[ed2k] La Riera - T5 (DVBrip) [208/208] ***COMPLETA***

Sèries i programes de TV

Moderadors: naroatna, xordi, arakelov

Respon
Avatar de l’usuari

Autor del tema
naroatna
Entrades: 20414
Membre des de: ds. des. 30, 2006 23:43
Ubicació: Figueres - Alt Empordà
Status: Desconnectat

[ed2k] La Riera - T5 (DVBrip) [208/208] ***COMPLETA***

#1

Entrada Autor: naroatna » dt. set. 03, 2013 0:22

La Riera
5a TEMPORADA 2013-2014
DVBrip dual català-català amb audiodescripció

Imatge
TV3
Capturador principal: naroatna
Suplents: Petiso, r5004

Sinopsi
La Riera és la història d’una família que regenta un restaurant en un poble de la costa, no gaire lluny de Barcelona. L’acció comença quan el patriarca de la família, l’Ignasi Guitart, reuneix la seva dona i els seus fills per explicar-los que deixarà la direcció del restaurant i marxarà de Sant Climent. La notícia, totalment inesperada per tothom, provoca una sotragada emocional i un canvi de rols a la família que seran el motor de la primera temporada de la sèrie.

Els quatre fills (Claudi, Ernest, Lluís i Sergi) i la mare (Mercè) seran els personatges principals al voltant dels quals giraran les trames principals.

Seguirem la història des del punt de vista de cadascun dels personatges, no com si fos una sèrie coral, sinó de vides creuades. Això permetrà que les trames no es dispersin, que els personatges siguin més complexos. Que l’espectador pugui accedir a les misèries i grandeses d’uns personatges imprevisibles, contradictoris, genials i detestables al mateix temps.
1a Temporada

2a Temporada

3a Temproada

4a Temproada


Fitxa tècnica
Vídeo: 720x400 (16:9 real) a 1150kbps
Mida: 350MB Duració: 30-35 min. aprox.
Àudio 1: Català (Joint Estèreo 128 kpbs)
Àudio 2: Català amb Audio descripció (Mono 96 kpbs)


5a Temproada:

Capítols (5x001) a (5x070)
Capítols (5x071) a (5x144)


La Riera (5x145) 10.04.2014 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
La gran sorpresa. En Sergi i la Cristina volen ser discrets i no esbombar que estan esperant un fill, però ja se sap... A més, avui, en Sergi s'endurà una sorpresa monumental. En Guillem pren una decisió dràstica per sortir de la presó. I la vida dels Flaquer fa un altre tomb inesperat. La Lídia semblava disposada a abandonar el costat fosc, però en Fredy comet l'error de ficar-se en el seu terreny.

La Riera (5x146) 11.04.2014 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
Després del xoc. En Sergi tranquil·litza la Cristina. La tornada de la Maribel no els ha d'afectar per a res. I per a en Balló podria ser una benedicció. A casa d'en Rafel comencen els problemes de convivència. Tal com semblava, en Simó està tan en fals que necessita ser sincer. L'Ona podria obrir els ulls.

La Riera (5x147) 22.04.2014 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
La Maribel i la Cristina. La Maribel accepta l'oferta d'en Balló i serà la nova xef de Can Riera. Avui coincideix per primera vegada amb la Cristina. Ha arribat el moment de saber què diu al testament de la Consol. La Carme continua mentint a en Guillem i en Rubèn no ho aprova. En Claudi no aconsegueix fer reaccionar l'Ona.

La Riera (5x148) 23.04.2014 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
Les decisions de la Maribel. La Maribel es presenta als companys com a nova xef, però no està segura que l'equip estigui a l'alçada del que ella necessita. Els problemes entre en Rafel i l'Aniol augmenten i el fill té una idea una mica esbojarrada. La Judit i en Martí volen tornar al món del sado, però avui passa una cosa estranya. A La Barra, l'enfrontament entre en Sergi i l'Ernest s'accentua.

La Riera (5x149) 24.04.2014 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
La Pineda, un altre cop. En Claudi rep la visita de l'advocat d'en Dimitri, el rus que va comprar la Pineda. La Judit somia que en Nil mor i es proposa localitzar-lo com sigui. La Mercè dóna una possible solució a l'Ernest perquè no sigui tan dependent d'en Sergi. La Lídia pren una decisió dràstica per tal de trencar del tot amb son pare. I en Bernat ha decidit que no vol tornar a l'Església.

La Riera (5x150) 25.04.2014 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
En Nil. La Judit aconsegueix saber on és en Nil i se n'hi va a corre-cuita. En Martí, més ambiciós que mai, té un as a la màniga per aconseguir que la Lídia i en Claudi el facin soci de La Pineda. La Mercè comença a tenir por d'estar-se sola a casa i té una idea curiosa per posar-hi remei. La Lídia visita en Guillem a la presó. El vol ferir, però potser ha despertat la bèstia...

La Riera (5x151) 28.04.2014 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
Una oferta per a la Mònica. La Mònica rep una oferta de feina que implica molts viatges i en Claudi té por de perdre-la. La Maribel fa les primeres propostes a Can Riera. Hi haurà feina. En Rafel s'instal·la a casa de la Mercè, tot i que l'Ernest no ho veu gens clar. En Bernat i en Tito es retroben. Avui en Bernat sabrà quants diners va deixar la Consol a la seva mare.

La Riera (5x152) 29.04.2014 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
Agressió a la Carme. Han entrat a robar a casa de la Carme i en Guillem és el principal sospitós. En Dani vol que l'Ona s'espavili, però potser la colla massa. La nova etapa que s'obre a Can Riera preocupa una mica l'Ernest perquè en Sergi l'està deixant sol a La Barra, i veu que hi haurà competència. En Carlos té ganes de compartir coses amb la Maribel.

La Riera (5x153) 30.04.2014 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
En Bernat i els diners. Amb diners i amb els consells d'en Tito, en Bernat pot fer qualsevol disbarat. La Lídia visita son pare per esbrinar si realment és capaç d'ordir cap pla de venjança. La Mònica ja ha decidit si accepta la proposta de l'Ismael. En Claudi està ben amoïnat. En Marià vol que la Fàtima deixi el pis i en Ricard vol ajudar-la... tirant pel dret.

La Riera (5x154) 02.05.2014 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
Torna la Judit. La Judit torna de visitar en Nil, que ja ha deixat l'hospital, però el seu secret perilla. L'Ona li remena l'agenda. La Mercè i en Rafel encara no tenen clar com s'han de comportar. En Balló s'avergonyeix d'en Nandu perquè no valora l'alta cuina. La Fàtima i en Ricard han de trobar una solució. L'Ona torna a La Barra del Port i es retroba amb els seus tiets.

La Riera (5x155) 05.05.2014 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
L'Ona i la Judit. L'Ona s'enfronta a la seva mare pel fet d'haver-li amagat que estava en contacte amb en Nil. A en Claudi també li costa d'entendre. La Maribel anirà a sopar a La Barra i a la Cristina no li farà cap gràcia. En Carlos recupera una antiga "nòvia". A la presó, arriben bones notícies per a en Guillem.

La Riera (5x156) 06.05.2014 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
Enfrontaments. L'ambició d'en Martí comença a amoïnar en Claudi i la Lídia. Les disputes entre en Sergi i l'Ernest pel concepte de La Barra augmenten. L'Albert i la Núria topen amb en Bernat, ara que està exercint de ric amb els diners que els Flaquer consideren seus. La relació d'en Carlos i la Julia s'enfronta amb un obstacle seriós.

La Riera (5x157) 07.05.2014 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
Descobriments. La Cristina, que sí que està amoïnada per la tornada de la Maribel, li diu que està embarassada. En Guillem surt de la presó i s'assabenta de la relació de la Carme amb en Rubèn. La Mercè sospita que a en Rafel li fa gràcia una dona. En Balló aconsella en Claudi sobre en Martí.

La Riera (5x158) 08.05.2014 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
Decisions. En Claudi deixa en Martí fora del negoci de La Pineda. En Rubèn i la Carme entenen que s'han de protegir d'en Guillem. L'Ona ha localitzat en Nil i es vol reunir amb ell. L'Ernest decideix tirar endavant el seu concepte per a La Barra. En Carlos toparà amb l'ex de la Julia, que el farà "triar"...

La Riera (5x159) 09.05.2014 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
L'Ona i en Nil. L'Ona ha aconseguit trobar-se amb en Nil. A ell li pesa massa el secret que amaga. La Mercè confirma les seves sospites sobre en Rafel i la Magdalena. L'Ernest, malgrat en Sergi, va tirant endavant els canvis a La Barra. En Bernat és molt infeliç, malgrat els diners, i es planteja renunciar a l'herència de la Consol.

La Riera (5x160) 12.05.2014 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
L'Ona torna de França. L'Ona torna de veure en Nil i s'enfronta amb la seva mare per haver-la enganyat. La Mercè i l'Ernest accepten la invitació d'en Balló i van a Can Riera a tastar la carta de la Maribel. Hi haurà nervis a la cuina. La Lídia rabiosa amb son pare, vol que en Guillem esborri l'Adrià del testament, però ell no es resigna.

La Riera (5x161) 13.05.2014 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
Una noia arriba al poble. Una noia de disset anys, la Candela, arriba a Sant Climent preguntant per la Maribel. En Claudi està enfonsat per no haver sabut ajudar els seus fills. En Bernat necessita trobar sentit a la seva vida, i en Tito li dóna una idea. L'Ona, encara rabiosa, s'adona que, d'alguna manera, ella ho va provocar tot. La Mercè se sent gelosa perquè en Rafel se sent atret per una dona.

La Riera (5x162) 14.05.2014 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
En Sergi i La Barra. En Sergi no acaba de pair que l'Ernest i en Salva se'n surtin sense ell. En Balló continua entestat a "educar" gastronòmicament en Nandu. En Martí sembla haver assumit la seva condició d'empleat fidel, però només ho sembla. En Bernat aconsegueix fer-se amb el "garden", i a en Tito se li acut una idea perillosa.

La Riera (5x163) 15.05.2014 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
La història de la Candela. Avui sabrem qui és en realitat la Candela, i algunes coses de la vida de la Maribel al Japó. L'Hilari, l'exmarit de la Júlia, torna a aparèixer, ara amb força violència. Sorgeixen nous entrebancs per al projecte de La Pineda. En Canals, l'advocat d'en Guillem, aconsegueix fer-se amic d'en Miquel. Una mica estrany, tot plegat...

La Riera (5x164) 16.05.2014 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
L'estratègia d'en Martí. En Claudi demana a en Martí que gestioni la compra del terreny que necessita. Ell i la Lídia s'enduran una bona sorpresa. La Lucía accepta treballar al "garden". Mala idea? La Maribel i la Candela s'adonen de l'actitud prepotent d'en Sergi a La Barra. La Mercè vol i dol amb en Rafel. La seva gelosia és evident. La Mònica arriba a Veneçuela i es troba en una situació del tot inesperada i dramàtica.

La Riera (5x165) 19.05.2014 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
En Martí guanya. En Claudi i la Lídia s'adonen que en Martí els té ben posats. Es clar que la Lídia és més difícil que no pas en Claudi. La Mercè fa un esforç per acceptar la Magdalena. La Maria Dolors vol visitar el "garden" d'en Bernat i ell mira d'impedir-ho. La Lucía comprovarà que molt expert en plantes... no ho és en Bernat.

La Riera (5x166) 20.05.2014 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
La Mònica. En Claudi no aconsegueix contactar amb la Mònica, i remou cel i terra decidit a trobar-la. La Mercè, aparentment, accepta la relació d'en Rafel amb la Magdalena. La Candela vol l'atenció de la Maribel i no dubta a fer tota mena de disbarats per aconseguir-ho. A La Barra continua la rivalitat, però avui els germans decideixen solucionar-ho.

La Riera (5x167) 21.05.2014 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
En Carlos i l'Hilari. En Carlos decideix enfrontar-se obertament a l'Hilari amb la intenció de parar-li els peus d'una vegada. En Guillem continua amb els seus plans de venjança. Ara li toca a en Miquel. En Dani i l'Ona es pregunten si han superat els seus respectius passats. A l'Ernest li sembla que no serà capaç de competir amb en Sergi. Necessita ajuda... i resulta que la troba.

La Riera (5x168) 22.05.2014 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
En Dimitri. Mentre la Lídia planeja com treure's del damunt en Martí, apareix en Dimitri, que ha sortit de la presó, i ve a passar comptes. En Sergi descobreix que l'Ernest ha rebut ajuda amb les tapes. Aquesta estúpida rivalitat s'ha de solucionar de seguida. En Bernat està gelós d'en Jacob, però aquest serà el més petit dels seus problemes. En Nandu ha descobert com fer que en Balló deixi d'atabalar-lo.

