[ed2k] Lucas etc. (WEBrip Català)(HD) | T1 i T2 Completes !!

Sèries i programes de TV

Moderadors: naroatna, xordi, arakelov

Respon
Avatar de l’usuari

Autor del tema
naroatna
Entrades: 20603
Membre des de: ds. des. 30, 2006 23:43
Ubicació: Figueres - Alt Empordà
Status: Desconnectat

[ed2k] Lucas etc. (WEBrip Català)(HD) | T1 i T2 Completes !!

#1

Entrada Autor: naroatna » ds. jul. 31, 2021 22:25

Lucas etc.
WEBrip 1080p català per naroatna

Imatge


Imatge
TV3 - Imdb


El Lucas té dotze anys, viu amb la seva mare separada i s'ho passa tan bé com pot fent de terror del barri. Però la vida de fill únic se li acaba quan la seva mare decideix formar una nova família amb un vidu, els seus tres fills i un avi.


Temporada 1 (HD) Completa
Lucas etc. 1x01 La primera trobada (La rencontre)(WEBrip 1080p català per naroatna)(TotsRucs.cat).mp4
La mare del Lucas l'obliga a anar a conèixer els fills del Jeff, l'home amb qui ha començat a refer la seva vida. Primer coneix la Mélodie, una adolescent passota; després, la Manon, una nena que només mira i no diu res; i, finalment, el Nathan, repel·lent i cregut com ell sol. La debilitat del Lucas pels coets i els petards fa que el final de la visita sigui explosiu, i més quan cau la notícia bomba.

Lucas etc. 1x02 El canvi de casa (L'emménagement)(WEBrip 1080p català per naroatna)(TotsRucs.cat).mp4
El Lucas i la seva mare se'n van a viure a cals Goossens. La Bénédicte i el Jeff, amb la idea que el Lucas i el Nathan s'han de fer amics tant si com no, els posen junts a l'habitació del segon, però aviat comença la guerra entre els dos nens. Al final, els pares els ofereixen la possibilitat que un es faci una habitació a les golfes, i l'avi troba la manera de decidir quin dels dos serà.

Lucas etc. 1x03 La tornada (La rentrée)(WEBrip 1080p català per naroatna)(TotsRucs.cat).mp4
A la vida del Lucas hi ha hagut molts canvis: ha canviat de barri, té una família nova i avui és el primer dia de classe al nou institut. Com era d'esperar, el Nathan no l'ajuda gens a integrar-se, i ni tan sols deixa que s'acosti als seus amics. Però, més tard, un incident a la classe de la Sra. Bara, la professora de llengua flamenca, ho canviarà tot.

Lucas etc. 1X04 La investigació (L'enquête)(WEBrip 1080p català per naroatna)(TotsRucs.cat).mp4
Algú ha trencat el gerro favorit del Jeff. Com que sol jugar a la pilota a dins de casa, el Lucas és l'únic sospitós, i aquesta vegada li caurà un càstig exemplar. Si no aconsegueix que el verdader culpable confessi el seu crim, està perdut. La seva investigació el porta a un carreró sense sortida, fins que per casualitat troba una càmera oculta que serà la clau per resoldre el misteri.

Lucas etc. 1x05 El cotxe (La voiture)(WEBrip 1080p català per naroatna)(TotsRucs.cat).mp4
Avui , el Lucas ha de passar el dia amb el seu pare, el Mickaël, però, abans que es puguin posar en marxa, un lladre li roba el cotxe. Segons la policia, els cotxes robats no es recuperen mai, i llavors el Lucas entra en una pàgina web on s'anuncien vehicles robats. Quan el troba, el seu pare decideix contactar amb el venedor i, a partir d'aquí, tot es complica.

