[ed2k] Marika (WEBrip HD Català) [40/40] T1[C] T2[C] T3[C] T4[C]

Sèries i programes de TV

Moderadors: naroatna, xordi, arakelov

Respon
Avatar de l’usuari

Autor del tema
naroatna
Entrades: 20827
Membre des de: ds. des. 30, 2006 23:43
Ubicació: Figueres - Alt Empordà
Status: Desconnectat

[ed2k] Marika (WEBrip HD Català) [40/40] T1[C] T2[C] T3[C] T4[C]

#1

Entrada Autor: naroatna » dt. nov. 30, 2021 23:58

Marika
WEBrip 1080p català
ImatgeSoc la Marika, visc al Canadà, i amb els meus amic, l'Annie i en Francis, investigo misteris. Sovint ens fiquem en embolics, i fins i tot ens trobem en situacions perilloses, però sempre ens en sortim i descobrim qui són els dolents.


Temproada 1
Marika -1x01- El misteri del molí. El desconegut del llac (WEBrip 1080p català per naroatna)(TotsRucs.cat).mp4
La Marika i la seva família arriben a la seva casa d'estiu de prop del llac a Val-du-Kac. La Marika s'assabenta que passen coses estranyes al molí de la senyora Castonguay, que es veu que s'ha mort abans de les vacances. Hi ha rumors de fantasmes i herències perdudes que fan que la Marika i els seus amics, Annie i Francis, iniciïn una investigació, cosa que encanta a la Marika.

Marika -1x02- El misteri del molí. El veí (WEBrip 1080p català per naroatna)(TotsRucs.cat).mp4
La Marika descobreix que el misteriós veí del molí és el net de la senyora Castonguay, que no pot sortir de casa sense el seu oncle, en Maurice. El nen explica a la Marika que la seva àvia li ha deixat una endevinalla que figura que l'ha de portar fins al tresor de l'herència que la seva àvia va amagar per a ell. La Marika i els seus amics s'ofereixen per ajudar-lo.

Marika -1x03- El misteri del molí. La clau del misteri (WEBrip 1080p català per naroatna)(TotsRucs.cat).mp4
La Marika descobreix que una part de l'endevinalla de l'àvia del veí del molí, en Mathieu, parla de la bústia. Ella i els seus amics van a investigar-ho a la nit i hi troben un sobre, que sembla que té un petit objecte a dins. Però no volen obrir el sobre abans que en Mathieu, que n'és l'autèntic destinatari. A més a més, hi ha una presència misteriosa a dins del molí que els fa agafar una mica de por.

Marika -1x04- El misteri del molí. El sobre (WEBrip 1080p català per naroatna)(TotsRucs.cat).mp4
Mentre que en Francis, un dels amics de la Marika, se'n va a pescar amb el seu pare, que és policia, per veure si li treu informació sobre el cas, l'Annie acompanya la seva mare, la Carole, a l'ajuntament a buscar un permís per fer un foc de camp. Allà hi ha un museu que parla del molí i dels seus antics propietaris i els seus misteris. L'Annie fa un reportatge de tot plegat. Mentrestant, la Marika veu una dona excèntrica que és d'allò més misteriosa.

Marika -1x05-El misteri del molí. El medalló (WEBrip 1080p català per naroatna)(TotsRucs.cat).mp4
Mentre la Marike i l'Annie busquen desesperadament el sobre que havien de donar a en Mathieu, i que han perdut, en Francis es dedica a seguir discretament l'oncle del noi del molí. Mentre el vigila a dins del súper del poble, fa un descobriment revelador. Al mateix temps, la Marika i l'Annie per fi troben el sobre d'en Mathieu i li donen. I aquí hi apareix una altra endevinalla que han de desxifrar per trobar el tresor de l'herència de l'àvia.

Marika -1x06- El misteri del molí. L'oncle Maurice (WEBrip 1080p català per naroatna)(TotsRucs.cat).mp4
La Marika sent una conversa sorprenent entre el notari Rondeau, que és qui porta els assumptes legals d'en Mathieu, i l'oncle Maurice. Mentrestant, l'Annie i en Francis, fent recerca per internet, descobreixen que l'oncle Maurice en realitat amaga la seva veritable identitat i no és qui diu ser. La cosa es comença a torçar.

