[ed2k] Nit i dia [13/13] ***COMPLETA***

Sèries i programes de TV

Moderadors: naroatna, xordi, arakelov

Avatar de l’usuari

Autor del tema
conradtgn
Entrades: 4525
Membre des de: dt. gen. 22, 2008 17:24
Ubicació: Tarragona
Status: Desconnectat

[ed2k] Nit i dia [13/13] ***COMPLETA***

#1

Entrada Autor: conradtgn » dt. gen. 26, 2016 21:35

Nit i dia (2016)
HDTVrip 720p/SD català
Imatge
"Nit i dia" narra la vida quotidiana d'una jove metge forense i el conflicte entre la seva voluntat de portar una vida normal i el contacte diari amb la realitat més crua. La sèrie arrenca el dia que la forense Sara Grau, casada amb un alt executiu d'una multinacional, inicia un tractament de fecundació assistida. El mateix dia que, en una autòpsia, creu reconèixer el cadàver sense identificar d'un desconegut amb qui va tenir una breu relació extramatrimonial. I també el dia que apareix el cadàver d'una anciana assassinada; una nova víctima del que sembla que és un assassí en sèrie. A partir d'aquí es desencadenen una sèrie de fets que capgiren la vida de la protagonista i de tots els personatges que l'envolten.

Però, a banda de la importància de les trames com en tota sèrie de gènere, "Nit i dia" és, sobretot, una història de personatges que viuen a cavall entre el costat més fosc de la vida i el desig de portar una existència normal: un jutge atrapat entre dues dones, un psiquiatre traumatitzat pel seu passat, executius amb dues cares o delinqüents que no poden deixar de ser-ho.

Ambientada a la Ciutat de la Justícia, "Nit i dia" és també un retrat de Barcelona, amb les seves llums i les seves ombres. Com tots els personatges d'aquesta sèrie.

Intèrprets:
[table][tr][td]Sara Grau-Clara Segura
Lluís Forés-Pablo Derqui
Aitor Otxoa-Miquel Fernández
Fermí Cases-Mario Gas
Marc Ramos-Marc Martínez
Mercè Pàmies-Vicky Peña
Clara Salgado-Carlota Olcina
Fàtima Comín-Alba Pujol
Pol Ambrós-David Verdaguer
Toni Guillén-Oriol Vila
Sònia Silvia-Anna Alarcón
Magda Jurado-Rosa Gàmiz
Miren Otxoa-Mireia Vilapuig
Olga Comas-Victòria Pagès
Ismael Fajardo, "Fajardo"-Manel Sans
"Wendy"-Mima Riera
Consol Jané-Carme Sansa
Adrià Ramos-Ivan Luengo
​Andreu Rubio-Manuel Dueso[/td][td]Carmen García-Mar Ulldemolins
Bueno-Cesc Albiol
Bruno Efron-Oriol Puig
Montse Llopis-Queralt Albinyana
Sílvia-Sara Espígol
Felip-Pep Farré
Carmina-Montserrat Carulla
Víctor González-Andrés Herrera
Marina-Paula Blanco
Piter-José Coronado
Yolanda-Maria Ribera
Brauli-Enric Vilalta
Guti-Roger Casamajor
Bernat-Ivan Benet
Artur Sala-Xicu Masó
Vicens Palau-Santi Ricard
Jutge Vallejo-Albert Pérez
Noi suïcida-Roger Peña
Pintor amic de Felip-Miquel Gelabert[/td][/tr][/table]


Dades del ripeig (versió SD):
Vídeo: HDTVrip, 704x400, 25fps, xvid, 1200kbps.
Àudio català: HDTVrip, 128kbps, 48kHz, AC3 2.0.
Subtítols: Català complets (no integrats a l'AVI)
Durada: 45 minuts.
Mida: ~550 MB.

