[ed2k] El paradís de les senyores (WEBrip Català)(HD) | Nou: 3x01-06

Sèries i programes de TV

Moderadors: naroatna, xordi, arakelov

Avatar de l’usuari

Autor del tema
Petiso
Site Admin
Site Admin
Entrades: 16073
Membre des de: dv. oct. 06, 2006 13:13
Status: Desconnectat

[ed2k] El paradís de les senyores (WEBrip Català)(HD) | Nou: 3x01-06

#1

Entrada Autor: Petiso » dl. ago. 17, 2020 18:19

El paradís de les senyores
WEBrip 1080p català by Petiso

Imatge
TV3 - Wiki CA
La sèrie "El paradís de les senyores" està ambientada al Milà de l'any 1956, quan Itàlia ja ha superat la postguerra i s'està obrint a la modernitat. Canvia la societat, es transforma l'economia i canvien els comportaments i les formes de vida dels italians. Tot això s'explica per mitjà de la història d'un gran magatzem, el propietari del qual, Pietro Mori, ha portat d'Amèrica la idea que la bellesa en el vestir ha de ser assequible per a tothom, una idea que en aquell moment i en la societat de Milà es considera moderna i d'avantguarda.

En aquest microcosmos que és el magatzem, veurem les històries personals de tots els que en formen part: les nombroses dependentes, que anomenen les Venus, i que són un model de bellesa i elegància. D'entre totes les dependentes destaca la forta personalitat de Teresa Iorio, una noia siciliana que ha vingut a Milà fugint de les estretors ideològiques del sud i que aquí vol emprendre una nova vida. També destaca la història del propietari del magatzem, Pietro Mori, un home dedicat en cos i ànima al seu projecte comercial i amb un passat misteriós.

La sèrie també explica la vida dels components de l'equip de publicitat, amb el carismàtic i creatiu Vittorio Conti al capdavant; la senyoreta Mantovani, l'encarregada que l'atenció als clients sigui perfecta, d'aspecte rígid però amb uns intensos sentiments que anirem veient. També coneixem el comptable, el senyor Galli, una bellíssima persona, sempre disposat a ajudar on calgui; els nois del magatzem, tots amb les seves peculiaritats. A la sèrie apareixen molts altres personatges amb unes relacions i uns conflictes que contribueixen a situar i ambientar les característiques d'aquesta època de canvi de la societat italiana.

Temporada 1 (HD) Completa
El paradís de les senyores -1x01- L'estiu d'hivern (WEBrip 1080p català by Petiso)(totsrucs.cat).mp4
En aquest episodi, La Teresa Iorio ha deixat Sicília per dificultats amb el promès que li han imposat i que no li agrada, i se'n va a Milà a casa dels seus oncles, que hi tenen una botiga de teixits. Però quan hi arriba, després d'haver conegut casualment el propietari del magatzem "El paradís de les senyores", es troba que porten el seu oncle a la presó acusat d'haver cremat un furgó del magatzem. Ella, convençuda de la innocència de l'oncle, se'n va a parlar personalment amb en Pietro Mori, el propietari del magatzem, i això farà que es desencadeni una altra sèrie d'esdeveniments.

El paradís de les senyores -1x02- No rendir-se mai (WEBrip 1080p català by Petiso)(totsrucs.cat).mp4
En aquest episodi, la Teresa està fent les proves per arribar a ser dependenta dEl paradís de les senyores, tot i que té la senyoreta Mantovani molt en contra, perquè no creu que ella pugui arribar a ser mai una dependenta adequada per al magatzem. A més, la competència entre les noies per veure quines seran escollides també genera situacions incòmodes. Paral·lelament, en Pietro Mori té problemes econòmics, causats pel canvi de propietari del banc amb qui feia els tractes, i busca la manera de poder-los solucionar.

El paradís de les senyores -1x03- Responsabilitat (WEBrip 1080p català by Petiso)(totsrucs.cat).mp4
En aquest episodi, el pare de la Teresa és a Milà, perquè ha vingut a endur-se la Teresa altre cop cap al poble, ja que la tia va descobrir que la Teresa feia les proves per entrar al Paradís de les Senyores, i ho va trobar inadmissible ja que el seu propietari havia fet tancar el seu marit a la presó. Més tard, però, el pare de la Teresa s'haurà d'assabentar de l'empresonament del seu germà, i la història farà un tomb. La Teresa, per la seva banda, es nega en rodó a deixar la nova vida que ha iniciat, ara que, a més, ja ha estat contractada al magatzem. Però allà dins, també, els problemes continuen...

El paradís de les senyores -1x04- La setmana del sud (WEBrip 1080p català by Petiso)(totsrucs.cat).mp4
En aquest episodi, la Teresa ja s'ha resignat a tornar al poble amb el seu pare, i només esperen que l'oncle surti de la presó, ja que en Mori ha retirat els càrrecs en contra seu. Això no obstant, el publicitari Vittorio Conti, que està molt interessat en la Teresa, la convenç perquè l'ajudi a fer conèixer entre la població de Milà emigrada del sud, la Setmana temàtica del Sud que es fa al Paradís de les Senyores. Passen junts el dia fent aquesta promoció i en Vittorio espera poder-la convèncer que no se'n vagi de Milà. Paral·lelament, les dificultats econòmiques del magatzem obliguen el seu propietari a prendre decisions molt arriscades.

