[ed2k] Cites (SD i HD) | Nou: 1x13 HD

Sèries i programes de TV

Moderadors: naroatna, xordi, arakelov

Avatar de l’usuari

Autor del tema
Petiso
Site Admin
Site Admin
Entrades: 16026
Membre des de: dv. oct. 06, 2006 13:13
Status: Desconnectat

[ed2k] Cites (SD i HD) | Nou: 1x13 HD

#1

Entrada Autor: Petiso » dt. abr. 28, 2015 23:41

Cites
HDTVrip 720p x264 català 5.1 - audiodescripció per Petiso
DVBrip català-audiodescripció per Petiso

Imatge
TV3
Buscant amor, sexe, o simplement algú que els allunyi de la soledat, els personatges de "Cites" es troben cara a cara, després de conèixer-se per Internet, carregats d'inseguretats i esperances.
  • Una mestra de primària que veu com s'acosten els quaranta i els seus plans de vida es posposen una vegada i una altra
  • Un vidu jove, pare de tres filles, que desitja trobar un altre cop l'amor.
  • Una ex-scort que intenta canviar la manera de relacionar-se amb els homes.
  • Una noia que, poc abans de casar-se, necessita resoldre els seus dubtes sobre la seva sexualitat...

Aquestes i altres històries són les protagonistes de "Cites", basada en el format original de la sèrie britànica "Dates", d'Entertainment One Television Internacional, creada per Brian Elsley.

Cada episodi de la sèrie, situada a Barcelona, se centra en dues d'aquestes cites, on entraran en joc les pors, els secrets i les expectatives dels seus protagonistes. Una mirada personal a les relacions de parella actuals, al voltant d'una xarxa de personatges que es creuaran entre si i que anirem retrobant al llarg de la sèrie.

HD
Cites -1x01- Blanca i Martín, Àlex i Ona (HDTVrip 720p x264 català 5.1 - audiodescripció per Petiso)(TotsRucs.cat).mkv
La Blanca es vol enamorar i aquesta nit ha quedat amb un advocat que li sembla ideal. Però ell, el Martín,
amaga molt més del que la Blanca es pensa. Quan l'Àlex coneix l'Ona, no es pot creure la sort que té, però al llarg de la nit descobrirà que l'Ona no és la noia encantadora que semblava.


Cites -1x02- Clàudia i Èric, Sofia i Paula (HDTVrip 720p x264 català 5.1 - audiodescripció per r5004)(TotsRucs.cat).mkv
La Clàudia i l'Èric han quedat per tenir sexe. Sense noms, sense explicacions, sense sentiments. Sembla un pacte fàcil però potser, a l'hora de la veritat, no ho serà tant. Paral·lelament, la Sofia i la Paula es desvirtualitzaran en una discoteca gai i descobriran que potser pel xat no s'han dit tota la veritat.

Cites -1x03- Blanca i Víctor, David i Mia (HDTVrip 720p x264 català 5.1 - audiodescripció per Petiso)(TotsRucs.cat).mkv
La Blanca i el Víctor es coneixen des de petits. Vint-i-cinc anys després, s'han retrobat a través de l'aplicació de cites. Tenen un passat en comú, i aquesta nit veuran que potser també podrien tenir un present i un futur junts. Mentrestant, el David i la Mia han quedat per conèixer-se, però ràpidament s'adonaran que pertanyen a dos mons molt diferents, potser massa.

Cites -1x04- Pinyó i Aurora, Ricardo i Mia (HDTVrip 720p x264 català 5.1 - audiodescripció per Petiso)(TotsRucs.cat).mkv
Després de xatejar durant dos mesos, avui el Pinyó ha decidit sorprendre l'Aurora anant-la a buscar a la feina i tenir, així, una cita improvisada per poder-se conèixer en persona. Mentrestant, el Ricardo i la Mia tenen la primera cita, tot i que quan es vegin descobriran que ja es coneixien d'una època que ara tots dos voldrien oblidar. Avui s'hauran d'encarar amb els records del seu passat.