Lucas etc. 1x06 Els delegats (Les délégués)(WEBrip 1080p català per naroatna)(TotsRucs.cat).mp4
El Lucas es presenta a les eleccions de delegats perquè es vol lluir davant de la Sarah, una noia que li agrada molt, però té un rival difícil: el Nathan, el seu germanastre. La campanya electoral és dura i els dos candidats fan promeses cada vegada més difícils de complir, fins que el Malik, un de l'equip del Lucas, li fa veure que no s'hi val tot. El Lucas canvia d'estratègia electoral, i sembla que guanyarà.

Lucas etc. 1x07 El hàmster (Le hamster)(WEBrip 1080p català per naroatna)(TotsRucs.cat).mp4
Fent una de les seves bestieses típiques, el Lucas esclafa sense voler el Biscotte, el hàmster de la Manon. El Jeff i el Lucas creuen que val més no dir-li la veritat, i van a comprar un altre hàmster amb l'esperança que la nena no s'adoni del canvi. Però, com que a la botiga d'animals no tenen hàmsters, compren un porquet, i fan creure a la Manon que el seu hàmster ha sofert una metamorfosi.

Lucas etc. 1x08 La pilota (La balle)(WEBrip 1080p català per naroatna)(TotsRucs.cat).mp4
Un dia, jugant, el Nathan envia una pilota a cal veí, i justament la pilota era del Malik, un amic del Lucas. Quan el Lucas la vol anar a buscar, la Mélodie li explica que el senyor Kramar, el veí, captura els nens per matar-los i convertir-los en marionetes. Per si de cas, el Lucas decideix no anar a buscar la pilota, però el Malik se li apareix en un somni i l'hi reclama.

Lucas etc. 1x09 La festa (La teuf)(WEBrip 1080p català per naroatna)(TotsRucs.cat).mp4
La Bénédicte i el Jeff se'n van de cap de setmana amb la Manon, i la resta de la família es queda a casa sota la vigilància de l'avi Alphonse. El Lucas ha convidat els seus amics i creu que podrà fer festa tota la nit. La Mélodie també té previst fer festa tota la nit, però no pensa permetre que s'hi barregin uns mocosos com el Lucas i els seus amics.

Lucas etc. 1x10 Els bolets (La cueillette)(WEBrip 1080p català per naroatna)(TotsRucs.cat).mp4
El Jeff s'ha emportat tota la família d'excursió per anar a buscar bolets, però abans de posar-se en marxa requisa els mòbils als nens perquè, si no, no estarien per la feina. Aviat troba un bolet, i li fa tanta il·lusió que el tasta de seguida, però al cap de poc comença a trobar-se malament. Com que no tenen els mòbils, no poden avisar ningú i, a més, urbanites com són, no saben trobar el camí per tornar.

Lucas etc. 1x11 La fuga (La fugue)(WEBrip 1080p català per naroatna)(TotsRucs.cat).mp4
El Lucas i el Nathan fan un experiment al soterrani que acaba amb una canonada foradada i una fuita d'aigua. El Nathan, que és molt espavilat, s'escapa abans que arribi la Bénédicte, i al final qui rep la bronca i acaba castigat és el Lucas. Fart de tanta injustícia, el Lucas decideix fugir de casa i anar-se'n a Brussel·les amb l'única companyia del seu peix Skipi, que és l'únic que l'entén.

Lucas etc. 1x12 El control (L'interro)(WEBrip 1080p català per naroatna)(TotsRucs.cat).mp4
La Sra. Bara ha posat un control de flamenc per demà, i aquesta tarda el Lucas i el Nathan han d'estudiar. Com que el Nathan se sap tots els temps verbals a la perfecció, la Bénédicte li dona permís per anar a jugar, però el Lucas s'ha de quedar repassant amb el Jeff. Quan aquest comprova que el Lucas és incapaç d'assimilar res, decideix recórrer a mesures dràstiques perquè aprovi l'examen.