El paradís de les senyores -1x05- Coses boniques per a tothom (WEBrip 1080p català by Petiso)(totsrucs.cat).mp4
En aquest episodi, la Teresa ha aconseguit quedar-se a Milà i ja és una dependenta de ple dret. A algunes companyes seves se'ls compliquen situacions sentimentals, i tampoc el propietari del magatzem té fàcil sortir de les situacions que ha hagut de crear per intentar solucionar els seus problemes econòmics, i més tenint en compte que ha pensat en un nou projecte: tenir una fàbrica pròpia per confeccionar les peces que ven i reduir costos no havent de dependre dels proveïdors.

El paradís de les senyores -1x06- Lluernes i somnis (WEBrip 1080p català by Petiso)(totsrucs.cat).mp4
En aquest episodi, en Pietro Mori ha comprat una fàbrica per poder confeccionar els vestits dEl paradís de les senyores i no haver de dependre dels proveïdors, però els operaris no veuen clar aquest canvi d'amo, i en Pietro, la Teresa i el comptable Galli se'n van a Biella, que és on hi ha la fàbrica, per mirar de tranquil·litzar-los i que no se'n vagin a treballar en un altre lloc. Mentre ells són fora, en Vittorio té la idea de posar un maniquí amb un biquini a l'aparador, però som a Itàlia i és l'any 1956...

El paradís de les senyores -1x07- Alliberament (WEBrip 1080p català by Petiso)(totsrucs.cat).mp4
En aquest episodi, en Vittorio s'enfada amb en Pietro a causa de la Teresa i es compromet a treballar amb un altre publicitari per fer l'anunci d'un nou pintallavis que vol llançar una atractiva empresària amb qui de seguida estableix molt bona relació. També veiem la celebració que es fa al Paradís de Les Senyores de la festa del 15 de Abril, la data de l'alliberament d'Itàlia gràcies als aliats. Mentrestant en Mandelli continua fent gestions i buscant la manera de poder culpar en Mori de la mort del seu germà.

El paradís de les senyores -1x08- A grans mals, grans remeis (WEBrip 1080p català by Petiso)(totsrucs.cat).mp4
En aquest episodi, entre altres coses, els oncles de la Teresa han decidit anar-se'n a treballar a Alemanya. Ella se n'hauria d'anar amb ells però no ho vol fer, i intenta convèncer el seu oncle perquè la deixi quedar-se a Milà tota sola. Al Paradís de les Senyores en Mori, per atraure clients, organitza un acte amb el famós pilot de curses Eugenio Castellotti i el seu Ferrari, mentre intenta arreglar els seus problemes amb l'Andreina, i utilitza, per fer-ho, un article que la Violetta Sforza publica a la revista Oggi.

El paradís de les senyores -1x09- El petó (WEBrip 1080p català by Petiso)(totsrucs.cat).mp4
En aquest episodi, entre altres coses, la Silvana ja s'ha instal·lat al pis de la Teresa per compartir juntes el lloguer, al Paradís de les Senyores han obert una secció de cosmètica i la Teresa se sent incòmoda al Paradís de les Senyores per l'estranya situació que s'ha creat entre en Mori i ella, i fa passos per trobar una altra feina. Mentrestant els pares de l'Andreina volen trencar com sigui la relació entre ella i en Mori, acusant-lo, fins i tot d'haver matat el seu oncle, el germà d'en Mandelli.

El paradís de les senyores -1x10- Com una família (WEBrip 1080p català by Petiso)(totsrucs.cat).mp4
En aquest episodi, en Vittorio intenta convèncer la Teresa perquè no se'n vagi dEl paradís de les senyores, però quan havien quedat per anar a la Pinacoteca de Brera i ell no es presenta, la Teresa decideix acceptar l'altra feina que ha trobat. Pero el que ella no sap és que en Vittorio no hi ha anat perquè el seu pare s'ha mort. L'endemà hi ha el funeral, i allà hi ha també el germà d'en Vittorio, que està barallat amb ell. D'altra banda, l'obra de la Silvana no es podrà representar perquè algú la considera immoral, i només en podran fer una representació...

El paradís de les senyores -1x11- Els somnis són desitjos (WEBrip 1080p català by Petiso)(totsrucs.cat).mp4
En aquest episodi, entre altres coses, l'Andreina ha organitzat una exposició de les obres d'art que són propietat de la Fundació Mandelli però, quan té un problema amb l'electricitat del local on s'havia de fer l'exposició, en Pietro li ofereix El paradís de les senyores com a espai per dur-la a terme. Això implicarà tancar El paradís de les senyores al públic habitual i obrir-lo només per als selectes amics dels Mandelli. Però aquesta decisió no és ben rebuda per part de tothom, i des de diversos punts de vista. D'altra banda, tant l'Anna com la Lucia es troben en situacións angoixants per motius sentimentals també ben diferents...