Marika -1x07- El misteri del molí. El "pibre" antic (WEBrip 1080p català per naroatna)(TotsRucs.cat).mp4
Els tres amics investigadors descobreixen, després de trobar un altre sobre amb un missatge de l'àvia d'en Mathieu, que han de trobar un "pibre" vell. Troben la clau per entrar al molí i comencen a mirar de desxifrar el missatge. Un cop ho aconsegueixen, tenen una visita inesperada que els complicarà les coses.

Marika -1x08-El misteri del molí. El passadís secret (WEBrip 1080p català per naroatna)(TotsRucs.cat).mp4
Els tres amics investigadors han quedat tancats a dins del molí perquè en Paulo, que al final resulta que no és sordmut i que a més a més és còmplice d'en Maurice, els hi deixa tancats amb la clau que en Francis s'ha deixat al pany. Però mentre estan tancats, descobreixen que hi ha un passadís secret. Però, podran sortir abans que en Paulo torni després que ha marxat perquè la Marika l'ha enganyat donant-li un sobre que no era el que buscava?

Marika -1x09- El misteri del molí. El caçador caçat (WEBrip 1080p català per naroatna)(TotsRucs.cat).mp4
Una persona desconeguda obre la porta del molí perquè els tres amics puguin sortir. L'Annie ha de deixar una nota als pares avisant-los d'on són, en Francis ha d'anar a buscar el seu pare, que és policia, i la Marika va a explicar a en Mathieu que han descobert on és el seu tresor, que li ha deixat l'àvia. Però en Maurice l'agafa a ella i a en Mathieu i avisa en Paulo.

Marika -1x10- El misteri del molí. Epíleg (WEBrip 1080p català per naroatna)(TotsRucs.cat).mp4
Finalment, apareix la mare d'en Mathieu, que figurava que havia desaparegut a Àfrica, i ajuda els nois a desfer-se d'en Maurice i en Paulo. Tot queda aclarit. El notari resulta que ajudava la mare i la policia a desemmascarar l'oncle Maurice, que era un delinqüent buscat. El pare d'en Mathieu es recupera d'un accident en un hospital africà. Finalment, en Mathieu segueix el suggeriment dels seus tres nous amics i fa un museu amb tots els objectes de valor que li ha deixat la seva àvia perquè tothom el pugui visitar.

Temproada 2
Marika -2x01- Operació Juliette. Això no té res de tranquil (WEBrip 1080p català per naroatna)(TotsRucs.cat).mp4
És un mes de novembre mogut el que s'acosta per a la marika, l'Annie i en Francis. A més a més, han fet una amiga nova, la Sade, tot i que és nova a l'escola. La marika sorprèn una misteriosa conversa telefònica del també nou professor d'anglès, el senyor Griffin. Caldrà desconfiar-ne, a partir d'ara, del nou professor d'anglès?

Marika -2x02- Operació Juliette. La capsa de música (WEBrip 1080p català per naroatna)(TotsRucs.cat).mp4
Quan van a veure la seva nova amiga Jade a casa seva, descobreixen diverses coses de la seva malaurada vida passada. La seva mare va morir quan ella va néixer i per tant no en té records ni cap fotografia amb ella. La marika troba la fotografia d'en Lazo, un personatge inquietant. Sense saber-ho, l'Hubert fa una troballa sorprenent quan repara uns cavallets de joguina de la Jade, que és un dels pocs records que té de la seva mare.

Marika -2x03- Operació Juliette. L'interrogatori (WEBrip 1080p català per naroatna)(TotsRucs.cat).mp4
La Marika, l'últim divendres va haver de tornar a entrar a l'escola quan la directora era a punt de tancar-la perquè s'hi havia deixat la clau de casa. Va ser llavors que van sentir la conversa sospitosa del professor d'anglès, el senyor Griffin. També resulta que hi ha hagut el robatori d'uns expedients d'alguns alumnes a l'escola, i la directora crida la Marika per preguntar-li si va veure res quan va tornar a entrar. I si el senyor Griffin té respostes a la seva cartera? La Marika s'arrisca molt per descobrir-ho.

Marika -2x04- Operació Juliette. Els missatges (WEBrip 1080p català per naroatna)(TotsRucs.cat).mp4
El pare de la Marika va trobar un paper que bloquejava el mecanisme dels cavallets de joguina de la Jade. Resulta que en aquest paper hi ha un missatge en xinès. L'Annie troba una amiga que els ajuda a traduir-lo. Tot i que el missatge sembla força amenaçador, la Marika prefereix esperar i tenir més proves abans de parlar-ne a la Jade, sobretot perquè aquesta sembla que els amaga alguna cosa. Els misteris es multipliquen.