La Riera (5x169) 23.05.2014 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
La Candela està insuportable. Ara resulta que la Candela s'ha fet amiga dels bastards. La Maribel està del tot superada. Ja no pot més. En Carlos decideix arriscar-ho tot per neutralitzar l'Hilari. En Dani i l'Ona fan net amb el passat i decideixen mirar endavant... com a amics? Tal com era de preveure, a la Maria Dolors li va fer molt mal veure la Lucía treballant al "garden". Això no pot quedar així.

La Riera (5x170) 26.05.2014 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
Torna en Claudi de Veneçuela.En Claudi torna de Veneçuela amb notícies sobre la Mònica. En Carlos fa que la Sònia escolti la gravació d'ell amb l'Hilari. Els socis de la Pineda han de fer front a les amenaces d'en Dimitri. En Guillem es posa fet una fúria quan sap que en Canals no va administrar el verí a en Miquel. La Maria Dolors pressiona en Bernat perquè despatxi la Lucía.

La Riera (5x171) 27.05.2014 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
La Mercè i en Rafel. Per més que vulgui enganyar-se, a la Mercè li fa mal la relació d'en Rafel i la Magdalena. Arriba al poble l'Alfons, el diplomàtic amb qui vivia la Maribel a Tòquio. L'Ona es planteja ajornar el bateig fins que son pare es recuperi, però el problema és un altre. En Balló fa una de les seves frivolitats "gastronòmiques".

La Riera (5x172) 28.05.2014 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
Torna el fill pròdig. En Lluís torna a Sant Climent amb un propòsit molt concret... i sorprenent. En Casellas, que ha vingut amb ell, passa a saludar els excompanys. En Ricard i la Fàtima se les tenen amb els "bastards". Hi haurà conseqüències. Un malentès pot salvar en Bernat de quedar-se sense els diners de la seva mare. En Canals vol allunyar en Vargas d'en Guillem, però l'Almeda ho té tot lligat.

La Riera (5x173) 29.05.2014 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
En Dimitri. En Martí es reuneix amb en Dimitri per solucionar el "problema", però no ho aconsegueix. La Lídia li exigeix resultats. A La Fonda, en canvi, en Balló sí que li passa la mà per la cara al rus. En Sergi i l'Ernest es posen en mans d'en Casellas per solucionar el seu conflicte. La Maribel, que s'ha d'enfrontar als "bastards" per defensar la Candela, comença a estar superada per la situació i explica tota la veritat del que va passar al Japó a en Sergi.

La Riera (5x174) 30.05.2014 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
El bateig de l'Aleix. Se celebra a casa de la Mercè la festa del bateig de l'Aleix. En Dani, que s'està enamorant un altre cop de l'Ona, se sent com un pop en un garatge. Els Guitart no expliquen res d'en Lluís per no amargar-li la festa a la mare, però no poden amagar-ho gaire temps. En Bernat aprofita qualsevol oportunitat per quedar-se a soles amb la Lucía, però en Tito controla la situació.

La Riera (5x175) 02.06.2014 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
La Mercè i en Lluís. Sense que s'hagin vist, la Mercè ja comença a patir les conseqüències de la tornada d'en Lluís. Les filles de l'Alfons pressionen per aconseguir la reconciliació. En Guillem no atura el seu desig de venjança. En Maties provoca una crisi entre l'Ona i en Dani.

La Riera (5x176) 03.06.2014 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
La Carme i en Guillem. La Carme no perdona a en Guillem les amenaces a en Rubèn. Li demana el divorci. Les filles de l'Alfons insisteixen perquè la Maribel les acompanyi al nou destí del seu pare. En Dani vol fer veure a en Tito que s'ha de posar les piles per salvar en Maties. En Sergi fa una proposta imprudent a l'Ernest.

La Riera (5x177) 04.06.2014 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
En Lluís pressiona. En Lluís busca aliats. Ara s'acosta a la Lídia. En Sergi i l'Ernest es barallen per l'entrevista que li van fer al segon. En Bernat continua fent bestieses. En Jacob se n'afarta i en parla amb en Tito. L'Alfons decideix fer el pas que li reclama la seva filla gran. La Mercè vol protegir les seves nétes d'en Lluís.

La Riera (5x178) 05.06.2014 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
En Guillem i la Sònia. Malgrat haver acceptat l'encàrrec d'en Guillem, la Sònia imposa condicions. De tota manera, en Guillem no renunciarà al seu pla contra la Lídia. En Bernat està perdent definitivament els papers. En Carlos es replanteja la relació amb la Julia... i l'Hilari reapareix violentament. La situació a La Barra es complica més i més.

La Riera (5x179) 06.06.2014 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
En Martí i en Dimitri. La Lídia ofereix ajuda a en Martí per desfer-se d'en Dimitri, però ell ja té un pla. En Carlos ja ha decidit què ha de fer amb la Julia. A la Maribel li costa més decidir sobre l'Alfons. En Sergi s'adona que només hi ha una manera perquè ell i l'Ernest no es distanciïn com a germans. En Claudi, fart, intenta frenar en Lluís a la seva manera. Era inevitable que en Maties i en Tito es trobessin... i es barallessin.

La Riera (5x180) 09.06.2014 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
En Lluís comença a ser preocupant. Després de parlar amb en Toni, en Lluís vol denunciar la Mercè per assassinat, i els seus germans es comencen a preocupar. L'Alfons, tot i que sense collar-la, està pressionant una mica la Maribel. S'acosten unes jornades gastronòmiques: un nou motiu perquè en Balló piqui l'Ernest. En Jacob no es quedarà de braços plegats. No accepta l'acomiadament.

La Riera (5x181) 10.06.2014 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
En Martí se sent fort. En Martí comença a gaudir de la seva condició de soci de La Pineda. Les coses li van bé i comença a canviar. En Claudi i la Lídia en són conscients. A Can Riera s'espatlla una nevera i es fa malbé el gènere per a la Jornada del Peix de Roca. Cal trobar una solució. En Miquel comença a evidenciar problemes de salut.

La Riera (5x182) 11.06.2014 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
Torna la Mònica. Avui torna la Mònica de Veneçuela. En Claudi l'ha tret de la presó. En Dani intenta que en Tito lluiti per en Maties, però ell ja n'està fart. Queda una opció. Els Flaquer s'assabenten que en Bernat està enganyant la seva mare amb la història falsa de la Carme. La Mercè és informada de les intencions d'en Lluís.

La Riera (5x183) 12.06.2014 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
En Lluís es troba amb la Mercè. Era qüestió de temps. En Lluís coincideix pel carrer amb la Mercè i l'Ariadna. La Maribel explica a en Sergi la proposta de l'Alfons, i ell reacciona, com sempre, precipitant-se. En Dani i la mare d'en Tito i en Maties s'enfronten amb els Bastards. En Guillem, que no s'aparta del seu pla, s'assabentarà de la tornada de la Mònica...

La Riera (5x184) 13.06.2014 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
En Toni i l'Elisenda. En Sergi decideix intentar aturar en Lluís i parla amb en Toni Bosch i la seva filla. En Claudi veu com la Mònica no aixeca cap. La presentació del llibre d'en Casellas propicia un nou enfrontament entre l'Ernest i en Balló. Els Flaquer posen en marxa el seu pla per venjar-se d'en Bernat, que no rep el suport ni de la Lucía en el seu conflicte amb en Jacob.

La Riera (5x185) 16.06.2014 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
La mare de la Candela. La mare de la Candela i l'Íria ha vingut a Sant Climent. El retrobament és molt fred. La Gala, així es diu, coneixerà la Maribel. L'Ona descobreix que en Dani no és cap covard. El noi s'està enamorant de la filla d'en Claudi... un altre cop. L'Ernest està nerviós pel dinar que ha de servir-li a en Balló demà passat, i necessita ajuda.

La Riera (5x186) 17.06.2014 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
En Bernat, enxampat. Els Flaquer aconsegueixen que la Maria Dolors descobreixi la mentida d'en Bernat. L'Elisenda arriba a La Barra amb notícies sobre el seu pare. En Claudi descobreix les autèntiques raons de l'estat mig catatònic de la Mònica. En Balló continua pressionant el seu equip i la Maribel perd una mica el nord.

La Riera (5x187) 18.06.2014 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
La Gala es reivindica. La Gala vol recuperar el temps perdut. Potser no de la millor manera, i la Candela veu l'oportunitat d'aprofitar-ho a favor seu. Un amic d'en Martí, en Cristian, arriba a Sant Climent per sorpresa i la Judit troba que alguna cosa no va a l'hora. En Nandu dóna la clau a l'Ernest per triomfar amb en Balló. En Lluís passa a l'atac: es presenta a casa d'en Claudi per parlar amb l'Ona.

La Riera (5x188) 19.06.2014 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
El dilema d'en Carlos. En Casellas ofereix feina de professor a en Carlos. Ell no vol deixar penjada la Maribel, però la veritat és que l'estrès comença a ser insuportable a la cuina. La Mercè demana ajuda a la Càrol per protegir les seves nétes d'en Lluís. La Lídia vol ajudar la Mònica, però la noia està feta un embolic. La Judit exigeix a en Martí que no abandoni en Cristian. El verí d'en Guillem li està fent efecte a en Miquel.

La Riera (5x189) 20.06.2014 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
La Maribel i la pressió. La Maribel pressiona, però també és pressionada: la feina, l'Alfons... La Lídia s'està desesperant perquè ningú no és capaç d'aclarir-li què li passa a en Miquel. La Sònia i l'Ernest s'adonen que no tenen prou diners per enviar l'Ariadna a Chicago. I en Balló té una nova idea per fer-li la guitza a l'Ernest.

La Riera (5x190) 25.06.2014 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
La Mercè i l'Ariadna. La Mercè creu que ha trobat la manera d'allunyar l'Ariadna d'en Lluís, però en Lluís no afluixa. Els problemes del "garden" alegren els Flaquer, però amoïnen la Lucía. La Judit diu a en Cristian que sap es que droga, però li ofereix ajuda. En Salva ha de decidir si accepta l'oferta d'en Rafel.

La Riera (5x191) 26.06.2014 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
Càsting a la cuina. Malgrat la pressió, la Maribel decidirà avui qui substitueix en Carlos. En Miquel surt de l'hospital i la Lídia comet un error per debilitat. A en Claudi li costa pair la infidelitat de la Mònica. En Cristian comença a treballar al casino, però el seu "problema" no té fàcil solució. En Bernat descobreix que els Flaquer són els responsables que s'hagi quedat sense diners.

La Riera (5x192) 27.06.2014 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
En Cristian i en Martí. En Claudi enxampa en Cristian i el fa fora, però en Cristian sap com collar en Martí. La Maribel ja ha decidit què li respondrà a l'Alfons. En Salva i l'Ernest entenen els motius d'en Balló quan va proposar en Salva com a fotògraf del llibre. En Bernat es proposa desacreditar els Flaquer. I en Claudi aconsegueix fer enrabiar encara més en Lluís.

La Riera (5x193) 30.06.2014 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
L'Ariadna fa preguntes. La denúncia d'en Lluís ja és un fet. L'Ariadna pregunta a casa què és el que li amaguen. La Maribel i l'Alfons no es posen d'acord sobre que han de regalar a en Sergi i la Cristina. En Martí demana ajuda a la Lídia perquè en Claudi no faci fora en Cristian. En Bernat se'n va a una fira de plantes i flors a Figueres.

La Riera (5x194) 01.07.2014 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
La Sònia i l'Ernest han de prendre una decisió. La Sònia i l'Ernest saben que han de parlar amb l'Ariadna, però no es posen d'acord en el que li han de dir. La mentida d'en Nandu a en Balló queda al descobert en el pitjor moment. Assabentat que la Lucía i en Bernat es van quedar a dormir a Figueres, a en Tito li surt la bèstia de dins. No sembla que la Tilda pugui encaixar a la cuina.

La Riera (5x195) 02.07.2014 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
L'Ismael és a Sant Climent. L'Ismael ha vingut a Sant Climent i s'aclareixen moltes coses. Coses que presagien drama. En Daniel no se sent bé amb l'Ona perquè n'està enamorat. La Maribel porta el regal de casament a en Sergi i la Cristina i provoca una mica de tensió.

La Riera (5x196) 03.07.2014 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
La decisió de la Mònica. La Mònica ha pres una decisió que farà mal. Els Flaquer consumen la seva venjança contra en Bernat parlant amb la Maria Dolors. Hi haurà conseqüències. L'Ernest és conscient que en Salva s'ofega a La Barra. En Cristian, malgrat l'ajuda rebuda, vol que en Martí recordi que el té ben agafat. Mala idea.

La Riera (5x197) 04.07.2014 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
L'herència de la tieta. La Maria Dolors compleix la seva promesa i torna els diners als Flaquer. En Miquel es planteja anar als Estats Units a fer-se proves i en Vargas s'espanta. En Guillem sabrà que l'Ismael es vol endur la Mònica. Com que ningú és capaç d'explicar-li la veritat a l'Ariadna, acaba passant l'inevitable.I la Lídia fa notar a en Martí que va ser mala idea que li demanés ajuda.