El paradís de les senyores -1x12- El dia de la mare (WEBrip 1080p català by Petiso)(totsrucs.cat).mp4
En aquest episodi, entre altres coses, en Pietro Mori ha decidit organitzar, al Paradís de les Senyores, el Dia de la Mare, una festa que ell va conèixer als Estats Units i que vol introduir a Milà com a novetat i per promocionar el seu magatzem. Mentrestant, la Teresa s'esforça a aconseguir que el seu germà, en Mario, trobi feina però el noi hi mostra poca disposició. La Lucia es trobarà en una situació molt difícil, a causa del seu fill, però un inesperat descobriment que farem sobre la Mantovani li facilitarà les coses...

El paradís de les senyores -1x13- Homes, homenets, homínids i bocamolls (WEBrip 1080p català by Petiso)(totsrucs.cat).mp4
En aquest episodi, entre altres coses, al Paradís de les Senyores han detectat que les vendes baixen a partir de les 5 de la tarda perquè les dones se'n van a a casa a atendre els marits, i en Vittorio té una idea per fer que siguin els marits els qui es quedin al bar del Paradís. Mentrestant, en Salvo, que ha vingut des de Sicília per recuperar la Teresa, es presenta al Paradís i, quan es nega a anar-se'n com ella li exigeix, en Vittorio hi intervé per ajudar-la i fer fora en Salvo. Això comportarà una determinada reacció per part d'en Salvo i els seus cosins...

El paradís de les senyores -1x14- La prova de foc (WEBrip 1080p català by Petiso)(totsrucs.cat).mp4
En aquest episodi, entre altres coses, al Paradís de les Senyores s'hi ha calat foc. Per sort, en Corrado ho detecta al començament i aconsegueix apagar l'incendi abans que arribi a ser massa greu. A en Pietro li concedeixen el premi "Empresari de l'Any" i ell se n'alegra molt, fins que descobreix que les coses no són ben bé com pensava. L'Anna està molt trista pels problemes amb en Quinto i, a més, se li presenta una nova dificultat. En Salvo convenç en Mario perquè l'ajudi a poder parlar amb la Teresa, i això tindrà també unes conseqüències inesperades...

El paradís de les senyores -1x15- El cap i el cor (WEBrip 1080p català by Petiso)(totsrucs.cat).mp4
En aquest episodi, entre altres coses, en Pietro Mori té un nou projecte: crear una col·lecció de vestits, marca Paradís de les Senyores. Per fer-ho necessitarà simplement algú que els dissenyi, perquè ja disposa de la fàbrica de Biella per confeccionar-los. En Mario, entristit pels problemes que ha causat a la Teresa, se'n va de casa i pretén dedicar-se a la boxa. Paral·lelament, la Silvana té l'oportunitat de treballar en una fotonovel·la però en Roberto la vol convèncer que s'ha d'enfocar cap al teatre de qualitat.

El paradís de les senyores -1x16- Te'n pots sortir (WEBrip 1080p català by Petiso)(totsrucs.cat).mp4
En aquest episodi, entre altres coses, en Pietro Mori té el projecte de crear una col·lecció de vestits pròpia del Paradís i contacta amb un dissenyador perquè li faci els models. Però en Vittorio vol convèncer la Teresa que ella és capaç d'encarregar-se de fer els dissenys que en Mori necessita, tot i que ella no ho veu clar. L'Elsa convida en Quinto a sopar a casa seva per mirar de tirar endavant la relació... Mentre que l'Anna no té altre remei que dir als seus pares que espera un fill.

El paradís de les senyores -1x17- El moment de decidir (WEBrip 1080p català by Petiso)(totsrucs.cat).mp4
En aquest episodi, entre altres coses, en Quinto i l'Anna tornen a reprendre la seva relació, i en Pietro Mori, amb l'ajuda d'en Jacobi, entra de nit a la Fundació Mandelli per intentar robar-hi la documentació que el compromet. En Vittorio ja ha aconseguit ser nòvio de la Teresa, i tots dos graven una cançó que després ell afegirà al regal de casament que els de publicitat han preparat per en Mori i l'Andreina: una gravació feta amb magnetòfon, un aparell molt modern el 1956, amb felicitacions de tot el personal.

El paradís de les senyores -1x18- Obstacles (WEBrip 1080p català by Petiso)(totsrucs.cat).mp4
En aquest episodi, entre altres coses, en Pietro Mori i la Teresa van amb cotxe cap a la clínica de bellesa a portar-li el prototip del vestit a la Callas però en Pietro ha begut i, pel camí, la Teresa s'enfada i baixa del cotxe, i en Pietro té un accident i el vestit de la Callas es fa malbé. Caldrà trobar-hi una solució urgent... Mentrestant, la Mantovani ha entrat en contacte amb la Matilde i la seva mare i voldria fer-la entrar com a dependenta al Paradís de les Senyores...

