[ed2k] La Riera - T7 (DVBrip dual) - [188/188] COMPLETA !!

Sèries i programes de TV

Moderadors: naroatna, xordi, arakelov

Respon
Avatar de l’usuari

Autor del tema
naroatna
Entrades: 20411
Membre des de: ds. des. 30, 2006 23:43
Ubicació: Figueres - Alt Empordà
Status: Desconnectat

[ed2k] La Riera - T7 (DVBrip dual) - [188/188] COMPLETA !!

#1

Entrada Autor: naroatna » dt. set. 08, 2015 0:31

La Riera
7a TEMPORADA 2015-2016
DVBrip dual català-català amb audiodescripció
Imatge
Capturador principal: naroatna
Suplents: Petiso, r5004

Sinopsi
La Riera és la història d’una família que regenta un restaurant en un poble de la costa, no gaire lluny de Barcelona. L’acció comença quan el patriarca de la família, l’Ignasi Guitart, reuneix la seva dona i els seus fills per explicar-los que deixarà la direcció del restaurant i marxarà de Sant Climent. La notícia, totalment inesperada per tothom, provoca una sotragada emocional i un canvi de rols a la família que seran el motor de la primera temporada de la sèrie.

Els quatre fills (Claudi, Ernest, Lluís i Sergi) i la mare (Mercè) seran els personatges principals al voltant dels quals giraran les trames principals.

Seguirem la història des del punt de vista de cadascun dels personatges, no com si fos una sèrie coral, sinó de vides creuades. Això permetrà que les trames no es dispersin, que els personatges siguin més complexos. Que l’espectador pugui accedir a les misèries i grandeses d’uns personatges imprevisibles, contradictoris, genials i detestables al mateix temps.
1a Temporada

2a Temporada

3a Temporada

4a Temporada

5a Temporada

6a Temporada

La Riera essències


Fitxa tècnica
Vídeo: 720x400 (16:9 real) a 1150kbps
Mida: 350MB Duració: 30-35 min. aprox.
Àudio 1: Català (Joint Estèreo 128 kpbs)
Àudio 2: Català amb Audio descripció (Mono 96 kpbs)


7a Temproada:

Capítols (7x001) a (7x075)

Capítols (7x076) a (7x144)

La Riera (7x145) 25.04.2016 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
L'Ernest ha tornat a Sant Climent, però ha vingut força canviat. Ho nota la Mercè i ho nota la Sònia. La Maribel, que no ha explicat a ningú que està embarassada, reacciona malament per qualsevol bestiesa. Avui li toca pagar el mal humor a en Lluís. La Judit no sap com fer-s'ho per salvar l'Objectiu Digital ara que la Lídia els ha deixat penjats. Després del que ha passat, en Joan i la Míriam estan en hores baixes i l'Albert vol que son fill reaccioni.

La Riera (7x146) 26.04.2016 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
Per si no en tenia prou amb els dubtes que carreteja, la Maribel ha de conviure amb una Nora il·lusionadíssima amb la idea de ser mare. La Tània acompanya el seu fill Èric i uns amics a la platja. A en Pau li sembla molt mala idea. Ha tornat de Nova York la filla de la Maria Monclús, i s'adona que sa mare no és la que era quan li explica que no vol ser candidata a l'alcaldia.

La Riera (7x147) 27.04.2016 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
La Judit rep una oferta de finançament. El problema és que el generós "mecenes" és en Claudi, i això sempre és un perill. L'Enguita perd el suport d'en Sebastià i l'Albert. Què passarà amb la Lídia? La Tilda i la Lola es van fent força amigues i la Griselda està contenta. La Mireia s'està repenjant una mica en els seus pares, que comencen a anar força cansats darrere de la Natàlia. L'Albert decideix que ja n'hi ha prou.

La Riera (7x148) 28.04.2016 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
Malgrat les pluges torrencials, s'inaugura el complex de La Pineda. En Claudi fa un discurs brillant i en treu prou partit. La Griselda se sent força desplaçada en presència de la Tilda i de la seva pròpia mare. Està bé que s'entenguin, però troba que potser s'entenen massa. La Maribel continua donant voltes al seu "problema". La Judit veu l'Ernest molt sol i el convida a fer una copa amb els de la redacció. Hi ha l'Àgata, i resulta que connecten bé. Molt bé.

La Riera (7x149) 29.04.2016 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
La Mercè fa les paus amb l'Ernest i organitza un àpat familiar. Hi coincideixen en Claudi, l'Ernest i l'Àgata. La Griselda està tan gelosa de la relació Lola-Tilda, que la cuinera acaba mig provocant una trobada mare-filla. La Mercè, que coneix el secret de la Maribel, parla obertament amb ella. Els Flaquer renyen la Mireia perquè està abusant d'ells. En Claudi està eufòric perquè creu que tot li va bé. Però no. I no és només l'Àgata. Les pluges d'aquests dies deixen al descobert coses que semblaven enterrades i oblidades.

La Riera (7x150) 02.05.2016 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
Per si no en tenia prou amb els dubtes que carreteja, la Maribel ha de conviure amb una Nora il·lusionadíssima amb la idea de ser mare. La Tània acompanya el seu fill Èric i uns amics a la platja. A en Pau li sembla molt mala idea. Ha tornat de Nova York la filla de la Maria Monclús, i s'adona que sa mare no és la que era quan li explica que no vol ser candidata a l'alcaldia

La Riera (7x151) 03.05.2016 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
Comença a ser evident de qui és el cadàver trobat després de les pluges, i el rebombori afecta als implicats i als que en sospiten, i no a tots de la mateixa manera. La Tània i en Lluís es coneixen, es cauen bé i queden per sortir a sopar demà. I avui és el dia per a la Maribel. Té hora per anar a avortar. Algú no vol que hi vagi sola. En Joan vol animar la Míriam perquè torni a treballar, però està preparada?

La Riera (7x152) 04.05.2016 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
A en Saül, la cita de la seva mare amb en Lluís li sembla un despropòsit. Falta saber quina serà la reacció d'en Pau i, per descomptat, com anirà la cita, que és avui. En Claudi es fa el fort, però l'aparició del cadàver el té força amoïnat. La Carol comença a treballar a l'Objectiu Digital. Hi va amb ganes, però amb una mica de por. La Míriam, definitivament, no es ve capaç de treballar, però tampoc no vol confessar-ho a en Joan. I avui és el dia del comiat de l'Adam.

La Riera (7x153) 05.05.2016 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
La Mercè demana als seus fills que facin pinya amb en Claudi, però tots tres saben de què és capaç el primogènit. L'actitud de la Judit, i la d'en Dani, davant dels fets evidents relacionats amb el cadàver, fa esgarrifar l'Àgata, que només troba un aliat, algú que pensa com ella: l'Ernest. La Tània s'ho va passar bé, però no tant com per començar una relació amb en Lluís, i no sap com dir-l'hi. I l'Ariadna se sent un pèl ofegada amb l'Andreu i voldria una mica d'espai propi. I la Maribel tira pel dret i aposta per la seva carrera professional.

La Riera (7x154) 06.05.2016 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
Com a part d'una clara operació de "rentat de cara" en Claudi i la Lídia s'ofereixen com a nous patrons de la Fundació Consol Faus. L'Albert, per por, accepta, i la Rita s'empesca un pla per treure'n partit, però en Joan està rabiós. Avui, a més s'assabenta que la Míriam el va enganyar i que ja no treballa a La Crònica. L'Ariadna diu a son pare que se sent descol·locada perquè no els té ni a ell ni a la seva mare al costat.

La Riera (7x155) 09.05.2016 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
En Joan ja té el verí que havia encarregat per desfer-se de la Lídia. L'Ernest i la Sònia es fan retrets mutus i s'acusen de desatendre l'Ariadna. Ha vingut la Lali de visita i la Mireia ho aprofita per fer la guitza als seus pares. L'Àgata i l'Ernest estan jugant amb foc i saben que acabaran cremant-se si no s'aturen.

La Riera (7x156) 10.05.2016 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
Les coses no han anat del tot com en Joan s'esperava, però ella està disposat a acabar el que ha començat. La Tània ha trobat feina. Tothom vol celebrar-ho, però no de la mateixa manera. Avui és el dia de l'enterrament d'en Balló. La Carme està més sola que mai, i en Claudi no pot afluixar ni tan sols avui.

La Riera (7x157) 11.05.2016 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
En Claudi està sent molt més actiu que no pas la Maria Monclús en campanya i, per variar, trepitjant qui calgui trepitjar. La Lola voldria reconciliar-se amb la Griselda, però no en sap. I la Tilda vol ajudar, però no sap com. Avui és el pic-nic de celebració de la nova feina de la Tània. En Pau se la mira amb ulls diferents.

La Riera (7x158) 12.05.2016 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
L'Ariadna continua descol·locada, però encara li queda l'última sotragada. Avui enxampa l'Ernest i l'Àgata, i no sap ben bé com processar-ho. La Mireia continua "torturant" els seus pares, i la Lali li demana que afluixi. I la Maribel és conscient que ha de fer alguna cosa, perquè en Sergi comença a sospitar coses estranyes.

La Riera (7x159) 13.05.2016 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
Abans de tornar a Barcelona, l'Ariadna provoca una crisi quan explica a la Mercè que va enxampar l'Ernest i l'Agata. La Maribel es troba malament i ha d'anar a urgències. La Tilda li diu a en Sergi que hi vagi. També és la Tilda qui explica a la Griselda la seva trobada amb la Lola. Mare i filla queden i la Lola confessa que ella també té el seu secret. L'Àgata diu a en Claudi que mai més tornarà amb ell, però està disposada a intercedir davant d'en Sebastià per demanar-li suport a la candidatura del seu ex.

La Riera (7x160) 17.05.2016 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
En Salva ha estat interrogat per la policia i està nerviós. En Claudi s'adona que cal fer alguna cosa per desviar l'atenció dels Mossos. La Tilda i la Nora volen animar l'Imma, que últimament se sent una mica sola. És l'única que no té parella. A en Sergi li costa molt pair el que li va explicar la Maribel. La crisi de la parella es va fent més i més grossa. La Lídia és conscient que l'Adrià no accepta l'Enguita com a parella seva.

La Riera (7x161) 18.05.2016 (DVBrip català-català audiodescripció per Petiso i naroatna)(TotsRucs.cat).avi :arrow: Gràcies Petiso
Algú ha fet malbé el nínxol d'en Balló, i la Carme està convençuda que ha estat en Claudi. La Mercè vol aturar-la perquè no denunciï son fill, però... com? La Tilda i la Griselda localitzen en "Jota", l'antic amor de joventut de la Lola. I el van a veure, esclar. La Maria Monclús demana l'Enguita que doni un cop de mà a la seva filla amb la joieria, i fa un descobriment interessant.

La Riera (7x162) 19.05.2016 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
La Griselda i la Tilda organitzen una trobada entre la Lola i en Jota, tot i que saben la mena d'individu que és. La Judit ha lligat caps i interroga en Claudi sobre la participació d'en Salva en l'assassinat d'en Balló. La Mercè continua pressionant per acabar amb la relació Ernest-Àgata. La Maria Monclús clava una lliçó a en Claudi: hi ha coses que no lliguen gens amb l'ideari del partit, així que li exigeix que es posi les piles.

La Riera (7x163) 20.05.2016 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
L'Ernest i l'Àgata han anat a passar un parell de dies a un hotel i, casualment, la Maria Monclús i la seva filla han triat el mateix establiment. L'Imma es queixa a la Tilda i la Nora que a la web de contactes a què està subscrita no hi troba cap home interessant. Casualment, l'endemà ja en troba un. En Sergi descobreix que la Mercè sabia que la Maribel havia avortat, i se sent doblement traït.

