Pàgina 1 de 1

Els meus pares

Publicat: dj. oct. 04, 2018 14:37
Autor: pony
Aquesta sèrie documental és un homenatge amable i emotiu a la figura dels pares i les mares. Darrere de tothom, hi ha uns pares que han vist créixer els seus fills, tant personalment com professionalment. Però, com són els pares dels famosos de casa nostra? Aquest programa s'ha proposat conèixer-ne uns quants, i ho fa amb la periodista Gemma Nierga que, amb aquest projecte, torna a TV3.

Imatge

Així serà
1X00


L'actor i presentador Quim Masferrer va néixer a Sant Feliu de Buixalleu, els seus pares són pagesos i tota la vida han treballat al restaurant que la família encara té al poble.

Imatge

Quim Masferrer 1X01

La protagonista d'aquest capítol és Teresa Moreno, la mare de l'humorista Andreu Buenafuente

Imatge

Andreu Buenafuente 1X02

Anem fins a Palafrugell per conèixer la Glòria Cruz, la mare de la cantant i compositora Sílvia Pérez Cruz.

Imatge

Sílvia Pérez Cruz 1X03

La Maria Mercè i el Joaquim són els pares del futbolista Xavi Hernández. Tots dos són uns grans apassionats del futbol des de molt joves i el Xavi i els seus tres germans, l'Àlex, l'Òscar i l'Ariadna han heretat aquesta passió futbolera.

Imatge


Xavi Hernández 1X04

Els pares de la top-model Martina Klein es diuen Ariadna i Jorge

Imatge


Martina Klein 1X05

La Sara Pichot és la mare de l'actor i músic Bruno Oro i és una mare molt jove! Va tenir el Bruno quan tenia només dinou anys.

Imatge

Bruno Oro 1X06

El tenista Àlex Corretja és el petit de tres germans i va arribar al món amb una raqueta sota el braç. Ens ho explica la seva mare, Luïsa Verdegay, una andalusa divertidíssima que es va aficionar al tenis mentre estava embarassada de l'Àlex. El pare dels Corretja és diu Lluís, és mestre i, igual que la seva dona, ha dedicat bona part de la seva vida a acompanyar els fills als entrenaments a i les competicions esportives. En aquest capítol coneixerem també els germans d'Àlex Corretja: el Sergi i l'Ivan.

Imatge

alex-corretja 1X07Avui coneixerem la mare de la directora de cine Isabel Coixet, la Victòria Castillo, una dona molt vital, gran apassionada del cinema i seguidora incondicional de les pel·lícules de la seva filla. A la Isabel Coixet els seus pares li van regalar la primera càmera de filmar quan la cineasta va fer la primera comunió. I des de llavors ja no ha parat mai de gravar. En aquesta ocasió, reviurem algunes escenes familiars enregistrades amb la seva primera càmera i tancarem el capítol amb un dinar familiar on a la Isabel li espera més d'una sorpresa.

Imatge

Isabel Coixet 1X08

La protagonista d'aquest capítol és la Narcisa Rodeja, mare del cantant Gerard Quintana. Una dona de gairebé 90 anys, amb un caràcter molt fort i les idees molt clares. La Narcisa ens atén al seu pis de Girona i ens explica que quan el Gerard era petit, era impossible tallar-li els cabells. Diu que és un bon fill, però que sempre ha fet el que li ha donat la gana i que en això és igual que ella: ni a l'un ni a l'altre els agrada que els manin. El Gerard parla de la seva infància, de l'educació rígida que va rebre de la seva mare i de com va acomiadar-se del seu pare amb una cançó.

Imatge

La Mare de Gerard Quintana 1X09


En aquest capítol ens retrobarem amb l'Adriana i el Jorge, el Luis i la Luisa, la Taya, el Quim i la Paquita, la Narcisa, la Victòria, la Teresa, la Glòria, el Joaquim i la Mercè. Ells són els 13 pares i mares amb qui hem viatjat a la infància dels seus fills, amb qui hem rigut i hem plorat, amb qui hem compartit taula i un munt d'anècdotes i moments inoblidables de les seves vides! I és que els pares, siguin patidors, estrictes, afectuosos, freds, tendres, pesats o modèlics, sempre són els pares! I avui els volem fer un homenatge amb un resum dels millors moments que hem passat plegats.

Imatge

Resum 1X10

Re: Els meus pares

Publicat: dv. oct. 05, 2018 10:35
Autor: pony
Nou capitul xavi hernández. salut

Re: Els meus pares

Publicat: ds. oct. 06, 2018 13:44
Autor: Adrià05
Moltes gràcies!!

Per cert, només unes correccions (a la web també estan malament) :P
Quim Masferrer
Xavi Hernández

Re: Els meus pares

Publicat: dl. oct. 08, 2018 21:04
Autor: nasticdetgn
Què vol dir que a la web estan malament?

Re: Els meus pares

Publicat: dl. oct. 08, 2018 21:52
Autor: naroatna
Tranquis, tot arreglat. :wink:

Fins aviat!

Re: Els meus pares

Publicat: dt. oct. 09, 2018 19:04
Autor: nasticdetgn
Però què estava malament? Ho dic per si els he de descarregar altre cop o no.

Re: Els meus pares

Publicat: dt. oct. 09, 2018 19:32
Autor: pony
Tan sols era la presentació a la web salut sóc novell

Re: Els meus pares

Publicat: dv. oct. 12, 2018 3:06
Autor: pony
Els pares de Martina Klein nou

Re: Els meus pares

Publicat: ds. oct. 20, 2018 0:10
Autor: pony
Nou Bruno Oro 1X05

Re: Els meus pares

Publicat: dv. oct. 26, 2018 13:26
Autor: pony
Nou El tenista Àlex Corretja

Re: Els meus pares

Publicat: dg. nov. 04, 2018 1:16
Autor: pony
Nou Isabel Coixet 1X08

Re: Els meus pares

Publicat: dg. nov. 11, 2018 18:34
Autor: pony
La mare de Gerard Quintana

Re: Els meus pares

Publicat: dv. nov. 16, 2018 13:07
Autor: pony
capítol final salut.

Re: Els meus pares

Publicat: dc. nov. 21, 2018 22:14
Autor: d1k2
Moltes gràcies pony