El paradís de les senyores -1x19- L'Andrea Doria (WEBrip 1080p català by Petiso)(totsrucs.cat).mp4
En aquest episodi, entre altres coses, en Pietro Mori ha trencat el seu compromís amb l'Andreina i, com que en Vittorio va veure que la Teresa estimava en Mori i se'n va apartar, en Mori vol començar una nova etapa amb la Teresa i la porta a un lloc de Milà per explicar-li coses de la seva vida de quan ell era petit. Però allà s'assabenten de la notícia que el transatlàntic Andrea Doria s'ha enfonsat, i resulta que el germà d'en Galli és un oficial d'aquell vaixell...

El paradís de les senyores -1x20- Tota la veritat (WEBrip 1080p català by Petiso)(totsrucs.cat).mp4
En aquest episodi, entre altres coses, en Mandelli denuncia en Pietro Mori, gràcies al fals testimoni d'en Jacobi, aconseguit a canvi de diners, i detenen en Pietro, a qui acusen de l'assassinat del germà d'en Mandelli durant la guerra. A causa de l'escàndol, el Paradís es queda buit de clients, i la Teresa va a demanar ajuda a en Vittorio, que té la idea de fer una filmació de publicitat que retornarà al Paradís la llum que la denúncia li ha fet perdre, i que serà també la primera experiència de la Silvana com a actriu de cinema.

Temporada 2 (HD) Completa!
El paradís de les senyores -2x01- Un nou començament (WEBrip 1080p català by Petiso)(totsrucs.cat).mp4
En aquest episodi, entre altres coses, continuen els articles difamatoris al diari contra en Pietro Mori, la Teresa coneix la Rose, l'exdona d'en Pietro, que ara està casada amb un actor americà; en Vittorio ha deixat el Paradís i ara treballa contractat en una agència de publicitat, la Lucia se n'ha anat i hi ha hagut altres baixes entre les dependentes i la Mantovani es veu obligada a fer una nova selecció de personal, i la Teresa passa a formar part de l'equip de publicitat del Paradís.

El paradís de les senyores -2x02- Miss Paradís (WEBrip 1080p català by Petiso)(totsrucs.cat).mp4
En aquest episodi, entre altres coses, en Pietro Mori intenta fer les paus amb l'Andreina a l'enterrament d'en Carlo Mandelli; entren al Paradís tres dependentes noves, que es diuen Letizia, Federica i Ines, i tenen cadascuna històries i caràcters diferents; i al Paradís de les Senyores s'organitza l'elecció de Miss Paradís amb una desfilada de les dependentes amb els models de la col·lecció pròpia del Paradís.

El paradís de les senyores -2x03- Marcinelle (WEBrip 1080p català by Petiso)(totsrucs.cat).mp4
En aquest episodi, entre altres coses, en Vittorio ha decidit instal·lar-se pel seu compte i ha obert una agència pròpia a tocar del Paradís, la Teresa ha decidit tornar a fer de dependenta i en Pietro Mori vol organitzar, juntament amb l'alcalde de Milà, un acte d'homenatge a en Domenico, un noi que ha entrat a treballar al magatzem i que és un dels pocs supervivents de la tragèdia de la mina belga de Marcinelle, en què van morir un gran nombre de treballadors emigrants italians.

El paradís de les senyores -2x04- Les venus en bicicleta (WEBrip 1080p català by Petiso)(totsrucs.cat).mp44
En aquest episodi, entre altres coses, la Teresa, que pateix per com reaccionaran perquè és un home divorciat, no troba el moment de dir als seus pares que s'ha promès amb en Pietro Mori, entre altres coses perquè ells estan encantats amb en Vittorio i no se'n separen. En Pietro té una inspecció de l'Ajuntament i altres problemes perquè l'alcalde està enfadat amb ell, i les dependentes fan una passejada en bicicleta per Milà per fer publicitat del Paradís.

El paradís de les senyores -2x05- Un tendre pillet (WEBrip 1080p català by Petiso)(totsrucs.cat).mp4
En aquest episodi, entre altres coses, l'Anna torna a viure amb la Teresa i la Silvana perquè han sabut que en Massimo li vol prendre el fill quan neixi, la Teresa i en Mori coneixen en Salvatore, un nen enllustrador de sabates, molt eixerit, que volta un parell de dies pel Paradís; en Vittorio ajuda l'Andreina a negociar amb en Rockefeller l'obertura d'un gran magatzem a Milà, i la Rose i el seu marit tenen problemes perquè ell sospita que la Rose vol tornar amb en Pietro.