La Riera (7x164) 23.05.2016 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
A la cuina pinten bastos. En Sergi i la Maribel ni es parlen, i a la Nora comença a girar-se-li en contra la "cíbermentida". En Salva està força espantat per la pressió a què el sotmeten els Mossos i en Claudi s'adona que pot acabar ensorrant-se. I l'Àgata no està segura de si fa bé negant-se a acompanyar en Claudi a l'acte de presentació de la candidatura.

La Riera (7x165) 24.05.2016 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
La notícia de l'avortament s'escampa per tota la cuina, i els diferents posicionaments provoquen tot un seguit de retrets. En Salva no es veu amb cor de suportar la tensió, i decideix actuar per protegir-se. A l'Enguita no se li posa gens bé que la Lídia no vulgui aparèixer amb ell en públic i posa en marxa una estratègia.

La Riera (7x166) 25.05.2016 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
Els Flaquer descobriran que la Mireia desatén el restaurant. La Tina descobrirà que la Mireia s'està tornant una mica gamberra. La Tilda descobrirà que la Lola està embolicada amb en Jota. L'Enguita descobrirà la manera de portar la Lídia al seu terreny. I la Mercè s'adona que ha d'apartar en Claudi de l'Àgata, abans no descobreixi el que hi ha entre ella i l'Ernest.

La Riera (7x167) 26.05.2016 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
La Mercè fa una proposta a l'Ernest que podria fer que en Claudi s'allunyés de l'Àgata. Els Flaquer esbronquen la Mireia perquè es posi les piles amb el restaurant. La Griselda està decidida a posar fi a la relació de la seva mare amb en Jota. La Tània encara està enamorada d'en Pau, però no gosa dir-l'hi.

La Riera (7x168) 27.05.2016 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
L'Alfred creu que la Nora li posa les banyes perquè la veu xatejant constantment. L'Objectiu Digital té una notícia que pot perjudicar seriosament la Maria Monclús, i la Judit té por que en Claudi vulgui impedir que es publiqui. L'Àgata es presenta a l'acte de campanya d'en Claudi, que es fa il·lusions, alhora que l'Ernest es neguiteja un altre cop. I la Tània s'obre del tot a en Pau, mentre la Sònia comença a estar una mica gelosa.

La Riera (7x169) 30.05.2016 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
La Maria Monclús serà del tot conscient que en Claudi l'està enganyant, i que és a la llista només per interès. Arriba un home al Centre Social. Es diu Gaillart i fa un retrat a la Míriam i un altre a la Rita. No els hi vol cobrar, però elles hi insisteixen. La Lola troba a faltar en Jota, i a la Griselda li sap greu haver-los separat. Un patró de la Fundació fa negocis amb l'Enguita i comet la imprudència d'explicar-ho.

La Riera (7x170) 31.05.2016 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
Per si no n'hi havia prou amb el Claudi, la Lídia dóna l'estocada definitiva a la Maria. La de la por. En Pau està fet un garbuix de sentiments, en Saül vol refer la família, i la Sònia s'adona que passa alguna cosa estranya. En Joan acusa en Gaillart d'estar fent negoci al centre social. En Ricard vol aconseguir que la Maribel i en Sergi facin les paus, però no serà fàcil.

La Riera (7x171) 01.06.2016 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
En Claudi es fa el fatxenda davant de la Maria, però ella es guarda un as a la màniga i pot utilitzar-lo en qualsevol moment. En Ricard es fica enmig de la Maribel i en Sergi amb tota la bona voluntat, però n'acaba sortint escaldat. La ciberhistòria de l'Imma i en "David" es va complicant de mala manera. L'Omar s'assabenta que l'Enguita està movent diners de la Lídia i es posa a investigar. La Míriam descobreix qui és en Gaillart.

La Riera (7x172) 02.06.2016 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
En Claudi ja sap que l'Ernest i l'Àgata estan embolicats i reacciona amb una violència esfereïdora. Com que l'Imma colla cada cop més en "David", la Nora comença a estar desbordada. El cas és que descobreix coses... curioses. La Sònia comença a tenir clar que perilla la relació amb en Pau. La Tània va de debò.

La Riera (7x173) 03.06.2016 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
La Maribel i en Sergi són conscients que no poden viure sota el mateix sostre. Ell no és capaç de perdonar-la. En Pau es troba entre l'espasa i la paret. La Sònia li exigeix que triï. I ell tria. Al final, i de retruc, resulta que la mentida de la Nora aportarà una mica d'alegria sexual a algunes parelles.

La Riera (7x174) 06.06.2016 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
En Salva rep la visita gens amistosa del vidu de la metgessa assassinada per en Balló, i no se li acut res més que anar a explicar-l'hi a en Claudi. En Lluís encarrega uns plats per a la Fira Gastronòmica a en Sergi i la Maribel, però les circumstàncies no són les millors. La Lídia, tocada pel que li va dir l'Omar, vol posar a prova l'Enguita. En Gaillart té una iniciativa que pot ajudar la Míriam a remuntar.

La Riera (7x175) 07.06.2016 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
En Claudi exigeix a la Judit que publiqui un article que perjudiqui l'actual alcalde, però ella i l'Omar volen contrastar la informació. La Tània vol recuperar els seus fills, però la Sònia no hi veu cap bona intenció. L'Imma cada cop s'acosta més a la veritat, i la Tilda ja no pot més. En Gaillart ha aconseguit que la Míriam aixequi el cap.

La Riera (7x176) 08.06.2016 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
L'Ernest assegura a en Claudi que se n'anirà amb l'Àgata, mentre que en Salva l'està posant en perill per culpa de les seves pors. Massa forats per tapar. En Sergi i la Maribel són incapaços de posar-se d'acord amb el menú per a la Fira Gastronòmica. Arriba el moment de decidir què passa amb l'Èric i la Fanny. En Saül ho té clar.

La Riera (7x177) 09.06.2016 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
A en Claudi no li agrada l'article de l'"Objectiu digital" i els retira el suport econòmic. La Lídia ha confirmat que l'Enguita l'està estafant i decideix que l'hi ha de fer pagar. La Mercè considera inacceptable haver hagut de renunciar a la Fira Gastronòmica per culpa de les desavinences entre la Maribel i en Sergi. L'Imma decideix jugar amb la Nora, ara que sap la veritat.

La Riera (7x178) 10.06.2016 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
En Claudi s'enfronta amb l'Àgata i l'amenaça de prendre-li la custòdia de la Miranda. La Maria es riu d'ell quan el veu enfonsar-se sol. La Lídia ofereix la seva ajuda a l'Omar per ensorrar plegats l'Enguita. Hi ha una evident doble intenció, i la Rita n'és conscient. Després de comprovar que pot confiar en la Tània, en Pau i la Sònia descobreixen una nova vida de parella, ara que estan sols. I la Míriam i en Gaillart presenten el conte que han fet a mitges.

La Riera (7x179) 13.06.2016 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
Què va passar, exactament, a casa d'en Salva, amb el gas? Hi ha qui ho té molt clar. L'Ernest ha de trobar feina a Sant Climent, però no serà fàcil ni l'hi posaran fàcil. L'"Objectiu digital" obre un despatx nou i l'Omar demana que es contracti un periodista. La Mireia torna a treballar seriosament al restaurant i en Pasqual se sent malament perquè continua a l'atur. Però té una idea.

La Riera (7x180) 14.06.2016 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
En Claudi intenta subornar extreballadors d'en Jonàs perquè sabotegin la campanya de l'alcalde. La Lídia va fent parlar l'Enguita, que li explica tot el que vol saber. La Mercè pateix pel que està passant amb els seus fills i en parla amb el psicòleg, però després ho explica a en Claudi. L'Albert s'adona que ha de fer alguna cosa per no separar la Mireia i en Pasqual. I la Míriam sabrà que l'Omar té tractes amb la Lídia.

La Riera (7x181) 15.06.2016 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
La Maribel ha arribat a un punt sense retorn i només hi ha una solució. L'Imma descobreix que el seu ex, l'Uri, és a la mateixa pàgina de contactes que ella, i decideix enviar-li un missatge. La Míriam decideix posar a prova l'"Objectiu digital", i li dóna a la Judit un article que perjudica un dels anunciants. En Pasqual ha de decidir si accepta l'ajuda de l'Albert Flaquer. Mentre que en Jonàs intenta fer servir els mètodes d'en Claudi, aquest es dedica a fer política populista.

La Riera (7x182) 16.06.2016 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
La Mercè és conscient que en Claudi li està posant pals a les rodes a l'Ernest i s'empesca una sortida a la situació del seu fill. L'Àgata també el defensa davant d'un Claudi desbocat. La Lídia no se'n pot estar, de refregar-li per la cara a la Rita que està treballant amb l'Omar, però la Rita no es deixa impressionar. L'Uri no és el mateix home amb qui va trencar l'Imma, i això tampoc no li està bé.

La Riera (7x183) 17.06.2016 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
La Lídia ja ha proporcionat a l'Omar tot el material necessari per ensorrar-lo del tot, però no en té prou. Vol fer-li mal de debò. La Míriam torna a l'"Objectiu", i en Dani descobreix com es paguen les factures i els sous. L'Ernest comença a treballar a la cuina. Farà de subxef, i de seguida s'adona que serà una vida dura. Per a ell i per a l'Àgata. En Salva explica a la Mercè que l'Ona escrivia a en Nil, i li dóna l'adreça. La Mercè està decidida a contactar amb el seu nét.

La Riera (7x184) 20.06.2016 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
En Claudi gaudeix veient que l'Ernest s'ha quedat sense res "gràcies" a ell. I el pitjor és que a l'Ernest la situació l'està afectant en tots els sentits. En Gaillart i la Carme no donen senyals de vida. Amb la Maribel a l'atur, hi ha qui no perd el temps per obtenir els seus serveis.

La Riera (7x185) 21.06.2016 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
La policia ha trobat l'indigent desaparegut. En Salva està realment terroritzat, i en Claudi s'adona que ha de posar en marxa un pla definitiu. La Maribel està pressionada pels Flaquer, per en Domènec i per Worldmeals. L'Imma i l'Uri tornen a quedar i alguna cosa ha canviat respecte a fa mesos. En Lluís dóna suport a en Sergi en aquestes hores baixes. I la Nora es posa a plorar sense cap motiu... aparent.

La Riera (7x186) 22.06.2016 (DVBrip català-català audiodescripció per r5004)(TotsRucs.cat).avi :arrow: Gràcies r5004
En Sergi sent que va ser injust amb la Cristina i vol arreglar les coses. En fa culpable de tot la Mercè... i l'hi diu. Avui veurem les reaccions de la gent a la relació Carme-Gaillart. La Maribel continua rebent pressions i ja no pot més. L'Uri demostra a l'Imma que ha canviat... per millorar?

La Riera (7x187) 23.06.2016 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
Ha pagat un preu molt alt, però en Claudi ja és fora de perill. La Lídia ha fet la seva part de la feina. En qualsevol cas, els retrets no triguen a arribar. De la Judit, de la Mercè... La Lídia ho té absolutament tot, menys l'Omar. I vol tenir-lo. La crisi de la parella Àgata-Ernest es va fent més evident cada dia que passa. En Pasqual convenç la Mireia perquè faci les paus amb els seus pares. Fan un sopar familiar, amb sorpresa final.

La Riera (7x188) 28.06.2016 - Cap. Final Temporada (DVBrip català-català audiodescripció per Petiso i naroatna)(TotsRucs.cat).avi :arrow: Gràcies Petiso
En Nil arriba a Sant Climent. Torna molt canviat i amb retrets per a tothom. Està convençut que porta la llavor del mal dintre seu i en fa responsables en Claudi, la Judit i la Mercè. I s'enfronta amb tots ells. L'Ernest i l'Àgata han arribat a un punt límit. La pressió d'en Claudi podria ser definitiva per acabar amb la seva relació. En Sergi i la Maribel semblen una parella trencada del tot, però la reaparició de la Cristina, que ara sap que en Sergi va encobrir la Mercè fa un any, podria provocar encara més maldecaps. I la Lídia, que no ha superat l'absència de l'Omar, decideix jugar-s'ho tot a una carta i no té cap mena de mania a provocar una tragèdia. I sabrem qui ha guanyat les eleccions municipals, esclar.