La Riera (5x198) 07.07.2014 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
En Guillem guanya i perd. En Guillem està aconseguint el seu objectiu amb en Miquel, però li fallen els aliats. Hi haurà conseqüències per la intoxicació a La Barra. La Maribel valora la feina i l'actitud de la Tilda. La Judit enxampa en Cristian amb un camell i en parla amb en Martí. En Balló i en Nandu són una parella en crisi.

La Riera (5x199) 08.07.2014 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
L'Ariadna i el secret mal amagat. L'Ariadna pateix les conseqüències de les pèssimes decisions familiars. Els problemes creixen a casa dels Guitart i en Sergi proposa a la Cristina posposar el casament. L'Ona entendrà què li passa a en Dani, però podria ser tard. En Martí ha fet venir algú del seu passat comú amb en Cristian.

La Riera (5x200) 09.07.2014 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
La intoxicació encara cueja. L'Ernest descobreix que algú ha xerrat amb la premsa de l'episodi de la intoxicació i no pensa quedar-se de braços plegats. Els Flaquer gaudeixen de la seva victòria sobre en Bernat, i aquest comet l'error de buscar el consol de la Lucía. La Tilda i en Carlos accepten caure en la "trampa" de l'Imma i la Nora. En Claudi fa veure que ha superat el tema Mònica, però veurem que no és veritat.

La Riera (5x201) 10.07.2014 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
Ha tornat en Toni. La Mercè es troba amb en Toni per mirar d'evitar que declari contra ella. La crisi Nandu-Balló no té cap mena de sentit, i ells ho saben. En Guillem és conscient que s'ha quedat sol, i només se li acut una solució. En Dani confessa a l'Ona que pot refer la seva vida, i a ella no li fa cap gràcia. Avui sabrem quins eren els autèntics plans d'en Martí, al fer venir la Mila.

La Riera (5x202) 11.07.2014 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
El casament d'en Sergi i la Cristina. Se celebra el casament d'en Sergi i la Cristina. Tots fan el cor fort, però tots tenen alguna cosa que els amoïna. La Maribel, que no hi ha anat, es retroba amb les filles de l'Alfons. Hi ha novetats importants. Per a les nenes i també per a ella. En Bernat intenta recuperar la Lucía a la desesperada, i aconsegueix el contrari del que es proposava.

La Riera (5x203) 14.07.2014 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
Els plans d'en Martí. El pla d'en Martí va endavant: la Mila ofereix heroïna a en Cristian. En Guillem se sent cada cop més sol, però ja no desperta gaire compassió. L'Alfons té notícies per a la Maribel. Bones notícies? En Sergi té una idea empresarial, però l'Ernest no ho veu clar. I en Balló no es resigna a perdre la Maribel.

La Riera (5x204) 15.07.2014 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
Problemes al "garden". En Bernat no té cap més remei que abaixar sous. La Lucía s'ho agafa fatal. La Judit enxampa en Cristian i la Mila col·locats i tira la tovallola. En Martí podria tenir una gran oportunitat d'acabar amb el malson. En Carlos i la Tilda no avancen gens. La Mercè pateix el rebuig de l'Ariadna. En Sergi aprèn a valorar l'Ernest.

La Riera (5x205) 16.07.2014 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
El vi d'en Balló. En Balló descobreix que ha desaparegut el vi de 3.000 euros. I no és gaire lluny... L'Ernest i en Sergi, per ajudar la Mercè, decideixen passar al costat fosc. En Martí està convençut d'haver desactivat en Cristian. En Dídac proposa una solució per al "cas Carlos-Tilda".

La Riera (5x206) 17.07.2014 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
Els plans d'en Balló. En Balló, a la seva, té una idea bona, però alhora molt perillosa. Al final ha de ser la Maribel la que li posi les piles a la Tilda. El problema d'en Guillem ja no és només la soledat. No es troba bé. Els Flaquer sabran que en Bernat té problemes seriosos al "garden".

La Riera (5x207) 18.07.2014 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
La poca traça dels Guitart. Definitivament, l'Ernest i en Sergi no són en Claudi, i no han sabut lligar curt en Molina. Les coses empitjoren de cara al judici. En Nandu, a la desesperada, li para una trampa perillosa a en Balló. La Lídia s'adona que hi ha alguna cosa tèrbola entre en Cristian i en Martí, i mirarà de treure'n partit. Els Flaquer es proposen ajudar en Bernat.

La Riera (5x208) 20.07.2014 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
Hora de passar comptes. Se celebra el judici de la Mercè. Els Guitart no han estat gaire encertats contractant en Molina i se'ls han complicat les coses. En Claudi sabrà que l'Almeda estava al darrere de la detenció de la Mònica a Veneçuela, i no s'ho agafarà gens bé. La Lídia sabrà com aprofitar les desavinences entre en Martí i en Cristian. En Sergi i la Maribel compartiran fogons. La tensió serà irrespirable, i tots dos tenen compromisos sòlids...


Imatge

Moltes gràcies!

Avatar de l’usuari

txarli
Entrades: 135
Membre des de: dt. des. 19, 2006 13:02
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] La Riera - T5 (DVBrip) [1/???] Nou 5x001 !!

#2

Entrada Autor: txarli » dc. set. 04, 2013 16:51

La Riera (5x001) 02.09.2013 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
L'Ernest no ha superat la ruptura. Malgrat haver-se reconciliat amb la Mercè, a l'Ernest encara li queden un parell de ferides obertes que li poden esclatar a la cara. La Cristina i en Sergi, que té un nou projecte empresarial, continuen buscant la criatura. En Claudi, a petició de la Judit, accepta trobar-se amb en Nil, tot i que hi està força enfadat. No hi ha notícies de l'Ona i en Teo. I en Balló i en Nandu preparen el casament.

La Riera (5x002) 03.09.2013 (DVBrip català-català audiodescripció per Petiso i naroatna)(TotsRucs.cat).avi
Comptes pendents entre germans. El fet que la Mercè regalés la casa a en Sergi no ha estat ben paït per l'Ernest i en Claudi. Els germans fan un sopar per acostar posicions, però són Guitart i pot passar qualsevol cosa. En Balló parla amb mossèn Bernat i aconsegueix sacsejar la seva consciència. La Mercè rep un altre encàrrec editorial i la Cristina li fa una oferta curiosa.

La Riera (5x003) 04.09.2013 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
El casament, en perill. En Balló és molt pesat organitzant el casament. En Nandu s'ofega i busca una escapatòria. Coneixerem en Dídac, el germà de la Paula. A l'Ariadna li agrada, però la seva tàctica no és la més indicada. En Sergi vol associar-se amb la Cristina. Ella no ho té clar i en parla amb la Mercè, que està amoïnada per l'Ernest.

La Riera (5x004) 05.09.2013 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
Un cuiner nou. Avui entra un nou cuiner a Can Riera i no és un qualsevol... Descobrirem que l'Ernest no ha acabat de fer net amb la Raquel i que la seva mare s'ha proposat ajudar-lo. L'Andrea se'n va a Nova York i no ha dit res a la Mercè. En Claudi proposa unes vacances a l'Ernest. Ara sembla que tothom el vulgui ajudar.

La Riera (5x005) 06.09.2013 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
El casament d'en Balló. Se celebra el casament d'en Nandu i en Balló. Reapareix la Lídia i ho aprofita per escarnir, un cop més, en Claudi, que es proposa seduir la Judit. La Mercè, que aconsegueix acomiadar-se de l'Andrea, empeny en Sergi a ajudar l'Ernest. Aquest estiu hi ha hagut canvis en la vida de la Mercè i avui sabrem què ha passat. I aquest vespre en Claudi rep una visita que ja no s'esperava gens...

La Riera (5x006) 09.09.2013 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
En Teo ha tornat a Sant Climent i vol convèncer tothom que ha canviat. Només vol ser -diu- un bon marit i un bon pare. A més, dóna un argument força convincent a en Claudi. Qui no ho veu clar és en Nil. L'Ernest es pren força seriosament la societat amb en Sergi i deixa penjat en Claudi. En Nandu vol fer viatge de nuvis, però en Balló..., no.

La Riera (5x007) 10.09.2013 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
L'Edgar explica qui és. L'Edgar explica als companys que és germà de l'Enric Batea. En Salva continua malfiant-se'n. En Sergi i l'Ernest han de fitxar un cuiner i no comparteixen criteri. L'Ariadna busca la manera de disculpar-se amb en Dídac. La Cristina descobreix que la Mercè i en Rafel estan junts, però la Mercè no pot deixar de pensar en l'Ona i el seu embaràs. Està amoïnada de debò.

La Riera (5x008) 12.09.2013 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
La decisió d'en Salva. La Cristina pateix perquè no vol que en Sergi li prengui en Salva i passa a l'acció per tal de retenir-lo a la fonda. Els dubtes del cuiner fan enfadar la Nora, que tampoc no vol que se'n vagi. L'estratègia d'en Balló per no marxar de viatge queda al descobert. Els dubtes de fe de mossèn Bernat li creen força maldecaps.

La Riera (5x009) 13.09.2013 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
L'Edgar juga les seves cartes. L'objectiu de l'Edgar és ser el xef de Can Riera. Creu que si aconsegueix enfrontar en Salva i en Carlos podrà sortir-se'n. A en Carlos li tocarà el rebre, avui. I en Salva, finalment, pren la seva decisió. En Teo, tal com suposava en Nil, no ha canviat absolutament gens, encara que tingui ben enredada l'Ona.

La Riera (5x010) 16.09.2013 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
En Teo pressiona. En Teo ha sabut que en Nil va demanar a l'Ona que avortés, i pensa aprofitar-se de la relliscada del fill d'en Claudi. Tot i que en Salva plega de la fonda, l'Edgar sembla que no en té prou. En Claudi ha trobat el seu home de confiança. Ara l'ha de convèncer. En Sergi va agafant les regnes del nou restaurant i a l'Ernest li surt una "pretendent"...

La Riera (5x011) 17.09.2013 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
En Nil està espantat. En Teo aconsegueix espantar en Nil, que veu que només queda una solució si no vol tornar a caure a la xarxa. En Dani creu que la Marta pot ajudar la Míriam amb el seu llibre i es retroba amb la seva excap. I l'Ernest té una cita. Esclar que ell és el primer que no ho veu clar...

La Riera (5x012) 18.09.2013 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
Els maldecaps de mossèn Bernat. Els dubtes de fe de mossèn Bernat el faran anar de corcoll amb tothom. Se sentirà completament rebutjat. El fitxatge d'en Salva per La Barra del Port crea problemes de parella a en Sergi i la Cristina. En Dídac explica a l'Ariadna que juga a pòquer "on-line". I coneixerem l'Aniol, el fill d'en Rafel, arquitecte tècnic. A la primera ocasió que té, ja embolica la relació Mercè-Rafel.

La Riera (5x013) 19.09.2013 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
En Claudi parla amb en Teo. Tal com li va demanar en Nil, en Claudi demana a en Teo que s'allunyi del seu fill, però en Teo sap capgirar tots els arguments del seu sogre. A la cuina, en Dídac té una idea brillant per reorganitzar la càmera frigorífica. L'Edgar es pica. En Sergi i la Cristina s'adonen que s'estan posant molta pressió al damunt amb el tema de l'embaràs. L'Ernest es retroba amb la Marta, que ja no està tan segura de voler sortir al llibre de la Míriam.

La Riera (5x014) 20.09.2013 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
El poder d'en Teo s'eixampla. L'Ernest i en Sergi necessiten un nou arquitecte tècnic i l'Aniol ho és. Ara només calen els diners i resulta que hi ha un prestador a la "família". En Rafel i la Mercè parlen dels seus sentiments i del fet que no van al mateix ritme. El Claudi empeny per aconseguir el fitxatge d'en Martí. Parla directament amb l'amo de l'empresa. En Dídac passa a l'atac amb l'Ariadna.

La Riera (5x015) 23.09.2013 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
Problemes de cara a la inauguració. Falta molt poc per inaugurar La Barra del Port i comencen els problemes amb el veí. En Nil vol aturar en Teo, però no troba cap aliat. La Carme vol fer balls de saló i en Bernat s'ofereix per fer-li de parella. En Guillem s'hi posa totalment en contra. Els estudis d'en Dani li estan creant problemes familiars.

La Riera (5x016) 24.09.2013 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
Les intrigues de l'Edgar. A la cuina de Can Riera, l'Edgar fa servir una tàctica estranya per guanyar-se els cuiners, però enfrontant-los entre ells. En Claudi reclama els diners a en Teo, en Teo els reclama als seus deutors i en Nandu n'és testimoni. Al casino, en Claudi comprova que en Martí és un excel·lent gestor, però creu que hi ha alguna cosa que se li escapa. En Sergi i l'Ernest comproven que el seu veí serà un corcó.