Dades del ripeig (versió 720p):
Vídeo: HDTVrip, 1280x720, 25fps, x264, 4500kbps.
Àudio català: HDTVrip, 128kbps, 48kHz, AC3 2.0.
Subtítols: Català complets
Durada: 45 minuts.
Mida: ~1.500 MB.

E-links:
Nit i dia -01xE01- Dia i Nit, l'altra cara de Nit i Dia Making of (HDTVrip 720p x264-AC3 català per Conrad(TotsRucs.cat).mkv
Nit i dia -01xE01- Dia i Nit, l'altra cara de Nit i Dia Making of (HDTVrip XviD-AC3 català per Conrad(TotsRucs.cat).avi
Subtítols Català
"Making of" que recull les interioritats del rodatge de la sèrie "Nit i dia" a partir dels testimonis d'aquells que l'han fet possible: els creadors, els directors, l'equip tècnic i artístic, i els actors i actrius que donen vida als personatges. També és un retrat de les persones reals en què s'inspira "Nit i dia" i dels espais on s'ha rodat: la Ciutat de la Justícia i, en especial, l'Institut de Medicina Legal de Catalunya.

Nit i dia -01x01- N.N-Home (HDTVrip 720p x264-AC3 català per Conrad(TotsRucs.cat).mkv
Nit i dia -01x01- N.N-Home (HDTVrip XviD-AC3 català per Conrad(TotsRucs.cat).avi
Subtítols Català
El dia que ha de decidir si comença o no un procés de fecundació assistida, la forense Sara Grau fa l'autòpsia al cadàver calcinat d'un home sense identificar i creu reconèixer l'home amb qui va mantenir una relació extramatrimonial esporàdica el mateix dia que va ser descobert el cadàver d'una anciana assassinada amb signes de violència sexual. Segons la policia, la tercera víctima d'un assassí en sèrie que actua des de fa uns mesos a Barcelona. El record del seu adulteri fa que la Sara es pregunti si ha de tenir un fill amb Lluís Forés, el seu marit.

Nit i dia -01x02- Víctimes (HDTVrip 720p x264-AC3 català per Conrad(TotsRucs.cat).mkv
Nit i dia -01x02- Víctimes (HDTVrip XviD-AC3 català per Conrad(TotsRucs.cat).avi
Subtítols Català
L'aparició d'una altra dona assassinada al seu domicili provoca que la sospita de l'existència d'un assassí en sèrie a Barcelona prengui una dimensió mediàtica. Fermí Cases, un prestigiós jutge d'instrucció, agrupa tots els casos, mentre la policia troba una primera pista sobre l'autor dels crims. En paral·lel, a Sara Grau, que se sotmet a un primer intent de fecundació assistida, l'espera una pertorbadora sorpresa.

Nit i dia -01x03- El retrat del suïcida adolescent (HDTVrip 720p x264-AC3 5.1 català per Conrad(TotsRucs.cat).mkv
Nit i dia -01x03- El retrat del suïcida adolescent (HDTVrip XviD-AC3 5.1 català per Conrad(TotsRucs.cat).avi
Subtítols Català
Mentre la policia comença a investigar a partir d'una imatge de Marc Ramos captada per una càmera de seguretat, Aitor Otxoa, en qualitat de psiquiatre forense, ha de determinar el grau de responsabilitat d'un jove suïcida que ha provocat la mort de dues persones. El descobriment de les motivacions del jove el fan pensar en la seva relació amb la seva filla Miren, que voldria trobar una nòvia al seu pare. La Sara creu haver trobat una possible candidata i organitza un sopar perquè es coneguin.

Nit i dia -01x04- Itineraris (HDTVrip 720p x264-AC3 5.1 català per Conrad(TotsRucs.cat).mkv
Nit i dia -01x04- Itineraris (HDTVrip XviD-AC3 5.1 català per Conrad(TotsRucs.cat).avi
Subtítols Català
El mateix dia que la Sara s'ha de fer la prova per saber si ha quedat embarassada, el seu marit se'n va de viatge de negocis a Tànger amb Clara Salgado. En paral·lel, Marc Ramos selecciona la seva pròxima víctima i l'Aitor, que ha de determinar l'estat mental d'una dona gran a qui els fills volen incapacitar, ha de decidir si s'ha de saltar les seves pròpies normes morals pel que ell considera el bé de la seva filla.