El paradís de les senyores -2x06- La setmana de San Remigio (WEBrip 1080p català by Petiso)(totsrucs.cat).mp4
En aquest episodi, entre altres coses, l'Anna ha tornat a treballar al Paradís, ara com a ajudant del senyor Galli; al Paradís organitzen la "Setmana de Sant Remigio", en què donen als nens regals relacionats amb el pròxim inici del curs escolar, i en Vittorio, quan sap que l'Andreina vol comprar l'edifici del costat del Paradís mateix per fer-li la competència a en Pietro i forçant, a més, la comtessa Torriani a vendre'l, abandona el projecte amb en Rockefeller.

El paradís de les senyores -2x07- Reina durant un dia (WEBrip 1080p català by Petiso)(totsrucs.cat).mp4
En aquest episodi, entre altres coses, per iniciativa de la Teresa, al Paradís de les Senyores s'organitza, en honor de l'aniversari de la Maria, una noia de la neteja, una festa que es fa extensiva a totes les clientes amb el nom de "Reina durant un dia", en Domenico i la Benedetta tenen l'ocasió de veure's a l'oratori de Don Saverio, i l'Andreina contracta en Vittorio per fer la campanya publicitària d'un nou cotxe de la Lancia, ja que la banca Mandelli intervé en el procés de venda de la firma.

El paradís de les senyores -2x08- Deixa-ho o dobla-ho (WEBrip 1080p català by Petiso)(totsrucs.cat).mp4
En aquest episodi, entre altres coses, han seleccionat en Corrado per anar al concurs de televisió "Deixa-ho o dobla-ho", amb preguntes sobre ciclisme, i, com que al Paradís ho volen aprofitar perquè els faci publicitat, s'esforcen a entrenar-lo: en Galli, en coneixements, i la Mantovani, en comportament i manera de parlar. A més, la presentació del Lancia Appia es farà al Paradís i aconsegueixen com a padrina la comtessa Torriani, que va ser la primera dona amb carnet de conduir de Milà, a més de tenir un passat molt interessant.

El paradís de les senyores -2x09- Els homes també van al paradís (WEBrip 1080p català by Petiso)(totsrucs.cat).mp4
En aquest episodi, entre altres coses, en Mori ha decidit crear una nova secció de roba per a homes al Paradís de les Senyores i, com que necessitaran un dependent, en Domenico s'esforça a formar-se per aconseguir la plaça. A en Quinto, l'Ajuntament li enderroca la caseta per problemes burocràtics, i l'Andreina deixa el negoci amb en Rockefeller per remordiments respecte a la inhabilitació de la comtessa Torriani i, com que, arran d'això, la seva mare l'expulsa de la banca, l'Andreina se'n va de la casa familiar.

El paradís de les senyores -2x10- Noves societats (WEBrip 1080p català by Petiso)(totsrucs.cat).mp4
En aquest episodi, entre altres coses, per a la inauguració de la nova secció de roba per a homes dEl paradís de les senyores, en Corrado fa una demostració en directe de com és la seva intervenció al programa "Deixa-ho o dobla-ho", la Mantovani ha pogut trobar un dependent molt ben preparat per a la nova secció, i la Silvana, gràcies a l'ajuda d'en Leo, aconsegueix el paper d'Stella Kowalski a "Un tramvia anomenat Desig". A més, en Corrado va al segon programa de "Deixa-ho o dobla-ho" a la televisió i en surt guanyador.

El paradís de les senyores -2x11- El somni americà (WEBrip 1080p català by Petiso)(totsrucs.cat).mp4
En aquest episodi, entre altres coses, al Paradís de les Senyores en Vittorio organitza una setmana dedicada als Estats Units, i anomenada "El somni americà", perquè esperen la visita d'en Rockefeller; l'Elsa s'impacienta amb l'Andreina perquè pensa que no s'esforça prou a sortir de la seva situació, i en Corrado es prepara per al tercer programa del concurs. Però inesperadament els soviètics envaeixen Hongria per posar fi a la revolució hongaresa i tothom pateix per la possibilitat d'una nova guerra europea.

El paradís de les senyores -2x12- Que Déu salvi el poble hongarès (WEBrip 1080p català by Petiso)(totsrucs.cat).mp4
En aquest episodi, entre altres coses, la Teresa té la idea de convertir El paradís de les senyores en un centre de recollida d'ajuda per al poble hongarès i en Mori aconsegueix, per mitjà de la Rose, que en Rockefeller els visiti just el dia que tenen en marxa tot el procés de recollida, en Domenico aconsegueix el seu objectiu de posar-se a prova com a dependent i en Corrado va a la televisió a concursar altre cop a "Deixa-ho o dobla-ho", pero aquesta vegada sense la companyia de la Mantovani...

El paradís de les senyores -2x13- El paradís perdut (WEBrip 1080p català by Petiso)(totsrucs.cat).mp4
En aquest episodi, entre altres coses, la Teresa i en Mori han previst anar uns dies a Sicília però apareix la Rose i diu que és imprescindible que ella i en Mori se'n vagin a Roma a tancar el contracte amb en Rockefeller perquè no en tindran una altra oportunitat. En Mori se'n va i això no agrada gens a la Teresa. En Vittorio i el seu equip han preparat el primer anunci filmat per a la RAI però hi ha algunes dificultats... I al Paradís de les Senyores pateixen un intent de robatori molt trasbalsador.

