[ed2k] Com si fos ahir -2a Temp - Nous !!

Sèries i programes de TV

Moderadors: naroatna, xordi, arakelov

Respon
Avatar de l’usuari

Autor del tema
naroatna
Entrades: 19561
Membre des de: ds. des. 30, 2006 23:43
Ubicació: Figueres - Alt Empordà
Status: Desconnectat

[ed2k] Com si fos ahir -2a Temp - Nous !!

#1

Entrada Autor: naroatna » dt. set. 11, 2018 23:44

Com si fos ahir
2a TEMPORADA 2017-2018
DVBrip català

Imatge

Tv3 - Com si fos ahir

Imatge

La sèrie de la sobretaula "Com si fos ahir" ha tornat amb tota la força amb què l'espectador va acomiadar la primera temporada, a finals de juliol. Després de mantenir el lideratge de la franja, amb una audiència mitjana de 255.000 espectadors i el 16% de quota, torna amb nous escenaris i personatges que eixamplaran el món dels protagonistes que l'espectador ha conegut a fons al llarg de la primera temporada. A banda dels nou protagonistes de l'Institut Reina Sibil·la, la sèrie descobrirà aquesta tardor personatges nouvinguts interpretats per Carme Conesa, Roger Coma, Pau Durà, Míriam Iscla i Bernat Quintana.

Què passa quan algú decideix actuar, encara que sigui per una vegada, com li dicta el cor? Aquesta és l'essència de la història d'amor de l'Andreu amb la dona que va conèixer a l'aeroport al final de la primera temporada.

El somriure de l'Eva corre el perill de glaçar-se. Es trobarà atrapada en el malson d'una relació malaltissa de la qual no li serà fàcil escapar. I si en un principi la separació d'en Jordi i la Sílvia semblava perjudicar més en Jordi, aquesta tardor les coses poden canviar. Ara bé, ella està decidida a sortir-se'n.

La reaparició d'una dona misteriosa trasbalsa la vida d'en Miquel i provocarà un daltabaix que també afectarà el grup d'amics de l'institut. Perquè hi ha coses de la vida del gerent de Cuevas Consultors que no ha explicat mai als seus companys.

La Marta estrenarà càrrec a Adalisa, un fet que revolucionarà els treballadors de l'empresa i posarà a prova la seva amistat amb la
Paula.

En Quim començarà un negoci que, tot i ser legal, és èticament reprotxable. Per tirar-lo endavant comptarà amb una aliada inesperada,
la seva ex, la Cati. Aquesta parella, ara junta per interessos, es trobarà immersa en situacions dignes d'una comèdia memorable.

La Gemma continua sent una mare moderna i tolerant. Això li porta satisfaccions, però també més d'un problema. Amb l'aire fresc que aportarà la nòvia d'en Manel i el retrobament d'un familiar a la seva vida, l'espectador comprendrà millor aquest personatge.

A més, hi haurà espais nous, com la nova botiga que obrirà la Sílvia, el pis de l'Andreu o el d'en Quim. I l'espectador també veurà quin paper juguen els nous actors que s'incorporen a la sèrie.Ripejador: naroatna
Suplents: r5004, Adrià.

1a Temporada


Fitxa tècnica
Vídeo: 720x400 (16:9 real) a 1193 kbps
Mida: 300 MB Duració: 30-35 min. aprox.
Àudio 1: Català (Joint Estèreo 128 kpbs)

2a Temproada:

Com si fos ahir (2x001) 03.09.2018 (IPTVrip català per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
Ha passat l'estiu. En Miquel va de bòlid perquè la Noe i el seu fill són molt lluny de casa. La Gemma i ell s'han fet socis, però no donen l'abast. Necessiten contractar algú. La Sandra s'ofereix, però continua delicada. En Quim té una idea per a un negoci èticament discutible. La Sílvia porta tot l'estiu deprimida. En Jordi s'ha refet, però ella, no. La Gemma es planteja com ajudar-la. I a l'Andreu li han perdut la motxilla a l'aeroport.

Com si fos ahir (2x002) 04.09.2018 (IPTVrip català per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
La Sandra es reincorpora a la consultoria. En Miquel i la Gemma no volen estressar-la. A l'hospital han de nomenar un nou cap d'infermeria i la Magda es postula per al càrrec i l'Andreu l'anima. La Júlia s'ha muntat una pel·lícula per una bestiesa a l'escola i L'Eva va a parlar amb el seu tutor. L'Andreu coneix un metge nou, en Bernat, i sembla que s'entendran bé. En Manel té nòvia nova, la Carla. L'Andreu es queixa perquè els nois li han "ocupat" el pis i no té intimitat. I en Miquel coincidirà amb algú que el deixa completament paralitzat.

