[ed2k] De llit en llit -2017- (DBVrip català) [3/3] Completa !!

Sèries i programes de TV

Moderadors: naroatna, xordi, arakelov

Respon
Avatar de l’usuari

Autor del tema
naroatna
Entrades: 19522
Membre des de: ds. des. 30, 2006 23:43
Ubicació: Figueres - Alt Empordà
Status: Desconnectat

[ed2k] De llit en llit -2017- (DBVrip català) [3/3] Completa !!

#1

Entrada Autor: naroatna » ds. nov. 25, 2017 17:19

De llit en llit

Imatge


Imatge
Tv3 - De llit en llit

El son és l'activitat humana més universal, necessària per a la salut i el benestar, que analitzarà aquest programa de divulgació i entreteniment. "De llit en llit" proposa fer un viatge amb el doctor Estivill per explorar els problemes i les dificultats de les persones per descansar correctament, i per conscienciar de la importància de dormir bé per viure millor.

Eduard Estivill, especialista en medicina del son, serà el fil conductor dels tres capítols de la sèrie, que es dedicaran als trastorns del son, a la llum i a la vida moderna. Les seves explicacions tindran com a contrapunt l'altre protagonista del programa: el llit, al qual dona veu l'actriu Anna Barrachina.

En el primer capítol, "De llit en llit" explicarà quines són les principals malalties que afecten el son, analitzarà els roncs i les apnees, i mostrarà com descansen persones grans i actives com el perruquer Lluís Llongueras.

En el segon programa explicarà els canvis en la manera de viure i descansar que han comportat la revolució industrial i la llum elèctrica. També parlarà de què representa viure amb molta o poca llum a Finlàndia, i de les dificultats per dormir d'una mare i el seu fill lactant.

En el tercer episodi, el doctor Estivill es proposa acompanyar la tripulació d'un avió en un vol de Madrid a Mèxic per experimentar com es gestiona el son en vols de llarga distància. A més, analitzarà l'insomni i descobrirà com els torns de treball de nit afecten la vida dels professionals de la infermeria.

Dades tècniques del ripeig:
Còdec vídeo: XviD @ 1056 kbps, 25fps, 704x396
Còdec àudio: MP3 @ 128 kb/s CBR, estèreo 48000Hz
DURADA: 60 minuts. - MIDA: 512 megues c/capítol aprox.


E-links:
De llit en llit -1x01- Els trastorns (DVBrip català per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
El doctor Estivill analitza les característiques del ronc, les apnees i el son polifàsic d'una esportista professional. A més, fa un experiment de privació del son durant 48 hores amb un voluntari, i es dona a conèixer com descansa la gent gran i activa com el perruquer Lluís Llongueras.

De llit en llit -1x02- La llum (DVBrip català per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
El doctor Estivill explica com la revolució industrial va canviar la manera de viure i de descansar de les persones i, per altra banda, com la llum elèctrica va permetre els tres torns de treball, fet que afecta els espais dedicats a dormir.
En el segon capítol també s'hi podrà veure com s'ho fan els ciutadans de Finlàndia per descansar, tant les èpoques amb molta llum com els mesos en què n'hi ha poca. A més, es descobrirà com descansa un músic de jazz cec o com gestiona el son una mare i el seu fill lactant. Aquesta vegada també hi haurà un experiment: una parella viurà sense llum elèctrica ni dispositius mòbils.


De llit en llit -1x03- La vida moderna (DVBrip català per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
En aquest capítol, "De llit en llit" viatjarà amb avió de Madrid a Mèxic per conèixer com gestiona el son la tripulació dels vols de llarga distància. A més, el doctor Estivill intentarà explicar com afronta ell mateix el son en aquests tipus de vol.
Un dels trastorns més comuns entre la població és l'insomni. El programa s'endinsarà en el cas d'una jove professional que no ha pogut descansar mai bé, i també s'explicarà com afecten els torns de treball de nit a la vida dels professionals de la infermeria.


Imatge

Moltes gràcies!


fasticman
Entrades: 12
Membre des de: dg. juny 15, 2008 9:12
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] De llit en llit -2017- (DBVrip català) [3/3] Completa !!

#2

Entrada Autor: fasticman » dt. nov. 28, 2017 11:24

Moltes gracies naroatna.

Salut i pelas.

Avatar de l’usuari

Autor del tema
naroatna
Entrades: 19522
Membre des de: ds. des. 30, 2006 23:43
Ubicació: Figueres - Alt Empordà
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] De llit en llit -2017- (DBVrip català) [3/3] Completa !!

#3

Entrada Autor: naroatna » dt. nov. 28, 2017 23:39

De res, igualment !! :wink:

Fins aviat!
Imatge

Moltes gràcies!

Respon