[ed2k] Babylon 5 (5ª temporada) Dual Temporada Completa

Sèries i programes de TV

Moderadors: naroatna, xordi, arakelov

Avatar de l’usuari

Autor del tema
PIZARRÍN
Entrades: 945
Membre des de: dc. oct. 25, 2006 17:49
Status: Desconnectat

[ed2k] Babylon 5 (5ª temporada) Dual Temporada Completa

#1

Entrada Autor: PIZARRÍN » dc. gen. 25, 2012 20:08

Babylon 5 (5ª temporada)


Imatge


Sinopsi:

Babylon 5 és una sèrie de Ciència-Ficció que transcorre al llarg de 5 Temporades amb 22 episodis cadascuna.

Després de l'emotiu final amb el que es va tancar la quarta temporada, quedava molt poc que continuar contant. Straczynski s'havia vist obligat a tancar totes les trames davant l'amenaça de la cancel·lació. Amb tot resolt, es trobava amb vint-i-dos episodis més per desenvolupar el seu univers, això va implicar improvisació, precipitació i, sense cap dubte, la temporada més fluixa de la sèrie.

En resum: Sheridan funda L'Aliança Interestel·lar en què s'ha reservat el paper de primer president. No hi ha perill que s'eternitzi en el càrrec, va tornar de Za'ha'dum amb data caducitat i això tranquil·litza a tot el món. Ivanova ha abandonat l'estació, i la sèrie, després del sacrifico de Marcus. Sheridan comptava amb ella com el seu successor natural al capdavant de Babylon 5, de manera que per suplir-la Sheridan porta de la Terra a Elizabeth Lochley, una dura militar, antiga companya durant els seus temps d'acadèmia, que va romandre fidel al govern de la Terra durant la guerra civil, però Lochley aviat s'adonarà de com és de peculiar l'administració de la Babylon 5. També recala a l'estació Byron, liderant un grup de telèpates rebels que protagonitzaran els primers, i més fluixos, capítols de la temporada. Byron influirà enormement en Lyta, amargada davant el nul reconeixement per la seva feina en la guerra contra les Ombres.

Aquests no són els únics problemes de Sheridan. Abans fins i tot de servir d'alguna cosa, l'Aliança pot ser destruïda per les tensions internes i la desconfiança mútua entre races. Aviat es desvela que els Centauri s'han embarcat en una conspiració a nivell galàctic que amenaça de destruir tot allò que s'ha aconseguit fins al moment. Londo arribarà a Centauri Primer per descobrir la terrible veritat que el convertirà en un emperador esclau i portarà a la perdició del seu poble.

Com a contrapunt als Grans Successos, i per cobrir metratge, s'aprofundeix en els personatges, que a aquestes altures ja són gairebé com de la família. Així Garibaldi reprèn les seves vella relació amb l'ampolla, Lennier s'allistarà en els Rangers una vegada es reconeix a si mateix que el seu amor per Delenn mai serà correspost, G'Kar es convertirà en una mena de líder espiritual, es descobreix un interessant aspecte del passat de Sheridan i Lochley després de la seva sortida de l'acadèmia... i així amb gairebé tots els vells coneguts de la sèrie.

La carència fonamental d'aquesta temporada e un començament vacil·lant. La trama dels telèpates, exceptuant les sempre interessants aparicions de Bester, no deixa de ser un farciment bastant insuls. Amb la conspiració Centauri es remunta l'interès fins a arribar a l'últim capítol, novament un emotiu homenatge a Sheridan i als seus. Esment especial el paper que es reserva el propi Straczynski, i la seva única aparició en la pantalla durant tota la sèrie: la del tècnic que desconnecta l'energia de l'estació abans de ser abandonada.
Imatge


Títol de la Temporada: La roda de foc
Títol Original: The Wheel of Fire
Productor executiu/Creador: Joe Michael Straczinski
Número de Episodis: 22
Duració: 43 minuts aprox.
País d'origen: Estats Units
Gènere: Ciència Ficció.