Nit i dia -01x05- Alarma social (HDTVrip 720p x264-AC3 5.1 català per Conrad(TotsRucs.cat).mkv
Nit i dia -01x05- Alarma social (HDTVrip XviD-AC3 5.1 català per Conrad(TotsRucs.cat).avi
Subtítols Català
L'alarma social i la pressió mediàtica per l'aparició d'una altra víctima empeny el jutge Cases a fer públiques les imatges borroses de l'assassí captades des d'una càmera de seguretat. A casa seva, la Mercè no accepta el divorci i colla el seu marit.Sara Grau sospita que el Lluís li ha estat infidel a Tànger i prepara la venjança. El Lluís marca distàncies amb Clara Salgado i torna a casa abans d'hora per fer-se perdonar.

Nit i dia -01x06- Carnaval (HDTVrip 720p x264-AC3 5.1 català per Conrad(TotsRucs.cat).mkv
Nit i dia -01x06- Carnaval (HDTVrip XviD-AC3 5.1 català per Conrad(TotsRucs.cat).avi
Subtítols Català
La Sara s'enfronta amb un cas d'aparent mort per sobredosi que la portarà a preguntar-se si realment vol iniciar el procés de fecundació "in vitro", mentre Lluís Forés intenta apartar Clara Salgado del projecte de Tànger. La Miren agafa confiança amb el seu nou amic de Facebook sense sospitar que l'Aitor s'està fent passar per Bruno Efron. El jutge Cases no aconsegueix que la Mercè li concedeixi el divorci i pren una decisió dràstica, mentre la Mercè explica a la Fàtima que en Fermí amaga un secret del passat.

Nit i dia -01x07- Munchausen (HDTVrip 720p x264-AC3 5.1 català per Conrad(TotsRucs.cat).mkv
Nit i dia -01x07- Munchausen (HDTVrip XviD-AC3 5.1 català per Conrad(TotsRucs.cat).avi
Subtítols Català
La síndrome de Munchausen porta algunes persones a provocar malalties, a elles mateixes o a terceres persones, per reforçar un vincle afectiu. La Sara intenta resoldre un cas de síndrome de Munchausen, mentre en Lluís obliga en Bueno a triar entre ell i Clara Salgado. La Fàtima intenta convèncer la Mercè que no pot retenir en Fermí contra la seva voluntat, però Fermí Cases, que se'n va a un congrés de jutges a Mallorca, ja ha posat en marxa el mecanisme per eliminar la seva dona seguint la pauta de l'assassí en sèrie.

Nit i dia -01x08- Anatomia d'un crim (HDTVrip 720p x264-AC3 5.1 català per Conrad(TotsRucs.cat).mkv
Nit i dia -01x08- Anatomia d'un crim (HDTVrip XviD-AC3 5.1 català per Conrad(TotsRucs.cat).avi
Subtítols Català
En Fajardo ha comès una greu imprudència i l'assassinat de Mercè Pàmies planteja molts interrogants. Durant l'autòpsia apareixen pistes que poden conduir a l'autor del crim. El jutge Cases no pot suportar la pressió quan la policia comença a fer-li preguntes. En Ramos, que ha vist com li ha sortit un imitador, surt a caçar de nit, però les coses se li complicaran.