Marika -2x05- Operació Juliette. Tots els camins porten al cementiri! (WEBrip 1080p català per naroatna)(TotsRucs.cat).mp4
Els tres amics descobreixen una adreça que hi havia en els papers que el senyor Griffin tenia a la seva cartera, que els costa molt de localitzar. Al final veuen que és una adreça del cementiri. L'Annie no vol anar-hi perquè li fa por i en canvi s'ofereix a ocupar-.se de comprar un regal per a l'aniversari de la Marika. Pel camí es troba un home sospitós que ja han vist diverses vegades i decideix seguir-lo, i sense voler, també acaba al cementiri amb els seus amics. Els nois hi fan un descobriment important i comencen a entendre el significat del missatge escrit en xinès.

Marika -2x06- Operació Juliette. L'aniversari (WEBrip 1080p català per naroatna)(TotsRucs.cat).mp4
El pare de la Jade, que ha tornat després de ser fora per la seva feina, demana als tres amics que vinguin a casa seva l'endemà a sopar per celebrar l'aniversari de la Jade, per fer-li una sorpresa. Allà també hi fan altres descobriments que els ajuden a avançar en la investigació, però decideixen no parlar-ne amb la Jade, encara. Aconseguiran mantenir-la al marge de la investigació?

Marika -2x07- Operació Juliette. Absències estranyes (WEBrip 1080p català per naroatna)(TotsRucs.cat).mp4
Els nostres amics estan impacients per parlar amb la Jade i explicar-li les coses que han descobert i que estan relacionades amb la seva mare i una germana bessona. Però no hi ha manera de trobar-la, després que la directora l'hagi cridat al seu despatx i li hagi dit que el seu pare havia demanat que se n'anés a casa, ha desaparegut. Hi ha una prova que els porta a la botiga de tisanes, el propietari de la qual sembla que fa dies que els segueix. Descobriran on és la seva nova amiga?

Marika -2x08- Operació Juliette. On és la Jade? (WEBrip 1080p català per naroatna)(TotsRucs.cat).mp4
Mentre buscant la Jade, els tres joves investigadors, veuen per una finestra de casa seva que a dins hi ha passat alguna cosa estranya. Algú ha segrestat la Jade? Per què? Apareix un nou personatge sinistre, una metgessa que es diu Arlette Grenier i que ha estat relacionada en el passat amb el tràfic d'òrgans humans. Mentrestant també han confirmat que efectivament la Jade té una germana bessona, que sembla que està malalta i necessita un trasplantament de medul·la.

Marika -2x09- Operació Juliette. El magatzem (WEBrip 1080p català per naroatna)(TotsRucs.cat).mp4
Després de més descobriments, els nostres amics arriben a la conclusió que han segrestat la Jade per fer-la servir per a un trasplantament, i que els segrestadors la tenen en un magatzem de la zona industrial de la ciutat. La Marika i en Francis entren al magatzem a buscar la seva amiga, mentre que l'Annie es queda a fora per intentar demanar ajuda amb un telèfon públic antic. Al final també acaba entrant al magatzem i té un encontre sorprenent. La Marika no dubta a posar-se en perill per salvar la Jade. Però els reforços ja venen.

Marika -2x10- Operació Juliette. Cursa contrarellogte (WEBrip 1080p català per naroatna)(TotsRucs.cat).mp4
Al magatzem, finalment, les coses s'aclareixen. El pare d'en Francis, que és pòlicia hi arriba amb reforços. El senyor Griffin resulta que no és còmplice dels dolents sinó un detectiu privat que salva la Marika de l'atac de l'Arlette Grenier i ajudar a salvar les bessones. Aquest és l'episodi de les retrobades i les explicacions.

Temproada 3
Marika -3x01- El cim negre. Intrigues a l'hostal (WEBrip 1080p català per naroatna)(TotsRucs.cat).mp4
La Marika, en Francis i l'Annie van a passar una setmana de vacances a l'hostal del Cim Negre, que és d'un oncle de l'Annie, en Thomas. Aquest està amoïnat perquè darrerament s'han produït una sèrie d'actes de vandalisme a l'hostal que no saben qui els provoca. Amb l'ajuda de la Sarah, la cosina de l'Annie, els joves detectius faran ràpidament una llista de sospitosos i començaran a investigar.