Premis atorgats:

1993: Emmy Efectes Especials Visuals.
1994: Emmy Maquillatge.
1994: Space Frontier Foundation a la "Millor visió del futur", otorgat per la National Association of Space Scientists, Astronauts and Engineers.
1996: Premi SF Chronicle a la millor representació dramàtica per l'episodi: The Coming of Shadows
1996: Hugo a la "millor presentació dramàtica" de la Convenció Mundial de Ciència Ficció d'Arnheim, per l'episodi "The Coming of Shadows".
1997: Hugo a la "millor presentació dramàtica" de la Convenció Mundial de Ciència Ficció de Sant Antonio (Texas), per l'episodio "Severed Dreams". "E Pluribus Unum" de l'American Cinema Foundation, per el seu tractament positiu dels valors morals.
1998: Premi Saturn a la millor sèrie de televisió per cable
1999: Premi Nebula de guió (Premi Bradbury)


DADES TÈCNIQUES

Muntatge: PIZARRIN
Vídeo: PIZARRIN
Àudio: rocafort i PIZARRIN
Qualitat: DVDrip + Àudio DVB
Grandària: 610 Mb. aprox.
Codec vídeo: XviD 1.2.2 Final (doble passada)
Bitrate vídeo: 1660 Kbps Qf: 0.190 aprox.
Resolució: 720 x 404
Idiomes:
- Català: Stereo (mp3 128 Kbps 48000 kHz)
- Anglès: Stereo (mp3 128 Kbps 48000 kHz)
Subtítols forçats: Incrustats al vídeo.


ELINKS

Capítols:
Babylon 5 [5x01] Sense solucions de compromís - No Compromises [DVD+DVB català-english] per PIZARRIN (TotsRucs.cat).avi
Guionista: J. Michael Straczynski
Directora: Janet Greek
Títol Original: No Compromises
Sinopsi: La nova oficial al càrrec de Babylon 5 arriba just a temps per a la presa de possessió d'en John Sheridan com a president de l'Aliança Interestel·lar. Però ni tota la seguretat de l'univers pot detenir a un tirador solitari decidit a canviar la seva vida per la del seu objectiu.

Primera aparició d'Elizabeth Lochley i Byron


Babylon 5 [5x02] La llarguíssima nit de Londo Mollari [DVD+DVB català-english] per PIZARRIN (TotsRucs.cat).avi
Guionista: J. Michael Straczynski
Directora: David Eagle
Títol Original: The Very Long Night of Londo Mollari
Sinopsi: Lennier deixa el seu lloc per unir-se als Rangers. Londo entra en coma en patir un fallida cardíaca.

Babylon 5 [5x03] Un animal exemplar - The Parangon of Animals [DVD+DVB català-english] per PIZARRIN (TotsRucs.cat).avi
Guionista: J. Michael Straczynski
Directora: Mike Vexar
Títol Original: The Paragon of Animals
Sinopsi: El món Enfili, sota l'atac dels corsaris, sol·licita unir-se a l'Aliança a canvi de protecció. Garibaldi proposa crear una unitat d'elit d'intel·ligència composta per telèpates.

Babylon 5 [5x04] Vista des del galliner - A View from the Gallery [DVD+DVB català-english] per PIZARRIN (TotsRucs.cat).avi
Argument: J. Michael Straczynski i Harlan Ellison
Guionista: J. Michael Straczynski
Directora: Janet Greek
Títol Original: A View From the Gallery
Sinopsi: Bo i Mack, dos tècnics de manteniment, són testimonis de la lluita del personal de l'estació per rebutjar una invasió alienígena.

Babylon 5 [5x05] La corba de l'aprenentatge - Learning Curve [DVD+DVB català-english] per PIZARRIN (TotsRucs.cat).avi
Guionista: J. Michael Straczynski
Director: David Eagle
Títol Original: Learning Curve
Sinopsi: Quan alts càrrecs dels Rangers van a Babylon 5 a donar un informe de progressos a Delenn, un dels reclutes que els acompanyen és atacat per delinqüents del Baixos Fons.