Com si fos ahir (2x003) 05.09.2018 (IPTVrip català per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
L'Estrella, la nòvia d'en Marc està embarassada. En Quim i la Cati s'ho agafen de manera molt diferent. La Paula no troba el suport que voldria, ni de la Marta, ni d'en Quim, de cara a una festa de presentació que vol organitzar. En Miquel intenta localitzar la dona que va veure ahir. Fins i tot enganya la Gemma. En Manel promet a l'Andreu que no li envairan la casa. La Sandra s'adona que en Miquel i la Gemma l'estan sobreprotegint i no li agrada.

Com si fos ahir (2x004) 06.09.2018 (IPTVrip català per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
La Sílvia accepta l'entrevista de feina que li va proposar la Gemma, però està realment preparada? La colla es troba per a un sopar organitzat per en Jordi, a què no ha estat convidada. Ho descobrirà? La Cati està decidida a fer que en Marc i l'Estrella no s'embarquin en una aventura que els hipotecarà la vida, i s'endú una sorpresa de por. L'Andreu no sap si acceptar el càrrec de cap d'infermeria per no fer mal a la Magda. En Bernat, el nou metge, li diu que l'accepti. A l'hospital també hi ha una infermera nova, la Pili. La Charo li diu a l'Andreu que la noia ha comentat que és "mono".

Com si fos ahir (2x005) 07.09.2018 (IPTVrip català per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
Ara que en Miquel havia decidit oblidar-se de buscar la dona misteriosa i marxar a Còrdova a veure la Noe i el Guillem, resulta que troba una pista. Què farà? En Vicenç és a l'hospital. Avisen l'Andreu que ha tingut un accident. Ell hi va. La Júlia continua rebotada amb en Valentí, i ara també amb l'Eva perquè sap que va anar a parlar amb ell. L'Eva torna a quedar amb ell. La festa que ha organitzat la Paula ha estat un desastre. Es busquen culpables. La Paula necessita ajuda, i la busca fora de l'empresa.

Com si fos ahir (2x006) 10.09.2018 (IPTVrip català per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
En Miquel sembla obsessionat a trobar la dona de l'autobús i ofereix diners per qualsevol informació que el pugui ajudar a localitzar-la. En Marc i en Biel s'enfronten per la paternitat del fill de l'Estrella i per la noia. La Gemma es planteja comprar l'àtic de l'edifici on viu la Marta. El seu pis se li fa gran. Però en Manel i la Carla se'n volen anar a viure junts i demanen ajuda als pares del noi. La Sílvia vol refer ponts amb la Gemma, però aquesta està molt dolguda pel comportament de la seva amiga amb l'Ivan.

Com si fos ahir (2x007) 12.09.2018 (IPTVrip català per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
L'Andreu comença a exercir de cap d'infermeria i s'adona que serà complicat acontentar tothom. La seva relació amb la Pili avança prou bé. L'Andreu i la Gemma van decidir no finançar la vida de parella d'en Manel i la Carla, però el noi es vol posar a treballar i la seva mare té por que deixi els estudis. L'Estrella vol avortar i en Marc no s'ho agafa gens bé. L'Eva i el Valentí treballen en el bloc d'anglès de l'institut i es tornen a embolicar, però no ha estat igual que la primera vegada. En Quim no deixa de banda la idea del vitalici, però necessita un soci. Qui?

Com si fos ahir (2x08) 13.09.2018 (IPTVrip català per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
La Gemma convenç la Paula que la millor solució per a l'empresa és una codirecció. Amb qui? Després d'haver-se bellugat, cadascú per la seva banda, en Quim i la Cati decideixen ser socis en el negoci dels vitalicis. Ara sobra en Litus. En Miquel continua buscant i buscant, i troba una foto de la dona de l'autobús. L'Andreu ha presentat les seves propostes a la direcció de l'hospital, que les ha trobat molt ambicioses. Ell i en Bernat es van fent amics. En Vicenç necessita uns papers de la mútua que són a casa. L'Andreu s'ofereix per anar-los a buscar, però en Vicenç està decidit a veure la Joana.

Com si fos ahir (2x009) 14.09.2018 (IPTVrip català per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
La Marta no accepta la proposta de ser codirectora d'Adalisa, i en Quim es postula per al càrrec; la Paula i la Gemma creuen sincerament que no en té el perfil. Però la Marta té un disgust que l'apropa molt a la Paula. La Sílvia no aconsegueix que la Gemma li doni una segona oportunitat i decideix quedar amb l'Ivan pel seu compte. La Júlia vol optar a una beca per anar a estudiar a Irlanda. Explica a la seva mare que el Valentí està treballant en el bloc d'anglès amb una altra persona i l'Eva va a demanar-li explicacions.