Lucas etc. 1x13 El supermercat (Le supermarché)(WEBrip 1080p català per naroatna)(TotsRucs.cat).mp4
Els germans Goossens-Pistone sempre s'estan barallant, però en una cosa sí que estan d'acord: la Bénédicte i el Jeff, els seus pares, no saben fer la compra i no els porten el que volen. Per demostrar-los que no és tan complicat i que són responsables, els dos nois i les dues noies se'n van a l'híper a fer la compra de la setmana. Però les coses no són tan fàcils com es pensaven.

Lucas etc. 1x14 L'àgora (L'agora)(WEBrip 1080p català per naroatna)(TotsRucs.cat).mp4
El Lucas, el Malik i el Swing juguen a futbol a la pista on sempre juguen el Kevin i la seva colla. Quan aquests els veuen, els volen fer fora de males maneres, però el Lucas els proposa un tracte: jugaran un partit i, qui guanyi, es quedarà amb els drets exclusius de la pista. Per completar l'equip, el Lucas crida el Nathan, però les coses no pinten gaire bé.

Lucas etc. 1x15 La festa sorpresa (L'anniversaire surprise)(WEBrip 1080p català per naroatna)(TotsRucs.cat).mp4
El Lucas fa tretze anys, i la Bénédicte li ha organitzat una festa sorpresa amb la família i els amics. La Mélodie ha convidat la seva amiga Sarah, i el Lucas, convençut que l'ha vingut a veure a ell, creu que ha arribat l'hora de confessar-li els seus sentiments. El Malik, en canvi, li diu que esperi un any, però el Swing vol que vagi per feina. I l'Alphonse i el Jeff també hi fiquen cullerada.

Lucas etc. 1x16 La sortida de les vacances (Le départ en vacances)(WEBrip 1080p català per naroatna)(TotsRucs.cat).mp4
El Lucas es mor de ganes de començar les vacances amb la seva nova família. L'objectiu és sortir d'hora per poder fer caiac a la tarda. La Bénédicte ja ha carregat la furgoneta, però als Goossens els costa posar-se en marxa. La Manon encara dorm i no se l'ha de despertar, la Mélodie es vol emportar tot l'armari, el Jeff té una crisi d'imatge personal i l'Alphonse no dona senyals de vida.

Lucas etc. 1x17 El trajecte (Le trajet)(WEBrip 1080p català per naroatna)(TotsRucs.cat).mp4
El Lucas i la seva nova família acaben de sortir de vacances. El trajecte fins a la casa familiar dels Goossens s'està fent molt llarg, amb retencions i picabaralles. De sobte, el Lucas s'enamora a primera vista d'una nena d'un altre cotxe. Li escriu el número de mòbil a la finestra de la furgoneta i, amb l'ajuda de la Mélo, es comencen a intercanviar missatges, fins que ella li proposa una cita.

Lucas etc. 1x18 La llegenda (La légende)(WEBrip 1080p català per naroatna)(TotsRucs.cat).mp4
La família per fi ha arribat a la casa del camp dels Goossens. A la paret hi ha penjat el retrat d'un home que sembla el Jeff amb més cabells, però que en realitat és el seu rebesavi, el Balthazar. Llavors, l'Alphonse explica als nens que aquest Balthazar era l'ovella negra de la família, perquè que es va obsessionar tant amb el mapa d'un tresor llegendari que es va tornar boig.

Lucas etc. 1x19 El medalló (Le médaillon)(WEBrip 1080p català per naroatna)(TotsRucs.cat).mp4
Segons les notes del Balthazar, l'avantpassat boig dels Goossens, el mapa del tresor està amagat en una taverna del poble. El Lucas i el Nathan s'escapen a buscar-lo, però, quan arriben a la taverna en qüestió, a la porta hi ha un cartell que diu que es prohibeix l'entrada als belgues. A grans mals, grans remeis: els dos nois es disfressen de francesos i entren al local disposats a tot.

Lucas etc. 1x20 El tresor (Le trésor)(WEBrip 1080p català per naroatna)(TotsRucs.cat).mp4
El Lucas, el Nathan i la Mélodie, amb el mapa que hi havia dins el medalló de la taverna, entren al bosc per buscar el llegendari tresor del duc de Rembrandt. Quan sembla que no poden continuar avançant, troben una cova immensa que els porta a la riba d'un petit llac. Segons el mapa, el cofre del tresor és a l'altra banda, però resulta que el Nathan no sap nedar.

