buscar el gat per poder-lo tornar al seu amo. La Floor demana ajuda al seu pare, que s'hi apunta perquè espera cobrar una recompensa. Però, quan aconsegueixen trobar el gat, han de resoldre un petit problema.

Les regles de la Floor 2x05 Els ex (WEBrip 1080p català per naroatna)(TotsRucs.cat).mp4
Regla número 21: no hauries de seguir quedant amb els ex. El Kees talla amb la seva nòvia, la Lola, però la Floor s'havia fet molt amiga d'ella i decideix continuar convidant-la a casa a jugar. Aleshores el Kees, indignat, convida a casa el Freek, un nen que li agrada molt a la Floor. Quan la situació ja és insostenible, passa el pitjor que es podien imaginar.

Les regles de la Floor 2x06 L'aura dels animals (WEBrip 1080p català per naroatna)(TotsRucs.cat).mp4
Regla número 22: si tens mala aura per als animals... La Floor està trista perquè el gosset de la Margreet no vol anar amb ella. La mare de la Margreet li explica que és perquè no té bona aura per als animals, i l'acompanya a un sanador perquè l'ajudi a tenir més bona energia. Convençuda que ara tots els animals se l'estimen, se'n va amb la classe a visitar una granja.

Les regles de la Floor 2x07 Superdotat (WEBrip 1080p català per naroatna)(TotsRucs.cat).mp4
Regla número 23: no et pensis mai que ets superdotat... El Kees falsifica la nota d'un examen i, per primera vegada a la vida, arriba amb un deu a casa. Els seus pares, convençuts que és superdotat, tenen coll avall que l'any que ve el faran saltar un curs. A la reunió amb el seu professor pot passar qualsevol cosa, sobretot perquè la Floor també hi ha ficat cullerada.

Les regles de la Floor 2x08 Minimalisme (WEBrip 1080p català per naroatna)(TotsRucs.cat).mp4
Regla número 24: no entris mai en el minimalisme. La mare de la Margreet convenç l'Irma que el millor que pot fer per ser més feliç és llegir-se un llibre de la Karie Mondo que parla del minimalisme. Tot d'una, l'Irma comença a desempallegar-se de tots els objectes de casa que no li desperten cap alegria, i obliga tota la família a fer el mateix, fins que es queden amb la casa completament buida!

Les regles de la Floor 2x09 Repartir diaris (WEBrip 1080p català per naroatna)(TotsRucs.cat).mp4
Regla número 25: no deixis mai que algú altre et faci la feina... El Kees vol que li comprin un mòbil nou, i els pares li diuen que treballi i que se'l pagui ell. Després del primer dia de repartir diaris, el Kees es posa malalt, i han d'acabar fent el repartiment el Jan i l'Irma. No recordaven que fos tan dur, això de repartir diaris. Però sí que recordaven què feien quan n'estaven farts!

Les regles de la Floor 2x10 Hipocondria (WEBrip 1080p català per naroatna)(TotsRucs.cat).mp4
Regla número 26: no vulguis convèncer mai ningú que té una malaltia. Després de la mort d'un professor del seu institut, el Kees comença a notar els símptomes de moltes malalties i totes poden ser mortals. A la Floor li fa molta gràcia, i encara l'empeny a veure més malalties pertot arreu. Al final acaba convençut que li queden pocs dies de vida i es comença a acomiadar de tota la família.

Les regles de la Floor 2x11 Festa (WEBrip 1080p català per naroatna)(TotsRucs.cat).mp4
Regla número 27: no et colis mai en cap festa... L'Stefan només convida tres companys de la classe a la seva festa d'aniversari, i a la Floor no li toca invitació. Ella no s'ho pren malament, però la seva mare, sí, i fins i tot insisteix al pare de l'Stefan perquè la convidin. Finalment, l'Irma decideix que, per fer-li passar el suposat disgust, aniran al cine totes dues.

Les regles de la Floor 2x12 Enyorament (WEBrip 1080p català per naroatna)(TotsRucs.cat).mp4
Regla número 28: no diguis mai que t'enyores... Una amiga de la Floor es queda a dormir amb ella, però no hi passa la nit sencera perquè s'enyora i el Jan la torna a casa seva. La Floor no pot entendre que algú s'enyori, i, per demostrar que això a ella no li passaria, decideix quedar-se a dormir a ca la Margreet, però ha de fer un canvi de plans que no li surt gaire bé.