Cites -1x05- Clàudia i Víctor, Èric i Anna (HDTVrip 720p x264 català 5.1 - audiodescripció per Petiso)(TotsRucs.cat).mkv
La Clàudia i l'Èric han quedat per reprendre la cita allà on la van haver de deixar fa uns dies. En l'últim moment, però, la Clàudia rebrà una visita que farà anul·lar aquests plans. Mentrestant, l'Èric coneixerà l'Anna, una noia plena de misteri i de soledat capaç d'entendre'l millor que ningú.

Cites -1x06- Júlia i Ricardo, David i Paula (HDTVrip 720p x264 català 5.1 - audiodescripció per Petiso)(TotsRucs.cat).mkv ***
La Júlia està casada i té dos fills. Aquesta nit,però, ha quedat amb el Ricardo. Potser amb un desconegut laJúlia serà capaç d'obrir-se i explicar el seu gran secret. Mentrestant, el David ha quedat amb la Paula. Tots dos busquen en l'altre un pedaç per tapar sentiments que no poden amagar.

Cites -1x07- Aurora i Víctor, Edu i Judith (HDTVrip 720p x264 català 5.1 - audiodescripció per Petiso)(TotsRucs.cat).mkv
L'Aurora té una cita amb el Víctor, a qui considerael seu tipus d'home ideal, però quan es trobin s'adonarà quepotser aquell home tan atractiu i ella no encaixen tant coms'havia imaginat. Mentrestant, aquesta nit l'Edu ha quedatamb la Judith, però la Judith no sap que ha quedat ambl'Edu. Les diferències evidents entre ells els portaran atenir una cita molt peculiar.

Cites -1x08- Mia i David, Imma i Bruno (HDTVrip 720p x264 català 5.1 - audiodescripció per r5004)(TotsRucs.cat).mkv
La Mia i el David estan intentant construir una relació plegats, tot i que les seves diferències els allunyen en lloc d'acostar-los. Mentrestant, l'Imma ha quedat amb el Bruno. La situació de l'Imma no és fàcil i potser en el Bruno trobarà una persona que la pugui entendre i ajudar.

Cites -1x09- Blanca i Víctor, Paula i Sofia (HDTVrip 720p x264 català 5.1 - audiodescripció per Petiso)(TotsRucs.cat).mkv
Fa molt temps que la Blanca no sap res del Víctor,però finalment avui han quedat i hauran de sincerar-se l'unamb l'altre. També fa molt que la Paula no veu la Sofia, itambé elles hauran de plantar cara a la veritat i encararles seves realitats.

Cites -1x10- Pinyó i Imma, Ona i Àlex (HDTVrip 720p x264 català 5.1 - audiodescripció per Petiso)(TotsRucs.cat).mkv
Tot i les males experiències acumulades, el Pinyó i l'Imma continuen buscant algú especial. Avui han quedat esperant trobar el que no han trobat en les cites anteriors: comprensió, paciència i amor. Mentrestant, l'Ona té una cita amb el Miguel, un noi que a simple vista encaixa amb el perfil que ella busca. Casualment, però, han quedat al local on l'Àlex treballa de cambrer i això farà que la nit acabi de manera molt diferent de com es pensaven.

Cites -1x11- Blanca i Martín, David i Bàrbara (HDTVrip 720p x264 català 5.1 - audiodescripció per Petiso)(TotsRucs.cat).mkv
La Blanca ha decidit explicar-li al Martín que estàembarassada d'ell, però no sap com reaccionarà davantd'aquesta notícia. Mentrestant, el David, que no haabandonat l'esperança de trobar l'amor, quedarà ambla Bàrbara, una dona separada i amb dues criatures que no téres a veure amb les seves cites anteriors. Potser ella seràel que el David està buscant.

Cites -1x12- Clàudia i Carles, Octavi i Isma (HDTVrip 720p x264 català 5.1 - audiodescripció per r5004)(TotsRucs.cat).mkv
Aquesta nit la Clàudia ha quedat amb en Carles, unhome que amaga un secret que sorprendrà la Clàudia i quecapgirarà la cita. Mentrestant, l'Octavi queda amb un desconegut, l'Isma, per tenir-hi una trobada purament sexual. La nit acabarà d'una manera que no s'esperen.