Lucas etc. 1x21 El matí (Le matin)(WEBrip 1080p català per naroatna)(TotsRucs.cat).mp4
El Lucas i el Nathan s'han llevat tard i han tornat a perdre l'autobús de l'escola. A primera hora tenen la senyora Bara, i, si tornen a faltar a classe, corren el risc que els expulsin. L'única solució és que el Lucas agafi la seva superbici i porti el Nathan de paquet. El trajecte resultarà molt accidentat, amb bufandes volanderes, cadenes de bici trencades i frens que no frenen.

Lucas etc. 1x22 El cap de setmana a cal papa (Le week-end chez papa)(WEBrip 1080p català per naroatna)(TotsRucs.cat).mp4
Com que està tip d'haver d'aguantar els fills del nòvio de la seva mare, el Lucas decideix marxar de casa. El seu pare és fora, però el Lucas s'instal·la al pis d'ell pensant que, tot sol, s'ho passarà d'allò més bé. Però quan ja ha encarregat un munt de pizzes, ha jugat a tot el que ha volgut i ha mirat la pel·lícula de terror que no li deixaven mirar a casa, es comença a enyorar.

Lucas etc. 1x23 Un dimecres a la tarda (Le mercredi après-midi)(WEBrip 1080p català per naroatna)(TotsRucs.cat).mp4
El Lucas comença a sospitar del Jeff quan rep una trucada d'una dona que demana per ell. Quan el Jeff surt de casa tot mudat dient que va a comprar el pa, el Lucas i el Nathan el segueixen per espiar-lo. El Jeff passa de llarg del forn de pa, truca a la porta d'una casa i surt a rebre'l una dona. El Lucas vol fer confessar al Jeff la seva evident infidelitat.

Lucas etc. 1X24 Els assajos (La répétition)(WEBrip 1080p català per naroatna)(TotsRucs.cat).mp4
Els Goossens tenen la tradició de participar cada any en una festa del seu barri presentant un número musical que el Lucas considera absolutament ridícul. Ell té clar que no l'enredaran a participar-hi, però no pot resistir la pressió dels altres. A més, la família demana la col·laboració del Mickaël, el pare del Lucas, que és actor, i llavors comencen uns assajos dominats pels nervis, les escridassades i els cops de porta.

Lucas etc. 1x25 La festa al barri (La fête de quartier)(WEBrip 1080p català per naroatna)(TotsRucs.cat).mp4
Després de la mala experiència d'intentar muntar un musical dirigit pel pare del Lucas, la família Goossens decideix presentar un número de percussió a la festa del barri. Tots estan molt motivats menys el Lucas, que, quan veu que els seus amics aniran a la festa amb la intenció de publicar el seu ridícul a les xarxes, decideix prendre mesures dràstiques per evitar-ho. Al final aconsegueix que la família es retiri, però...


Temporada 2 (HD) Completa!
Lucas etc. 2x01 La barbacoa (Le Barbecue)(WEBrip 1080p català per naroatna)(TotsRucs.cat).mp4
La família del Lucas s'ha canviat de casa, i el primer dia, mentre esmorzen al jardí, coneixen el senyor Lambot, el seu nou veí, que ho té tot per caure'ls malament. Tot i així, l'home convida els Goossens a fer una barbacoa a casa seva a l'hora de sopar. Sense esperar-s'ho, el Lucas descobreix a cals veïns dues coses interessants: una noia que es diu Eden i el cotxarro del seu pare.