El paradís de les senyores -2x14- El sol del paradís (WEBrip 1080p català by Petiso)(totsrucs.cat).mp4
En aquest episodi, entre altres coses, en Mori li diu a la Rose que ha decidit no fer el negoci amb en Rockefeller i que no la vol veure més, l'Anna dubta molt de presentar-se a l'examen de mecanografia, perquè no es considera prou preparada, i la Teresa, que se sent en crisi en la relació amb en Mori, decideix deixar de llogar la botiga que era del seu oncle. Però llavors, gràcies a l'Anna i la Silvana, en Vittorio li ofereix espai per treballar i guardar les coses a la seva agència de publicitat.

El paradís de les senyores -2x15- Els duelistes (WEBrip 1080p català by Petiso)(totsrucs.cat).mp4
En aquest episodi, entre altres coses, en Corrado torna al Paradís de les Senyores perquè vol lluitar per la relació amb la Mantovani, la Teresa deixa de fer de dependenta al Paradís i es posa a treballar en els seus vestits a l'agència d'en Vittorio, al Paradís de les Senyores organitzen una exhibició d'esgrima amb els tres guanyadors italians de medalles a les Olimpíades, i els pares de la Silvana venen a Milà i finalment coneixen en Roberto, que els acompanya a visitar la ciutat.

El paradís de les senyores -2x16- Presumpte innocent (WEBrip 1080p català by Petiso)(totsrucs.cat).mp4
En aquest episodi, entre altres coses, la policia interroga en Mori perquè el consideren el principal sospitós de l'assassinat de la Rose, i a la fàbrica de Biella hi ha molts problemes, causats per les fortes pluges, i algú ha d'anar-hi. La Teresa decideix anar-hi ella i en Vittorio s'ofereix a dur-la allà amb el cotxe. I a l'estrena de l'obra de teatre de la Silvana, en Roberto es troba en Gabriele, que l'acusa d'haver-lo denunciat.

El paradís de les senyores -2x17- L'esperit nadalenc (WEBrip 1080p català by Petiso)(totsrucs.cat).mp4
En aquest episodi, entre altres coses, en Vittorio i l'Andreina han decidit fer anar endavant la seva relació, però quan van al plató per filmar l'anunci que els han encarregat tenen una sorpresa amb el text que van encarregar. En Vittorio haurà d'improvisar un text nou ràpidament, i això causarà malentesos. A més, la Mantovani pateix molt perquè han acusat de robatori la Donata i han portat la Matilde a l'hospici.

El paradís de les senyores -2x18- Nadal al paradís (WEBrip 1080p català by Petiso)(totsrucs.cat).mp4
En aquest episodi, entre altres coses, en Mori ha fet venir de Sicília els pares de la Teresa, que ara ja accepten la seva relació, perquè passin el Nadal amb ella i donar-li una sorpresa. Al Paradís hi ha tota la decoració de Nadal i també el Pare Noel, que recull les cartes dels nens. En Roberto té molts dubtes sobre què ha de fer, però al sopar del dia 24 a la nit a ca la Teresa hi seran les tres parelles: la Teresa i en Mori, l'Anna i en Quinto, i la Silvana i en Roberto.

El paradís de les senyores -2x19- Descomptes i comptes de Cap d'Any (WEBrip 1080p català by Petiso)(totsrucs.cat).mp4
En aquest episodi, entre altres coses, la Mantovani està decidida a casar-se amb l'Ettore per poder treure la Matilde de l'hospici però en Corrado busca la manera de destapar la jugada bruta que l'Ettore va fer. Al Paradís hi ha les rebaixes de Cap d'Any i és un dia de moltíssima feina, i la Teresa troba la manera d'intentar que un funcionari corrupte de l'Ajuntament corregeixi un informe que perjudica la comtessa Torriani i els projectes d'en Mori.

El paradís de les senyores -2x20- Compte enrere (WEBrip 1080p català by Petiso)(totsrucs.cat).mp4
En aquest episodi, entre altres coses, l'Anna i en Quinto no saben com recuperar la petita Irene, ja que en Massimo se l'ha endut i té la llei a favor seu; en Vittorio té molts dubtes i ha decidit aturar la seva relació amb l'Andreina, la Letizia presenta la seva dimissió al Paradís perquè ha decidit anar-se'n a les missions d'Àfrica i en Domenico té un accident quan surt corrent darrere d'ella.

Temporada 3 (HD)
El paradís de les senyores -3x001- Episodi 41 (WEBrip 1080p català by Petiso)(totsrucs.cat).mp4
Han passat uns quants anys des de la mort d'en Pietro Mori, i en Vittorio Conti vol tornar a posar en marxa el gran magatzem "El Paradís de les Senyores". Per fer-ho, ha hagut de demanar un crèdit al banquer Umberto Guarnieri, que li ha ofert a en Vittorio un comptable seu de confiança perquè l'ajudi, amb l'argument que desconfia de la capacitat d'en Vittorio com a home de negocis. Per atzar, en Vittorio coneix la Marta, la filla de l'Umberto, que no es vol prometre amb el noi que el seu pare i la seva tia, l'Adelaide, li han buscat. I llavors resulta que...