La Riera (5x017) 25.09.2013 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
El pla d'en Nil. En Nandu explica a en Nil que en Teo té tractes amb un traficant de droga, i en Nil té una idea. L'Ariadna té por que en Dídac estigui enganxat al joc en línia. La Mercè prefereix portar amb discreció la relació amb en Rafel. I s'acosta la inauguració del restaurant dels seus fills. En Bernat busca feina i ha pensat en l'Albert. La Carme també voldria ajudar-lo.

La Riera (5x018) 26.09.2013 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
La curiositat d'en Claudi. En Claudi està convençut que en Martí amaga alguna cosa i decideix fer que el segueixin. La Cristina s'adona que l'Edgar s'ha passat de la ratlla i podria començar una nova rivalitat a la Fonda. La Míriam no és una bona mestra per a en Dani. Avui s'enfaden i tot. En Bernat accepta anar a sopar a can Balló, però no és una bona idea.

La Riera (5x019) 27.09.2013 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).aviLa inauguració de la Barra del Port. Avui s'inaugura el restaurant d'en Sergi i l'Ernest, però en Tito, el veí, farà el que pugui per evitar-ho. En Teo ha girat la truita, ha tornat a guanyar i en Nil se sent més sol que mai. L'Aniol demana a en Rafel que l'acompanyi a la inauguració, ja que la Mercè no vol anar amb ell... Al casino, en Martí ha descobert els passos d'en Claudi per espiar-lo.

La Riera (5x020) 30.09.2013 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
Problemes amb en Tito. En Tito ha posat una denúncia a en Sergi i l'Ernest. Els germans Guitart decideixen demanar ajuda a en Carlos, que el coneix. En Balló no pot deixar de fer la guitza a en Bernat. En Claudi voldria sortir amb la Judit, però ella no. Solució: en Martí. A la cuina de Can Riera comencen a clissar l'Edgar. I l'Ariadna està ben mosca amb la mania de lligar per internet d'en Dídac.

La Riera (5x021) 01.10.2013 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
A "La Barra" comencen els problemes amb en Teo. En Teo comença a crear problemes a en Sergi i l'Ernest amb les seves exigències. En Claudi explica a la Judit la sortida d'ahir amb en Martí i ella sent curiositat pel gerent. Començaran a passar coses. La Carme esbronca en Balló per haver humiliat en Bernat. L'Ariadna confirma que en Dídac té una segona cibernòvia.

La Riera (5x022) 02.10.2013 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
En Teo i en Guillem. L'atzar fa que en Teo i en Guillem es coneguin per "negocis", i en Teo pretén imposar les seves condicions. La Carme comença a ser un problema seriós per a en Nandu i en Balló. En Guillem, sense voler, té la solució. En Carlos parla amb en Tito per aturar la guerra a La Barra del Port. La distància, tot i que és petita, no ajuda a la relació Salva-Nora. I en Bernat, per fi, troba feina.

La Riera (5x023) 03.10.2013 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
L'Edgar i la Cristina estan enfrontats. La Cristina té perfectament clissat l'Edgar. Ell obligarà l'Enric a prendre partit. Desesperat, en Nil només veu una solució al seu problema: desfer-se de la discoteca. Se li acut un possible comprador: la Lídia. A en Teo no li fa cap gràcia. L'Ariadna passa a l'acció directa i se cita amb la cibernòvia d'en Dídac.

La Riera (5x024) 04.10.2013 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
La Judit i en Martí. Malgrat la sorpresa del primer cop, la Judit confessa a la Sònia que sent una estranya fascinació per en Martí. Mentrestant, en Claudi segueix volent recuperar la seva ex i organitza un sopar familiar. L'Aniol pren part en el contenciós Salva-Nora d'una manera força sorprenent.
En Nil, pressionat per en Teo, ja no té tan clar que s'hagi de vendre la discoteca. Si en Guillem convenç la Carme de fer la volta al món, a can Balló hi haurà festa major.


La Riera (5x025) 07.10.2013 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
La Nora no es rendeix. La Nora es resisteix a acceptar que ha perdut en Salva. En Nil rep una desagradable visita que li portarà nous problemes amb en Teo. Els germans Batea comproven que tindran un competidor molt dur en La Barra del Port. La Sònia creu que la Judit s'està ficant en un embolic perillós.

La Riera (5x026) 08.10.2013 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
L'Edgar i la Cristina. La rivalitat entre l'Edgar i la Cristina comença a provocar episodis desagradables. En Ricard ho passa molt malament quan ha de manar en Bernat. En Teo se sobrevalora i es complica la vida innecessàriament. A La Barra del Port, l'estrès crea tensions entre els germans Guitart.

La Riera (5x027) 09.10.2013 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
La Judit no es pot resistir. Malgrat els consells de la Sònia, la Judit ha decidit continuar amb en Martí. La Nora accepta sortir amb l'Aniol per engelosir en Salva. L'Ernest i en Sergi han entès que no poden estar tot el sant dia discutint. En Nil exigeix a en Teo que no compliqui més les coses per culpa del camell, però és complicat.

La Riera (5x028) 10.10.2013 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
En Teo no és tan fort com es pensa. En Teo ha fet quedat malament la Pilar. Ella li fa veure que ha comès un error greu i aconsegueix espantar-lo. En Guillem i la Carme planifiquen la volta al món i a ella li tornen a venir les pors. L'Imma decideix que vol canviar de vida. I en Sergi serà conscient de la pressió que suporta la Cristina a la Fonda.

La Riera (5x029) 11.10.2013 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
La Cristina vol contraatacar. La Cristina descobreix que només hi ha una manera de parar els peus a l'Edgar, però és complicat. L'Aniol s'ha enamorat realment de la Nora i ella sembla que li correspon. En Tito resol un conflicte de l'Ernest amb una colla de gamberros, però s'obrirà un nou front. En Balló s'adona de la por de la Carme i demana a en Guillem que baixi el llistó de perill del viatge.

La Riera (5x030) 14.10.2013 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
El Claudi i l'habitació d'en Martí. En Claudi ha descobert que una dona visita regularment l'habitació d'en Martí i la Judit demana ajuda a la Sònia per evitar ser descoberta. La Cristina continua endavant amb el seu pla per fer codirectora de la Fonda la Mercè. En Teo i en Simó collen de valent els deutors. En Nil s'hi veurà involucrat.

La Riera (5x031) 15.10.2013 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
El pla de la Cristina. El pla de la Cristina funciona i, sorprenentment, hi ha interès per contractar la Mercè. La Míriam demostra a en Dani que no té gaire confiança en les seves possibilitats com a estudiant. L'Ernest i en Sergi demanen explicacions a en Tito sobre la seva relació amb la banda de gamberros. En Freddy encarrega, precisament a la banda, que apallissin en Teo.

La Riera (5x032) 16.10.2013 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
En Tito Peña, En Carlos presenta l'Imma i en Tito, i es cauen bé. El mateix Tito, conscient que l'Ernest va veure la baralla d'ahir i no ha presentat cap denúncia, li dóna les gràcies i li explica tota la veritat sobre la banda. En Sergi està contracturat i es sobrevalora una mica massa. Tant, que acaba petant. En Claudi i la Sònia es piquen pel tema d'en Martí i la cosa es va embolicant.

La Riera (5x033) 17.10.2013 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
La Mercè torna a la Fonda. La Mercè s'incorpora a la Fonda, i de seguida demostra la seva professionalitat. L'Edgar continuarà fent el possible per escaquejar-se, esclar. En Dídac ha guanyat diners al pòquer i proposa fer un viatge a l'Ariadna. En Teo comet un nou error: plantar cara a la Pilar. Avui, a més, rep una notícia que no s'esperava sobre un dels seus deutors. En Dani ha aprovat l'examen i fa les paus amb la Míriam. A ella, en Rafel li comunica que publicarà el seu llibre.

La Riera (5x034) 18.10.2013 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
En Tito es retrata del tot. L'Imma, que ja dubtava d'en Tito, coneixerà avui la seva cara menys amable. Sembla que a en Dídac li sigui igual que no deixin anar l'Ariadna a Londres. Ella té un pla per controlar el noi, perquè segueix veient-lo massa enganxat a Internet. En Sergi torna a forçar la màquina i posa en perill fins i tot la seva relació de parella.

La Riera (5x035) 21.10.2013 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
En Claudi, decidit a recuperar la Judit. En Claudi vol tornar amb la Judit, i demana ajuda a en Martí! Com que la Mercè l'ha enganyat, l'Èdgar canvia de tàctica a la cuina. L'Òscar diu a l'Ariadna que en Dídac té una nova cibernòvia. En Bernat coneixerà una dona que li farà una certa gràcia, però en Balló pot esguerrar-ho tot.

La Riera (5x036) 22.10.2013 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
En Martí força la màquina. La Judit no vol tornar a sortir amb en Claudi. Tria en Martí, però ell força una mica més la seva estranya relació. A La Barra del Port hi ha seriosos problemes econòmics, i en Sergi no vol rebaixar plantejaments. En Nil se sent molt malament i voldria ajudar en Pau Abad. I en Tito demana ajuda a en Carlos per arreglar les coses amb l'Imma.

La Riera (5x037) 23.10.2013 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
En Domènec a La Barra del Port. En Domènec es presenta a dinar a La Barra amb la intenció de fer una crítica cruel. Després de l'episodi d'ahir, la Judit vol plantejar un nou escenari a en Martí. L'Aniol està enamorat de la Nora, però ella no ho està d'ell, així que decideix posar en marxa un pla estratègic per tal de conquistar-la. A la cuina, l'Èdgar aconsegueix entabanar en Pitu perquè el defensi i valori.

La Riera (5x038) 24.10.2013 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
En Pitu perd els papers. En Pitu s'enfronta desproporcionadament a la Mercè per defensar l'Èdgar. El seu lloc de treball, en perill. L'Aniol continua amb el seu pla per conquistar la Nora. En Teo s'ha guanyat molts enemics i avui s'endurà un ensurt de por. I en Bernat, seguint els consells d'en Nandu, es disposa a fer un pas important.

La Riera (5x039) 25.10.2013 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
Qui la fa la paga, Teo. En Teo té massa enemics. I perillosos. Són massa fronts oberts i tard o d'hora n'havia d'explotar algun. I serà avui. L'Ernest es retroba amb la Marta i la convida a dinar a La Barra. En Sergi és conscient que la relació amb la Cristina es pot fer malbé per culpa de l'estrès. I en Bernat aconsegueix uns aliats inesperats que l'ajuden a preparar la seva primera cita. En Tito continua decidit a guanyar-se l'Imma.

La Riera (5x040) 28.10.2013 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
En Teo és a l'hospital. En Teo es debat entre la vida i la mort. Els metges no donen cap garantia, i la policia no té cap pista. A Batea Maresme (abans Can Riera), l'Èdgar té una nova idea per quedar com un heroi davant de tothom. I a La Barra del Bar, sembla que hi ha un acostament Marta-Ernest. Mentrestant, en Dani demana a la Míriam que expliqui a la Marta que va publicar la seva entrevista.

La Riera (5x041) 29.10.2013 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
En Claudi vol trobar el culpable. En Claudi comença a seguir pistes. Vol trobar el culpable de l'intent d'assassinat d'en Teo, i es proposa interrogar a tots els qui hi tenien alguna relació. L'Aniol ha implicat la Nora en el seu recargolat pla, i en Salva comença a estar-ne fart. La Mercè no triga a descobrir la tàctica de l'Edgar.

La Riera (5x042) 30.10.2013 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
L'autor dels trets. Avui sabrem qui va disparar a en Teo, i per ordre de qui. En Tito es torna a fer el mascle davant de l'Imma. Aquest cop li toca rebre a l'Èdgar. L'Ariadna sembla decidida a fer passar la prova definitiva a en Dídac. L'Ernest comença a prendre's seriosament una possible relació amb la Marta. Ella li vol fer llegir l'entrevista de la Míriam.

La Riera (5x043) 31.10.2013 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
Rematar la feina. En Teo es recupera. L'Ona està contenta, però en Nil, no tant. I en Simó es presenta a l'hospital per protegir el seu cap. Avui és el dia en què en Dídac ha de passar la prova definitiva de l'Ariadna. L'Ernest no pot pair el que ha llegit a l'entrevista de la Míriam a la Marta, i ella es rebota amb en Rafel. La Mercè i la Cristina tenen una enganxada pel funcionament de la cuina, i la Mercè passa a l'acció directa.

La Riera (5x044) 04.11.2013 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
Dol, alleujament i remordiments. Després de la mort d'en Teo, els sentiments són d'allò més variat. N'hi ha per a tots els gustos. Qui més qui menys té coses per amagar. Bé, tots menys l'Ona. I en Pau Abad està convençut que en Simó ha acabat la feina. En Rafel està desesperat per la denúncia de la Marta, i demana ajuda. En Bernat no sap què ha de fer amb la Lucía. Necessita ajuda...