Lucas etc. 2x02 El Malik se'n va (Le départ de Malik)(WEBrip 1080p català per naroatna)(TotsRucs.cat).mp4
Com que el Malik se'n va a viure a fora, ell, el Lucas i el Swing decideixen que n'han de fer una de sonada: anar a veure un partit de la Champions. Però per poder pagar les entrades han de buscar una manera de fer molts diners ràpidament. El Lucas té una idea genial: fabricaran una beguda i la vendran pel barri. El negoci és un èxit, però aviat apareix la competència.

Lucas etc. 2x03 El pintball (Le Paintball)(WEBrip 1080p català per naroatna)(TotsRucs.cat).mp4
El senyor Lambot està decidit a tallar una branca de la pomera del Jeff perquè diu que fa ombra a la seva piscina. Els dos veïns decideixen resoldre el tema de la manera més civilitzada possible: faran una partida de paintball, i el que guanyi podrà fer el que vulgui amb la pomera. Els Goossens comencen malament: abans de la partida, el Nathan es passa al bàndol enemic. La batalla serà a vida o mort.

Lucas etc. 2X04 El jardí de l'Eden (La voisine)(WEBrip 1080p català per naroatna)(TotsRucs.cat).mp4
Mentre compra material escolar, el Lucas descobreix que la seva veïna Eden es dedica a robar. Com que la guarda de seguretat de la botiga està a punt d'enxampar-la, l'Eden s'escapa corrent, i el Lucas, també. L'Eden li explica que la botiga és del seu pare, i que hi roba perquè ho troba divertit. Però quan el Lucas torna a la botiga per buscar-hi la cartera que ha perdut, el cacen i l'acusen a ell.

Lucas etc. 2x05 La revolució dels pantalons curts (La révolution des shorts)(WEBrip 1080p català per naroatna)(TotsRucs.cat).mp4
El Lucas canvia d'institut, i el primer dia de curs no sap que allà està prohibit anar amb pantalons curts. Ell no es talla gens i va a parlar amb el director per demanar-li que canviï el reglament, però el director no hi està disposat. El Lucas no es rendeix i comença una campanya per canviar les coses. El director va endurint la seva posició, fins que al final esclata una autèntica revolució estudiantil.

Lucas etc. 2x06 El malalt imaginari (La malade imaginaire)(WEBrip 1080p català per naroatna)(TotsRucs.cat).mp4
El Lucas no es troba gens bé i no pot anar a l'escola. Mentre està al llit amb febre, sent un soroll estrany, i descobreix que l'Alphonse, l'avi de la família Goossens, té un comportament sospitós. El Lucas no sap si veu coses estranyes o si tot plegat és un malson provocat per la febre, però cada vegada està més convençut que l'Alphonse només va amb cadira de rodes per dissimular.

Lucas etc. 2x07 L'Ulysse, el ric (Ulysse ze rich)(WEBrip 1080p català per naroatna)(TotsRucs.cat).mp4
El Nathan es burla del Lucas perquè no és prou popular perquè el convidessin a la gran festa de diumenge. Per dissimular, el Lucas s'inventa que no hi va anar perquè havia organitzat una altra festa amb el Swing, i després convida tots els companys de l'institut a la que faran divendres. El problema és que han de trobar un lloc, i aquí és on entra en joc l'Ulysse.

Lucas etc. 2x08 El càsting (Le casting)(WEBrip 1080p català per naroatna)(TotsRucs.cat).mp4
El Lucas vol anar al cine a veure l'última dels Venjadors, però el seu pare l'ha inscrit, juntament amb ell, en un càsting per a l'anunci d'un formatge de cabra. Com que el tema no li interessa gens, el Lucas no acaba de trobar-hi el to. El Mickaël, que està convençut que aquesta feina li obrirà les portes del món del cinema, li dona una sèrie de consells d'interpretació, i el Lucas s'acaba animant.

Lucas etc. 2x09 La discoteca (La boite de nuit)(WEBrip 1080p català per naroatna)(TotsRucs.cat).mp4
La Mélo li ha dit al Lucas que aquesta nit fan una festa per a més grans de setze anys en una discoteca. El Lucas no ha anat mai a cap disco i es mor de ganes d'anar-hi. Al vespre, entra al jardí de l'Eden i la convenç perquè l'acompanyi a la festa. L'Eden creu que el porter no els deixarà passar, però llavors es troba amb un amic més gran i entra amb ell.