El paradís de les senyores -3x002- Episodi 42 (WEBrip 1080p català by Petiso)(totsrucs.cat).mp4
En aquest episodi, entre altres coses, veiem que la policia registra la casa d'en Vittorio buscant-hi l'Andreina Mandelli, perquè ara sabem que la seva mare, la Marisa Mandelli, va ser acusada d'instigadora de la mort d'en Pietro Mori i l'Andreina, d'encobridora de la seva mare. Totes dues van fugir a l'estranger i ara estan en crida i cerca. Segueixen les dificultats de la Marta, que es nega a acceptar el prometatge amb en Valerio, i també coneixem un parell de germans, l'Antonio i en Salvatore, que són sicilians i ara treballen a Milà. D'altra banda, en Vittorio necessita trobar la persona adequada per a la plaça de cap de dependentes del Paradís.

El paradís de les senyores -3x003- Episodi 43 (WEBrip 1080p català by Petiso)(totsrucs.cat).mp4
En aquest episodi, entre altres coses, veiem que en Luca Spinelli, un misteriós home de negocis, va fent amistat amb l'Adelaide i la Marta. També arriben de Sicília la mare dels dos germans sicilians i la seva germana, la Tina. Continuen les dificultats entre la Marta i la seva família perquè ella no vol veure en Valerio. També coneixem la Roberta, una estudiant d'enginyeria, i la Gabriella, la seva companya de pis, que són veïnes de la família siciliana. Totes dues noies, i també la Tina, es volen presentar a les proves per ser dependentes del Paradís de les Senyores, on en Vittorio ja ha trobat la cap de dependentes, la Clelia Calligaris.

El paradís de les senyores -3x004- Episodi 44 (WEBrip 1080p català by Petiso)(totsrucs.cat).mp4
En aquest episodi, entre altres coses, la Tina ha de buscar excuses per anar a fer les proves al Paradís perquè la seva mare pensa que les dones s'han d'estar a casa. La Marta ja ha aconseguit posar el seu pare a favor seu en l'assumpte d'en Valerio i, a més, en Vittorio ha vist unes fotos fetes per ella i està interessat a tenir-la com a col·laboradora al Paradís. A les proves per ser dependenta s'hi presenta també la filla del comptable Luciano, la Nicoletta, a qui festeja en Riccardo, el germà de la Marta, perquè ha apostat amb un amic seu que cap dona es pot resistir als seus encants.

El paradís de les senyores -3x005- Episodi 45 (WEBrip 1080p català by Petiso)(totsrucs.cat).mp4
En aquest episodi, entre altres coses, sabem qui ha passat la prova per treballar al Paradís: entre altres noies, la Tina, la Nicoletta i la Roberta. La Gabriella, d'entrada, no, però després hi ha un gir de guió. A la Tina se li presenta el problema de com s'ho farà per anar cada dia a treballar inventant-se excuses per justificar les sortides davant la seva mare. L'Umberto i l'Adelaide es barallen perquè el trencament del prometatge de la Marta i en Valerio els ha fet perdre una gran oportunitat de negoci. Però llavors apareix en Luca amb una solució inesperada...

El paradís de les senyores -3x006- Episodi 46 (WEBrip 1080p català by Petiso)(totsrucs.cat).mp4
En aquest episodi, entre altres coses, el dia de la inauguració del Paradís, l'Andreina s'hi presenta de sorpresa, tot i que la policia vigila en Vittorio per si es posa en contacte amb ella. Estan a punt de detenir-la, però, gràcies a l'ajuda de la Marta, l'Andreina es pot refugiar al pis d'en Vittorio. La Silvia, una dona molt controladora i ambiciosa, esposa d'en Luciano i mare de la Nicoletta, aclapara la seva filla voltant per la botiga i estant-li a sobre. En Riccardo continua la seva persecució de la Nicoletta, tot i que ella, amb bona lògica, no ho acaba de veure clar.


Imatge Imatge

Avatar de l’usuari

Autor del tema
Petiso
Site Admin
Site Admin
Entrades: 16073
Membre des de: dv. oct. 06, 2006 13:13
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] El paradís de les senyores (WEBrip Català)(HD) | Nou: 1x01-05

#2

Entrada Autor: Petiso » dt. ago. 18, 2020 20:38

(Reservat)
Imatge Imatge

Avatar de l’usuari

Autor del tema
Petiso
Site Admin
Site Admin
Entrades: 16073
Membre des de: dv. oct. 06, 2006 13:13
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] El paradís de les senyores (WEBrip Català)(HD) | Nou: 1x01-05