Imatge

Moltes gràcies!

Avatar de l’usuari

Autor del tema
naroatna
Entrades: 20411
Membre des de: ds. des. 30, 2006 23:43
Ubicació: Figueres - Alt Empordà
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] La Riera - T7 (DVBrip dual)

#2

Entrada Autor: naroatna » dt. set. 08, 2015 0:31

La Riera (7x001) 07.09.2015 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
La mort violenta de l'Ona a mans d'en Balló ha trastocat tothom. Sobretot en Claudi, que només espera el moment de la venjança. L'Ariadna necessita allunyar-se del poble, de la gent i fins i tot de la família. En Salva es refugia en la feina, però la Judit no aixeca el cap. La Mercè convoca un dinar familiar, però cadascú va a la seva. Ella també.

La Riera (7x002) 08.09.2015 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
En Claudi està disposat a tot per localitzar en Balló. La seva pressió sobre la Carme i en Nandu és brutal. En Lluís pateix per l'estat de la seva mare després del lapsus d'ahir. Torna l'Imma de vacances i ve feta una nova rica. En Dani tampoc no porta gaire bé la mort de l'Ona, i perd els nervis a la feina.

La Riera (7x003) 09.09.2015 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
La Judit demana ajuda a en Claudi per fer-se càrrec de l'Aleix, però ell continua obsessionat. La mare de l'Ona sap que ha de refer-se aviat pel bé del nen. L'objectiu d'en Claudi és ara en Fèlix. L'Àgata està embarassada i ni tan sols s'atreveix a dir-li al seu marit. La Lídia sospita que està perdent pes a l'alta societat i no li fa cap gràcia.

La Riera (7x004) 10.09.2015 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
En Fèlix està disposat a protegir-se d'en Claudi i de la seva pròpia dona. A en Claudi li explica que té tantes ganes de veure mort en Balló com ell. Per fer contenta la Tere, fa una conxorxa amb en Joan Flaquer. La Sònia coneix un home, però es crea un malentès una mica incòmode. La Lídia, efectivament, confirma que ha perdut pes a les altes esferes. I l'Àgata fa el cor fort i diu a en Claudi que està embarassada...

La Riera (7x005) 14.09.2015 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
La Lídia s'adona que ja no té la posició social que creu que es mereix, i està decidida a resoldre el problema. La Judit torna a la feina, sense estar refeta del tot. A l'Imma li han pujat els fums, i la Maribel se'n va atipant. En Fèlix es veu obligat a improvisar quan la Tere l'enxampa fent coses estranyes amb en Joan, però la solució no és millor que el problema.

La Riera (7x006) 15.09.2015 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
A la vida d'en Claudi només hi ha un objectiu: trobar en Balló. La resta no compta, i qui ho està pagant és l'Àgata, a qui avui n'hi fa una de ben grossa. En Fèlix ha de fer alguna cosa per compensar el mal tràngol que la seva dona va passar amb els Flaquer. L'Alfred i la Nora sopen amb l'Elies i l'Imma. Qui més disfruta és l'Elies, i, qui menys, l'Alfred.

La Riera (7x007) 16.09.2015 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
La Maribel i la Tilda surten de festa, però la vetllada es complica de mala manera per culpa d'un individu bastant enganxós. En Claudi no afluixa ni quan s'assabenta que l'Àgata podia haver perdut la criatura per culpa seva. La Sònia i en Pau es van agafant confiança, i ella vol ajudar-lo.

La Riera (7x008) 17.09.2015 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
En Nandu fa moviments estranys que fan pensar que alguna cosa ha de saber d'en Balló i l'Amèlia. L'endemà de l'accidentada sortida, les versions de la Tilda i la Maribel no lliguen, i en Sergi comença a veure fantasmes. La Lídia no aconsegueix que la Maria Monclús ni l'Enguita canviïn d'opinió sobre ella, i decideix utilitzar "el mètode Almeda".

La Riera (7x009) 18.09.2015 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
Hi ha tempesta, perquè en Sergi està convençut que la Maribel li va fer el salt, però quan sembla que tot torna al seu lloc, la Maribel rep un ensurt en forma de "regal". En Salva accepta una cita amb la Isona, i la Judit s'empipa força amb ell. Avui sabrem algunes coses més de la complicada vida d'en Pau.

La Riera (7x010) 21.09.2015 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
La Maribel, que no s'atreveix a sortir sola amb l'Elvira per por d'en Barto, s'adona que ha de resoldre el problema. La Carme, que troba molt sospitosos els moviments d'en Nandu, dedueix que el noi sap on és en Balló. La Nora va disposant dels diners de l'Imma i no sempre és una bona idea. La Isona presenta el seu fill i en Salva.

La Riera (7x011) 22.09.2015 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
La Carme i la Mercè estan decidides a trobar en Balló pel seu compte, i avui troben una pista que pot ser interessant. Després del fracàs del regal a l'Alfred, l'Imma s'endú la Nora de compres, però aquesta comença a comportar-se d'una manera inusual. Més tard o més d'hora havien de sortir els retrets entre la Judit i en Dani. La trobada d'ahir entre en Salva, la Isona i el seu fill acaba tenint conseqüències.

La Riera (7x012) 23.09.2015 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
Amb la informació que li proporciona en Salva, la Lídia, amb més ganes que proves, intenta fer xantatge a l'Enguita i a la Maria Monclús. En Claudi no vol que en Dimas estigui a prop de l'Àgata, i decideix acompanyar la seva dona a fer-se l'ecografia, però la seva reacció no és la que s'esperava ella. La Sònia coneix el fill petit d'en Pau, l'Èric, mentre al gran, en Saül, no li fa cap gràcia la nova amiga de son pare.

La Riera (7x013) 24.09.2015 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
La informació que la Mercè i la Carme van donar a la Milena ha estat molt útil... per a en Claudi, que ja sap on és en Balló. Abans de marxar, en Claudi esbronca sa mare per haver volgut actuar d'amagat. La Maribel es troba amb en Barto i l'amenaça, però ell troba la manera de venjar-se. La Judit i en Dani acaben fent les paus.

La Riera (7x014) 25.09.2015 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
La Mercè explica a la Carme el que ha passat. La Carme queda convençuda que ha estat traïda i exigeix a en Nandu que la posi en contacte amb en Balló. La Maria Monclús s'enfronta amb la Lídia i la repta que li trobi un sol drap brut. Qui està més exposat és l'Enguita, perquè la seva examant, i ara exsecretària, té ganes de tornar-li la pilota. En Saül es planta davant la Sònia, li explica la situació familiar d'en Pau i li exigeix que no es fiqui pel mig. I l'Imma està farta que la Nora es gasti els "seus" diners, i decideix parar-la.

La Riera (7x015) 28.09.2015 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
La Lídia fa xantatge a l'Enguita amb la informació sobre les targetes opaques, i l'Omar s'endurà un disgust. Els pares de l'Àgata es proposen ajudar-la, però la Neus no en sap gaire, de fer de mare. La Mercè amoïna els fills amb els seus lapsus i el seu neguit per localitzar en Claudi, i ells es proposen ajudar-la.

La Riera (7x016) 29.09.2015 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
En Barto es presenta un altre cop a la Fonda, i la Maribel comença a amoïnar-se de debò. En Bernat s'adona que la Carme està tocant fons i s'ofereix per ajudar-la. La Lídia vol assumir més control de les obres de La Pineda i en Joan i en Fèlix tremolen pels seus negocis tèrbols. De tota manera, pràcticament els plourà una solució del cel. L'espiral de retrets entre l'Imma i la Nora comença a ser preocupant, i l'Alfred sabrà d'on van sortir els diners de l'ordinador.

La Riera (7x017) 30.09.2015 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
En Lluís sondeja la família per saber què en pensen de la possibilitat que ell sigui codirector de la Fonda, i no tots reaccionen igual. Avui, la Mercè té un nou lapsus. L'Omar es debat entre l'amor per la Lídia i la dignitat com a periodista, i necessàriament ha de triar. En Pau ha acabat les obres al pis de la Sònia, però ella no es resigna a perdre'l de vista.

La Riera (7x018) 01.10.2015 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
En Sergi continua convençut que la Maribel li va fer el salt i ella entén que ha d'explicar-li tot el que va passar. La reacció d'ell no és la més assenyada. La Judit rep una trucada i li diuen que l'Aleix ha tingut un accident a la guarderia. L'Imma i la Nora arriben a un límit perillós d'enemistat. Estan perdent el nord de mala manera. La Carme té una evident crisi existencial, i en Bernat li recomana que parli amb Mossèn Bernat.

La Riera (7x019) 02.10.2015 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
La Maria Monclús és l'única que encara s'oposa a l'entrada de la Lídia al cercle exclusiu, i avui sabrem per què. En Joan organitza l'operatiu d'una recollida solidària de mobles per al Centre Social, que és la tapadora d'un dels negocis tèrbols d'en Fèlix a La Pineda, però la Míriam cobreix l'acció i tafaneja. La Judit vol denunciar la mestra de l'Aleix. En Pau està preocupat pel seu fill Saül i per una dona alcohòlica, i la Sònia no vol perdre'l del tot.

La Riera (7x020) 05.10.2015 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
Reapareix la infermera que va "atendre" la Cristina, i la seva actitud presagia una nova tempesta. La monitora de l'Aleix suplica a la Judit que retiri la denúncia, però ella està encegada. En Dani, la Sònia i la Míriam pateixen per ella. L'Ernest vol ajudar en Pau, però la Sònia té por que s'ho agafi malament.

La Riera (7x021) 06.10.2015 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
En Sergi i la Maribel són conscients de la injustícia que es va cometre amb la Cristina per culpa de la Mercè, i han de reaccionar. Lluny de solucionar-se, les coses empitjoren cada dia entre la Nora i l'Imma. La Lídia vol posar en marxa una nova iniciativa empresarial, però la Maria Monclús se n'assabenta i l'Omar també. I descobrirem un secret curiós de l'Elies.

La Riera (7x022) 07.10.2015 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
En Barto clava ara un ensurt a la Tilda, que entén que ha de ser sincera amb en Lluís, i fa que ell es posi les piles. La Rita aconsegueix la col·laboració de la Mercè amb el centre social. La mare d'en Bernat s'ha proposat cristianitzar la Carme. La croada de la Judit contra la Maria Rosa no té aturador.

La Riera (7x023) 08.10.2015 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
L'Imma s'ha comprat llenceria sexi per impressionar l'Elies, i acaba impressionant-lo... massa. La Maria Monclús guanya la batalla de la joieria a la Lídia, que comença a repartir a tort i a dret sense miraments. La Tilda aconsegueix ficar la por al cos de la Maribel i les coses es compliquen cada cop més. La Maria Dolors continua abduint la Carme.

La Riera (7x024) 09.10.2015 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
En Lluís, en Sergi i en Dani s'enfronten directament amb en Barto d'amagat de les noies. L'Àgata dóna la cara pel seu pare davant de la Lídia, que no es resigna a ser la perdedora. I menys quan la Maria Monclús es presenta a casa seva a gaudir del seu triomf. La situació a casa d'en Pau ha arribat a un punt sense retorn. I l'Imma, que evidentment no ha paït el drama, veurà com les coses sempre poden ser pitjors.

La Riera (7x025) 13.10.2015 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
L'Imma vol fer el que li hauria agradat a l'Elies: anar a viure a la masia. Però no ha tingut en compte una cosa molt important. En Bernat vol convèncer en Nandu perquè faci costat a la Carme en la seva prometença. A casa de la Sònia, per ara, el caos no és un problema greu. La Núria i la Tere rivalitzen per veure quina de les dues és més solidària.