Babylon 5 [5x06] Relacions estranyes - Strange Relations [DVD+DVB català-english] per PIZARRIN (TotsRucs.cat).avi
Guionista: J. Michael Straczynski
Director: John Flinn III
Títol Original: Strange Relations
Sinopsi: Bester arriba a l'estació amb un esquadró de rastrejadors del Cos Psíquic per arrestar als telèpates de Byron, i Londo ha de tornar a la Base Centauri.

Babylon 5 [5x07] Secrets de l'ànima - Secrets of the Soul [DVD+DVB català-english] per PIZARRIN (TotsRucs.cat).avi
Guionista: J. Michael Straczynski
Director: Tony Dow
Títol Original: Secrets of the Soul
Sinopsi: Franklin troba informació desconcertant sobre els Hyach duent a terme els seus nous deures per a l'Aliança. Zack ha notat el temps que Lyta passa amb Byron i els seus, i li adverteix que li fan mala espina.

Babylon 5 [5x08] El dia dels morts - Day of the Dead [DVD+DVB català-english] per PIZARRIN (TotsRucs.cat).avi
Guionista: Neil Gaiman
Director: Doug Lefler
Títol Original: Day of the Dead
Sinopsi: Cada dos-cents anys, seguint l'òrbita de l'únic cometa del seu sistema solar, els brakiri celebren el Dia dels Morts, en el que, segons la tradició, aquests tornen a visitar als vius. A més a més, el duo còmic Rebo i Zooty fa una visita a l'estació.

Primer episodi des de Ganivets en la segona temporada no escrit per Straczynski.

Babylon 5 [5x09] El regne dels cecs - In the Kingdom of the Blind [DVD+DVB català-english] per PIZARRIN (TotsRucs.cat).avi
Guionista: J. Michael Straczynski
Director: David Eagle
Títol Original: In the Kingdom of the Blind
Sinopsi: Ara que la veritat de l'origen dels telèpates ha sortit a la llum, Byron i els seus creuen que se'ls deu alguna cosa, i pensen exigir-ho. Mentrestant, G'Kar causa sensació en la Base Centauri en el seu nou paper de guardaespatles de Londo.

Babylon 5 [5x10] La tragèdia dels telèpates - A Tragedy of Telepaths [DVD+DVB català-english] per PIZARRIN (TotsRucs.cat).avi
Guionista: J. Michael Straczynski
Director: Tony Dow
Títol Original: A Tragedy of Telepaths
Sinopsi: Els telèpates de Byron s'han autoexclòs darrere d'unes parets de l'estació i Bester arriba per intentar arreglar el conflicte. A més a més diversos rebels segueixen lliures i disposats a atacar violentament. Mentrestant, L'Aliança segueix sense saber qui està preparant els atacs a les seves naus i dins d'ella les diferents races comencen a culpar-se i a lluitar entre ells. A Centauri Primer, G'Kar i Londo descobreixen que Na'Toth continua tancada en una de les cel · les del palau reial, de manera que decideixen intentar alliberar-la.

Babylon 5 [5x11] Fènix ressorgint - Phoenix Rising [DVD+DVB català-english] per PIZARRIN (TotsRucs.cat).avi
Guionista: J. Michael Straczynski
Director: David Eagle
Títol Original: Phoenix Rising
Sinopsi: Els enfrontaments entre els rastrejadors de Bester i els telèpates renegats sacsegen l'estació i desemboquen en una presa d'ostatges al laboratori mèdic, inclòs Garibaldi.