Marika -3x02- El cim negre. Primer sospitós (WEBrip 1080p català per naroatna)(TotsRucs.cat).mp4
Mentre que les noies, a proposta de la mare de l'Annie, la Carole, van a fer una excursió amb llanternes quan ja és fosc, fins a un refugi, en Francis que no hi ha volgut anar, sent una conversa sospitosa entre un home i una dona no identificats. Durant l'excursió, la Marika troba que la Sarah, que porta menjar per a unes menjadores per a ocells que té prop del refugi al qual es dirigeixen, actua d'una manera estranya. Comença a pensar que els amaga alguna cosa.

Marika -3x03- El cim negre. El telecadira número 1 (WEBrip 1080p català per naroatna)(TotsRucs.cat).mp4
És dia d'esquí, però en el moment d'agafar el telecadira per pujar a les pistes, apareix un home mort congelat en una de les cadires. És en Germain, el vigilant nocturn de l'hostal, que era un dels sospitosos dels tres amics detectius, que queden força trasbalsats. Buscant més pistes, l'Annie descobreix que té uns negatius a la butxaca que sembla que són una part important del misteri. La Marika i en Francis es posaran a seguir un altre sospitós.

Marika -3x04- El cim negre. Danys d'aigua (WEBrip 1080p català per naroatna)(TotsRucs.cat).mp4
Es produeix una altre acte vandàlic a l'hostal, en una canonada d'aigua. Les sospites apunten a la Roxane, una noia que s'està a l'hostal i que s'ha fet amiga d'en Simon, el germà gran de la Marika. Sembla que en Simon protegeixi la Roxane d'alguna cosa i es nega a explicar-ne res a la Marika. Mentre l'Annie i en Francis han anat a fer una missió al poble, la Marika és testimoni de la fugida del seu nou sospitós principal.

Marika -3x05- El cim negre. Imaginació explosiva (WEBrip 1080p català per naroatna)(TotsRucs.cat).mp4
La Sarah cada cop es comporta d'una manera més estranya. La Marika intenta seguir-la pel bosc mentre que l'Annie i en Francis espien un altre sospitós a l'hostal. Es tracta del senyor Petrov. Mentre que l'Annie està convençuda que està en perill. Ella i en Francis avisen en Thomas de les suposades intencions del senyor Petrov. Però tot resulta un malentès. Quan la Marika torna de seguir la Sarah, com que no sap el que ha passat, es fica en un embolic.

Marika -3x06- El cim negre. Atrapada! (WEBrip 1080p català per naroatna)(TotsRucs.cat).mp4
Els adults prohibeixen als nostres joves detectius que continuïn investigant perquè ja s'han ficat de peus a la galleda un parell de cops, però la Marika i en Francis, mentre fan veure que van a esquiar, segueixen un rastre misteriós pel bosc que gairebé li costa el peu a la Marika. Per la seva banda, l'Annie s'està amb la seva cosina per evitar que els seus amics se la trobin al bosc mentre investiguin el que hi fa, i veu que la Sarah té una gran passió pels ossos.

Marika -3x07- El cim negre. Crits a la muntanya (WEBrip 1080p català per naroatna)(TotsRucs.cat).mp4
Quan miren les fotos, els nois s'adonen que el nom d'Excavacions Blitz surt a molts llocs. Encarreguen a en Francis que demani a la Sarah que li deixi l'ordinador per fer una recerca a internet sobre aquesta empresa. Mentrestant, la Marika i l'Annie segueixen l'Alex, que podria ser el nou sospitós principal. Però aquest, el donarà una bona sorpresa, després d'anar a buscar en Francis perquè les ajudi a seguir-lo.

Marika -3x08- El cim negre. La cova de l'os (WEBrip 1080p català per naroatna)(TotsRucs.cat).mp4
El nostre trio se'n va d'excursió a la muntanya per seguir una altra pista: la de la pedrera i la bèstia que és mig home i mig os. La Carole els dona un walkie-talkie per si els passa alguna cosa. Mentrestant, però, la policia explica a en Thomas que en Germain no va morir congelat, sinó assassinat i que ara s'obre una investigació criminal. La Carole vol avisar els nois, però no s'hi pot posar en contacte perquè es deixen les motxilles al refugi, que és el punt de trobada per més tard. I l'Hubert es presenta per sorpresa a l'hostal.