Lucas etc. 2x10 La baralla (Le baston)(WEBrip 1080p català per naroatna)(TotsRucs.cat).mp4
El Lucas ensopega amb un noi a les escales de l'institut. El noi s'enfada molt i li diu que a la sortida l'esperaran. El Lucas es pensa que el noi té un germà que és el terror de l'institut, però, quan li diuen que no es tracta d'un noi, sinó d'una noia, ja es veu guanyador. Mentrestant, el Nathan accepta apostes, i sembla que no pinta gens bé, per al Lucas.

Lucas etc. 2x11 L'amnèsic (L'Amnésique)(WEBrip 1080p català per naroatna)(TotsRucs.cat).mp4
El Jeff ha caigut d'un arbre i ha quedat amnèsic. El metge que l'atén suggereix a la família Goossens-Pistone que li expliquin històries que hagin viscut plegats, per ajudar-lo a recuperar la memòria. Les històries que li expliquen el Nathan i el Lucas no serveixen de gaire, més que res perquè una no té res a veure amb el Jeff i l'altra és inventada. I llavors ho intenten la Bénédicte i la Mélodie.

Lucas etc. 2x12 Càmping lliure (Le camping sauvage)(WEBrip 1080p català per naroatna)(TotsRucs.cat).mp4
El Lucas se'n va de càmping una nit amb els seus amics. Allà s'expliquen les típiques històries de por i, com que es posa a ploure i la tenda és un colador, decideixen buscar un lloc on aixoplugar-se. Troben una casa on viu una senyora gran que els ofereix sopar. Tot seria perfecte si la dona i el menjar que els posa a la taula no recordessin tant una història de terror.

Lucas etc. 2x13 Els dos sopars (Les deux anniversaires)(WEBrip 1080p català per naroatna)(TotsRucs.cat).mp4
El Lucas té un problema: d'una banda, la seva mare vol que vagi amb tota la família al sopar d'aniversari de la Manon, i de l'altra, el seu pare vol que vagi a sopar amb ell i la seva nova nòvia el mateix dia i a la mateixa hora. Tots dos insisteixen, i el Lucas no sap qui fer content, però llavors descobreix que els dos sopars són al mateix restaurant: ja té la solució.

Lucas etc. 2x14 La bossa (Le sac)(WEBrip 1080p català per naroatna)(TotsRucs.cat).mp4
Els Goossens han anat a passar el dia a la platja, i quan tornen s'adonen que han perdut la bossa on portaven diferents coses, la més valuosa de les quals era la pinta del Nathan. Per descobrir qui se l'ha deixat, fan un repàs de tot el que han fet durant el dia i de per quines mans ha passat. Seguint aquest mètode sistemàtic, arriben a la conclusió que la bossa s'ha perdut irremissiblement.

Lucas etc. 2x15 Viatge escolar (Le top 10)(WEBrip 1080p català per naroatna)(TotsRucs.cat).mp4
Mentre són d'excursió amb l'escola, el Lucas i els seus amics descobreixen que les nenes han fet una votació per triar els més guapos de la classe. El Lucas s'endú un gran desengany perquè el Swing ha quedat primer i ell, dotzè. A més, sembla que l'Eden no ha votat per ell. Però el pitjor de tot és que el Swing es proposa fer-li un petó a l'Eden abans que s'acabi el dia, i tot indica que ho aconseguirà.

Lucas etc. 2x16 Nadal (Il faut sauver Noël)(WEBrip 1080p català per naroatna)(TotsRucs.cat).mp4
El Lucas prepara el Nadal amb molta il·lusió, però la Mélodie li aixafa la guitarra quan li diu que a casa seva no l'han celebrat mai perquè la seva mare es va morir durant les festes. El Lucas es resigna a no fer cap celebració, però, quan s'adona que la Manon no sap res del Nadal perquè no l'ha viscut mai, decideix que el celebraran tots sols ell i la seva germanastra.