Babylon 5 [5x12] En situació precària - The Ragged Edge [DVD+DVB català-english] per PIZARRIN (TotsRucs.cat).avi
Guionista: J. Michael Straczynski
Director: John Copeland
Títol Original: The Ragged Edge
Sinopsi: Un contrabandista és l'únic testimoni supervivent d'un dels atacs. Perseguit pels atacants i pels seus antics ocupadors, s'amaga en el món Drazi.

Babylon 5 [5x13] El cos és la mare, el cos és el pare - The Corps is Mother, The Corps is Father [DVD+DVB català-english] per PIZARRIN (TotsRucs.cat).avi
Guionista: J. Michael Straczynski
Director: Stephen Furst
Títol Original: The Corps is Mother, The Corps is Father
Sinopsi: Dos policies psíquics en pràctiques són assignats a Bester perquè els tuteli. El rastre d'un telèpata que ha assassinat a un altre els porta a Babylon 5.
Aquest capítol està protagonitzat per Bester, sent el cap de seguretat Zack Allan i el metge Stephen Franklin els únics personatges principals de la sèrie que apareixen en ell. Conta també amb una capçalera diferent de la de la resta de la temporada.

Babylon 5 [5x14] Meditacions a l'abisme - Meditations on the Abyss [DVD+DVB català-english] per PIZARRIN (TotsRucs.cat).avi
Guionista: J. Michael Straczynski
Director: Mike Vexar
Títol Original: Meditations on the Abyss
Sinopsi: Delenn encarrega a Lennier una missió confidencial: aprofitarà el seu entrenament com a cadet Ranger a la frontera de l'espai centauri per cercar proves dels atacs a transports comercials.

Babylon 5 [5x15] L'ascens de la foscor - Darkness Ascending [DVD+DVB català-english] per PIZARRIN (TotsRucs.cat).avi
Guionista: J. Michael Straczynski
Director: Janet Greek
Títol Original: Darkness Ascending
Sinopsi: Lise ve a veure Garibaldi, i no està contenta amb el que troba; Lyta ha recollit el llegat de Byron, i Lennier ha fet avanços en la seva nova missió.

Babylon 5 [5x16] Tots els meus somnis fets miques - And All My Dreams, Torn Asunder [DVD+DVB català-english] per PIZARRIN (TotsRucs.cat).avi
Guionista: J. Michael Straczynski
Director: Goran Gajic
Títol Original: And All My Dreams, Torn Asunder
Sinopsi: El Consell es reuneix per examinar les proves i debatre la causa contra els centauri.

Goran Gajic, director de l'episodi, és el marit de Mira Furlan.

Babylon 5 [5x17] Moviments de foc i ombra - Movements of Fire and Shadow [DVD+DVB català-english] per PIZARRIN [Filibusteros.com].avi
Guionista: J. Michael Straczynski
Director: John Flinn III
Títol Original: Movements of Fire and Shadow
Sinopsi: La guerra ha estat oficialment declarada i, ara que l'Aliança i la flota de l'Estrella Blanca s'han involucrat activament, Babylon 5 passa de ser neutral a ser un objectiu potencial. Els drazi i els narn, a més a més, volen una campanya més ofensiva, i Vir demana un favor a Lyta i a Franklin: descobrir per què els drazi es neguen a tornar els cadàvers dels centauri morts en batalla.

Babylon 5 [5x18] La caiguda de Centauri Primer - The Fall of Centauri Prime [DVD+DVB català-english] per PIZARRIN [Filibusteros.com].avi
Guionista: J. Michael Straczynski
Director: Douglas Wise
Títol Original: The Fall of Centauri Primi
Sinopsi: En Sheridan no arriba a temps de detenir el bombardeig de Centauri Primer i la Delenn segueix a la deriva en l'espai. Mentrestant, en l'assolada Base Centauri Primer, en Londo descobreix tota la veritat del que a passat l'últim any, i el preu que haurà de pagar per evitar més vessament de sang.