La Riera (7x026) 14.10.2015 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
Reapareix en Barto, aquest cop per espantar la Tilda. De tota manera, comença a exposar-se massa. La subhasta solidària del Centre Social Consol Faus acaba sent un enfrontament Fèlix-Albert per culpa de les seves dones. En Saül es creu la mare, quan li diu que deixarà de beure, i ho aprofita per barallar-se amb en Pau.

La Riera (7x027) 15.10.2015 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
La Sònia ha tingut accés al testament de l'Elies i n'informa l'Imma del contingut. L'enfrontament Imma-Nora creix i creix. Avui és el dia de la caminada fins a Sant Eladi. La Carme i en Nandu es posen en marxa. I la Maribel vol contactar amb la noia violada, que va denunciar l'agressor. Podria tractar-se d'en Barto.

La Riera (7x028) 16.10.2015 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
En Barto, denunciat, s'enfronta amb la Maribel, però ella rep una ajuda sorprenent i inesperada. Sabrem què és el que amoïna realment la Nora, tot i que hi ha qui ho posarà en dubte. L'Ernest acaba entenent el què de la situació a casa de la Sònia.

La Riera (7x029) 19.10.2015 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
L'Imma comença a fer córrer el rumor que l'embaràs de la Nora és una més de les seves mentides. La Mercè no està bé i comença a fer patir la família. La Míriam s'entesta a cobrir una notícia perillosa. A la Neus, no li fa cap gràcia que en Sebastià parli bé de la Maria Monclús. Avui sabrem què hi té en contra.

La Riera (7x030) 20.10.2015 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
Avui sabrem tota la veritat sobre l'embaràs de la Nora. En Pau fa tot el que pot per ajudar la Tània i en Saül, però ningú no l'hi agraeix. En Joan rep una oferta per participar en les carreres clandestines de cotxes, i s'assabenta que la Míriam hi està ficant el nas. La Carme s'assabenta de la feina que fan al centre social.

La Riera (7x031) 21.10.2015 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
La Carme porta la Maria Dolors al centre social, i la mare d'en Bernat s'adona que hi ha un munt de "pecadors". La Mercè té un nou lapsus i crea un bon embolic. La Tània i en Pau se les tornen a tenir, però ell no vol deixar la seva ex a l'estacada. En Dani està decidit a fer entrar en raó la Judit, que no fa cas a ningú. La Lídia publicarà el que la Neus li va explicar de la Maria Monclús i en Sebastià.

La Riera (7x032) 22.10.2015 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi *****CORREGIT****
En Joan i la Míriam coincideixen a l'escenari de les carreres il·legals i ell la salva de rebre de part d'en Medina, però ella no oblida mai que és periodista, mentre ell no pot evitar fer-se el fatxenda. La Sònia explica a en Pau per a qui està disposat a treballar. Després de tota l'escalada de despropòsits, l'Imma i la Nora ja no poden anar més enllà. La Maria Dolors i la Núria(...)

La Riera (7x033) 23.10.2015 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
La Maria Monclús ha de fer front a la publicació de l'Objectiu Digital, i és una dona llesta, molt llesta. En Medina, l'organitzador de les carreres, sap que en Joan va xerrar massa. La Rita n'està farta, de la Mercè i vol que l'Albert l'hi tregui del damunt. En Dani aconsegueix que la Judit entri en raó.

La Riera (7x034) 26.10.2015 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
El malson encara no s'ha acabat per a l'Imma. L'Esther, la viuda de l'Elies, es presenta amb exigències. A casa de la Sònia, en Pau es posa gelós quan ella rep la visita d'un antic col·lega. La Mercè dóna un tracte de favor a la Bea, la noia que va confondre amb l'Ona, i a la Rita no li fa cap gràcia.

La Riera (7x035) 27.10.2015 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
L'Andreu proposa a l'Ernest que agafi una feina força engrescadora, però si l'accepta haurà de viatjar molt, i a la Mercè no li fa cap gràcia. La Carme no li troba sentit a res perquè els problemes persisteixen. A la cuina intenten aconsellar la Patrícia, ara que han descobert que està enamorada. En Dani i la Judit volen que l'Aleix mantingui viu el record de l'Ona.

La Riera (7x036) 28.10.2015 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
Apareix la clau que l'Esther reclamava a l'Imma, i ens endurem una bona sorpresa. La Rita està decidida a desemmascarar la Bea, però la Mercè no s'adona de res. Les coses entre en Pau i la Sònia no poden continuar així. O peten o fan les paus. L'Àgata és testimoni de la bona relació que hi ha entra la Judit i en Dani, i fa deduccions.

La Riera (7x037) 29.10.2015 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
L'Ernest ha de triar entre claudicar per les pressions familiars i fer el que realment li ve de gust. L'Àgata dóna un consell a l'Adam que millorarà la seva vida sexual, i d'aquí sorgeix una idea una mica esbojarrada a l'Objectiu Digital. La Maribel i els companys estan decidits a donar un cop de mà definitiu a la Patrícia perquè es lligui en Berenguer. La Mercè i la Carme són dues dones derrotades.

La Riera (7x038) 30.10.2015 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
L'Omar aconsegueix una important exclusiva sobre irregularitats a l'Ajuntament, però peca de precipitació. L'Imma, amb tot el que ha descobert, queda amb l'Esther, que ja no resulta tan prepotent. La Patrícia, a la desesperada, tira els trastos a en Berenguer, però ni s'imagina la sorpresa que s'endurà. La Mercè i la Rita s'acaben enganxant per culpa de la Bea.

La Riera (7x039) 02.11.2015 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
Comença una guerra soterrada entre la Maribel i la Patrícia per culpa de la gelosia de l'aprenent. La Bea n'hi fa una altra a la Mercè sense que la Rita pugui evitar-ho. La Judit troba la manera de tenir en Dani més al seu costat.

La Riera (7x040) 03.11.2015 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
Surten a la llum els tripijocs d'en Fèlix a La Pineda, i la Lídia no guanya per a enfrontaments. En molt poc temps, la pilota es fa massa grossa. Arriba el moment de plantejar-li a la Mercè que necessita ajuda psiquiàtrica. A la cuina no saben què fer per animar l'Imma, que no aixeca cap.

La Riera (7x041) 04.11.2015 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
La Lídia troba la manera de salvar La Pineda sense que ni ella ni en Fèlix en surtin esquitxats, però algú ha de pagar. D'altra banda, la Tere dubta de la versió oficial. L'Àgata fa veure a la Judit que entre ella i en Dani sorgeix alguna cosa, però ella ho nega. I mentre la Mercè acaba sent conscient que no està bé, en Claudi torna a Sant Climent... i no ve sol.

La Riera (7x042) 05.11.2015 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
En Claudi truca a la Carme. El que ella descobreix la deixa feta pols. En Pau ha aconseguit un pis social, però la Sònia no vol que se'n vagi de casa seva. Apareix l'Uri, l'amic de l'Imma. Ve a animar-la. En Joan es vol venjar d'en Fèlix, però no té prou armes.

La Riera (7x043) 06.11.2015 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
La Patrícia i la Maribel porten la seva rivalitat fins a les classes de kickbòxing. La tensió ja és insuportable. En Marçal intercedeix per son pare davant de la Tere. L'Uri aconsegueix animar l'Imma, però no li ha explicat tot. En Nandu veu la Carme molt nerviosa i vol parlar amb en Claudi. Ell haurà de fer-se respectar...

La Riera (7x044) 09.11.2015 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
A la Mercè li han diagnosticat un trastorn dissociatiu. En Sergi i en Lluís s'assabenten de la tornada d'en Claudi, i exigeixen a son germà que vagi a visitar la mare. La Sònia i en Pau no saben com explicar la seva relació als nanos... tot i que no hi ha manera que puguin estar mai sols. La relació Uri-Imma està molt descompensada. Ella vol un amic, però ell, tot i que està a punt de casar-se, flaqueja.

La Riera (7x045) 10.11.2015 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
La Judit vol que l'Objectiu Digital recuperi el prestigi perdut. Tots es posen a treballar en la mateixa direcció, menys la Lídia, que per pura venjança, està a punt de provocar una desgràcia. En Joan Flaquer vol que la Míriam l'ajudi a desemmascarar en Fèlix. En Berenguer està seriosament penjat de la Maribel, i la noia vol i dol.

La Riera (7x046) 11.11.2015 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
La Maribel ha de decidir si accepta la proposició d'en Berenguer. Han entrat a robar a casa de la Mercè. Tot apunta a la Bea. En Claudi deixa l'Amèlia amb la Carme per anar a veure la seva mare. La Sònia i en Pau aconsegueixen, per fi, quedar-se sols, però la Fanny és massa llesta perquè li amaguin coses.

La Riera (7x047) 12.11.2015 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
L'Amèlia està malalta, en Claudi convoca la Carme, i ella creu que podrà aprofitar l'absència d'ell per emportar-se la nena. L'Àgata, la Judit i la Lídia seran conscients que no poden comptar amb en Claudi per a res. En Joan no rep cap suport, ni de la Míriam ni dels seus pares, i decideix participar en les carreres il·legals que organitza en Medina. I tindrem notícies d'en Balló.

La Riera (7x048) 13.11.2015 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
La Maria Monclús sorprèn els seus companys de cercle acceptant l'ingrés de la Lídia, que se sent triomfadora, però el destí pot ser molt cruel, fins i tot amb ella. La Bea, fent-se la innocent, demana a la Mercè que retiri la denúncia, però la Mercè ja no es deixa enredar. Ha decidit deixar-se ajudar. L'Àgata es replanteja el tema del consultori. En Joan participa en una cursa il·legal. Hi ha un accident. I és greu...

La Riera (7x049) 16.11.2015 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
La Lídia està ingressada. Tot i que està fora de perill, està greu. A més, ja ha decidit qui té la culpa de l'accident. S'equivoca. El culpable és un altre i el coneixem bé. L'atracció mútua que senten en Dani i la Judit, comença a ser una mica incòmoda per a tots dos. En Saül sabrà que en Pau i la Sònia són parella, i no li farà cap gràcia. La medicació de la Mercè la deixa bastant aixafada, i ella n'és conscient.

La Riera (7x050) 17.11.2015 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
L'Amèlia està malalta, en Claudi no vol dur-la a l'hospital, i la Carme està disposada a arriscar-se per la seva neboda. L'Omar porta l'Adrià a l'hospital, i en nen s'impressiona quan veu la Lídia, i el periodista demana ajuda a en Claudi. L'Adam va una mica desbordat a la redacció i proposa trucar a en Dani. La Judit vol i dol. En Medina es planta davant d'en Joan amb la intenció de tapar tot el que fa referència a l'accident.

La Riera (7x051) 18.11.2015 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
La situació entre la Judit i en Dani és massa tensa, i en Dani fa un pas cap al costat. Prou li costa a en Lluís convèncer la Mercè perquè es prengui la medicació, perquè aparegui en Claudi i aconselli a la mare que ho deixi estar. La Jèssica descobreix que "l'amic" de l'Uri és l'Imma, i els fets es precipiten. La Sònia està disposada a acostar-se a en Saül, però el noi és difícil. En Joan, ple de remordiments, està disposat a entregar-se.

La Riera (7x052) 19.11.2015 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
L'Amèlia no millora, la Carme es desespera, i en Claudi acaba entenent que a la nena l'ha de veure un metge. En Sergi s'assabenta que en Berenguer anava darrere de la Maribel, i no sap com agafar-s'ho. Els Flaquer troben la manera d'ajudar en Joan. Ell i la Míriam estan a punt de reconèixer els seus sentiments.

La Riera (7x053) 20.11.2015 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
Sabrem quina és la sorprenent i inesperada notícia que va rebre en Sergi ahir. Es tracta d'un fet que pot canviar moltes vides. Cadascú reacciona a la seva manera...