La Riera (5x045) 05.11.2013 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
El culpable de l'assassinat. En Nil i en Claudi fan deduccions... interessades sobre l'autor de la mort d'en Teo. Interessades sobretot per a en Nil. La Judit admira el comportament del seu ex en aquestes difícils circumstàncies. En Martí passa a segon terme. La Mercè s'adona que la fonda corre perill i sap que s'ha de guanyar l'equip. A La Barra del Port, en Salva rep notícies de la Nora i l'Aniol que li provoquen sentiments contradictoris.

La Riera (5x046) 06.11.2013 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
El deute dels Guitart. Mort en Teo, els Guitart es plantegen si han de pagar el deute a l'Ona. No es posen d'acord. En Tito també dóna consells a en Bernat. Vol ajudar-lo a triomfar amb la Lucía. En Nandu té por de quedar-se sense feina perquè en Nil no s'ocupa gens de la discoteca. Això dóna una idea a en Balló. I l'Ona descobreix que els comptes corrents d'en Teo estan pràcticament buits.

La Riera (5x047) 07.11.2013 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
La Mercè ha de canviar de tàctica. Quan parla amb l'Enric de la necessitat d'apartar l'Edgar de la cuina, la Mercè s'assabenta de la història dels dos germans i es veu obligada a fer un petit, però útil, pas enrere. L'Ariadna s'ha enganxat perillosament als xats. Davant de la desgràcia de l'Ona, els voltors proliferen. I en Balló, sense voler, li ha donat una idea a la Lídia.

La Riera (5x048) 08.11.2013 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
Pressió sobre la Marta. La Mercè demana a l'Ernest que intercedeixi perquè la Marta no denunciï en Rafel, però abans, l'Ernest sap que ha de donar explicacions. La Nora i l'Aniol van fent més grossa la mentida. El cas és que a en Salva l'afecta. L'Ariadna comença a preocupar-se. Potser ha anat massa lluny... La Lídia va teixint la seva teranyina al voltant de l'Ona, i en Balló se n'assabenta.

La Riera (5x049) 11.11.2013 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
La Bet coneix en Tito. La Bet demana a l'Imma que li presenti en Tito, però quin Tito es trobarà? A la Barra del Port d'adonen que en Salva està fet un Don Joan. Els voltors ronden l'Ona per aconseguir la seva part de la discoteca. El problema és que se'ls veu el llautó. En Dani s'adona que la Míriam el farà patir si no fa alguna cosa aviat.

La Riera (5x050) 12.11.2013 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
L'Edgar torna a la feina. L'Edgar es reincorpora a la cuina i s'adona que ningú el vol, allà. I la Mercè el marca de ben a prop. La Bet deixa clar a l'Imma que en Tito li cau fatal. Ella decideix que ha de fer alguna cosa per ajudar-lo. En Balló estudia la manera d'aconseguir la discoteca. Amb joc brut, si cal. La Nora continua intentant posar gelós en Salva, però alguna cosa ha canviat.

La Riera (5x051) 13.11.2013 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
La inseguretat de la Mercè. La Cristina demana ajuda als Guitart perquè la Mercè se sent insegura amb el Menú Tradicions, tot i que ha agradat a tothom. En Fredy, després de pactar amb el Balló, aconsegueix espantar en Nil. En Bernat torna a sortir amb la Lucía i topa amb el "fantasma" d'en Joan Flaquer. La Nora està atrapada en la seva mentida. L'Eduard és a Sant Climent i l'Ariadna el veu...

La Riera (5x052) 14.11.2013 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
L'Eduard. Per culpa de l'Ariadna, hi ha una pila d'enfrontaments creuats entre ella mateixa, l'Ernest i l'Eduard, que no en té cap culpa. Han sorgit problemes que endarreriran el viatge de la Carme i en Guillem. La Mercè es passa de professional i li toca rebre a la Mireia. En Tito està empipat perquè l'Imma el vol culturitzar i es desfoga sortint amb els "bastards". Mala idea. En Bernat perd els papers amb la Lucía.

La Riera (5x053) 15.11.2013 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
La venda de la discoteca. Els fills d'en Claudi estan decidits a vendre a en Balló, però la Lídia no ha dit l'última paraula. La guerra Balló-Lídia acaba de començar, i no només per la discoteca, ja que avui viurem una situació dramàtica. A la Fonda, la Mireia troba una subtil manera de venjar-se de la Mercè, i l'Edgar n'és testimoni. En Dídac, sense cap explicació, talla amb l'Ariadna.

La Riera (5x054) 18.11.2013 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
La Pilar i l'Ona. L'Amèlia està hospitalitzada. Moltes coses canviaran arran del que va passar al parc.
L'Ona rep la visita de la Pilar, que li farà descobrir la mena d'home que era en Teo. L'Ariadna no es resigna a perdre en Dídac, tot i que ell se'n vagi a Chicago. La Mercè es va imposant a la fonda. Tant, que fins i tot la Cristina comença a posar-se nerviosa.


La Riera (5x055) 19.11.2013 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
En Balló perd els papers. En Balló amenaça en Nil i l'Ona perquè no li venguin la discoteca a la Lídia, i l'Ona rep la pitjor part. La Mercè s'imposa a la fonda, i a la Mireia li toca el rebre. La Brigit provoca una situació entre divertida i patètica amb l'Aniol, la Nora i en Salva. L'Ernest i la Sònia han de muntar una estratègia perquè l'Ariadna es tregui del cap el viatge a Chicago.

La Riera (5x056) 20.11.2013 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
En Claudi i la Judit s'esforcen per fer reaccionar l'Ona. L'Ona no té ni ganes de viure. En Claudi i la Judit s'hi bolquen, i sembla que s'acosten una mica. En Guillem, empès per en Tito, pren una decisió que sorprèn la Carme. L'immigrant agredit pels "bastards" planta cara a en Maties. En Tito vol ajudar el seu germà i demana ajuda a en Bernat.

La Riera (5x057) 21.11.2013 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
Torna la Mariona. La Mariona torna a Sant Climent. S'ha de posar al dia de tot. Avui és el dia del sopar al pis que "comparteixen" la Nora i l'Aniol. La parella ha de fer el paperet perquè no es destapi la mentida. En Nil està rabiós amb en Balló pel mal que li podia haver fet a l'Ona. L'home continua obsessionat. La Sònia fa veure a l'Ernest que el problema amb la Marta el té ell.

La Riera (5x058) 22.11.2013 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
L'Ernest i la Marta. Malgrat la negativa de la Marta, l'Ernest no està disposat a rendir-se. A més, promet ajudar l'Ariadna a complir les condicions pel viatge a Chicago. En Balló és, ara com ara, un home destrossat i rabiós. En Tito explica tota la veritat de la seva vida i la del seu germà a l'Imma, i la noia es posa en guàrdia. "Per culpa" de la Mercè, la Mireia se sent cada cop més menyspreada a la fonda. Busca la complicitat de l'Edgar, però... és l'Edgar.

La Riera (5x059) 25.11.2013 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
Les cendres d'en Teo. La Judit convenç l'Ona que ha de desfer-se de les cendres d'en Teo si vol començar a tirar endavant. La Cristina torna de Salzburg i s'esvera amb la quantitat de canvis que ha fet la Mercè. L'Ernest no sap com explicar a l'Ariadna que està amb la Marta. L'Amèlia té un petit accident i en Balló perd els papers.

La Riera (5x060) 26.11.2013 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
La llibreta d'en Teo. En Claudi aconsegueix descodificar la llibreta d'en Teo, i es disposa a començar a cobrar. En Bernat creu que és un desastre, però en el fons no vol renunciar a la Lucía. En Tito el vol ajudar. A la fonda, l'Edgar s'adona de la mala maror que hi ha entre la Mercè i la Cristina.

La Riera (5x061) 27.11.2013 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
La paranoia d'en Balló. En Balló ha perdut el nord completament. Avui amenaça la Lídia de fer mal a l'Adrià. Ella, naturalment, reacciona. En Claudi vol demanar matrimoni a la Judit, però en Martí ho sap. La mentida ordida per la Nora i l'Aniol acaba destapant-se, precisament ara que en Salva està traint els seus principis. La Mariona coneix en Rafel i s'adona que hi ha problemes a la parella.

La Riera (5x062) 28.11.2013 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
La Judit se sincera amb l'Ona. La Judit explica a la seva filla que té una relació poc convencional amb en Martí. La Sònia està enrabiada amb l'Ernest perquè ha trencat l'acord que van fer sobre el possible viatge de l'Ariadna a Chicago. Les coses es compliquen. En Nil vol treballar amb els seus tiets a La Barra del Port. L'Edgar comença a aprofitar-se de la mala entesa que ha descobert entre la Mercè i la Cristina. En Nandu vol fer reaccionar en Balló.

La Riera (5x063) 29.11.2013 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
En Claudi i els seus germans. En Claudi, que es farà càrrec del deute de l'Ona amb la Pilar, va trucant deutors d'en Teo. Més d'hora o més tard havia de descobrir-ne algun de molt sorprenent. Ara és la mentida d'en Salva, la que es destapa. Ell i la Nora ja han posat totes les cartes damunt de la taula. En Nil comença a treballar a La Barra. Està una mica desentrenat. La Sònia pràcticament boicoteja el viatge de l'Ariadna. Mentrestant, la Marta retreu a l'Ernest que encara no hagi parlat amb la seva filla.

La Riera (5x064) 02.12.2013 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
L'Ernest i en Sergi reviuen el malson. Un sicari es presenta a La Barra del Port per reclamar el deute que els Guitart tenen amb en Teo. La Mariona aconsegueix atiar la mala maror entre la Mercè i la Cristina. La Lídia està farta de les amenaces d'en Balló i vol prendre mesures preventives. L'Ona es retroba amb en Dani, i el fa reflexionar sobre les seves aspiracions. En Nil se sent cada cop més pressionat.

La Riera (5x065) 03.12.2013 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
La Carme ha de decidir. La Carme no es pot creure que el seu germà sigui capaç de fer mal a l'Adrià, però les evidències canten. En Bernat voldria recuperar la Lucía, però l'hi va fer massa grossa. L'Ernest i la Marta volen explicar avui a l'Ariadna que són parella, però hi haurà un contratemps imprevist. En Nil no sap què fer i busca el consol d'en Dani.

La Riera (5x066) 04.12.2013 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
Els Guitart i els diners d'en Teo. Per a en Claudi tot plegat no és res més que un joc, però aquesta vegada el que està fent als seus germans no té nom. A la fonda la situació és insostenible i l'Edgar vol treure'n partit. El tutor d'en Dani no vol que el noi deixi els estudis. La Lídia, amb l'ajuda de la Carme, es belluga de pressa per neutralitzar en Balló.

La Riera (5x067) 05.12.2013 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
En Nil esclata. La pressió que suporta en Nil és excessiva. No pot seguir amagant un secret que el crema de mala manera. A la fonda, és el dia en què l'Enric ha de comunicar la seva decisió: o la Mercè o la Cristina. Passi el que passi, el mal ja està fet. En Bernat vol deixar la feina per no trobar-se amb la Lucía, però potser hi ha una solució. I en Dani es torna a replantejar la decisió de deixar els estudis.

La Riera (5x068) 09.12.2013 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
La reacció de l'Alba. L'Alba vol que en Nil confessi i que s'entregui a la policia, però ell no sap què fer. En Balló està desesperat per saber d'on han sortit els papers de la Isabel. En mans de la Lídia són un perill seriós. A més, comencen a córrer... La Mercè comunica a la Cristina que serà la directora única de la fonda. I en Claudi continua disfrutant mentre extorsiona els seus germans.

La Riera (5x069) 10.12.2013 (v2)(DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi ---v2---
En Bernat i el sexe. Després de fer l'amor, arriba el moment de fer les valoracions. Coneixerem la d'en Bernat i també la de la Lucía. Ara que han quedat al descobert totes les mentides, la Nora, l'Aniol i en Salva fan balanç. En Balló esbronca la Carme per haver ajudat la Lídia. En Sergi i l'Ernest valoren alternatives per enfrontar-se a l'extorsionador.

La Riera (5x070) 11.12.2013 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
La Mariona se'n torna a Bèlgica. La Mariona se'n torna cap a casa, però abans de fer-ho canta la canya a en Sergi i la Mercè, per veure si els fa reaccionar. La Nora és conscient que en Salva la utilitza. Ell parteix peres amb la Brigit. L'Alba ha deixat en Nil i demana a en Dani que estigui per ell. En Claudi fa un pas més contra els seus germans.

...........................
txarli ha escrit:Comencem la nova temporada... gràcies!


Joan1
Entrades: 146
Membre des de: dc. ago. 19, 2009 23:38
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] La Riera - T5 (DVBrip) [1/???] Nou 5x001 !!