Cites -1x13- Sant Jordi, Edu i Judith (HDTVrip 720p x264 català 5.1 - audiodescripció per Petiso)(TotsRucs.cat).mkv
Avui és Sant Jordi. L'Edu i la Judith han quedatper fer un cafè junts, com fan normalment des del dia en què es van conèixer. Només són amics, però avui l'Edu vol fer unpas endavant i ha preparat una sorpresa. La Judith ni s'ho imagina, i ell no sap com reaccionarà. Ells dos no seran els únics per a qui el dia de Sant Jordi serà crucial.

SD
Cites -1x01- Blanca i Martín, Àlex i Ona (DVBrip català-audiodescripció per Petiso)(TotsRucs.cat).avi
Cites -1x02- Clàudia i Èric, Sofia i Paula (DVBrip català-audiodescripció per r5004)(TotsRucs.cat).avi
Cites -1x03- Blanca i Víctor, David i Mia (DVBrip català-audiodescripció per Petiso)(TotsRucs.cat).avi
Cites -1x04- Pinyó i Aurora, Ricardo i Mia (DVBrip català-audiodescripció per Petiso)(TotsRucs.cat).avi
Cites -1x05- Clàudia i Víctor, Èric i Anna (DVBrip català-audiodescripció per r5004)(TotsRucs.cat).avi
Cites -1x06- Júlia i Ricardo, David i Paula (DVBrip català-audiodescripció per Petiso)(TotsRucs.cat).avi
Cites -1x07- Aurora i Víctor, Edu i Judith (DVBrip català-audiodescripció per Petiso)(TotsRucs.cat).avi
Cites -1x08- Mia i David, Imma i Bruno (DVBrip català-audiodescripció per Petiso)(TotsRucs.cat).avi

Nota: tv3 no ha posat noms als capítols, així que hem decidit fer-ho nosaltres mateixos, amb els noms de les persones implicades a les cites.
Nota2: Me inventat un codi de colors per personatge per poder seguir les diferents aparicions en les cites.
++++SPOILER--- Resum dels personatges fins el capítol 5 ---SPOILER++++
Homes:
Àlex: el pagafantes, el millor amic de les noies, que en la primera cita (1x01) és troba amb la mala puta de l'Ona.
David: just després de separar-se, a la primera cita (1x03), es troba amb la Mia (una MALA PUTA) i aguanta com un campió .... fins al final que cau.
Èric: a la primera cita (1x02) busca sexe esporàdic amb una desconeguda, la Clàudia (qui no voldria??). A la segona cita (1x05) la Clàudia el deixa penjat, i és troba amb l'Anna (la de REC), i aquest cop si que mulla.
Víctor: A la primera cita (1x03) es troba amb la Blanca, antics companys de col·legi, sembla que no hagi de sortir res de bo d'aquí .... o si ?. A la segona "cita" (1x05), és troba amb la Clàudia, i descobrim que és la seva ex, i a més que és impotent :shock:
Martín: el tatuador, a la primera cita (1x01) es troba amb la Blanca, que espera un advocat i es troba un tatuador, malgrat tot li troba al moto que li havein robat i acaben mullant. El tatuador resulta que és un padràs.
Pinyó: (el Lopes) a la primera cita (1x04) es troba amb l'Aurora. Ell està obsessionat, ella no vol cap compromís.
Ricardo: (el de Tesis), a la primera cita (1x04) es troba amb la mala puta (o puta cara) de la Mia i descobrim que havien tingut un relació "professional" en el passat per 500 euros.