La Riera (7x054) 23.11.2015 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
En comptes de disfrutar el premi, a la cuina de Can Riera el pateixen. Sort que en Casellas passava per allà. En Marçal, que s'ho va passar més bé que no pas la Patrícia, vol repetir. La Lídia és molt mala pacient, i l'Omar és qui ho paga, perquè ella continua culpant la Maria Monclús.

La Riera (7x055) 24.11.2015 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
La Mercè està acaparant l'interès dels mitjans de comunicació i descuida la teràpia, cosa que amoïna en Sergi. L'Omar segueix la pista de les carreres clandestines com a causa de l'accident de la Lídia. La Míriam pateix per en Joan, ara també amenaçat per en Medina. L'Alfred s'ofereix per fer classes d'anglès al centre social. I l'Àgata torna a coincidir amb en Claudi i s'adona que res no ha canviat.

La Riera (7x056) 25.11.2015 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
L'Omar es desespera perquè l'inspector Roca no avança en la investigació. Avui sabrem per què. L'Imma no sap què ha de fer amb l'Uri i es confessa amb la Maribel. Els Flaquer i els Muntaner s'embranquen en una altra competició poca-solta. Ara, per una taula a Can Riera. La Lídia es desespera cada cop que es veu les ferides.

La Riera (7x057) 26.11.2015 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
En Casellas s'incorpora temporalment a l'equip de cuina. D'entrada li costa una mica. La Nora se sent insegura. Per ara professionalment, però les coses sempre poden empitjorar. La Judit es posa gelosa quan s'assabenta que en Dani es va embolicar amb la Irina. L'Imma explica a la Isona el seu trauma sexual, i ella li recomana que es deixi anar amb l'Uri. I, per fi, en Balló torna a Sant Climent.

La Riera (7x058) 27.11.2015 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
En Balló ha tornat. Ell i en Claudi se citen per resoldre definitivament el seu contenciós. Tots dos van armats i estan disposats a tot. També hi seran la Carme amb l'Amèlia. I hi haurà trets. La Mercè està fent massa coses, està sotmesa a massa emocions i acaba petant. En Casellas, que ja s'ha demostrat a ell mateix que està en plena forma, dóna un molt bon consell a la Maribel.

La Riera (7x059) 30.11.2015 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
La Lídia torna a casa. Ara comença el difícil dia a dia. La concessió de l'estrella col·loca la Mercè a primera fila mediàtica. Per al que és bo i el que és dolent. La Bet se sent culpable perquè veu que la relació de la seva mare i l'Uri està molt descompensada. La Judit està gelosa per la relació d'en Dani amb la Irina.

La Riera (7x060) 01.12.2015 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
L'Imma encapçala una iniciativa dels treballadors, que volen demanar augment de sou. La Maribel no ho veu ni clar ni convenient. La Mercè veu la Carme amb l'Amèlia i s'amoïna per en Claudi. En Joan, ara que se'n surt prou bé al centre, rep una forta pressió d'en Medina. I sembla que en Claudi ha canviat d'actitud.

La Riera (7x061) 02.12.2015 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
L'actitud de la Judit cap a la Irina, fa reaccionar en Dani. A Can Riera no regna el millor ambient després de la negativa de la Mercè a apujar el sou al personal. L'Alfred parla molt bé de la Rita i la Nora es va carregant. A casa de la Sònia hi ha una enganxada "generacional" entre ella i la Fanny.

La Riera (7x062) 03.12.2015 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
La Mercè i en Rafel es retroben, i ho fan en un moment providencial, ja que ella necessitava ajuda. L'Omar descobreix que la pista de les curses il·legals és la bona, però no sap on s'està ficant. En Pau no aconsegueix que la Fanny li expliqui què li va passar. L'Àgata es fica enmig d'en Dani i la Judit, i la Maribel es pensa que l'Àgata és l'amor de son germà.

La Riera (7x063) 04.12.2015 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
Semblava que en Claudi havia canviat d'actitud, però ell no és així, i l'Àgata tindrà l'ocasió de comprovar-ho. L'Omar explica a la Lídia la trobada amb en Roca, i li diu que deixa d'investigar. La Lídia li fa un retret, però no és per això. L'Alfred resol un problema amb una alumna pakistanesa i la Rita el lloa davant de la Nora. Mal assumpte. La Tània sí que sap ser una bona mare per a la Fanny.

La Riera (7x064) 07.12.2015 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
En Marçal explica a son pare que té nòvia, i son pare ho explica a la mare... i no és bona idea. La Maribel rep una proposta professional que implica deixar la Fonda un parell de dies. La Nora es va posant cada cop més gelosa. Només li faltava fer de voluntària al centre social. En Dimas necessita ajuda i la Sònia proposa a l'Àgata que parli amb en Pau.

La Riera (7x065) 09.12.2015 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
En Rafel ha estat denunciat pel periodista que va empènyer per protegir la Mercè, i ella vol ajudar-lo a ell, ara. L'Omar continua portant molt malament la convivència la Lídia perquè no s'acostuma a veure-la de la manera com ha quedat. Sense la Maribel, la cuina no és el mateix que amb ella. En Pau comença a casa d'en Dimas. I en Joan continua sentint-se culpable pel que li ha passat a la Lídia, la vol veure.

La Riera (7x066) 10.12.2015 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
No hi ha manera d'aturar la gelosia de la Nora, que avui la vessa del tot. La Judit s'empipa amb l'Àgata, que s'està ficant entre ella i en Dani. Hi haurà conseqüències. La Magdalena, la nòvia d'en Rafel, comença a estar gelosa de la Mercè, però ell li diu que no cal que pateixi. La Maribel torna del País Basc carregada d'energia, i sense saber què ha passat mentre ella no hi era.

La Riera (7x067) 11.12.2015 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
En Pau diu a en Saül que està disposat a deixar la Sònia si això serveix per recuperar-lo, i el noi no diu res. En Marçal s'enfronta amb els seus pares per haver boicotejat la seva relació amb la Patrícia. L'Omar no és capaç de reaccionar, i la Lídia acaba agafant les regnes de la situació. O això sembla. I la Tilda explica a una Maribel sorpresa que la cuina va ser un caos quan ella no hi era.

La Riera (7x068) 14.12.2015 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
La Lídia i l'Omar fan l'amor per primera vegada després de l'accident, però les circumstàncies han canviat. A en Balló se li ha infectat la ferida de bala i es veu obligat a córrer riscos. L'Èric ha de fer una activitat escolar amb la seva mare, però ho proposa a la Sònia. Es torna a posar de manifest que allunyats que estan l'Uri i l'Imma.

La Riera (7x069) 15.12.2015 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
La Nora arriba a extrems gairebé ridículs per culpa de la seva gelosia, i l'Alfred ja no pot més. La Tània torna a fallar i en Pau es desespera. La Maribel critica un plat que li presenta en Sergi. Ell no s'ho agafa gens bé, i la Tilda se n'adona. Sabrem més coses de l'estat d'en Balló, i del de la metgessa segrestada.

La Riera (7x070) 16.12.2015 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
En Rafel serà conscient que la Mercè pensa en ell com si fos la seva parella. La Judit sap que en Dani ha tallat amb la Irina i no sap com ha de reaccionar. En Pau fa un pas arriscat per mirar de fer reaccionar la Tània. La Maribel, fent cas dels consells de la Tilda, es disculpa amb en Sergi, però la cosa no s'acaba aquí. I la Nora sabrà per la Tilda on passa les nits l'Alfred.

La Riera (7x071) 17.12.2015 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
La Lídia no pot dormir i s'excedeix amb les pastilles de mala manera. L'Omar la troba inconscient. La Gisela ve a visitar la Nora i s'adona de seguida del problema. Decideix parlar amb l'Alfred. L'Imma no pot més amb l'actitud servil de l'Uri.

La Riera (7x072) 18.12.2015 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
La Mercè no és capaç d'acceptar que en Rafel no és seu, i està disposada a tot. En Claudi lliga caps. Està convençut que en Balló té alguna cosa a veure amb la desaparició de la metgessa. En Dani fa un pas endavant i decideix deixar la Fonda. Ho diu a la Judit, que queda totalment descol·locada. La Maribel se'n va a una trobada de cuiners i en Sergi passarà el dia de festa tot sol.

La Riera (7x073) 21.12.2015 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
En Rafel acaba a l'hospital, però la Mercè no és del tot conscient del que ha passat. En Claudi i en Salva posen en marxa un pla per enxampar en Balló, seguint la pista de la metgessa desapareguda. La Míriam descobreix que en Joan passa pastilles a la Lídia, i se sent obligada a parlar-ne amb l'Omar. La Tània no se'n surt alhora de cuidar els seus fills.

La Riera (7x074) 22.12.2015 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
Fent servir el consultori de l'Àgata, en Dani i la Judit arriben a un punt en què només hi ha un camí possible. L'Omar exigeix a en Joan que deixi de subministrar pastilles a la Lídia. Ella ho entén, però pren una decisió que serà transcendental per a la seva vida. La Mercè no és conscient del que va fer, i en Sergi, que ha parlat amb en Rafel, proposa una solució a en Lluís.

La Riera (7x075) 23.12.2015 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
El pla ha funcionat, i en Claudi, per fi, aconsegueix trobar-se cara a cara amb en Balló. La Tània confirma la seva poca traça: ha perdut l'Èric. En Sergi i en Lluís no se'n surten alhora de convèncer la Mercè perquè ingressi en una clínica, però els queda un últim recurs.
Imatge

Moltes gràcies!

Avatar de l’usuari

Autor del tema
naroatna
Entrades: 20411
Membre des de: ds. des. 30, 2006 23:43
Ubicació: Figueres - Alt Empordà
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] La Riera - T7 (DVBrip dual)

#3

Entrada Autor: naroatna » dt. set. 08, 2015 0:32

La Riera (7x076) 11.01.2016 (DVBrip català-català audiodescripció per Petiso i naroatna)(TotsRucs.cat).avi
La Mercè surt de la clínica, però com sempre no està disposada a abaixar el ritme. En Dani i la Judit són parella i es comporten gairebé com dos adolescents. La lesió d'en Saül, arran de l'accident a La Pineda, no és poca cosa, i l'actitud de la Tània no ajuda. Al centre social, s'hi presenta una nova voluntària que fa posar de molt mal humor la Núria,

La Riera (7x077) 12.01.2016 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
En Claudi ha d'encarar el futur ara que ha "resolt" el que era el seu principal "leit motiv". La Maribel rep una proposta professional molt interessant, però això vol dir més hores de feina. Sabrem l'autèntica motivació de la Tina per fer de voluntària al centre social. La Núria va força desencaminada. I a la cuina, la Tilda comença a fer coses una mica estranyes.

La Riera (7x078) 13.01.2016 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
L'Enguita hi insisteix fins que aconsegueix que la Lídia torni a sortir de casa. El problema pot sorgir si es troba amb l'Omar. A en Dani, comença a costar-li amagar que és parella de la Judit. La presència de la Tina al centre provoca reaccions, a la Núria i a l'Albert.

La Riera (7x079) 14.01.2016 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
La Patrícia s'endú la sorpresa de la seva vida quan en Berenguer li tira els trastos. L'Enguita aconsegueix que la Lídia es posi les piles. Vol saber qui és el culpable de l'accident per venjar-se'n. La Mercè, que dedueix què va fer en Claudi, acaba petant. Necessitarà ajuda a casa i en Sergi parla amb en Pau. I en Claudi vol passar pàgina amb la Carme.

La Riera (7x080) 15.01.2016 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
Avui sabrem el perquè de l'estrany comportament de la Tilda. La Sònia vol aprofitar l'accident de La Pineda per fer caure en Fèlix, convençuda que ell hi està implicat. L'empresari ha dit a en Claudi i la Lídia que ell s'ocuparà de tot. La Maribel busca la manera de compensar en Sergi pel poc temps que li dedica.