Nit i dia -01x09- Violència de gènere (HDTVrip 720p x264-AC3 5.1 català per Conrad(TotsRucs.cat).mkv
Nit i dia -01x09- Violència de gènere (HDTVrip XviD-AC3 5.1 català per Conrad(TotsRucs.cat).avi
Subtítols Català
En Lluís amaga a casa que l'han despatxat de la feina, mentre la Sara s'enfronta amb un cas d'una dona violada que no vol denunciar l'agressor. Mentrestant, la jutge Comas es fa càrrec del cas del "mataiaies". En saber que l'assassí de Mercè Pàmies es va endur un anell, el jutge Cases intenta recuperar-lo, però en Fajardo no l'hi posa fàcil. En paral·lel, la policia ha trobat una petjada de l'assassí de Montse Llopis que coincideix amb una petjada parcial trobada al pis d'una víctima anterior. La policia difon un retrat robot de Marc Ramos a partir de la descripció dels veïns de Montse Llopis.

Nit i dia -01x10- Penediment (HDTVrip 720p x264-AC3 5.1 català per Conrad(TotsRucs.cat).mkv
Nit i dia -01x10- Penediment (HDTVrip XviD-AC3 5.1 català per Conrad(TotsRucs.cat).avi
Subtítols Català
La Sara investiga pel seu compte, descobreix aspectes foscos de la vida de Marc Ramos i proporciona a la policia el nom del principal sospitós, conscient que això pot acabar amb el seu matrimoni. L'Aitor fa un dolorós viatge per enfrontar-se amb els fantasmes del passat. Quan torna a casa, l'espera una sorpresa. En paral·lel, en Fajardo extorqueix el jutge Cases, que necessita reunir una important suma de diners per poder recuperar l'anell de Mercè Pàmies.

Nit i dia -01x11- ADN (HDTVrip 720p x264-AC3 5.1 català per Conrad(TotsRucs.cat).mkv
Nit i dia -01x11- ADN (HDTVrip XviD-AC3 5.1 català per Conrad(TotsRucs.cat).avi
Subtítols Català
Clara s'instal·la a casa d'Aitor mentre la policia sotmet Marc Ramos a un intens interrogatori en presència de la seva advocada d'ofici: la jove i inexperta Carmen García. En paral·lel, el jutge Cases viatja a Andorra per treure diners d'un compte corrent i poder recuperar l'anell de Mercè Pàmies, però Wendy no li posa les coses fàcils a Fajardo.

Nit i dia -01x12- Secrets (HDTVrip 720p x264-AC3 5.1 català per Conrad(TotsRucs.cat).mkv
Nit i dia -01x12- Secrets (HDTVrip XviD-AC3 5.1 català per Conrad(TotsRucs.cat).avi
Subtítols Català
Un cop en llibertat, Marc Ramos fa el paper de víctima davant la premsa, però es prepara per passar comptes amb Sara, que comença a sentir-se assetjada. Aitor se'n va a Lasarte perquè Miren conegui els seus avis i Sara es queda sola. La policia interroga Fajardo i Wendy sobre l'origen de l'anell de Mercè Pàmies. El cercle al voltant del jutge Cases es va tancant.

Nit i dia -01x13- Epíleg (HDTVrip 720p x264-AC3 5.1 català per Conrad(TotsRucs.cat).mkv NOU!
Nit i dia -01x13- Epíleg (HDTVrip XviD-AC3 5.1 català per Conrad(TotsRucs.cat).avi NOU!
Subtítols Català
Lluís Forés, sol i enfonsat, dóna 24 hores a Sara perquè s'endugui els seus objectes personals de casa, el mateix dia que ella pot accedir a una prova que confirmaria que Marc Ramos és l'assassí que busca la policia. Els fets es precipiten cap a un desenllaç inesperat.
conradtgn l’ha editat per darrera vegada el dia: dj. abr. 28, 2016 20:59, en total s’ha editat 15 vegades.