Lucas etc. 2x17 La cambra secreta (La chambre secrète)(WEBrip 1080p català per naroatna)(TotsRucs.cat).mp4
L'Alphonse té una missió urgent i ha d'entrar a preparar-se a la seva cambra secreta. A casa, només hi ha el Lucas. L'Alphonse li demana que tanqui els ulls, i llavors acciona un ressort secret. Quan se'n va, el Lucas no s'hi pot resistir i comença a tocar objectes a la prestatgeria per veure si troba el ressort que obre la porta de la cambra. Al final ho aconsegueix... gràcies al Rei Lleó!

Lucas etc. 2x18 La cursa (La course)(WEBrip 1080p català per naroatna)(TotsRucs.cat).mp4
Durant una cursa al bosc, el Lucas agafa una drecera i arriba a la meta el primer amb molta diferència. Quan veu la seva marca, el professor d'Educació Física l'escull com a representant de l'escola a l'School Race, que enfronta els millors atletes de totes les escoles de Bèlgica. El Lucas està desesperat. L'única sortida que té és lesionar-se, i el Swing està disposat a fer-li el favor amb un bat de beisbol.

Lucas etc. 2x19 El deute del Mickaël (La dette de Michael)(WEBrip 1080p català per naroatna)(TotsRucs.cat).mp4
Per comprar-li un regal caríssim a la seva nòvia Caroline, el Mickaël li va demanar 5.000 euros al Drac, un amic que té molt males puces. Malauradament, ara no els hi pot tornar. Per fugir d'una pallissa -o alguna cosa pitjor-, el Mickaël decideix fugir a Cuba i començar de nou. El Lucas creu que aquest pla és una bogeria, i prova de convèncer el seu pare perquè vengui alguna cosa per pagar el deute.

Lucas etc. 2x20 La bona notícia (La bonne nouvelle)(WEBrip 1080p català per naroatna)(TotsRucs.cat).mp4
Quan la Mélo anuncia que es vol prendre un any sabàtic per viatjar per l'Argentina, la família reacciona de maneres molt diferents: l'Alphonse recorda els anys que hi va passar caçant nazis; el Nathan fa plans per quedar-se l'habitació de la seva germana; i la Bénédicte, que hi va anar quan era jove, li vol organitzar tot el viatge. El Jeff, en principi, sembla molt content, però les aparences enganyen.

Lucas etc. 2x21 La tia bona de l'institut (Le canon de l'école)(WEBrip 1080p català per naroatna)(TotsRucs.cat).mp4
El Lucas està navegant per les xarxes socials. Inesperadament, rep un missatge de Whatsapp de la tia més bona de l'institut, que, després d'enviar-li una foto una mica pujada de to, li demana que faci el mateix. El primer que fa el Lucas és trucar al Swing i a l'Ulysse, que l'animen a fer-se la foto i enviar-l'hi. L'Eden, en canvi, no ho veu clar i creu que tot plegat és una broma.

Lucas etc. 2x22 Ciberassetjament (Le cyber-harcèlement)(WEBrip 1080p català per naroatna)(TotsRucs.cat).mp4
El Lucas està convençut que el seu germanastre ha publicat una foto seva en calçotets, i decideix venjar-se'n publicant un vídeo on es veu el Nathan ballant mig despullat. El problema és que el Nathan no l'ha publicat, la foto, perquè tot plegat ha sigut una broma de mal gust del Swing i l'Ulysse. I esclar, ara el pobre Nathan és la riota de l'institut i el Lucas se sent culpable.