#3

Entrada Autor: Joan1 » dc. set. 04, 2013 20:18

La Riera (5x071) 12.12.2013 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
En Claudi, en Martí i la Judit. En Claudi troba una evidència que hi ha alguna cosa entre en Martí i la Judit, i es posa a investigar. En Nandu aconsegueix d'en Miquel informació valuosa sobre la Lídia que podria ajudar en Balló a neutralitzar les seves amenaces. Ara són la Nora i l'Aniol els que han d'aclarir conceptes.

La Riera (5x072) 13.12.2013 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
En Claudi contraataca. En Claudi necessita venjança, així que s'enfronta amb en Martí i la Judit, però es troba que li planten cara. La Mercè vol renunciar a dirigir Batea Maresme, però potser fa tard perquè la Cristina llança la tovallola. En Dídac i l'Ariadna necessiten diners per pagar el viatge d'ella a Chicago, i decideixen jugar a pòquer en línia...

La Riera (5x073) 16.12.2013 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
L'Albert i la casa de Sant Climent. L'Albert Flaquer diu que busca llogater per a la casa de Sant Climent, però hi ha alguna cosa que no acaba de quadrar. L'Ariadna intenta fer-se a la idea que en Dídac se n'anirà sol a Chicago. Els Guitart decideixen explicat tota la veritat del seu drama a en Claudi. A la Lucía se li ha posat fatal que l'Imma i en Tito parlin de la seva vida sexual amb en Bernat.

La Riera (5x074) 17.12.2013 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
La Judit i el deute dels Guitart. En Martí explica a la Judit que en Claudi extorqueix els seus germans. Ella, indignada, precipita els fets d'una manera sorprenent. L'Edgar i la Mireia acaben embolicant-se i, de passada, li fan una jugada a la Mercè. L'Àngels és conscient que s'ha ben equivocat confiant en la Lídia.

La Riera (5x075) 18.12.2013 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
En Dídac plega de La Fonda. Ha arribat el dia. En Dídac es prepara pel viatge i l'Ariadna s'acomiada d'ell. Estan tristos. Massa. La Núria, aparentment, accepta els plans del seu marit. Només aparentment... L'Alba no és capaç de guardar-se per a ella sola el secret d'en Nil. I la Judit i ella es tenen prou confiança

La Riera (5x076) 19.12.2013 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
L'últim sopar. La Judit convenç en Claudi i els fills per fer un sopar. Qui sap si serà l'últim cop que ho facin.
En Bernat, fent cas dels consells d'en Tito, la torna a espifiar. En Balló està absolutament fora de si, i només en Nandu pot aturar tants despropòsits. La Mercè es veu a venir un drama amb el dinar de demà a La Fonda, però rebrà una ajuda que no s'esperava.


]La Riera (5x077) 20.12.2013 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
Un dia tràgic per a la Mercè. Hi ha dies en què tot pot sortir malament. I aquest dia ha arribat per a la Mercè Riera. També és el dia en què en Nil marxa de Sant Climent. No vol fer-ho sol... Finalment, en Nandu agafa el toro per les banyes i s'ho juga tot per fer reaccionar en Balló: o tot o res.

La Riera (5x078) 07.01.2014 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
La Mercè surt de l'hospital. La Mercè rep l'alta hospitalària i comença una llarga rehabilitació. La Lídia es retrobarà amb una amiga de joventut que porta una vida molt diferent de la seva. L'Ariadna és conscient que en Dídac ha renunciat a molt per ella.

La Riera (5x079) 08.01.2014 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
L'Ona i els deutors d'en Teo. L'Ona veu que son pare li està ingressant una gran quantitat de diners i la Judit es veu obligada a explicar-li la veritat. L'Albert vol que la Núria l'entengui, però de debò. En Balló s'atabala quan el cirurgià li explica que sempre hi ha un mínim risc en qualsevol intervenció. La Baixa de la Mercè obligarà a prendre mesures a La Fonda.

La Riera (5x080) 09.01.2014 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
L'Edgar torna a guanyar. L'Edgar serà director i xef. Tots, menys la Mireia, saben que hi haurà problemes. Mentrestant, la Cristina i en Sergi s'adonen que han d'accelerar la contractació d'una cuidadora per a la Mercè. L'Ona parla amb en Dani i el noi dedueix que l'assassí d'en Teo ha de ser un dels seus deutors.

La Riera (5x081) 10.01.2014 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
La Mònica Triola. La Mònica es presenta a Sant Climent i de seguida clissa la vida ensopida que porta ara la Lídia. La Paula fa reaccionar en Dídac i el noi es posa romàntic -a la seva manera- amb l'Ariadna. Avui operen l'Amèlia i en Nandu se sent arraconat a casa. Coneixerem la Fàtima, la cuidadora de la Mercè

La Riera (5x082) 13.01.2014 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
En Claudi i la Mònica. La Mònica sembla especialment contenta de retrobar-se amb en Claudi. Avui sortiran amb la Lídia. La Mercè no és una bona pacient. La seva infermera, la Fàtima, comença a patir el seu mal geni. A l'Edgar no li fa gràcia que la Mireia expliqui que estan junts. En Dani, per ajudar l'Ona, es va posant en contacte amb els deutors d'en Teo.

La Riera (5x083) 14.01.2014 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
En Bernat es vol casar. En Bernat demana a la Lucía per casar-se i la noia es queda garratibada. L'Edgar continua escaquejant-se de la cuina. La situació comença a ser insostenible i l'Imma decideix parlar amb ell. La Núria sabrà per la Mireia que l'Albert vol estar sol a Sant Climent. I la Mercè troba a faltar diners...

La Riera (5x084) 15.01.2014 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
La separació dels Flaquer. L'Albert demana a la Sònia que prepari els papers de la separació i que faci un acord favorable a la Núria. La Mercè para trampes a la Fàtima per aconseguir que la facin fora. A la Lídia no li fa cap gràcia que la Mònica hagi quedat amb en Claudi. De tota manera, enveja la seva manera de ser. Sorgeixen idees perquè La Barra tingui més presència als mitjans.

La Riera (5x085) 16.01.2014 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
En Dani es troba fent de sicari. A en Dani, el fet d'ajudar l'Ona el transporta a un passat fosc. La Mònica es presenta a sopar a casa d'en Claudi. El sedueix, però hi té comptes pendents. La Lucía s'ho ha rumiat i diu que no a en Bernat. En Sergi se'n surt prou bé amb la premsa convocada per la Cristina. La Mireia s'està equivocant amb l'Edgar. La Lídia vol saber per què se'n va anar tan sobtadament de Sant Climent, la Mònica. Parlen d'un tal Pedro.

La Riera (5x086) 17.01.2014 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
L'Ona vol trobar en Simó. Malgrat el que li ha dit en Dani, l'Ona no es rendeix. Està convençuda que la solució és en Simó. La Mercè té una nova infermera, però no suporta com la tracta. L'Edgar clava la punyalada definitiva a la pobra Mireia. En Bernat, seguint els consells d'en Tito, aposta per la Lucía, però les coses es poden complicar...

La Riera (5x087) 20.01.2014 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
La Lídia i la Mònica surten de festa. La Lídia i la Mònica surten de festa, però la nit no acaba com elles haurien volgut, i en Claudi traurà partit de la situació. La Mercè sap que han fet fora la Mireia de la Fonda i comença a moure fils.En Simó comença a treballar per l'Ona. El primer que fa és anar a veure la deutora, que diu que sap qui va matar en Teo.

La Riera (5x088) 21.01.2014 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
L'Albert, contra els Batea. L'Albert assegura a l'Enric que guanyarà el judici per acomiadament improcedent, i l'Enric esbronca l'Edgar i li exigeix solucions. La Lucía i en Tito estan en fals després del petó. La Mònica confessa a la Lídia que no és tan dura com semblava. En Sergi es dedica més als mitjans que no pas a la feina de cuiner, i en Salva va de bòlid.

La Riera (5x089) 22.01.2014 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
En Simó i els Guitart. En Simó es presenta a La Barra per cobrar el deute d'en Teo. Els Guitart no entenen res i se'n van a veure en Claudi. L'Edgar sent com els cuiners malparlen d'ell per l'acomiadament de la Mireia, i es disposa a fer-los la vida impossible. En Bernat es vol reconciliar amb la seva mare i la Lucía l'acompanyarà a la residència.

La Riera (5x090) 23.01.2014 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
L'Ona es posa al dia de tot. L'Ona descobreix que els seus tiets es van voler aprofitar de la mort d'en Teo i es posa feta una fúria. La Lucía confessa a en Bernat que no vol estar a prop d'en Tito. En Ricard coneix la Fàtima. La Mercè força massa la màquina perquè té ganes de tornar a la Fonda. En Claudi, una mica paranoic, vol saber més coses de la relació Judit-Martí. Avui en fa una de grossa.

La Riera (5x091) 24.01.2014 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
L'Edgar i la Marta. L'Edgar intenta guanyar-se la Marta, però ella ja està avisada. A l'equip de cuina li tocarà pagar els plats trencats. A La Barra comença a haver-hi mala maror perquè en Sergi s'està emborratxant d'èxit mediàtic. En Martí i la Judit descobreixen la jugada d'en Claudi. La Fàtima i en Ricard es cauen bé, però no s'ho han dit tot.

La Riera (5x092) 27.01.2014 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
El petó. El petó que es van fer la Lucía i en Tito complica les seves vides, i les d'en Bernat i l'Imma. S'acosta el concurs "Cuinem amb faves" i a La Barra decideixen participar-hi. Esclar que en Sergi està desbordat... Avui la Fàtima es passa una mica de la ratlla per fer reaccionar la Mercè. A casa, les coses tampoc li van gaire bé.

La Riera (5x093) 28.01.2014 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
Batea Maresme i el concurs. L'Edgar també vol presentar-se al concurs "Cuinem amb faves". El problema és que no li agrada gaire treballar. La Fàtima descobrirà que ella i en Ricard no van al mateix ritme. L'Alba i l'Ona discuteixen per en Teo, i l'Alba alerta la Judit sobre l'obsessió de la seva filla per trobar l'assassí. L'Albert Flaquer continua sol i avorrit.

La Riera (5x094) 29.01.2014 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
Visita d'en Pitu. En Pitu ha vingut a veure els companys. Està força bé i en Carlos es planteja deixar també la Fonda. L'Imma, empipada pel comportament d'en Tito amb la Lucía i en Bernat, talla la relació amb ell. La Carme coneix un amic d'en Nandu i s'ho passa bé amb ell. La Judit avisa en Claudi que l'Ona està obsessionada i li demana que l'aturi.

La Riera (5x095) 30.01.2014 (DVBrip català-català audiodescripció per Petiso i naroatna)(TotsRucs.cat).avi
La Judit i la Mònica. En Claudi contracta la Mònica sense encomanar-se a Déu ni al diable. A la Judit li fa ràbia, però de seguida entén el perquè. La Mònica farà un descobriment interessant. La Núria demana perdó a la Mercè per haver-se comportat amb condescendència amb ella, i la fa reaccionar. El cas és que la Núria viu la separació en positiu.

La Riera (5x096) 31.01.2014 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
En Pau Abad. En Claudi ha localitzat en Pau Abad. L'anirà a trobar amb l'Ona. El problema és que en Simó també sap on és. L'Edgar manipula en Pitu perquè li doni una recepta per competir al concurs, i en Pitu ho fa. Hi ha sorpreses quan es reparteixen els premis. La Carme i en Rubèn tornen a quedar, i aquest cop ho saben tot l'un de l'altre.

La Riera (5x097) 03.02.2014 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
L'Ona es busca problemes. L'Ona vol entrar a la xarxa de la Pilar, però l'objectiu no és fer diners sinó esbrinar qui va matar en Teo. Mala idea. L'Albert porta molt malament la separació. La Núria no. A la Fonda, l'Edgar intenta desfer-se de la Marta de la manera més abominable. La Mercè necessita més atencions de les que rep. Els fills han de trobar una solució.

La Riera (5x098) 04.02.2014 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
Una nova negligència de l'Edgar. A la Fonda ha fallat una comanda. L'Edgar en culpa el proveïdor, però l'equip no s'ho creu. La Mònica vol seguir jugant amb en Claudi, però ell sap com desactivar-la. En Ricard descobrirà que la Fàtima està casada. I a la Lucía no li renoven el contracte. En Bernat veu com s'acomiada d'un amic... i no li agrada.

La Riera (5x099) 05.02.2014 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
En Pedro. La Mònica no es treu en Pedro del cap, i avui anirà a veure'l. Els Guitart decideixen quedar-se la Mercè per torns. L'Ernest posa l'Edgar al seu lloc... contundentment. La Carme descobreix que en Rubèn vol associar-se amb en Sergi en un nou projecte a la comarca i no li ve gens de gust haver de trobar-se'l cada dos per tres.