Imatge

Avatar de l’usuari

Autor del tema
conradtgn
Entrades: 4525
Membre des de: dt. gen. 22, 2008 17:24
Ubicació: Tarragona
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] Nit i dia [01/??] NOU: 1x01 N.N-Home

#2

Entrada Autor: conradtgn » dc. feb. 03, 2016 7:26

Nit i dia -01x01- N.N-Home (HDTVrip 720p x264-AC3 català per Conrad(TotsRucs.cat).mkv NOU!
Nit i dia -01x01- N.N-Home (HDTVrip XviD-AC3 català per Conrad(TotsRucs.cat).avi NOU!
Subtítols Català
El dia que ha de decidir si comença o no un procés de fecundació assistida, la forense Sara Grau fa l'autòpsia al cadàver calcinat d'un home sense identificar i creu reconèixer l'home amb qui va mantenir una relació extramatrimonial esporàdica el mateix dia que va ser descobert el cadàver d'una anciana assassinada amb signes de violència sexual. Segons la policia, la tercera víctima d'un assassí en sèrie que actua des de fa uns mesos a Barcelona. El record del seu adulteri fa que la Sara es pregunti si ha de tenir un fill amb Lluís Forés, el seu marit.
Imatge

Avatar de l’usuari

Adrià05
Entrades: 2355
Membre des de: dt. feb. 03, 2015 20:06
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] Nit i dia [01/??] NOU: 1x01 N.N-Home

#3

Entrada Autor: Adrià05 » dc. feb. 03, 2016 7:34

Gràcies, el poso a descarregar!

Lo de "Subtítols: Català complets (no integrats a l'AVI)"no hauria d'anar a les dades del SD?
Podeu trobar les meves aportacions per Descàrrega Directa a Animelliure.


inuyasha000
Entrades: 200
Membre des de: dj. set. 29, 2011 23:01
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] Nit i dia [01/??] NOU: 1x01 N.N-Home

#4

Entrada Autor: inuyasha000 » dc. feb. 03, 2016 17:09

gracies pel capitol 1 :D

Avatar de l’usuari

Autor del tema
conradtgn
Entrades: 4525
Membre des de: dt. gen. 22, 2008 17:24
Ubicació: Tarragona
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] Nit i dia [01/??] NOU: 1x01 N.N-Home

#5

Entrada Autor: conradtgn » dc. feb. 03, 2016 18:32

De res! :D
Adrià05 ha escrit:Lo de "Subtítols: Català complets (no integrats a l'AVI)"no hauria d'anar a les dades del SD?
Arreglat! :)
Imatge

Avatar de l’usuari

Autor del tema
conradtgn
Entrades: 4525
Membre des de: dt. gen. 22, 2008 17:24
Ubicació: Tarragona
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] Nit i dia [02/??] NOU: 1x02 Víctimes

#6

Entrada Autor: conradtgn » dc. feb. 10, 2016 19:16

Nit i dia -01x02- Víctimes (HDTVrip 720p x264-AC3 català per Conrad(TotsRucs.cat).mkv NOU!
Nit i dia -01x02- Víctimes (HDTVrip XviD-AC3 català per Conrad(TotsRucs.cat).avi NOU!
Subtítols Català
L'aparició d'una altra dona assassinada al seu domicili provoca que la sospita de l'existència d'un assassí en sèrie a Barcelona prengui una dimensió mediàtica. Fermí Cases, un prestigiós jutge d'instrucció, agrupa tots els casos, mentre la policia troba una primera pista sobre l'autor dels crims. En paral·lel, a Sara Grau, que se sotmet a un primer intent de fecundació assistida, l'espera una pertorbadora sorpresa.
Imatge

Avatar de l’usuari

Autor del tema
conradtgn
Entrades: 4525
Membre des de: dt. gen. 22, 2008 17:24
Ubicació: Tarragona
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] Nit i dia [03/??] NOU: 1x03 El retrat del suïcida adolescent