Les regles de la Floor 2x13 Vida de pagès (Pendent)
Regla número 29: no vulguis canviar mai de casa sense haver-ne parlat primer. Els pares de la Floor tenen ganes de canviar d'aires i estan buscant una casa per anar a viure a pagès, però la Floor i el Kees no hi estan gens d'acord. Abans de comprar-se la casa nova, els pares posen en venda la seva, i quan venen els primers possibles compradors, els dos germans posen en marxa un pla diabòlic.

Les regles de la Floor 2x14 Ja et tinc! (WEBrip 1080p català per naroatna)(TotsRucs.cat).mp4
Regla número 30: tracta sempre bé els veïns... El veí de ca la Floor és un home insuportable. Qualsevol cosa que facin l'empipa, i no té miraments a l'hora de fer pagar als altres les suposades molèsties que li causen: rebenta les pilotes que cauen al seu jardí, retalla les plantes que toquen a casa seva, talla la corda de saltar de la Floor... El germans decideixen venjar-se, però el Kees s'hi juga el físic.

Les regles de la Floor 2x15 Blog (WEBrip 1080p català per naroatna)(TotsRucs.cat).mp4
Regla número 31: no comencis mai un blog... El Kees, després de veure un influencer que s'ha fet ric penjant vídeos a internet, decideix fer-se bloguer. La Floor, farta de veure com el seu germà la filma per casa, decideix fer el mateix i es comencen a gravar l'un a l'altre. Quan els seus pares els obliguen a deixar-ho estar, ja és massa tard, perquè resulta que tenen milers de seguidors!

Les regles de la Floor 2x16 Fotogènics (WEBrip 1080p català per naroatna)(TotsRucs.cat).mp4
Regla número 32: no canviïs mai de "look" per una foto de família. La Yvonne, l'àvia de la Floor i del Kees, insinua que li agradaria tenir una foto dels dos nens amb els pares, igual que una que té a casa del seu altre fill, amb la seva família. El Jan, l'Irma, el Kees i la Floor comencen a fer-se coses per sortir ben macos a la foto, i els resultats són força sorprenents.


Temporada 3 (HD) Completa
Les regles de la Floor 3x01 Dia dels oficis (WEBrip 1080p català per naroatna)(TotsRucs.cat).mp4
Regla número 33: no deixis mai que el teu pare participi al Dia dels Oficis... La mestra de la Floor ha organitzat un Dia dels Oficis en què uns quants pares explicaran la seva feina, i la Floor tremola perquè el seu pare explicarà la feina de comptable. El Jan té preparada una presentació que la Floor troba molt avorrida i ridícula, però, a l'hora de la veritat, ella li imposa un canvi de plans molt arriscat.

Les regles de la Floor 3x02 El club dels cavalls (WEBrip 1080p català per naroatna)(TotsRucs.cat).mp4
Regla número 34: no et posis mai en contra dels clubs... A la classe de la Floor s'ha posat de moda ser del Club dels Cavalls. Com que se n'ha fet fins i tot la Margreet, la Floor demana per entrar-hi, però, quan l'accepten i va a la primera reunió, aviat veu que la cosa no anirà bé, i l'acaben expulsant. Llavors decideix fundar un club contra els clubs, però potser és una idea massa estranya.

Les regles de la Floor 3x03 Vacances amb bici (WEBrip 1080p català per naroatna)(TotsRucs.cat).mp4
Regla número 35: no menteixis mai sobre on vas de vacances... Els pares de la Floor han decidit que, per les vacances de Pasqua, faran una volta per Holanda amb bicicleta, però la Floor i el Kees no en tenen gens de ganes. Quan a l'escola han d'explicar davant de tothom què faran durant les vacances i surt el Patrick a dir que farà un superviatge a Curaçao, la Floor s'empesca una bola.

Les regles de la Floor 3x04 Detector de metalls (WEBrip 1080p català per naroatna)(TotsRucs.cat).mp4
Regla número 36: no facis servir mai un detector de metalls... El pare de la Floor està molt emocionat amb un detector de metalls que s'ha comprat, però el Kees encara ho està més, i creu que es farà ric desenterrant ferros vells. La Floor pensa que anar fent bip-bip amb la maquineta és ridícul, però quan el Kees troba una bomba de la Segona Guerra Mundial, tots dos veuen la possibilitat de guanyar una fortuna.