Marika -3x09- El cim negre. Trobades inesperades (WEBrip 1080p català per naroatna)(TotsRucs.cat).mp4
Atrapats en una cova, la Marika, l'Annie i en Francis coneixen un personatge misteriós. Aquest resulta que és el que es pensaven que era mig home mig bèstia i que la Sarah alimentava. És un home, en Jeff, que els ajuda a entendre el significat de les fotos que contenen informació que compromet l'empresa d'Excavacions Blitz. Avisa als tres nois que no vagin a la pedrera perquè és perillós, però ells no li fan cas. Hi van, i la cosa es complica.

Marika -3x10- El cim negre. De sorpresa en sorpresa (WEBrip 1080p català per naroatna)(TotsRucs.cat).mp4
Tant en Francis com en Jeff, acaben retinguts a la pedrera per gent a qui no agraden els curiosos. La Marika i l'Annie van a buscar ajuda, però només troben el senyor Leboeuf, que resulta que és còmplice de l'empresa Blitz i l'autor dels actes de vandalisme a l'hostal. L'Hubert, el pare de la Marika i en Simon arriba i quan sap el que passa, ell i la Carole van cap a la pedrera. En Thomas avisa la policia per un descobriment que fa la Sarah. Algú arribarà a temps d'ajudar els nostres joves investigadors?

Temproada 4
Marika -4x01- Missió mentides. Canvi de rumb (WEBrip 1080p català per naroatna)(TotsRucs.cat).mp4
La Marika, l'Annie i en Francis tenen una gran decepció quan el pare de l'Annie, anul·la a l'últim moment un viatge amb el seu vaixell a les Antilles. Mentre que en Philippe, el pare de l'Annie, afirma que un contratemps el reté a Port Lescarpe, la policia diu ha tornat al país el dia anterior. En Philippe ha enganyat l'Annie?

Marika -4x02- Missió mentides. Una visita al museu (WEBrip 1080p català per naroatna)(TotsRucs.cat).mp4
Davant de les circumstàncies misterioses que envolten l'anul·lació del seu viatge, els nostres detectius comencen oficialment la seva investigació. L'Annie està preocupada pel seu pare i no veu gaire clar que els seus amics en sospitin. Però una visita al museu marítim els dona un nou sospitós.

Marika -4x03- Missió mentides. La caça d'informació (WEBrip 1080p català per naroatna)(TotsRucs.cat).mp4
Per tal de demostrar a l'Annie que el seu pare és a la ciutat i no a Port Lescarpe, la Marika i en Francis van a buscar-lo d'amagat de l'Annie. Gràcies a uns indicis que han trobat al despatx de l'Évelyne, directora del museu marítim i ex d'en Philippe, els nois troben l'amagatall del pare de l'Annie i descobreixen que aquest està embolicat en alguna cosa greu.

Marika -4x04- Missió mentides. S'ha de dir sempre la veritat? (WEBrip 1080p català per naroatna)(TotsRucs.cat).mp4
Després del que han descobert sobre el pare de l'Annie, la Marika i en Francis dubten: ho han de dir a la seva amiga, amb el perill de fer-la infeliç? Per la seva banda, l'Annie sospita que els seus amics li amaguen alguna cosa. A mesura que la investigació avança, l'amistat del trio sobreviurà a la veritat?

Marika -4x05- Missió mentides. L'amistat és més forta que res (WEBrip 1080p català per naroatna)(TotsRucs.cat).mp4
Després d'haver-se enfrontat al seu pare, l'Annie està convençuda que és innocent. Fins que la policia apareix a l'amagatall d'en Philippe i troba una prova irrefutable que els per met procedir a la seva detenció. Però un prova nova que hi ha al telèfon d'en Philippe fa dubtar la marika. S'han precipitat, acusant-lo?

Marika -4x06- Missió mentides. Sota vigilància (WEBrip 1080p català per naroatna)(TotsRucs.cat).mp4
Reconciliats, els nostres adolescents volen aprofitar les vacances. Però la marika només pensa en la investigació. En veure un home sospitós que ronda prop de casa seva, l'Annie accepta que els seus amics continuïn la investigació. La seva cerca porta la marika i en Francis al museu, on fan un descobriment inquietant.