#7

Entrada Autor: conradtgn » dc. feb. 17, 2016 20:07

Aquest en 5.1 :)
Nit i dia -01x03- El retrat del suïcida adolescent (HDTVrip 720p x264-AC3 5.1 català per Conrad(TotsRucs.cat).mkv NOU!
Nit i dia -01x03- El retrat del suïcida adolescent (HDTVrip XviD-AC3 5.1 català per Conrad(TotsRucs.cat).avi NOU!
Subtítols Català
Mentre la policia comença a investigar a partir d'una imatge de Marc Ramos captada per una càmera de seguretat, Aitor Otxoa, en qualitat de psiquiatre forense, ha de determinar el grau de responsabilitat d'un jove suïcida que ha provocat la mort de dues persones. El descobriment de les motivacions del jove el fan pensar en la seva relació amb la seva filla Miren, que voldria trobar una nòvia al seu pare. La Sara creu haver trobat una possible candidata i organitza un sopar perquè es coneguin.
Imatge

Avatar de l’usuari

Adrià05
Entrades: 2355
Membre des de: dt. feb. 03, 2015 20:06
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] Nit i dia [03/??] NOU: 1x03 El retrat del suïcida adolescent

#8

Entrada Autor: Adrià05 » dc. feb. 17, 2016 21:08

Jajaja qui entengui als TV3 amb el 5.1 o 2.0 li dono un premi perquè vamos, ni ells s'aclareixen :lol:

Gràcies pels caps, a veure si algun dia trobo un ratet i em poso a veure la sèrie.
Podeu trobar les meves aportacions per Descàrrega Directa a Animelliure.

Avatar de l’usuari

Autor del tema
conradtgn
Entrades: 4525
Membre des de: dt. gen. 22, 2008 17:24
Ubicació: Tarragona
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] Nit i dia [04/??] NOU: 1x04 Itineraris

#9

Entrada Autor: conradtgn » dj. feb. 25, 2016 18:51

Nit i dia -01x04- Itineraris (HDTVrip 720p x264-AC3 5.1 català per Conrad(TotsRucs.cat).mkv NOU!
Nit i dia -01x04- Itineraris (HDTVrip XviD-AC3 5.1 català per Conrad(TotsRucs.cat).avi NOU!
Subtítols Català
El mateix dia que la Sara s'ha de fer la prova per saber si ha quedat embarassada, el seu marit se'n va de viatge de negocis a Tànger amb Clara Salgado. En paral·lel, Marc Ramos selecciona la seva pròxima víctima i l'Aitor, que ha de determinar l'estat mental d'una dona gran a qui els fills volen incapacitar, ha de decidir si s'ha de saltar les seves pròpies normes morals pel que ell considera el bé de la seva filla.

Doncs a mi m'està agradant molt! :D
Imatge


Avatar de l’usuari

Autor del tema
conradtgn
Entrades: 4525
Membre des de: dt. gen. 22, 2008 17:24
Ubicació: Tarragona
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] Nit i dia [06/??] NOU: 1x06 Carnaval

#11

Entrada Autor: conradtgn » dj. març 10, 2016 20:24

Nit i dia -01x06- Carnaval (HDTVrip 720p x264-AC3 5.1 català per Conrad(TotsRucs.cat).mkv NOU!
Nit i dia -01x06- Carnaval (HDTVrip XviD-AC3 5.1 català per Conrad(TotsRucs.cat).avi NOU!
Subtítols Català
La Sara s'enfronta amb un cas d'aparent mort per sobredosi que la portarà a preguntar-se si realment vol iniciar el procés de fecundació "in vitro", mentre Lluís Forés intenta apartar Clara Salgado del projecte de Tànger. La Miren agafa confiança amb el seu nou amic de Facebook sense sospitar que l'Aitor s'està fent passar per Bruno Efron. El jutge Cases no aconsegueix que la Mercè li concedeixi el divorci i pren una decisió dràstica, mentre la Mercè explica a la Fàtima que en Fermí amaga un secret del passat.
Imatge