Dones:
Anna: (la de REC). És una famosa que a la primera "cita" (1x05) es troba casualment amb l'Èric, s'acaben banyant i liant. Al acabar la ciat descobrim que és famosa, i que la seva parella l'ha enganyat.
Aurora: a la primera cita (1x04) es troba amb el Lopes, vull dir amb el Pinyó, del qual no vol saber res.
Blanca: enamoradissa, busca al seu princep blau. A la primera cita (1x01) queda amb un advocat però es troba amb el tatuador Martín (s'enamora d'ell, però és tatuador!). A la segona cita (1x03), és troba amb el misteriós Víctor (Marca Cartes) que amaga alguna cosa (estarà casat?).
Clàudia: la misteriosa Eva Santolaria, a la primera cita (1x02) busca sexe esporàdic amb un desconegut, l'Èric. A la segona "cita" (1x05) és troba amb el Víctor que descobrim que és el seu ex.
Mia: a la primera cita (1x03) va de dura (calentapolles) i vol trencar el cor del pobre David (recent separat i amb dues nenes), el qual se li resisteix. A la segona cita (1x04) es troba amb el Ricardo (el de Tesis), i descobrim que havia exercit de prostituta en el seu passat.
Ona: a la primera cita (1x01) intenta utilitzar l'Àlex per benefici propi, ni que no li surt bé.
Paula: la lesbiana que a la primera cita (1x02) es troba amb la Sofia, ni que al final descobrim que encara no ha resolt els seus dubtes, i que te noviu.
Sofia: la lesbiana que a la primera cita (1x02) es troba amb la Paula.
*** 1x07 HD: l'àudio 5.1 el van emetre amb silenci als 2 primers minuts, així que s'ha ficat com àudio principal l'àudio ac3 1.0, i l'àudio 5.1 com a segon àudio.


Imatge Imatge

Avatar de l’usuari

Autor del tema
Petiso
Site Admin
Site Admin
Entrades: 16026
Membre des de: dv. oct. 06, 2006 13:13
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] Cites (SD i HD) | Nou: 1x01 SD

#2

Entrada Autor: Petiso » dj. abr. 30, 2015 11:33

Afegit el 1x01 en SD.
Imatge Imatge

Avatar de l’usuari

Txus
Entrades: 1624
Membre des de: dj. nov. 23, 2006 0:34
Ubicació: I'm fucking Matt Damon
Contacta:
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] Cites (SD i HD) | Nou: 1x01 SD

#3

Entrada Autor: Txus » dv. maig 01, 2015 4:30

Gràcies!
Imatge
Imatge

Avatar de l’usuari

r5004
Entrades: 14045
Membre des de: dc. nov. 01, 2006 8:08
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] Cites (SD i HD) | Nou: 1x01 SD

#4

Entrada Autor: r5004 » dt. maig 05, 2015 20:38

A petició... d'en Petiso: :D

Cites -1x02- Clàudia i Èric, Sofia i Paula (HDTVrip 720p x264 català 5.1 - audiodescripció per r5004)(TotsRucs.cat).mkv
La Clàudia i l'Èric han quedat per tenir sexe. Sense noms, sense explicacions, sense sentiments. Sembla un pacte fàcil però potser, a l'hora de la veritat, no ho serà tant. Paral·lelament, la Sofia i la Paula es desvirtualitzaran en una discoteca gai i descobriran que potser pel xat no s'han dit tota la veritat.

Cites -1x02- Clàudia i Èric, Sofia i Paula (DVBrip català-audiodescripció per r5004)(TotsRucs.cat).avi
"Hi ha gent a qui no li agrada que es parle, s'escriga o es pense en català. És la mateixa gent a qui no li agrada que es parle, s'escriga o es pense."
Imatge

Avatar de l’usuari

Autor del tema
Petiso
Site Admin
Site Admin
Entrades: 16026
Membre des de: dv. oct. 06, 2006 13:13
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] Cites (SD i HD) | Nou: 1x02 SD i HD

#5

Entrada Autor: Petiso » dt. maig 05, 2015 20:39

Gràcies !

Afegits al post inicial!
Imatge Imatge

Avatar de l’usuari

r5004
Entrades: 14045
Membre des de: dc. nov. 01, 2006 8:08
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] Cites (SD i HD) | Nou: 1x02 SD i HD

#6

Entrada Autor: r5004 » dt. maig 05, 2015 20:42

Petiso ha escrit:Gràcies !