Marika -4x07- Missió mentides. La tensió augmenta! (WEBrip 1080p català per naroatna)(TotsRucs.cat).mp4
Mentre que la marika i l'Annie tenen prohibit sortir, en Simon ajuda en Francis a aconseguir il·legalment les imatges de vídeo de la pizzeria Pépe i Ronie. Per la seva banda, després d'haver fer un descobriment macabre al seu museu, l'Évelyne adverteix en Philippe que no el podrà ajudar gaire més.

Marika -4x08- Missió mentides. Congelació d'imatge (WEBrip 1080p català per naroatna)(TotsRucs.cat).mp4
L'Annie, sola a casa seva, busca algun document signat pel seu pare, mentre que la marika i en Francis, amagats al garatge, miren les imatge de vídeo de cal Pépé i Ronie. Quan s'adonen d'un detall important de les imatges, en Philippe els sorprèn. Poden confiar en ell? I per què triga tant a tornar, l'Annie?

Marika -4x09- Missió mentides. L'habitació 12 (WEBrip 1080p català per naroatna)(TotsRucs.cat).mp4
La marika i en Francis convencen en Philippe que els deixi investigar un nou sospitós. Però els joves ràpidament cauen en una trampa. Quan es produeix la confrontació definitiva entre en Philippe i el seu antic soci, es descobreix que l'Annie està en una mala situació. Els seus amics la podran ajudar a temps?

Marika -4x10- Missió mentides. El caçador caçat (WEBrip 1080p català per naroatna)(TotsRucs.cat).mp4
En Philippe només té una idea al cap, recuperar la seva filla. Acompanyat per la marika, va al punt de trobada amb el segrestador. L'intercanvi de la droga per l'Annie sortirà com es preveu? La policia arribarà a temps? És el que voldrien saber els pares, que estan reunits a casa de la marika, morts de preocupació.


Imatge

Moltes gràcies!

Avatar de l’usuari

Autor del tema
naroatna
Entrades: 20827
Membre des de: ds. des. 30, 2006 23:43
Ubicació: Figueres - Alt Empordà
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] Marika (WEBrip HD Català) [10/40] T1 [C]

#2

Entrada Autor: naroatna » dc. des. 01, 2021 0:00

Reservat
Imatge

Moltes gràcies!

Avatar de l’usuari

Autor del tema
naroatna
Entrades: 20827
Membre des de: ds. des. 30, 2006 23:43
Ubicació: Figueres - Alt Empordà
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] Marika (WEBrip HD Català) [10/40] T1 [C]

#3

Entrada Autor: naroatna » ds. des. 18, 2021 22:37

Afegida la 2a temporada !!

Fins aviat!
Imatge

Moltes gràcies!

Avatar de l’usuari

Autor del tema
naroatna
Entrades: 20827
Membre des de: ds. des. 30, 2006 23:43
Ubicació: Figueres - Alt Empordà
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] Marika (WEBrip HD Català) [30/40] T1[C] T2[C] T3[C]

#4

Entrada Autor: naroatna » dl. gen. 03, 2022 23:58

Afegida la 3a temporada completa !!

Fins aviat!
Imatge

Moltes gràcies!

Avatar de l’usuari

Autor del tema
naroatna
Entrades: 20827
Membre des de: ds. des. 30, 2006 23:43
Ubicació: Figueres - Alt Empordà
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] Marika (WEBrip HD Català) [30/40] T1[C] T2[C] T3[C]

#5

Entrada Autor: naroatna » dv. gen. 21, 2022 20:00

Afegida també la 4a temporada completa !!

Fins aviat!
Imatge

Moltes gràcies!


d1k2
Entrades: 279
Membre des de: ds. maig 24, 2014 9:07
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] Marika (WEBrip HD Català) [40/40] T1[C] T2[C] T3[C] T4[C]

#6

Entrada Autor: d1k2 » dc. gen. 26, 2022 21:17

moltes gràcies Noroatna

Avatar de l’usuari

Autor del tema
naroatna
Entrades: 20827
Membre des de: ds. des. 30, 2006 23:43
Ubicació: Figueres - Alt Empordà
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] Marika (WEBrip HD Català) [40/40] T1[C] T2[C] T3[C] T4[C]

#7

Entrada Autor: naroatna » dc. gen. 26, 2022 23:05

De res! :D

Fins aviat!
Imatge

Moltes gràcies!

Respon