Avatar de l’usuari

Autor del tema
conradtgn
Entrades: 4525
Membre des de: dt. gen. 22, 2008 17:24
Ubicació: Tarragona
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] Nit i dia [07/??] NOU: 1x07 Munchausen

#12

Entrada Autor: conradtgn » dc. març 16, 2016 19:09

Nit i dia -01x07- Munchausen (HDTVrip 720p x264-AC3 5.1 català per Conrad(TotsRucs.cat).mkv NOU!
Nit i dia -01x07- Munchausen (HDTVrip XviD-AC3 5.1 català per Conrad(TotsRucs.cat).avi NOU!
Subtítols Català
La síndrome de Munchausen porta algunes persones a provocar malalties, a elles mateixes o a terceres persones, per reforçar un vincle afectiu. La Sara intenta resoldre un cas de síndrome de Munchausen, mentre en Lluís obliga en Bueno a triar entre ell i Clara Salgado. La Fàtima intenta convèncer la Mercè que no pot retenir en Fermí contra la seva voluntat, però Fermí Cases, que se'n va a un congrés de jutges a Mallorca, ja ha posat en marxa el mecanisme per eliminar la seva dona seguint la pauta de l'assassí en sèrie.
Imatge

Avatar de l’usuari

Autor del tema
conradtgn
Entrades: 4525
Membre des de: dt. gen. 22, 2008 17:24
Ubicació: Tarragona
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] Nit i dia [08/??] NOU: 1x08 Anatomia dun crim

#13

Entrada Autor: conradtgn » dv. març 25, 2016 12:53

Nit i dia -01x08- Anatomia d'un crim (HDTVrip 720p x264-AC3 5.1 català per Conrad(TotsRucs.cat).mkv NOU!
Nit i dia -01x08- Anatomia d'un crim (HDTVrip XviD-AC3 5.1 català per Conrad(TotsRucs.cat).avi NOU!
Subtítols Català
En Fajardo ha comès una greu imprudència i l'assassinat de Mercè Pàmies planteja molts interrogants. Durant l'autòpsia apareixen pistes que poden conduir a l'autor del crim. El jutge Cases no pot suportar la pressió quan la policia comença a fer-li preguntes. En Ramos, que ha vist com li ha sortit un imitador, surt a caçar de nit, però les coses se li complicaran.
Imatge


amg951
Entrades: 49
Membre des de: dv. juny 27, 2008 12:22
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] Nit i dia [08/??] NOU: 1x08 Anatomia d'un crim

#14

Entrada Autor: amg951 » dv. març 25, 2016 15:30

Moltes gràcies!
Ja tenia ganes de veure'l!

Avatar de l’usuari

Autor del tema
conradtgn
Entrades: 4525
Membre des de: dt. gen. 22, 2008 17:24
Ubicació: Tarragona
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] Nit i dia [09/??] NOU: 1x09 Violència de gènere

#15

Entrada Autor: conradtgn » dj. març 31, 2016 18:12

Nit i dia -01x09- Violència de gènere (HDTVrip 720p x264-AC3 5.1 català per Conrad(TotsRucs.cat).mkv NOU!
Nit i dia -01x09- Violència de gènere (HDTVrip XviD-AC3 5.1 català per Conrad(TotsRucs.cat).avi NOU!
Subtítols Català
En Lluís amaga a casa que l'han despatxat de la feina, mentre la Sara s'enfronta amb un cas d'una dona violada que no vol denunciar l'agressor. Mentrestant, la jutge Comas es fa càrrec del cas del "mataiaies". En saber que l'assassí de Mercè Pàmies es va endur un anell, el jutge Cases intenta recuperar-lo, però en Fajardo no l'hi posa fàcil. En paral·lel, la policia ha trobat una petjada de l'assassí de Montse Llopis que coincideix amb una petjada parcial trobada al pis d'una víctima anterior. La policia difon un retrat robot de Marc Ramos a partir de la descripció dels veïns de Montse Llopis.
Imatge

Respon