La Riera (7x081) 18.01.2016 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
En Claudi està disposat al que sigui per tal de recuperar l'Àgata, però aquest cop potser ha fet tard. En Sergi no porta gens bé que la Maribel acapari tota l'atenció mediàtica arran de la consecució de l'estrella. La Tina, que ho està passant força malament en secret, desperta la compassió de l'Albert i la gelosia de la Núria.

La Riera (7x082) 19.01.2016 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
La Lídia vol trobar el responsable del seu "accident" i demana ajuda a la Maria Monclús, que acaba trobant la clau de tot plegat. En Fèlix vol passar pàgina de l'accident d'en Saül, i la Sònia comprèn que alguna cosa estranya va passar aquella nit. La Tilda no es veu amb cor d'explicar a en Lluís el seu problema. Avui queda clar que la Mercè ja no pot fer tanta feina com voldria.

La Riera (7x083) 20.01.2016 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
La Judit vol tirar de contactes per ajudar en Dani a trobar feina, però ell s'hi resisteix. En Sergi s'adona que ha de fer alguna cosa amb la Mercè, però no vol ofendre-la. La Núria és un autèntic corcó amb la Tina, i la dona acaba explicant el seu problema a l'Albert.

La Riera (7x084) 21.01.2016 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
En Pau i en Saül volen acceptar els diners d'en Fèlix, però la Sònia els demana que no els agafin. En Claudi ha fet una altra maniobra per recuperar l'Àgata, però ella es manté ferma i fa un pas sorprenent. En Joan comença a sentir-se insegur, observat i amenaçat, però no pot lligar caps. Tothom a la cuina està content per la Maribel. Bé, tothom excepte en Sergi.

La Riera (7x085) 22.01.2016 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
En Claudi fa entendre la Mercè que ha de plegar amb dignitat i no obligada pels fills. Ella imposa una condició. La Tilda mira d'arreglar les coses entre en Lluís i la Carol per quan ella no hi sigui. Ella i la Griselda decideixen fer una "bogeria". L'Albert es lesiona ajudant la Tina a fer el trasllat, i la Núria comença a sospitar. En Dani aconsegueix la feina de l'Enguita, però ell i la Judit no es treuen del cap la diferència d'edat.

La Riera (7x086) 25.01.2016 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
En Joan té por que la Lídia no hagi descobert la seva implicació en l'accident, però la Lídia sap ser discreta i esperar. En Lluís no se sent del tot segur davant de la responsabilitat que li ve al damunt. La Núria diu a la Tere que està convençuda que l'Albert li posa les banyes amb la Tina. La Judit i en Dani segueixen sense estar gaire d'acord sobre si han de fer públic o no que estan junts. El viatge a Marràqueix de la Tilda i la Griselda podria tenir conseqüències. I la Lídia necessita que la Maria li faci un "favor".

La Riera (7x087) 26.01.2016 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
L'Àgata demana el divorci a en Claudi perquè es vol tornar a casar. Tot i que no li diu amb qui, a en Claudi no li costarà esbrinar-ho. La Tània admet que no podrà fer-se càrrec d'en Saül i la Sònia decideix matar dos ocells d'un sol tret. L'Omar no es treu la Lídia del cap i està descuidant la feina. La Mercè espatlla la ja difícil entrada d'en Lluís a la Fonda.

La Riera (7x088) 27.01.2016 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
La Lídia està decidida a aconseguir el suport que necessita per al seu projecte, ni que sigui a base d'amenaçar físicament els seus "companys" del cercle. La Mercè és incapaç d'estar-se quieta i ara ja comença a ser un autèntic corcó per a en Lluís. La Tilda confessa que el petó de la Griselda la va trasbalsar. La Marta ve a dinar a la Fonda amb el seu company, que s'interessa per l'Imma. Algú francament "perillós" enxampa la Judit i en Dani.

La Riera (7x089) 28.01.2016 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
Dia gloriós per a la Núria. Primer esbomba, indignada, la relació Judit-Dani, que es veuran obligats a reaccionar. Després es comporta d'una manera despòtica amb la Tina i l'Albert es veurà obligat a intervenir i fer un pas endavant. L'Imma queda amb el company de la Marta, que li exposa les seves intencions. Problemes a la vista.

La Riera (7x090) 29.01.2016 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
A en Saül li han donat l'alta, però la Tània continua bevent i no se'n pot fer càrrec. Només hi ha una solució. I precisament avui, l'Ariadna, que ha vingut a Sant Climent, se sentirà ben estranya a casa seva. I només li falta que en Pau es fiqui on no el demanen. El comiat definitiu de la Mercè de Can Riera no és precisament una festa. La Tilda continua feta un embolic per culpa del petó i no sap si vol passar pàgina. En Claudi, al contrari, tanca l'etapa Àgata. O això diu.

La Riera (7x091) 01.02.2016 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
La Tilda confessa a en Lluís que s'està morint i ell no és el millor processant informacions negatives. La Mercè no se n'acaba de sortir d'estar-se sola a casa. A la Tina no li fa cap mena de gràcia veure com la tracten, ara que al Centre saben quina és la seva situació. La Nora té un atac de responsabilitat quan s'assabenta que l'Imma ha tornat a quedar amb en Joaquim.

La Riera (7x092) 02.02.2016 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
Com era d'esperar, en Claudi no es podia quedar de braços plegats en saber que l'Àgata es casa, ni que la Judit i en Dani estan junts. L'Albert farà un descobriment sobre la Tina que no li agradarà gens. La Marta coneixerà l'autèntica naturalesa de la relació entre l'Imma i en Joaquim, però tampoc no li farà cap gràcia.

La Riera (7x093) 03.02.2016 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
La notícia s'ha escampat i a la Tilda no l'ajuda gens que la gent la tracti amb condescendència. La Lídia continua pressionant en Joan, que cada cop té més clar que ella ha de saber alguna cosa. Un accident domèstic de la Mercè fa que els seus fills hagin de prendre mesures. A casa de la Sònia, la convivència és tan desastrosa com era de preveure.

La Riera (7x094) 04.02.2016 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
En Claudi va aconseguir fer trontollar la suposada seguretat de la Judit. Massa i tot, potser. L'Alfred demana a la Rita que l'ajudi amb el germà de la Dilshad. Ella accepta i el noi li cau bé. L'Àgata convida en Claudi al casament i descobrim que encara no han passat pàgina. Cap dels dos. Mentre la Marta i en Joaquim discuteixen, l'Imma diu que deixa la fonda.

La Riera (7x095) 05.02.2016 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
La Tilda explica a la Maribel que pensa viure al dia el temps que li queda, però encara ha de rebre una notícia impactant que, ara sí, la sacsejarà del tot. La Míriam pateix per l'Omar i voldria aconseguir que es reconciliés amb la Lídia. Continua el mal ambient a casa de la Sònia ja que avui els fills d'en Pau n'hi tornen a fer una de grossa. L'Albert descobrirà qui és l'home que entrava al pis de la Tina.

La Riera (7x096) 08.02.2016 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
La Lídia s'ha proposat plantar cara a la Maria Monclús i busca la complicitat de l'Enguita. Això no treu que tirin endavant els seus plans de venjança per l'accident. La Tilda, malgrat el que ha passat, continua tenint una barreja de sentiments. La Mercè i en Pau miren pel·lícules familiars antigues, però no resulta ser una bona idea. I la Judit va rebent consells i pulles per totes bandes.

La Riera (7x097) 09.02.2016 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
La Lídia s'ha proposat plantar cara a la Maria Monclús i busca la complicitat de l'Enguita. Això no treu que tirin endavant els seus plans de venjança per l'accident. La Tilda, malgrat el que ha passat, continua tenint una barreja de sentiments. La Mercè i en Pau miren pel·lícules familiars antigues, però no resulta ser una bona idea. I la Judit va rebent consells i pulles per totes bandes.

La Riera (7x098) 10.02.2016 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
En Dimas i l'Àgata es casen. Fidels al seu tarannà de joves, ho fan d'una manera força estrafolària. En Claudi hi va amb l'objectiu d'estovar la seva ex. La Tilda vol donar una nova oportunitat a la relació amb en Lluís, però aquest coneixerà la Griselda. L'Imma està decidida a deixar Can Riera, i això és un trasbals per a la Maribel.

La Riera (7x099) 11.02.2016 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
La Tina i en Domènec queden per dinar. Malgrat la tibantor, la cosa acaba donant de si. I ni a l'Albert ni a la Núria els fa gràcia aquest possible emparellament. La Maribel esbronca la Marta per haver-li robat l'Imma i la Marta esbronca en Joaquim per no fer-li cas. En Joan i la Míriam comencen a saber què és tenir-li por de debò a la Lídia. La Mercè i en Pau es reconcilien, però això encara crea un altre problema.

La Riera (7x100) 12.02.2016 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
La Judit ja ha escoltat tothom i entén que s'estima en Dani i que no el pot deixar escapar. En Joaquim fa cas a la Marta i retira l'oferta de feina a l'Imma, que encara és capaç de convertir el fet en una victòria. En Pau s'ha adonat que en Saül estava fent una bestiesa i en Saül vol marxar del pis de la Sònia. L'Àgata trenca aigües a la fonda. A l'hospital coincideixen en Dimas i en Claudi...

La Riera (7x101) 15.02.2016 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
La Mercè aconseguirà que l'Èric li doni informació molt valuosa sobre les circumstàncies de l'accident d'en Saül. A la Nora se li posa molt malament que l'Imma hagi aconseguit un augment de sou i ella no. Mentre la Tilda continua feta un embolic, en Lluís li fa una proposta que no ajuda gaire. I a l'Objectiu hi arriba un encàrrec sorprenent de debò.

La Riera (7x102) 16.02.2016 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
La Míriam explica a en Joan l'episodi de la funerària i ell decideix que és hora de parlar amb la Lídia i de confessar-li la veritat. Poc s'imaginava l'Àgata la feinada que li venia a sobre havent de tenir cura d'en Dimas i de la Miranda. A sobre, en Claudi no vol perdre la seva filla. La Nora baixa del burro en el tema de l'augment, però la Maribel es va agafar molt malament la reivindicació. La Tània té una entrevista de feina i la Sònia li deixa un vestit seu.

La Riera (7x103) 17.02.2016 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
La Mireia Flaquer decideix col·laborar amb el Centre. Allà coneix un noi, en Pasqual, amic de la Rita, amb un passat... especial. En Pau està decidit a acceptar l'oferta de la Mercè i a deixar en Dimas, però la situació del noi el commou. Ara bé, la Mercè es guarda una carta. La Judit vol fer una festa d'aniversari per a l'Aleix a casa de la Mercè, però ella exigeix que no hi vagi en Dani. A la Fonda, en Lluís dóna bones notícies a l'equip, però l'admirador secret de la Maribel torna a "atacar".

La Riera (7x104) 18.02.2016 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
La tensió sexual entre la Tilda i la Griselda ja és insuportable. Ha de passar alguna cosa. Els progressos que està fent la Tània se'n poden anar en orris per qualsevol pressió no prevista, i això que l'esforç que està fent és molt gran. A la Rita, efectivament, li fa gràcia el germà de la Dilshad, l'Irfan.

La Riera (7x105) 19.02.2016 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
La Lídia comença a utilitzar en Joan. Avui n'hi fa fer una de grossa, que implica fer mal a la Maria Monclús. L'Àgata porta la Miranda a en Claudi, i sembla que passa alguna cosa entre tots dos. A la festa d'aniversari de l'Aleix, el nen demana per en Dani, i la Mercè fa un discurs sobre l'Ona que deixa ben tocat en Claudi. La Mireia i en Pascual tenen una cita.

La Riera (7x106) 22.02.2016 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
La Maria Monclús es posiciona de part de la Lídia, per a sorpresa de tots els membres del club. En Sebastià i l'Àgata planegen arrabassar la productora porno a en Claudi. L'Albert vol saber més coses del tal Pasqual que agrada a la Mireia. En Saül té l'alta i vol entrar a treballar a la Fonda.