Les regles de la Floor3x05 Caritat (WEBrip 1080p català per naroatna)(TotsRucs.cat).mp4
Regla número 37: regalar coses no sempre és bona idea... Quan la Floor descobreix que la seva mare ha regalat, entre altres coses, un hoverboard a una nena refugiada, s'enfada molt. Quan ella es queixa, la seva mare li diu que no el feia servir gens, i que s'ha de ser solidari i caritatiu amb els que no tenen tant com els altres. Però la Floor no queda gens convençuda.

Les regles de la Floor 3x06 Addicte als jocs (WEBrip 1080p català per naroatna)(TotsRucs.cat).mp4
Regla número 38: no t'enganxis mai a un videojoc... El Kees arriba a tal nivell d'addicció als videojocs que els seus pares decideixen portar-lo al psicòleg. El seu consell és que els pares facin una mena d'immersió en el món virtual, per veure si d'aquesta manera poden ajudar el seu fill a superar l'addicció. La Floor s'ho mira tot amb cara d'escepticisme, sense dir res, esperant el pitjor.

Les regles de la Floor 3x07 Demència (WEBrip 1080p català per naroatna)(TotsRucs.cat).mp4
Regla número 39: no t'aprofitis mai de la gent gran... La Floor es vol comprar un teclat, però, com que els pares no l'hi volen pagar, decideix anar a ensenyar les notes a la seva àvia per veure si cau alguna cosa. La nena de seguida descobreix que els avis de la residència poden arribar a ser una mina d'or, si se'ls sap tractar bé. Però tampoc se n'ha d'abusar.

Les regles de la Floor 3x08 El lloro (WEBrip 1080p català per naroatna)(TotsRucs.cat).mp4
Regla número 40: no li ensenyis mai a dir paraulotes a un lloro... El Kees, sense voler, li ensenya a dir una paraulota a un lloro en una botiga d'animals, i l'obliguen a comprar-lo per 500 euros. Després de provar de vendre'l de totes les maneres possibles, la Floor té una idea de les seves. Amb una mica de sort encara hi faran diners i tot!

Les regles de la Floor 3x09 Divorci (WEBrip 1080p català per naroatna)(TotsRucs.cat).mp4
Regla número 41: no provis mai de fer que els teus pares es divorciïn... Un amic de la Floor li explica els avantatges de tenir els pares divorciats: el doble de regals, setmanada doble, dues habitacions... Tota una ganga! La Floor decideix fer mans i mànigues perquè els seus pares es divorciïn fins que gairebé ho aconsegueix, però amb conseqüències totalment inesperades.

Les regles de la Floor 3x10 La mercaderia (WEBrip 1080p català per naroatna)(TotsRucs.cat).mp4
Regla número 42: no intentis mai comportar-te com un gàngster... La Floor es troba una bossa plena d'herba, i el Kees, en comptes de portar-la a la policia, decideix provar de vendre-la. Quan els pares se n'assabenten, tampoc tenen clar si anar a la policia o tornar la bossa al seu propietari. Sigui com sigui, tenen clar que ho solucionaran com una família unida.

Les regles de la Floor 3x11 El musical (WEBrip 1080p català per naroatna)(TotsRucs.cat).mp4
Regla número 43: si vols ser una actriu famosa... La Floor s'ha apuntat al musical de l'escola, convençuda que li donaran el paper protagonista i es convertirà en una estrella de fama mundial. A l'Irma, que també sortia a les funcions de la seva escola, li fa il·lusió que la seva filla segueixi les seves passes. Però, quan reparteixen els papers del musical, la Floor no queda gens satisfeta.

Les regles de la Floor 3x12 Un home dedebó (WEBrip 1080p català per naroatna)(TotsRucs.cat).mp4
Regla número 44: no et facis el dur per impressionar una noia... El Kees s'ha enamorat de la Ilona, una companya de classe. Un dia, la Ilona li explica a una amiga que li agraden els homes forts i durs. El Kees, que ho ha sentit, busca la manera d'impressionar-la... sense gaire èxit, tot sigui dit. Però ell no es rendeix, i se li acut un pla infal·lible perquè la Ilona caigui als seus peus.


Les regles de la Floor 3x13 Moda (WEBrip 1080p català per naroatna)(TotsRucs.cat).mp4
Regla número 45: si surt una moda nova... A l'escola de la Floor s'ha posat de moda la gorra Unicorny, una gorra molt llampant amb una banya d'unicorn i uns cables d'auriculars per a les orelles. La Floor en vol una, però el Jan creu que el que ha de fer és estalviar i comprar-se-la ella quan tingui prou diners. I llavors, a l'Irma se li acut una idea molt creativa.