Babylon 5 [5x19] La roda de foc - The Wheel of Fire [DVD+DVB català-english] per PIZARRIN (TotsRucs.cat).avi
Guionista: J. Michael Straczynski
Directora: Janet Greek
Títol Original: The wheel of Fire
Sinopsi: G´Kar descobreix que el culte a la seva persona ha aconseguit tal límit que ja no pot suportar-ho, el problema de Garibaldi surt a la llum i la Central Terrestre ha seguit el rastre de diners dels atemptats terroristes fins a Lyta.

Babylon 5 [5x20] Objectes en moviment - Objects in Motion [DVD+DVB català-english] per PIZARRIN (TotsRucs.cat).avi
Argument: Harlan Ellison i J. Michael Straczynski
Guionista: J. Michael Straczynski
Director: Jesús Salvador Treviño
Títol Original: Objects in Motion
Sinopsi: La Tessa Halloran, l'antiga numero u de la Resistència a Mart està ara en el Govern Provisional i ve a advertir a la Lise i en Garibaldi que han contractat algú per matar-los.

Babylon 5 [5x21] Objectes en repòs - Objects at Rest [DVD+DVB català-english] per PIZARRIN (TotsRucs.cat).avi
Guionista: J. Michael Straczynski
Director: John Copeland
Títol Original: Objects at Rest
Sinopsi: Les instal·lacions del Govern de l'Aliança en Tuzenor ja estan preparades, i Sheridan i Delenn han de partir. Ta'Lon és l'elegit per G'Kar per substituir-lo com a ambaixador narn, i Franklin designa com la seva successora a la dra. Hobbes.

Babylon 5 [5x22] Dormint en la llum - Sleeping in Light [DVD+DVB català-english] per PIZARRIN (TotsRucs.cat).avi
Guionista: J. Michael Straczynski
Director: J. Michael Straczynski
Títol Original: Sleeping in Light
Sinopsi: 2281: Han passat 20 anys des de la Guerra Ombra. I aquells que saben el que això significa es dirigeixen a Minbar per a un últim sopar de comiat.
TEMPORADA I SÈRIE COMPLETA
PIZARRÍN l’ha editat per darrera vegada el dia: dc. jul. 06, 2016 7:31, en total s’ha editat 16 vegades.


Una salutació, PIZARRÍN.

Avatar de l’usuari

Autor del tema
PIZARRÍN
Entrades: 945
Membre des de: dc. oct. 25, 2006 17:49
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] Babylon 5 (5ª temporada) Dual NOU 5x10!!

#2

Entrada Autor: PIZARRÍN » dj. feb. 09, 2012 11:41

Babylon 5 [5x10] La tragèdia dels telèpates - A Tragedy of Telepaths

Imatge
Una salutació, PIZARRÍN.


oriol1967
Entrades: 44
Membre des de: dl. set. 26, 2011 18:43
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] Babylon 5 (5ª temporada) Dual NOU 5x10!!

#3

Entrada Autor: oriol1967 » dj. feb. 09, 2012 23:43

Moltes gràcies per aquests 10 capítols, PIZARRIN. :D


piltrafillax
Entrades: 72
Membre des de: dj. set. 29, 2011 11:22
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] Babylon 5 (5ª temporada) Dual NOU 5x10!!

#4

Entrada Autor: piltrafillax » dv. feb. 10, 2012 0:28

També et vull agraïr aquesta sèrie PIZARRIN, estic enganxadíssima !!!!

Avatar de l’usuari

Autor del tema
PIZARRÍN
Entrades: 945
Membre des de: dc. oct. 25, 2006 17:49
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] Babylon 5 (5ª temporada) Dual NOU 5x11!!

#5

Entrada Autor: PIZARRÍN » dc. feb. 15, 2012 17:04

Babylon 5 [5x11] Fènix ressorgint - Phoenix Rising

Imatge
Una salutació, PIZARRÍN.


piltrafillax
Entrades: 72
Membre des de: dj. set. 29, 2011 11:22
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] Babylon 5 (5ª temporada) Dual NOU 5x11!!