La Riera (7x107) 23.02.2016 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
En Pau ja treballa a temps complet per a la Mercè, però les coses estan força enrarides. La dona comença a fer coses que sorprenen, i molt, en Lluís i en Sergi. En Saül entra a treballar a la Fonda, i no ho fa amb gaire bon peu. L'Albert ha descobert coses del passat d'en Pasqual, i en parla amb la Mireia i també amb la Rita. L'Imma i la Nora xafardegen sobre la Tilda i la Griselda.

La Riera (7x108) 24.02.2016 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
En Joan explica a la Míriam que la Lídia els va al darrere, i ella decideix que ha de demanar ajuda. A la Fonda, en Gaspar sembla una mica obsessionat amb la Maribel. A la Mercè no li fa cap gràcia que els seus fills l'atabalin amb el testament. En Pasqual sabrà que la Rita va tenir problemes amb l'Albert per culpa seva i decideix parlar amb la Mireia.

La Riera (7x109) 25.02.2016 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
La Tilda s'adona que el rumor s'està escampant i decideix parlar obertament amb en Lluís. Ell reacciona a l'estil Lluís. En Claudi pot haver trobat la manera de neutralitzar el pla de l'Àgata i en Sebastià. La Rita sabrà per què la defuig l'Irfan, el germà de la Dilshad. Bones i males notícies per a en Saül.

La Riera (7x110) 26.02.2016 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
En Gaspar i la Maribel es queden tancats a la cambra frigorífica, i en Sergi creu que no ha estat un accident. L'Omar s'enfronta amb en Joan arran del que li va explicar la Míriam, però després se'n va a veure la Lídia. Ens endurem algunes sorpreses. La Tània va mentir. Continua bevent i avui en farà una de grossa.

La Riera (7x111) 29.02.2016 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
En Dimas ha de ser ingressat. L'Àgata no vol demanar ajuda a en Claudi, però ell s'interessa per la situació. La identitat de l'admirador de la Maribel deixarà de ser secreta. En Lluís vol refer la relació amb la Tilda i se'n va a pressionar la Griselda. Els Flaquer proposen a la Maria Monclús que apadrini un acte de la Fundació. En Joan, cara a cara amb la dona que va tancar en un taüt.

La Riera (7x112) 01.03.2016 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
El sistema informàtic del despatx de l'Enguita rep un atac d'un "hacker", i en Dani ha de demostrar que val. En Lluís va veure a la Sònia que entre la Mercè i en Pau hi ha una relació estranya, però en Pau no pot explicar la veritat. L'Albert està decidit a separar la Mireia i en Pasqual.

La Riera (7x113) 02.03.2016 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
Definitivament, en Gaspar confessa que és l'admirador de la Maribel. Ella i en Sergi reaccionen de maneres ben diferents. En Joan s'adona del mal que li ha fet a la Maria Monclús i agafa forces per anar a suplicar a la Lídia que l'alliberi. Malgrat que ningú l'hi ha demanat, en Claudi vol ajudar l'Àgata i en Dimas. Han desaparegut del jutjat documents que implicarien en Fèlix en l'accident de La Pineda.

La Riera (7x114) 03.03.2016 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
En Sergi i en Lluís decideixen estar més pendents de la Mercè... i de l'herència. En Claudi, que no és ruc, s'afegeix a la comitiva. En Saül torna a embolicar la troca. Ara diu a en Marçal que son pare és un assassí. El noi no es quedarà de braços plegats. En Salva se sent culpable per haver deixat la Tània sense feina i n'hi busca una altra. L'Albert no està disposat a deixar de torpedinar la relació Pasqual-Mireia. El noi rep una visita inesperada.

La Riera (7x115) 04.03.2016 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
La segona trobada de l'Omar i la Rita comença amb molt mal peu, però les coses sempre poden millorar... o empitjorar. En Dimas té moltes esperances dipositades en el tractament experimental, però l'Àgata no tantes. La Tilda i en Lluís fan l'amor per primer cop des de fa molt temps, però les coses ja no són com eren abans. La Tilda té la Griselda al cap. En Dani comença a tirar de targeta opaca.

La Riera (7x116) 07.03.2016 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
El tractament d'en Dimas serà molt car i l'Àgata demana diners a son pare, però en Sebastià és com és. La Mercè s'ho passa bé fent patir els seus fills amb el tema del testament. Sembla que en Lluís s'ha agafat amb esportivitat la pèrdua de la Tilda. La Tània agraeix a en Salva que li trobés feina, però tractant-se d'un bar pot passar qualsevol cosa. En Dani està agraït a la Irina per la seva ajuda.

La Riera (7x117) 08.03.2016 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
No era veritat. En Lluís no ha paït gens bé que la Tilda el deixés, Està trist, però també molt enfadat. En Gaspar comença a ensenyar totes les seves cartes a la Maribel. La Judit avisa l'Omar que, si surt amb la Rita, a la Lídia li poden agafar els cinc minuts. Efectivament, era una mala idea que la Tània entrés a treballar en un bar.

La Riera (7x118) 09.03.2016 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
En Claudi s'assabenta que l'Àgata torna a fer d'acompanyant i decideix intervenir. En Saül coneixerà la situació de la Tània i començarà a fer-ne de tots colors. En Marçal rebrà un cop ben impactant. En Ricard i la Fàtima demanen a en Dani que parli amb l'Enguita perquè necessiten un crèdit i no els el donen. La Lídia vol fer servir l'Objectiu per fer propaganda de l'hotel que construiran ella i l'Enguita, i l'Omar es rebota.

La Riera (7x119) 10.03.2016 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
En Sergi s'assabenta de com va anar l'accident de la cambra frigorífica. Vol despatxar en Gaspar, però la Maribel el defensa. El cambrer es va creixent perillosament. La Mercè explica el contingut del testament als seus fills. En Pau hi consta i a en Lluís no li fa cap gràcia. En Sebastià explica a en Dimas d'on treu els diners l'Àgata. L'estat de salut del noi empitjora. En Marçal ha desaparegut i la Tere treu informació d'en Saül.

La Riera (7x120) 11.03.2016 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
En Pau, empipat de debò, deixa la Mercè. La Sònia, que no ho sap pas tot, es presenta a casa de la seva exsogra per esbroncar-la. La Mercè s'atipa de la defensa que la Sònia fa del seu nòvio. En Fèlix ho nega tot davant de la Tere, però localitza en Marçal i amb ell ja és una altra cosa. En Joan està aconseguint frustrar la Míriam. Davant la necessitat, l'Àgata s'ofereix sexualment a en Claudi.

La Riera (7x121) 14.03.2016 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
En Dimas s'estima més morir que acceptar diners bruts. Curiosament serà en Claudi qui mirarà de fer que canviï d'opinió. La Sònia està empipada i decebuda per les mentides d'en Pau i en Saül. La Maribel ja ha entès que ha d'allunyar en Gaspar d'ella com més aviat millor. En Pasqual explica a la Mireia que té diners robats, cosa que a ella no li fa cap gràcia.

La Riera (7x122) 15.03.2016 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
La Lídia s'assabenta que l'Omar i la Rita són parella i la ràbia fa que comenci a repartir a tort i a dret. La Griselda vol que la Tilda se senti alliberada i proposa una sortida especial. La Nora i l'Imma s'hi apunten de seguida. En Saül i en Marçal acaben fent pinya perquè tots dos odien els seus pares.

La Riera (7x123) 16.03.2016 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
En Saül intenta ajudar en Marçal, però el noi està superat pel que ha sabut del seu pare i avui en fa un parell de ben grosses. La Rita vol fer entendre a en Pasqual que només conservarà la Mireia si torna els diners robats. En Dimas se'n va a Boston, però abans vol aconseguir una promesa per part de l'Àgata. La sortida de la Griselda i la Tilda va ser una bona idea.

La Riera (7x124) 17.03.2016 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
La Tere parla amb en Marçal i també amb la Sònia, i acaba descobrint què va fer en Fèlix. Ara falta saber la seva reacció. Avui és el dia en què en Joan ha d'acomplir l'encàrrec de la Lídia. Ell no vol, però les pressions són molt fortes. La Sònia es planteja donar una nova oportunitat a en Pau, que es torna a enfrontar agrament amb la Mercè.

La Riera (7x125) 18.03.2016 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
En Joan ha tingut un suposat accident de cotxe. La Míriam i en Pasqual, cadascú per la seva banda, es replantegen coses. Ella per en Joan i ell per la Mireia. La Fanny s'enfronta durament amb la Tània perquè la fa responsable de la deriva d'en Saül. La dona entén, per fi, que ha de reaccionar. En Gaspar es presenta a sopar a la fonda, cosa que no fa gràcia a ningú... o a gairebé ningú.

La Riera (7x126) 29.03.2016 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
En Claudi pregunta a tothom que pot saber alguna cosa de l'accident d'en Saül, perquè no ho veu gens clar. La Maribel engega la campanya publicitària de la seva salsa yakitori i comencen els problemes. Mentre ella no hi és, l'Andreu Sans es presenta a tastar la carta de primavera. En Cesc sabrà que la seva mare té nòvia. Com s'ho agafarà? La Míriam no vol treballar per a la Lídia i sí intentar anar contra ella. Mala peça al teler.

La Riera (7x127) 30.03.2016 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
La pressió és ja excessiva i en Pau entén que ha de dir la veritat encara que això suposi perdre la indemnització. En Pasqual promet no fer servir els diners robats. La Mireia ho valora, la Rita i la Sònia es proposen ajudar-lo a trobar feina i l'Albert segueix sense suportar-lo. En Dani ha descobert que algú està robant diners dels comptes opacs de l'Enguita. Hi ha una sospitosa.

La Riera (7x128) 31.03.2016 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
La Tere aconsegueix que en Fèlix li confessi la veritat sobre la mort de l'Oleguer. Què farà ara? La Maribel té dos fronts oberts: la guerra amb Worldmeals per la qualitat de la salsa i una crítica que ha publicat l'Andreu sobre la carta de primavera. La Míriam demana perdó a en Joan per haver-lo abandonat en el pitjor moment.

La Riera (7x129) 01.04.2016 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
En Dani ha de decidir si delata la Irina a l'Enguita. La posició de la Judit és clara: que ho faci. En Marçal sabrà que la seva mare va trair el seu pare i no sabrà com pair-ho. La Tània rep la visita dels seus fills grans al centre de desintoxicació. L'Albert decideix afluixar una mica amb en Pasqual, que avui rebrà una desagradable visita.

La Riera (7x130) 04.04.2016 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
En Peralta està decidit a recuperar la seva part dels diners de l'atracament, passant per damunt de qui calgui. Com que en Dani no sap si delatar la Irina o fer-se'n còmplice, la Judit es va sentint cada cop més decebuda. La Lídia demana diners a l'Enguita. Vol comprar les accions d'en Fèlix. En Lluís continua fent injustament la guitza a la Tilda.

La Riera (7x131) 05.04.2016 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
L'Albert fa costat a en Joan, ara que ho sap tot, i fa una proposta sorprenent a la gent del cercle per tal de tenir-la contenta. L'Àgata no vol continuar separada d'en Dimas i fa plans per anar-se'n a Boston amb ell. Vol que en Pau l'acompanyi. La Maribel vol refer la carta de primavera, però no hi ha manera que es pugui concentrar. La Rita i la Mireia estan ben apanyades amb en Pasqual i l'Omar i, de retruc, amb en Peralta i la Lídia.

La Riera (7x132) 06.04.2016 (DVBrip català-català audiodescripció per Petiso i naroatna)(TotsRucs.cat).avi :arrow: Gràcies Petiso per la captura
Hi ha dos sospitosos de l'agressió a la Rita: la Lídia i en Peralta. Tant l'Omar com en Pasqual es posen en marxa, convençut cadascú de la seva teoria. Abans de fugir, la Irina xerra massa coses a l'Adam, i la Míriam estava parant l'orella. Amb la cuina tancada, la Maribel i l'equip es disposen a refer la carta de primavera. I en Dani es disposa a explicar tota la veritat a l'Enguita.