La Riera (5x100) 06.02.2014 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
Canvis a la Fonda. L'Enric comunica a l'equip que la Marta és la nova directora. A més, en Carlos diu a l'Edgar que no es posi gallet a la cuina perquè li queden quatre dies per fer de xef. En Balló esbronca la Carme, però la idea d'associar-se amb en Sergi li agrada. En Bernat es torna a posar en evidència per una gelosia absurda, mentre la Lucía troba feina nova. En Dani aconsella al seu pare que s'oblidi de la Fàtima.

La Riera (5x101) 07.02.2014 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
La Mercè es planta. La Mercè no està disposada a anar d'una casa a l'altra cada mes i agafa les regnes de la situació. L'Ona, per tal d'esbrinar coses sobre l'assassí d'en Teo, ha fet una cosa que a la Pilar no li ha agradat gens. La noia està realment en perill. Avui sabrem com ha aconseguit la feina la Lucía. Uns amics de l'Albert li preparen una cita a cegues.

La Riera (5x102) 10.02.2014 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
En Bernat i la seva mare. La mare d'en Bernat vol que el seu fill l'acompanyi al cementiri, com cada any, per l'aniversari de la mort del pare, però la relació està molt tocada. A casa de la Mercè, la Cristina ja té pressa per marxar, però en Sergi no ho veu de la mateixa manera. La Marta i en Dídac han de conviure a casa i a la feina, i no és fàcil. La Mònica i en Claudi es plantegen els seus sentiments, cadascú per la seva banda.

La Riera (5x103) 11.02.2014 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
En Claudi i la Mònica. Tot i que fan el possible per no coincidir en tot el dia, la Mònica i en Claudi s'acaben trobant... La Cristina explota davant del que queda de la família Guitart-Riera. Està farta de fer de minyona de la Mercè. En Bernat supera la gelosia i organitza un dinar amb els excompanys de la Lucía. La Marta demana a l'Enric que destitueixi l'Edgar, però l'Edgar és llest...

La Riera (5x104) 12.02.2014 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
La Judit i en Martí apugen massa el llistó. En Martí demana a la Judit que sigui més imaginativa proposant "jocs", i ella pren una iniciativa perillosa. La Pilar comença a collar en Simó, que té bastants més problemes que no pas aquest. Després de la decisió de l'Enric, el mal ambient a la fonda va creixent de mala manera.

La Riera (5x105) 13.02.2014 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
Cop de gràcia a l'Edgar. Els cuiners, sense que la Marta en sàpiga res, decideixen boicotejar el servei per demostrar que l'Edgar no té el seu respecte. En Guillem ha tornat, i de seguida veiem que hi ha una gran tensió entre ell i la Mònica. En Claudi ha trobat pis per a en Sergi i la Cristina. Avui deixen la casa de la Mercè.

La Riera (5x106) 14.02.2014 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
Amors, desamors i baralles. La Lucía intenta allunyar-se d'en Tito per por dels seus propis sentiments, però treballen paret per paret. En Ricard presencia com en Marià és desagradable amb la Fàtima i no es pot contenir. A casa de l'Ernest han d'aprendre a conviure quatre persones, comptant-hi també en Dídac. Reapareix la nòvia d'en Simó, just quan la Pilar ha quedat amb l'Ona. Alguna cosa s'ha de fer...

La Riera (5x107) 17.02.2014 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
La Fonda i l'Edgar. El pare de l'Enric li comunica que està decidit a comprar la fonda per a l'Edgar. En Tito no vol complicar-li la vida a la Lucía i li diu que no s'embolicaran més. En Guillem i la Mònica fan un pacte de silenci. Tenen coses per amagar. La Consol vol canviar de residència. Més problemes per a l'Albert i la Núria.

La Riera (5x108) 19.02.2014 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
En Ricard i la Fàtima. La Fàtima està atabalada per les atencions d'en Ricard, i ho explica a la Mercè. Al pare de l'Edgar no li costa gens descobrir la mena d'home que és el seu fill. S'acosta el dia del part. A l'Ona li faran una cesària, i vol que en Nil estigui al seu costat. Els Bastards tenen un nou líder, cosa que no agrada gens a en Maties. L'Imma aconsella a la Lucía que no li expliqui a en Bernat el que va passar amb en Tito.

La Riera (5x109) 19.02.2014 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
En Nil dóna senyals de vida. En Nil es posa en contacte amb l'Ona, però les coses no van com ella esperava. En Nandu i en Balló tenen problemes amb els Bastards, perquè la rivalitat Tomàs-Maties els fa més agressius. En Claudi no vol perdre la Mònica. Té un pla per impedir que marxi a Eivissa. L'Edgar fa el paper a la cuina, però el seu pare ha parlat amb l'Enric i la Marta.

La Riera (5x110) 21.02.2014 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
L'Ona dóna a llum. Ha nascut l'Aleix. No és el millor dels moments per a l'Ona, i la noia ho acusa. Per acabar d'espatllar les coses, en Simó li fa una altra visita. L'Albert ha aconseguit que la Consol pugui canviar de residència, i ella l'hi vol agrair... a la seva manera. La Consol i la mare d'en Bernat compartiran centre. La Fàtima i en Ricard no ho tenen fàcil. En Marià és llest. I la Lucía no es treu en Tito del cap.

La Riera (5x111) 21.02.2014 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
La venjança d'en Balló. En Maties va cometre un greu error, ficant-se amb en Balló. Avui ho comprovarà. La Mercè entén quin és el problema de la Fàtima, i vol obligar-la a reaccionar. En Simó ha fet un descobriment interessant sobre en Teo, però per treure'n partit ha de pressionar l'Ona. A la cuina de la fonda cal fer alguna cosa: si l'Edgar aconsegueix ser-ne el propierari, aniran tots al carrer.

La Riera (5x112) 24.02.2014 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
L'Ona i l'Aleix. Massa coses, li han passat, a l'Ona. Ara que té el nen no es veu capaç de fer-se'n càrrec. A La Barra, en Salva descobreix que la Lucía i en Tito estan embolicats. A la Fonda, l'Edgar vol demostrar que pot aguantar la pressió. I la Núria exigeix a l'Albert que faci canviar d'opinió a la Consol, pel que fa al testament.

La Riera (5x113) 25.02.2014 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
La Mònica i el casino. La Mònica no encaixa en el dia a dia del casino, i se n'adona. En Claudi demana ajuda a la Judit per retenir-la, però sorgeix una proposta perillosa. En Tito i la Lucía comencen a abusar de la confiança d'en Salva. En Balló coneix una exnòvia d'en Nandu i es posa gelós.

La Riera (5x114) 26.02.2014 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
"Esquerdes" a la fonda. La Marta ha de donar informes positius de l'Edgar al senyor Batea, i l'equip ja no està tan cohesionat a l'hora de fer-li la guitza. La Mercè sabrà que l'Ona desatén el seu fill. En Balló li torna la pilota a en Nandu. La Mònica es veu obligada a treballar amb en Guillem, i podria passar qualsevol cosa.

La Riera (5x115) 27.02.2014 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
L'Albert i la Tina. La relació de l'Albert i la Tina va endavant, però la Núria encara no en sap res... Al casino, en Claudi li refrega a la cara a en Martí que ha perdut la Judit. L'Edgar, definitivament, es carrega l'estratègia de l'equip. A més de ser dolent, té sort. La Lucía ha triat en Bernat, i sembla que en Tito ho encaixa amb esportivitat.

La Riera (5x116) 28.02.2014 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
La Fonda. L'Enric, que no veu gens clar el canvi del seu germà, acaba prenent una decisió sorprenent. La Tina deixa clar a l'Albert que no vol res amb ell mentre continuï lligat a la Núria. Ell s'adona que ha de fer un pas endavant. La Judit convenç la Sònia perquè l'acompanyi a una festa. Una festa... amb sorpresa inclosa.

La Riera (5x117) 03.03.2014 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
La Lídia comença a sospitar. La Lídia descobreix l'animadversió d'en Guillem envers la Mònica, i està convençuda que hi ha coses que no sap. L'Enric explica a son pare que no li ven a ell, la fonda. La Sònia està encuriosida per la festa a la qual va anar la Judit. Ha tornat la nòvia d'en Simó: està en perill de mort.

La Riera (5x118) 04.03.2014 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
La pressió d'en Simó. L'Ona explica a la Judit que en Simó vol obligar-la a anar a Suïssa. La Mercè busca el suport dels seus fills per comprar la fonda. Les coses no van com ella esperava. La Fàtima ofereix a en Ricard la seva amistat, però ell vol alguna cosa més. Els Flaquer han arribat al moment de les grans decisions.

La Riera (5x119) 05.03.2014 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
La Mònica s'ensorra. La Lídia aconsegueix acorralar en Guillem i la Mònica, i ella es desmunta i comença a parlar, però en Guillem no pensa permetre que la noia ho xerri "tot". L'Ona dóna els diners a en Simó, que els necessita per ajudar la seva nòvia, però potser fa tard. En Martí anima la Sònia a "llançar-se". En Tito refrega per la cara a en Bernat el que ha estat fent amb la Lucía.

La Riera (5x120) 06.03.2014 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
La Mònica, segrestada. La Mònica es desperta. Està tancada en una caseta sense menjar ni aigua. I no pot sortir-ne. L'Edgar planta cara a l'Enric: vol la fonda a qualsevol preu. Un dels deutors d'en Teo pretén collar l'Ona. La noia busca ajuda... La Núria Flaquer es comença a espavilar ben aviat. La Lucía esbronca en Tito perquè li està destrossant la vida. En Bernat no sap què fer.

La Riera (5x121) 07.03.2014 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
L'Ona, en perill. El deutor desesperat es presenta davant de l'Ona i treu un ganivet. En Simó és amb ella... La Mònica, alliberada, ho explica tot a en Claudi, que es posa fet una fúria amb en Guillem. La Sònia s'atreveix a quedar amb el desconegut de la festa. En Ricard demana a la Fàtima que deixi en Marià. En Bernat ja ha pres la seva decisió.

La Riera (5x122) 10.03.2014 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
La recompra de la fonda. L'Ernest i la Mercè no reuneixen prou diners per recuperar la fonda. Els caldrà un altre soci. En Domènec i la Núria van fent coses plegats. La Fàtima ha decidit que torna amb en Marià, però sorgeix un imprevist. En Claudi i la Judit s'assabenten que l'Ona va visitar en Simó a l'hospital. El sicari està decidit a canviar de vida.

La Riera (5x123) 11.03.2014 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
La por de la Mònica. En Claudi està disposat a fer el que calgui perquè la Mònica deixi de tenir por d'en Guillem. En Domènec s'està guanyant la Núria. La mare d'en Bernat culpabilitza la Lucía del trencament, però ell la defensa. De tota manera, el pitjor encara ha de passar. En Pitu ve a convèncer els seus excompanys perquè s'uneixin a la vaga contra l'Enric.

La Riera (5x124) 12.03.2014 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
La Lídia sabrà que en Guillem va estar a la masia. La Lídia s'assabenta, per la Carme, que en Guillem va passar dos dies a la masia. Els dos dies que la Mònica no va estar localitzable. Amb el sidral que ha muntat l'Edgar, l'Enric ja no té tan clar que hagi de vendre la fonda a la Mercè i companyia. En Claudi sabrà que la Judit i en Martí tornen a estar junts. L'Ona continua confiant en en Simó, malgrat la pressió dels seus pares.

La Riera (5x125) 13.03.2014 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
L'ERO era fals. L'Enric deixa en evidència l'Edgar davant dels treballadors del grup. En Martí rep una proposició "sado" i, com que la Judit ha canviat, trontolla una mica. Festival a can Flaquer: l'Albert té nòvia, la Núria té nòvio... i la Consol diu que ella també! En Bernat està penedit del seu comportament amb la Lucía. I en Ricard descobreix que en Marià no és el que semblava.

La Riera (5x126) 14.03.2014 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
En Balló s'empipa. En Balló s'adona que la Mercè i l'Ernest el deixen de banda a l'hora de prendre decisions, i no li agrada gens. L'Edgar és conscient que ha perdut la partida. La Lídia convenç en Miquel d'anar a passar uns dies a la masia. Espera trobar alguna pista que confirmi les seves sospites. En Martí es retroba amb la "madame" que li tirava els trastos ahir. I la Fàtima diu que en Marià vol marxar del poble, i que se n'anirà amb ell.

La Riera (5x127) 17.03.2014 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
La confessió de la Mònica. La Mònica explica a la Lídia, i també a en Claudi, tot el que va passar amb en Guillem. A la Fonda, la Marta contracta un nou cambrer que no li és desconegut. En Balló comunica a l'Ernest i la Mercè que desfà la societat. En Martí es planteja acceptar l'oferta que li va fer la "madame" del sado.