Les regles de la Floor 3x14 Pares helicòpter (WEBrip 1080p català per naroatna)(TotsRucs.cat).mp4
Regla número 46: no portis els pares a visitar una família on tot és millor... La Floor ha quedat fascinada per una família que acaba de venir a viure al barri. Tot ho fan bé: els pares no renyen mai els nens, els fan tota la feina de casa i sempre ajuden. La Floor i el Kees arriben a la conclusió que la clau de la felicitat és ser com aquests veïns.

Les regles de la Floor 3x15 Unicorn (WEBrip 1080p català per naroatna)(TotsRucs.cat).mp4
Regla número 47: has de fer tot el que puguis per completar la teva col·lecció... A la Floor només li falta el cromo de l'unicorn per acabar d'omplir l'àlbum, però no para de comprar sobres i només li surten cromos del monstre del llac Ness. De l'unicorn, ni rastre. El Jeffrey, un company de classe, el té repetit. A canvi, la Floor està disposada a donar-li quinze monstres més una esfinx. Però el Jeffrey té altres plans.

Les regles de la Floor 3x16 Fanàtic (WEBrip 1080p català per naroatna)(TotsRucs.cat).mp4
Regla número 48: no deixis mai que el teu pare et faci d'entrenador de futbol... La Floor està negra perquè el seu pare és l'entrenador del club de futbol on juga ella, i a cada partit li fa passar vergonya perquè l'home està contínuament fora de si. La seva mare diu que intentarà arreglar-ho, però encara ho empitjora. Al final la Floor i la Margreet troben la manera de fer-li entendre que no s'ha de ser tan fanàtic.


Imatge

Moltes gràcies!

Avatar de l’usuari

Autor del tema
naroatna
Entrades: 20601
Membre des de: ds. des. 30, 2006 23:43
Ubicació: Figueres - Alt Empordà
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] Les regles de la Floor (WEBrip Català)(HD) | T1 Completa !!

#2

Entrada Autor: naroatna » dc. ago. 04, 2021 23:08

Afegida la primera temporada completa !!

Fins aviat!
Imatge

Moltes gràcies!

Avatar de l’usuari

Autor del tema
naroatna
Entrades: 20601
Membre des de: ds. des. 30, 2006 23:43
Ubicació: Figueres - Alt Empordà
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] Les regles de la Floor (WEBrip Català)(HD) | T1 Completa !!

#3

Entrada Autor: naroatna » dg. ago. 08, 2021 23:36

Iniciada la 2a temporada, afegits del 2x01 al 2x12 !!

Fins aviat!
Imatge

Moltes gràcies!


d1k2
Entrades: 253
Membre des de: ds. maig 24, 2014 9:07
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] Les regles de la Floor (WEBrip Català)(HD) | T1 C -T2 Nous !!

#4

Entrada Autor: d1k2 » ds. ago. 21, 2021 9:05

Moltes gràcies Noroatna!

Avatar de l’usuari

Autor del tema
naroatna
Entrades: 20601
Membre des de: ds. des. 30, 2006 23:43
Ubicació: Figueres - Alt Empordà
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] Les regles de la Floor (WEBrip Català)(HD) | T1 C -T2 -T3 Nous !!

#5

Entrada Autor: naroatna » ds. ago. 21, 2021 23:43

De res! :D

El 2x13 no el vaig aconseguir baixar doncs no el varen penjar bé. De moment sembla que n'han parat l'emissió, a veure si tenim sort i els repeteixen. :roll:

Afegits 2x14, 2x15 i 2x16, i iniciada també la 3a temporada amb del 3x01 al 3x08 !! :wink:

Fins aviat!
Imatge

Moltes gràcies!

Avatar de l’usuari

Autor del tema
naroatna
Entrades: 20601
Membre des de: ds. des. 30, 2006 23:43
Ubicació: Figueres - Alt Empordà
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] Les regles de la Floor (WEBrip Català)(HD) | T1 C -T2 -T3 C !!

#6

Entrada Autor: naroatna » dc. ago. 25, 2021 23:42

Afegits 3x09 a 3x16, i 3a temporada completa !!

Fins aviat!
Imatge

Moltes gràcies!

Respon