La Riera (7x133) 07.04.2016 (DVBrip català-català audiodescripció per Petiso i naroatna)(TotsRucs.cat).avi :arrow: Gràcies Petiso per la captura
Assabentat que l'Àgata ha demanat a en Pau que l'acompanyi a Boston, en Claudi es belluga perquè vol anar-hi ell. La Tilda veu com fins i tot la Mercè se suma a les pressions d'en Lluís perquè deixi can Riera. La Maribel ho està passant força malament perquè se sent enganyada per la companyia que comercialitza la salsa que porta el seu nom. La Mireia i la Rita comencen a estar fartes d'uns nòvios que les posen constantment en perill.

La Riera (7x134) 08.04.2016 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
En ple estira i arronsa per qui va i qui no va a Boston, arriben notícies d'Amèrica. La Míriam ha acabat l'article sobre els comptes opacs de l'Enguita, però no troba cap mena de recolzament al diari. I en Joan tampoc ho veu gens clar. En Ricard vol que la Maribel es tranquil·litzi. La pressió, per culpa de l'estrella, comença a superar-la. La Griselda demana a en Lluís que deixi de fer mobbing a la Tilda. I la Lídia se'n va a veure en Fèlix a la presó. Vol comprar les seves accions de La Pineda.

La Riera (7x135) 11.04.2016 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
La Míriam té seriosos problemes perquè li publiquin l'article, per culpa d'una discutible decisió de l'Omar. La tensió que acumula la Tilda comença a ser excessiva, però a la Maribel no li fa cap mena de gràcia que la Mercè s'hagi ficat pel mig. L'Àgata no es veu amb cor de pensar en un funeral per a en Dimas. No vol escoltar ni els seus pares, i la mare acaba recorrent a qui creu que pot aconsellar millor la seva filla.

La Riera (7x136) 12.04.2016 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
La Maribel no baixa del burro. Està convençuda que la salsa que comercialitza Worldmeals pot acabar amb el seu prestigi, i ha decidit jugar fort, potser inconscientment. La Tere es vol divorciar d'en Fèlix. Se'n va a veure'l a presó, però el que es troba no és el que s'esperava, La Lídia també torna a visitar-lo. Els diners d'en Pasqual no són al lloc on ell els va amagar. Algú els ha agafat.

La Riera (7x137) 13.04.2016 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
La Judit convenç l'Àgata per fer un comiat a en Dimas. L'Àgata acabarà sabent que en Claudi és al darrere de tot, i la seva reacció és imprevisible. S'ha publicat l'article de la Míriam. Hi ha conseqüències per a més d'un, ja que el tema no és menor. Els diners d'en Pasqual, que tornen misteriosament al seu amagatall, són un autèntic niu problemes, i cal fer alguna cosa.

La Riera (7x138) 14.04.2016 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
En Pasqual ha pactat amb en Gutiérrez desfer-se dels diners de l'últim botí. Ara cal trobar una fórmula que, a més, serveixi per neutralitzar en Peralta. En Sergi ha decidit donar un cop de mà a la Maribel per tal de trobar una solució al conflicte de la salsa yakitori. La Tere, impressionada per la visita que va fer a en Fèlix, demana a en marçal que vagi a veure el seu pare. I la Lídia, a punt de ser reconeguda com l'empresària de l'any, ha de minimitzar l'efecte Enguita.

La Riera (7x139) 15.04.2016 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
La Mercè pressiona perquè en Lluís faci fora la Tilda de la feina. Ella, que li va fer pagar el disgust a la Griselda, pràcticament dóna per fet que haurà de deixar Can Riera. Són hores decisives i la Maribel està de part de la cuinera. La Lídia rep el premi a l'empresària de l'any, però la Míriam està disposada a esguerrar-li la festa. L'ex d'en Claudi presumeix davant d'ell que ho ha aconseguit tot, però ell li fa veure que no.

La Riera (7x140) 18.04.2016 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
La Míriam continua burxant la Lídia. Aquesta, farta, passa a l'acció directa. La Mercè s'ofereix a fer unes classes de cuina a la Carme, la Núria, la Tina i la Tere. La Tere, l'últma de marxar, li confessa la seva situació amb en Fèlix i en Marçal. La Tània surt del centre de rehabilitació decidida a fer les coses bé. La Griselda vol presentar la Tilda i la seva mare. Es veu que la dona no és de tracte gaire fàcil.

La Riera (7x141) 19.04.2016 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
La Míriam ha quedat força traumatitzada i ja no té forces per continuar plantant cara a la Lídia. L'Omar està realment afectat pel que ha passat. Afectat i rabiós. L'enganxada d'ahir entre la Lola i la Tilda ha deixat força empipada la Tilda, que està disposada a tornar-s'hi. La Tere torna a visitar en Fèlix a la presó. La parella fa balanç de la seva vida. La Mireia comença a posar una mica de frivolitat a la seva vida, gràcies a en Pasqual.

La Riera (7x142) 20.04.2016 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
La Tània descobreix un bony al cotxe que li ha deixat la Sònia. Només li faltava això ara. La Judit entrevista un candidat per ocupar el lloc de la Míriam, i a en Dani li comencen a saltar les alarmes... per gelosia. La Míriam i en Joan s'han empescat una versió "oficial" per al que li ha passat a la noia, però l'Albert no és cap ingenu. La Maribel i en Sergi planegen activitats per fer junts, però algú se'ls enganxa.

La Riera (7x143) 21.04.2016 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
La Lídia, per acabar de rematar la feina, deixa de finançar el diari. Sense recursos, és difícil que puguin tirar endavant, i la Judit es perd buscant culpables. La Mireia menteix als seus pares per poder marxar uns dies amb en Pasqual, però els Flaquer no van néixer ahir. Avui viurem el tercer episodi del duel Lola-Tilda. La Tània torna el cotxe a la Sònia. Què passarà amb el bony? I en Claudi fa venir l'Àgata a casa, amb l'excusa que no se'n surt amb la Miranda. L'Àgata està tova...

La Riera (7x144) 22.04.2016 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
En Sergi s'espolsa en Lluís, i fa que s'apunti al gimnàs on la Maribel fa karate. A ella no li fa cap gràcia. Perquè és un pesat i per un altre motiu que descobrirem avui. En Claudi i la Lídia demanen ajuda a la Maria Monclús per un tema de La Pineda. Ell s'adona que ha d'agafar la iniciativa. La Rita té por que l'Omar marxi de Sant Climent i li demana que no ho faci. La Judit no pot contractar ningú, així que cal gairebé un miracle per salvar el diari. Veurem l'estat d'ànim d'en Claudi i l'Àgata "el dia després".
Imatge

Moltes gràcies!

Avatar de l’usuari

Autor del tema
naroatna
Entrades: 20411
Membre des de: ds. des. 30, 2006 23:43
Ubicació: Figueres - Alt Empordà
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] La Riera - T7 (DVBrip dual) - NOU 7x01 (07.09.2015)!!

#4

Entrada Autor: naroatna » dt. set. 08, 2015 0:32

Vinga doncs encetem la 7a temporada !!

Fins aviat!
Imatge

Moltes gràcies!

Avatar de l’usuari

Petiso
Site Admin
Site Admin
Entrades: 16026
Membre des de: dv. oct. 06, 2006 13:13
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] La Riera - T7 (DVBrip dual) - NOU 7x01 (07.09.2015)!!

#5

Entrada Autor: Petiso » dt. set. 08, 2015 0:49

Mersi una temporada més!
Imatge Imatge

Avatar de l’usuari

Autor del tema
naroatna
Entrades: 20411
Membre des de: ds. des. 30, 2006 23:43
Ubicació: Figueres - Alt Empordà
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] La Riera - T7 (DVBrip dual) - NOU 7x01 (07.09.2015)!!

#6

Entrada Autor: naroatna » dt. set. 08, 2015 17:20

De res, un plaer! :wink:

Fins aviat!
Imatge

Moltes gràcies!

Avatar de l’usuari

Autor del tema
naroatna
Entrades: 20411
Membre des de: ds. des. 30, 2006 23:43
Ubicació: Figueres - Alt Empordà
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] La Riera - T7 (DVBrip dual) - NOU 7x02 (08.09.2015) !!

#7

Entrada Autor: naroatna » dt. set. 08, 2015 22:29

I afegit el segon capítol, el d'avui. :D

Fins aviat!
Imatge

Moltes gràcies!

Avatar de l’usuari

Autor del tema
naroatna
Entrades: 20411
Membre des de: ds. des. 30, 2006 23:43
Ubicació: Figueres - Alt Empordà
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] La Riera - T7 (DVBrip dual) - NOU 7x03 (09.09.2015) !!

#8

Entrada Autor: naroatna » dc. set. 09, 2015 23:07

El tercer !! :D

Fins aviat!
Imatge

Moltes gràcies!

Avatar de l’usuari

Adrià05
Entrades: 2408
Membre des de: dt. feb. 03, 2015 20:06
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] La Riera - T7 (DVBrip dual) - NOU 7x03 (09.09.2015) !!

#9

Entrada Autor: Adrià05 » dj. set. 10, 2015 10:11

Moltes gràcies Naroatna!! :D

Avatar de l’usuari

Autor del tema
naroatna
Entrades: 20411
Membre des de: ds. des. 30, 2006 23:43
Ubicació: Figueres - Alt Empordà
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] La Riera - T7 (DVBrip dual) - NOU 7x04 (10.09.2015) !!

#10

Entrada Autor: naroatna » dj. set. 10, 2015 22:09

De res, un plaer. Afegit el d'avui !! :D :wink:

Fins aviat!
Imatge

Moltes gràcies!

Avatar de l’usuari

Autor del tema
naroatna
Entrades: 20411
Membre des de: ds. des. 30, 2006 23:43
Ubicació: Figueres - Alt Empordà
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] La Riera - T7 (DVBrip dual) - NOU 7x05 (14.09.2015) !!

#11

Entrada Autor: naroatna » dl. set. 14, 2015 22:01

I encetem setmana amb el cinquè !!

Fins aviat!
Imatge

Moltes gràcies!

Avatar de l’usuari

Autor del tema
naroatna
Entrades: 20411
Membre des de: ds. des. 30, 2006 23:43
Ubicació: Figueres - Alt Empordà
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] La Riera - T7 (DVBrip dual) - NOU 7x06 (15.09.2015) !!

#12

Entrada Autor: naroatna » dt. set. 15, 2015 23:41

Afegit el sisè !!

Fins aviat!
Imatge

Moltes gràcies!

Avatar de l’usuari

Autor del tema
naroatna
Entrades: 20411
Membre des de: ds. des. 30, 2006 23:43
Ubicació: Figueres - Alt Empordà
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] La Riera - T7 (DVBrip dual) - NOU 7x07 (16.09.2015) !!

#13

Entrada Autor: naroatna » dj. set. 17, 2015 0:11

Afegit el setè!

Fins aviat!
Imatge

Moltes gràcies!

Avatar de l’usuari

Autor del tema
naroatna
Entrades: 20411
Membre des de: ds. des. 30, 2006 23:43
Ubicació: Figueres - Alt Empordà
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] La Riera - T7 (DVBrip dual) - NOU 7x08 (17.09.2015) !!

#14

Entrada Autor: naroatna » dj. set. 17, 2015 22:48

Afegit el vuitè !!

Fins aviat!
Imatge

Moltes gràcies!

Avatar de l’usuari

Autor del tema
naroatna
Entrades: 20411
Membre des de: ds. des. 30, 2006 23:43
Ubicació: Figueres - Alt Empordà
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] La Riera - T7 (DVBrip dual) - NOU 7x09 (18.09.2015) !!

#15

Entrada Autor: naroatna » dv. set. 18, 2015 23:49

Afegit el novè i setmana completa !! :wink:

Fins aviat!
Imatge

Moltes gràcies!

Respon