#3

Entrada Autor: Petiso » dt. ago. 18, 2020 20:38

(Reservat)
Imatge Imatge

Avatar de l’usuari

Autor del tema
Petiso
Site Admin
Site Admin
Entrades: 16073
Membre des de: dv. oct. 06, 2006 13:13
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] El paradís de les senyores (WEBrip Català)(HD) | Nou: 1x01-10

#4

Entrada Autor: Petiso » dt. ago. 18, 2020 20:44

Afegits del 1x06 a 1x10!
Imatge Imatge


Ferriol
Entrades: 1221
Membre des de: dv. feb. 09, 2007 13:18
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] El paradís de les senyores (WEBrip Català)(HD) | Nou: 1x01-10

#5

Entrada Autor: Ferriol » dc. ago. 19, 2020 10:51

Imatge Imatge Ningú es pot resistir a la Terè :lol: :lol:
Salut i sort
Imatge

Avatar de l’usuari

kivar
Entrades: 651
Membre des de: dg. gen. 06, 2008 10:18
Ubicació: Alacant
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] El paradís de les senyores (WEBrip Català)(HD) | Nou: 1x01-10

#6

Entrada Autor: kivar » dc. ago. 19, 2020 15:37

Si voleu audios en valencià, tinc fins al 3x92

Avatar de l’usuari

Adrià05
Entrades: 2576
Membre des de: dt. feb. 03, 2015 20:06
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] El paradís de les senyores (WEBrip Català)(HD) | Nou: 1x01-10

#7

Entrada Autor: Adrià05 » dc. ago. 19, 2020 18:22

Ep! Que és WEB-DL 1080p :D

Avatar de l’usuari

Autor del tema
Petiso
Site Admin
Site Admin
Entrades: 16073
Membre des de: dv. oct. 06, 2006 13:13
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] El paradís de les senyores (WEBrip Català)(HD) | Nou: 1x01-10

#8

Entrada Autor: Petiso » dc. ago. 19, 2020 19:38

Adrià05 ha escrit:
dc. ago. 19, 2020 18:22
Ep! Que és WEB-DL 1080p :D
Osti doncs si ... el costum de què tots siguin 720p!
Mersi, arreglat ;-)
Imatge Imatge

Avatar de l’usuari

Autor del tema
Petiso
Site Admin
Site Admin
Entrades: 16073
Membre des de: dv. oct. 06, 2006 13:13
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] El paradís de les senyores (WEBrip Català)(HD) | Nou: 1x11-20

#9

Entrada Autor: Petiso » dt. set. 01, 2020 22:20

Afegit 1x11 a 1x20! I primera temporada completa!
Imatge Imatge

Avatar de l’usuari

Autor del tema
Petiso
Site Admin
Site Admin
Entrades: 16073
Membre des de: dv. oct. 06, 2006 13:13
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] El paradís de les senyores (WEBrip Català)(HD) | Nou: 2x01-05

#10

Entrada Autor: Petiso » ds. set. 19, 2020 19:49

Afegit els 5 primers de la segona temporada: 2x01 a 2x05!
Imatge Imatge

Avatar de l’usuari

Autor del tema
Petiso
Site Admin
Site Admin
Entrades: 16073
Membre des de: dv. oct. 06, 2006 13:13
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] El paradís de les senyores (WEBrip Català)(HD) | Nou: 2x06-10

#11

Entrada Autor: Petiso » dv. oct. 30, 2020 13:01

Després d'uns dies out ..... afegit 2x06 a 2x10!

I editats els noms dels 2x01 a 2x05 que estaven malament!
Imatge Imatge


Zonker
Entrades: 4
Membre des de: dt. nov. 03, 2020 12:03
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] El paradís de les senyores (WEBrip Català)(HD) | Nou: 2x06-10

#12

Entrada Autor: Zonker » dt. nov. 03, 2020 12:07

Hola, moltes gràcies per penjar la sèrie i la vostra tasca en general. Agraïments de part meva i de la meva sogra que està enganxada a la sèrie :lol:


inuyasha000
Entrades: 205
Membre des de: dj. set. 29, 2011 23:01
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] El paradís de les senyores (WEBrip Català)(HD) | Nou: 2x06-10

#13

Entrada Autor: inuyasha000 » dc. nov. 11, 2020 21:45

gracies per pujar la serie

Avatar de l’usuari

Autor del tema
Petiso
Site Admin
Site Admin
Entrades: 16073
Membre des de: dv. oct. 06, 2006 13:13
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] El paradís de les senyores (WEBrip Català)(HD) | Nou: 2x11-15

#14

Entrada Autor: Petiso » dt. des. 29, 2020 17:13

Afegits del 2x11 al 2x15!
Imatge Imatge


Zonker
Entrades: 4
Membre des de: dt. nov. 03, 2020 12:03
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] El paradís de les senyores (WEBrip Català)(HD) | Nou: 2x11-15

#15

Entrada Autor: Zonker » dc. gen. 13, 2021 17:38

Moltes gràcieeeeeeeeeesssss. Esperant els últims de la T2. :D :D :D :D :D :D :D :wink:

Respon