La Riera (5x128) 18.03.2014 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
Aliança contra en Guillem. En Claudi, la Mònica i la Lídia decideixen unir forces per anar contra en Guillem. En Ricard amenaça en Marià: o deixa la Fàtima o li explicarà el que ha descobert. L'Ernest i la Mercè seran conscients de la "traïció" d'en Balló. La Míriam reapareix buscant en Dani. I l'Edgar sabrà que en Balló serà aviat el nou propietari.

La Riera (5x129) 19.03.2014 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
El comiat de l'Edgar. L'Edgar diu que plega de la fonda abans que el facin fora, però ell sempre es guarda una carta. En Claudi s'adona que l'Ona i en Simó comparteixen massa temps, i no li fa cap gràcia. La relació convencional entre en Martí i la Judit no funciona, i ell té una alternativa temptadora. En Ricard se sent culpable pel que li ha fet a la Fàtima.

La Riera (5x130) 20.03.2014 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
L'Edgar, encara. Després del disbarat de l'Edgar arriben les conseqüències per a tots. Els Flaquer comencen a tenir por de quedar-se sense herència per culpa de la generositat de la Consol amb en Jesús. En Ricard explica tota la veritat a la Fàtima. I en Dani posa a prova la seva capacitat de seduir.

La Riera (5x131) 21.03.2014 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
Decisió final sobre la fonda. Ha arribat el moment d'acabar amb el tema de la fonda. Avui es tanca d'una manera definitiva. Els Flaquer no saben com aturar els excessos econòmics de la Consol. La Marta farà un descobriment força desagradable del seu amic Narcís, el nou cambrer. En Martí s'enfronta a en Claudi per la trampa parada, però en Claudi encara guarda més munició.

La Riera (5x132) 24.03.2014 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
La Marta i en Narcís. La Marta se sent molt incòmoda havent de treballar amb en Narcís, i l'Ariadna paga els seus nervis. La Mercè està realment empipada per tot el que ha passat amb la fonda. Els Flaquer organitzen un homenatge a la tieta Consol, però les coses no surten com ells volien. La Carme no pot pair el que ha descobert d'en Guillem.

La Riera (5x133) 25.03.2014 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
L'Osvald torna a pressionar en Simó. L'Osvald, aprofitant la informació de què disposa, fa un encàrrec a en Simó, ara que havia decidit no embrutar-se més les mans de sang. L'Edgar comunica a l'Enric i al seu pare els seus plans de futur. Avui s'ha de fer la signatura de la venda de la Fonda. En Rafel vol animar la Mercè, i realment sap com fer-ho.

La Riera (5x134) 26.03.2014 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
La Lídia ja sap què vol fer amb en Guillem. La Lídia ha pres una decisió i li explica els seus plans a en Claudi. En Martí i la Judit no saben viure una relació convencional. Tensions a La Barra per si tanquen o no per Setmana Santa. En Dani ofereix ajuda a en Tito per treure-li les castanyes del foc a en Maties. En Simó s'està fent massa il·lusions amb l'Ona.

La Riera (5x135) 27.03.2014 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
En Claudi agafa les regnes de la situació. En Claudi no accepta la solució que proposa la Lídia. Té uns altres plans per a en Guillem. Plans que avui mateix posa en marxa. En Tito i en Dani aconsegueixen ajudar en Maties i, de retruc, en Simó. La Judit, amb el suport de la Sònia, se'n surt prou bé a l'hora de refer la seva vida. Els Flaquer han contractat un detectiu perquè segueixi en Jesús, i avui hi ha novetats.

La Riera (5x136) 28.03.2014 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
La caiguda d'en Guillem. En Claudi ja ho té tot a punt, inclosa la seva protecció, la de la Lídia i la d'en Balló. Ara només cal rematar la feina. En Dani veurà en Simó i l'Ona fent-se un petó, i no es quedarà de braços plegats. La Marta explica a l'Ernest el problema que té amb en Narcís. I la Cristina anul·la les vacances al Marroc amb en Sergi. La raó: una molt bona notícia per a la parella.

La Riera (5x137) 31.03.2014 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
En Balló pren possessió. En Balló es presenta a l'equip com a nou propietari de la Fonda. En Carlos i en Dani són conscients que hi tenen comptes pendents... En Ricard i en Bernat es lamenten per les dones que han perdut... o potser no. La Lídia explica a son pare que ella està al darrere de la denúncia, i en Guillem clama venjança. En Simó vol saber quins són els sentiments de l'Ona.

La Riera (5x138) 01.04.2014 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
En Tito i la Lucía. En Bernat vol demanar perdó a la Lucía, però ella està donant senyals clars a en Tito. La Consol, per a desesperació dels Flaquer, troba una manera caríssima de lligar curt en Jesús.
La Mercè canalitza malament el seu mal humor per la pèrdua de la Fonda. En Balló es posa a fer de cap, i no fa res més que nosa. A la cuina i a la sala.


La Riera (5x139) 02.04.2014 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
La Fàtima i en Ricard. En Ricard és a la Seu d'Urgell. La Fàtima està disposada a marxar amb ell. En Balló no se'n surt i demana consell a en Sergi. En Narcís és realment un problema a la Fonda. En Dani sabrà avui quin és el seu secret. En Rafel té problemes per vendre l'editorial per culpa del comportament de la Mercè amb la il·lustradora.

La Riera (5x140) 03.04.2014 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
En Narcís. Avui és un dia crucial per a en Narcís a la Fonda. La Marta no vol ser injusta, però no el suporta. En Domènec no paeix bé que l'Albert estigui constantment entremig d'ell i la Núria, però com que la Tina no l'escolta... En Claudi i la Lídia celebren el seu triomf i deixen una mica de banda en Martí. En Rafel, en el fons, agraeix no haver de vendre l'editorial.

La Riera (5x141) 04.04.2014 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
La carta de l'Osvald. En Simó aconsegueix les proves que l'incriminen com a assassí d'en Teo i creu que s'ha alliberat de l'Osvald, però potser s'equivoca. En Claudi fa veure a en Martí que si vol recuperar la Judit ha d'acceptar comportar-se com una persona normal. Quan sembla que els Flaquer no poden fer res per aturar la relació entre la Consol i en Jesús, reben una tràgica notícia.

La Riera (5x142) 07.04.2014 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
En Claudi i en Simó. En Claudi, després de parlar amb l'Osvald, exigeix a en Simó que s'aparti de l'Ona, però el sicari se sent fort. Malgrat tot el que ha passat, l'Albert i en Domènec no poden deixar de banda la seva rivalitat. En Balló està convençut que ha de contractar un xef estrella. La vida d'en Guillem a la presó és un infern, tal com havia previst en Claudi.

La Riera (5x143) 08.04.2014 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
La mort d'en Pedro Flores. La mort d'en Pedro sacseja les consciències de la Lídia i la Mònica. Cadascuna ho gestiona a la seva manera. En Claudi explica a la Judit el que sap sobre en Simó. En Bernat deixa la feina perquè n'està fart de tot, i la seva mare parla amb Mossèn Artur.

La Riera (5x144) 09.04.2014 (DVBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
La nova Fonda. En Balló fa la presentació de la nova Fonda i d'en Sanchís als millors xefs del país. De seguida s'adona dels problemes que pot tenir. En Simó, després de la conversa amb la Judit, comença a trontollar. Malgrat el que està passant, la Judit i en Martí no deixen de banda els seus jocs. Reapareix l'Aniol i demana un favor a en Rafel.

-------------------------------------
Moltes gràciesss :D :D

Avatar de l’usuari

Autor del tema
naroatna
Entrades: 20414
Membre des de: ds. des. 30, 2006 23:43
Ubicació: Figueres - Alt Empordà
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] La Riera - T5 (DVBrip) [2/???] Nou 5x003 !!

#4

Entrada Autor: naroatna » dc. set. 04, 2013 23:41

Espai reservat per afegir capítols :D

Fins aviat!
Imatge

Moltes gràcies!

Avatar de l’usuari

Autor del tema
naroatna
Entrades: 20414
Membre des de: ds. des. 30, 2006 23:43
Ubicació: Figueres - Alt Empordà
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] La Riera - T5 (DVBrip) [2/???] Nou 5x003 !!

#5

Entrada Autor: naroatna » dc. set. 04, 2013 23:52

txarli ha escrit:Comencem la nova temporada... gràcies!
Joan1 ha escrit:Moltes gràciesss :D :D
Hola de nou! :D

I moooooltes gràcies també a vosaltres per la vostra valuosa col·laboració compartidora !! :wink:

Afegit el d'avui 5x003 !!

Ahir vaig tenir un petit entrebanc per la qual cosa de moment el segon queda pendent, però no us preocupeu que aviat ja el tindrem també. :wink:

Fins aviat!
Imatge

Moltes gràcies!

Avatar de l’usuari

Autor del tema
naroatna
Entrades: 20414
Membre des de: ds. des. 30, 2006 23:43
Ubicació: Figueres - Alt Empordà
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] La Riera - T5 (DVBrip) [4/???] Nous !!

#6

Entrada Autor: naroatna » dj. set. 05, 2013 22:30

Afegit el pendent 5x02, gràcies mestre Petiso per la captura! :wink:

I afegit el d'avui 5x04 !! :D

Fins aviat!
Imatge

Moltes gràcies!

Avatar de l’usuari

Autor del tema
naroatna
Entrades: 20414
Membre des de: ds. des. 30, 2006 23:43
Ubicació: Figueres - Alt Empordà
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] La Riera - T5 (DVBrip) [5/???] Nous !!

#7

Entrada Autor: naroatna » dv. set. 06, 2013 23:49

Afegit el 5x05 i primera setmana completa !! :D

Fins aviat!
Imatge

Moltes gràcies!

Avatar de l’usuari

Autor del tema
naroatna
Entrades: 20414
Membre des de: ds. des. 30, 2006 23:43
Ubicació: Figueres - Alt Empordà
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] La Riera - T5 (DVBrip) [6/???] Nous !!

#8

Entrada Autor: naroatna » dl. set. 09, 2013 23:56

Afegit el 5x006 !! :D

Fins aviat!
Imatge

Moltes gràcies!

Avatar de l’usuari

Autor del tema
naroatna
Entrades: 20414
Membre des de: ds. des. 30, 2006 23:43
Ubicació: Figueres - Alt Empordà
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] La Riera - T5 (DVBrip) [7/???] Nous !!

#9

Entrada Autor: naroatna » dt. set. 10, 2013 23:46

Afegit 5X007 !!

Fins aviat!
Imatge

Moltes gràcies!

Avatar de l’usuari

Autor del tema
naroatna
Entrades: 20414
Membre des de: ds. des. 30, 2006 23:43
Ubicació: Figueres - Alt Empordà
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] La Riera - T5 (DVBrip) [8/???] Nous !!

#10

Entrada Autor: naroatna » dj. set. 12, 2013 23:21

Afegit el d'avui 5x008 !!

Fins aviat!
Imatge

Moltes gràcies!

Avatar de l’usuari

Autor del tema
naroatna
Entrades: 20414
Membre des de: ds. des. 30, 2006 23:43
Ubicació: Figueres - Alt Empordà
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] La Riera - T5 (DVBrip) [9/???] Nous !!

#11

Entrada Autor: naroatna » dv. set. 13, 2013 22:44

Afegit el d'avui 5x009 i setmana completa !! :wink:

Fins aviat!
Imatge

Moltes gràcies!

Avatar de l’usuari

Autor del tema
naroatna
Entrades: 20414
Membre des de: ds. des. 30, 2006 23:43
Ubicació: Figueres - Alt Empordà
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] La Riera - T5 (DVBrip) [10/???] Nous !!

#12

Entrada Autor: naroatna » dt. set. 17, 2013 0:19

Afegit 5x010 !!

Fins aviat!
Imatge

Moltes gràcies!

Avatar de l’usuari

Autor del tema
naroatna
Entrades: 20414
Membre des de: ds. des. 30, 2006 23:43
Ubicació: Figueres - Alt Empordà
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] La Riera - T5 (DVBrip) [11/???] Nous !!

#13

Entrada Autor: naroatna » dt. set. 17, 2013 23:00

Afegit el d'avui 5x011 !!

Fins aviat!
Imatge

Moltes gràcies!

Avatar de l’usuari

Autor del tema
naroatna
Entrades: 20414
Membre des de: ds. des. 30, 2006 23:43
Ubicació: Figueres - Alt Empordà
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] La Riera - T5 (DVBrip) [12/???] Nous !!

#14

Entrada Autor: naroatna » dj. set. 19, 2013 0:02

Afegit el 5x012 !!

Fins aviat!
Imatge

Moltes gràcies!

Avatar de l’usuari

Autor del tema
naroatna
Entrades: 20414
Membre des de: ds. des. 30, 2006 23:43
Ubicació: Figueres - Alt Empordà
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] La Riera - T5 (DVBrip) [13/???] Nous !!

#15

Entrada Autor: naroatna » dj. set. 19, 2013 23:44

Afegit 5x013 !!

Fins aviat!
Imatge

Moltes gràcies!

Respon