#6

Entrada Autor: piltrafillax » dc. feb. 15, 2012 21:15

Moltes gràcies PIZARRIN pel capítol 11 :D


oriol1967
Entrades: 44
Membre des de: dl. set. 26, 2011 18:43
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] Babylon 5 (5ª temporada) Dual NOU 5x11!!

#7

Entrada Autor: oriol1967 » dc. feb. 15, 2012 21:19

Ja tardaves PIZARRIN :lol:

Gràcies per aquest capítol !!!


BUTAZOID
Entrades: 16
Membre des de: dl. set. 26, 2011 11:38
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] Babylon 5 (5ª temporada) Dual NOU 5x11!!

#8

Entrada Autor: BUTAZOID » dc. feb. 22, 2012 13:27

I amb el capítol 11, arribem a l'equador de la cinquena i última temporada. Moltes gràcies PIZARRIN. :P

Avatar de l’usuari

Autor del tema
PIZARRÍN
Entrades: 945
Membre des de: dc. oct. 25, 2006 17:49
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] Babylon 5 (5ª temporada) Dual 12/22 NOU!!!

#9

Entrada Autor: PIZARRÍN » dt. feb. 28, 2012 11:34

Babylon 5 [5x12] En situació precària - The Ragged Edge

Imatge
Una salutació, PIZARRÍN.


BUTAZOID
Entrades: 16
Membre des de: dl. set. 26, 2011 11:38
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] Babylon 5 (5ª temporada) Dual 12/22 NOU!!!

#10

Entrada Autor: BUTAZOID » dc. feb. 29, 2012 12:42

Moltes gràcies per aquest nou capítol, PIZARRIN, ja tenia mono des de fa uns dies ... La cosa s'està posant interessant 8)


oriol1967
Entrades: 44
Membre des de: dl. set. 26, 2011 18:43
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] Babylon 5 (5ª temporada) Dual 12/22 NOU!!!

#11

Entrada Autor: oriol1967 » dv. març 02, 2012 0:48

PIZARRIN, ja m'he baixat i vist el capítol, moltes gràcies :D .

Avatar de l’usuari

Autor del tema
PIZARRÍN
Entrades: 945
Membre des de: dc. oct. 25, 2006 17:49
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] Babylon 5 (5ª temporada) Dual 13/22 NOU!!!

#12

Entrada Autor: PIZARRÍN » dv. març 16, 2012 18:01

Babylon 5 [5x13] El cos és la mare, el cos és el pare - The Corps is Mother, The Corps is Father

Imatge
PIZARRÍN l’ha editat per darrera vegada el dia: dl. març 26, 2012 19:23, en total s’ha editat 3 vegades.
Una salutació, PIZARRÍN.


oriol1967
Entrades: 44
Membre des de: dl. set. 26, 2011 18:43
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] Babylon 5 (5ª temporada) Dual 13/22 NOU!!!

#13

Entrada Autor: oriol1967 » dl. març 19, 2012 21:22

Baixant el capítol 13, moltes gràcies PIZARRIN.


piltrafillax
Entrades: 72
Membre des de: dj. set. 29, 2011 11:22
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] Babylon 5 (5ª temporada) Dual 13/22 NOU!!!

#14

Entrada Autor: piltrafillax » dg. març 25, 2012 18:12

Ja he baixat i vist el capítol 13. Moltes gràcies PIZARRIN. :wink:

Ja queda menys pel final ...

Avatar de l’usuari

Autor del tema
PIZARRÍN
Entrades: 945
Membre des de: dc. oct. 25, 2006 17:49
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] Babylon 5 (5ª temporada) Dual 14/22 NOU!!!

#15

Entrada Autor: PIZARRÍN » dl. març 26, 2012 19:23

Babylon 5 [5x14] Meditacions a l'abisme - Meditations on the Abyss

Imatge
Una salutació, PIZARRÍN.

Respon