Lucas etc. 2x23 La festa d'amigues (La soirée entre copines)(WEBrip 1080p català per naroatna)(TotsRucs.cat).mp4
El Lucas ha quedat amb l'Eden per anar a una festa de disfresses on els nois s'han de disfressar de noia, i les noies de noi. Aprofitant que la seva germanastra no és a casa, entra a la seva habitació i es comença a emprovar roba. Inesperadament, la Mélo apareix amb una amiga, i el Lucas s'amaga a dins de l'armari. A partir d'aquí, les coses es compliquen cada vegada més.

Lucas etc. 2x24 El robatori de l'examen (Le vol d'interros)(WEBrip 1080p català per naroatna)(TotsRucs.cat).mp4
El Lucas i els seus amics han suspès el control de la Sra. Wilmart. Si no aproven l'examen de dilluns, hauran de recuperar l'assignatura, però l'Ulysse creu que, si no hi ha un miracle, el tornaran a suspendre. Aleshores, el Lucas té una mena de visió divina, i quan torna a la realitat els explica la fórmula secreta per aprovar: entrar a la sala de professors i robar les preguntes de l'examen.

Lucas etc. 2x25 La depressió (La déprime)(WEBrip 1080p català per naroatna)(TotsRucs.cat).mp4
Després de l'incident a la sala de professors, el Lucas haurà de passar un mes arrencant males herbes al jardí i només podrà sortir de casa per anar a l'institut. I, a sobre, ja fa dies que no veu l'Eden. Ara mateix, l'únic que vol és parlar amb ella. No para de trucar-li i enviar-li missatges, però no aconsegueix posar-s'hi en contacte. Però, finalment, el Jeff s'apiada del seu fillastre i deixa que la vagi a buscar.

Lucas etc. 2x26 L'internat (Le pensionnat)(WEBrip 1080p català per naroatna)(TotsRucs.cat).mp4
El Lucas i el Nathan volen rescatar l'Eden de l'internat de monges on l'han tancat els seus pares. Com que les visites de nois no estan permeses, al Lucas se li acudeix un pla genial: pujar el seu germanastre a collibè i disfressar-se de monja. Quan entren al despatx de la directora, el Nathan, que porta la veu cantant, li diu que és sor Marie-Thérèse, la nova professora que els envia l'abat.

Lucas etc. 2x27 L'Eldorado (L'Eldorado)(WEBrip 1080p català per naroatna)(TotsRucs.cat).mp4
El Lucas, amb l'ajuda del Nathan, ha rescatat l'Eden de l'internat de monges on l'havien tancat els seus pares, i ara es vol escapar amb ella a la casa de camp de l'Ulysse. Quan arriben a l'estació de tren, el Lucas s'adona que no té diners per comprar els bitllets. Aleshores, l'Eden el convenç perquè pugin al tren sense bitllet i, quan vegin que arriba el revisor, correran a tancar-se al lavabo.


Imatge

Moltes gràcies!

Avatar de l’usuari

Autor del tema
naroatna
Entrades: 20603
Membre des de: ds. des. 30, 2006 23:43
Ubicació: Figueres - Alt Empordà
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] Lucas etc. (WEBrip Català)(HD) | T1 i T2 Completes !!

#2

Entrada Autor: naroatna » ds. jul. 31, 2021 22:28

Doncs això les temporades 1 i 2 completes !! :D

Fins aviat!
Imatge

Moltes gràcies!


d1k2
Entrades: 253
Membre des de: ds. maig 24, 2014 9:07
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] Lucas etc. (WEBrip Català)(HD) | T1 i T2 Completes !!

#3

Entrada Autor: d1k2 » dv. ago. 06, 2021 19:46

Moltes gràcies Noroatna

Avatar de l’usuari

Autor del tema
naroatna
Entrades: 20603
Membre des de: ds. des. 30, 2006 23:43
Ubicació: Figueres - Alt Empordà
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] Lucas etc. (WEBrip Català)(HD) | T1 i T2 Completes !!

#4

Entrada Autor: naroatna » dv. ago. 06, 2021 22:14

De res! :wink:

Fins aviat!
Imatge

Moltes gràcies!

Respon