Afegits al post inicial!
De res. :D
"Hi ha gent a qui no li agrada que es parle, s'escriga o es pense en català. És la mateixa gent a qui no li agrada que es parle, s'escriga o es pense."
Imatge

Avatar de l’usuari

Autor del tema
Petiso
Site Admin
Site Admin
Entrades: 16026
Membre des de: dv. oct. 06, 2006 13:13
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] Cites (SD i HD) | Nou: 1x02 SD i HD

#7

Entrada Autor: Petiso » dt. maig 05, 2015 20:59

Falta alguna que altre captura a l'atzar ..... per veure si ho has fet bé :-p
Imatge Imatge


LluísT
Entrades: 55
Membre des de: dv. des. 09, 2011 20:31
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] Cites (SD i HD) | Nou: 1x02 SD i HD

#8

Entrada Autor: LluísT » dt. maig 05, 2015 21:19

Gràcies

Avatar de l’usuari

r5004
Entrades: 14045
Membre des de: dc. nov. 01, 2006 8:08
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] Cites (SD i HD) | Nou: 1x02 SD i HD

#9

Entrada Autor: r5004 » dc. maig 06, 2015 8:54

Petiso ha escrit:Falta alguna que altre captura a l'atzar ..... per veure si ho has fet bé :-p
Què, què et sembla? :wink:
Captures a l'atzar
Imatge

Imatge
"Hi ha gent a qui no li agrada que es parle, s'escriga o es pense en català. És la mateixa gent a qui no li agrada que es parle, s'escriga o es pense."
Imatge

Avatar de l’usuari

Autor del tema
Petiso
Site Admin
Site Admin
Entrades: 16026
Membre des de: dv. oct. 06, 2006 13:13
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] Cites (SD i HD) | Nou: 1x02 SD i HD

#10

Entrada Autor: Petiso » dc. maig 06, 2015 9:11

Quina casualitat .... jo hagués fet les mateixes captures a l'atzar :-O :-O :-O :-O :roll: 8) 8) 8)
r5004 ha escrit:
Petiso ha escrit:Falta alguna que altre captura a l'atzar ..... per veure si ho has fet bé :-p
Què, què et sembla? :wink:
Captures a l'atzar
Imatge

Imatge
Imatge Imatge

Avatar de l’usuari

r5004
Entrades: 14045
Membre des de: dc. nov. 01, 2006 8:08
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] Cites (SD i HD) | Nou: 1x02 SD i HD

#11

Entrada Autor: r5004 » dc. maig 06, 2015 15:08

Petiso ha escrit:Quina casualitat .... jo hagués fet les mateixes captures a l'atzar :-O :-O :-O :-O :roll: 8) 8) 8)
r5004 ha escrit:Què, què et sembla? :wink:
...
...
Colla de degenerats... :mrgreen: :mrgreen:
"Hi ha gent a qui no li agrada que es parle, s'escriga o es pense en català. És la mateixa gent a qui no li agrada que es parle, s'escriga o es pense."
Imatge


app9
Entrades: 2
Membre des de: dj. maig 07, 2015 22:56
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] Cites (SD i HD) | Nou: 1x02 SD i HD

#12

Entrada Autor: app9 » dj. maig 07, 2015 22:57

com em descargo els capitols??? :cry:

Avatar de l’usuari

Autor del tema
Petiso
Site Admin
Site Admin
Entrades: 16026
Membre des de: dv. oct. 06, 2006 13:13
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] Cites (SD i HD) | Nou: 1x02 SD i HD

#13

Entrada Autor: Petiso » dj. maig 07, 2015 23:22

Doncs necessites tindre l'emule instal·lat per poder descarregar. Te'l pots baixar d'aquí:
http://www.emule-project.net/home/perl/general.cgi?l=35

PD: benvingut a aquesta la nostra comunitat!
Imatge Imatge


soniu
Entrades: 1
Membre des de: dt. abr. 17, 2012 12:33
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] Cites (SD i HD) | Nou: 1x02 SD i HD

#14

Entrada Autor: soniu » dv. maig 08, 2015 20:26

moltes gracies!!


app9
Entrades: 2
Membre des de: dj. maig 07, 2015 22:56
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] Cites (SD i HD) | Nou: 1x02 SD i HD

#15

Entrada Autor: app9 » dl. maig 11, 2015 20:09

hi ha alguna manera de descargar-ho amb torrent o descarga directa? gracies !!

Respon