Com si fos ahir (2x010) 17.09.2018 (IPTVrip català per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
Comença la pressió d'en Quim i la Cati per aconseguir que l'Agustina signi el contracte del vitalici. La Cati és força "eficient". La Marta comença a exercir com a codirectora. El primer conflicte que han d'afrontar ella i la Paula és una demanda d'augment de sou per part de la Fabiola. Una demanda no gaire ben argumentada. En Miquel aconsegueix una bona pista que pot dur-lo fins la Clàudia, la dona que busca. En Pau Torres està malalt i això sacseja la Gemma i la Sandra.

Com si fos ahir (2x011) 18.09.2018 (IPTVrip català per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
En Vicenç no és conscient que la família no vol saber res d'ell i atabala tothom: l'Andreu, l'Eva, la Joana... Al final l'han de quadrar. En German tira el tarot a la Sandra; descobrim que la noia té una espina clavada de la Gemma i que ha de treure-la com sigui. L'Ivan i la Sílvia parlen del negoci. Ell imposa les seves idees, que no agraden a la Sílvia, però ella no sap contrarestar-les. Això sí, sap que ha de reaccionar. La Gemma es troba la casa ocupada pel Manel, la Carla i uns quants amics, però sap com fer-se'ls seus.

Com si fos ahir (2x012) 19.09.2018 (IPTVrip català per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
En Quim és conscient que no pot tenir cap compte a nom seu perquè Hisenda l'embargaria, però no sap si refiar-se de la Cati, perquè sigui qui posi el nom. L'Òscar proposa una cita a la Cati, però en Marc està fet pols per por que l'Estrella el deixi i busca el seu consol. A Adalisa, la Marta soluciona amb contundència un problema creat per la Fabiola. A la Marta li comença a fer gràcia, això de manar. I la Sílvia intenta, un cop més, fer les paus amb la Gemma. A la Gemma ja li va bé la companyia de la Sílvia perquè té la casa plena de jovenets.

Com si fos ahir (2x013) 20.09.2018 (IPTVrip català per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
En Miquel troba la Clàudia, però ella el sorprèn perquè li diu que no el coneix. El consultor no pensa rendir-se. La Sílvia es decideix a fer una reunió de tu a tu amb l'Ivan per dir-li tot el que no li agrada de la seva proposta inicial. Després s'encara amb en Jordi pels diners de l'acord de divorci. L'Andreu s'adona que fer de cap "enrotllat" no és tan fàcil com ell creia. A més, avui hi ha una mala notícia per a la Pili.

Com si fos ahir (2x014) 21.09.2018 (IPTVrip català per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
La Pili i l'Andreu s'han reconciliat. Es disposen a passar el cap de setmana que tenien planejat, però en Bernat ofereix a l'Andreu una plaça molt sol·licitada en un congrés. A més, el convida a sopar a casa seva. Vol presentar-li la seva dona... L'Anna, tan inoportuna com sempre, culpabilitza la Sílvia del trencament familiar, però ella no es deixa entabanar. A més, rep un suport inesperat de la Gemma, i queda clar que connecta amb l'Ivan. La Júlia ha guanyat la beca per anar a Irlanda a estudiar i canvia l'opinió sobre en Valentí; ell explica una cosa que a l'Eva no li fa gens de gràcia.


Imatge

Moltes gràcies!

Avatar de l’usuari

Autor del tema
naroatna
Entrades: 19561
Membre des de: ds. des. 30, 2006 23:43
Ubicació: Figueres - Alt Empordà
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] Com si fos ahir -2a Temp [6/???] Nou !!

#2

Entrada Autor: naroatna » dt. set. 11, 2018 23:45

Espai reservat
Imatge

Moltes gràcies!

Avatar de l’usuari

Autor del tema
naroatna
Entrades: 19561
Membre des de: ds. des. 30, 2006 23:43
Ubicació: Figueres - Alt Empordà
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] Com si fos ahir -2a Temp [6/???] Nou !!

#3

Entrada Autor: naroatna » dt. set. 11, 2018 23:46

Espai reservat
Imatge

Moltes gràcies!

Avatar de l’usuari

Autor del tema
naroatna
Entrades: 19561
Membre des de: ds. des. 30, 2006 23:43
Ubicació: Figueres - Alt Empordà
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] Com si fos ahir -2a Temp [6/???] Nou !!

#4

Entrada Autor: naroatna » dt. set. 11, 2018 23:46

Espai reservat
Imatge

Moltes gràcies!

Avatar de l’usuari

Autor del tema
naroatna
Entrades: 19561
Membre des de: ds. des. 30, 2006 23:43
Ubicació: Figueres - Alt Empordà
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] Com si fos ahir -2a Temp [6/???] Nou !!

#5

Entrada Autor: naroatna » dt. set. 11, 2018 23:50

Segona temporada iniciada, disculpeu el retard i ens posem al dia amb els primers capítols emesos: 2x001 a 2x006 !! :D

Fins aviat!
Imatge

Moltes gràcies!


inuyasha000
Entrades: 189
Membre des de: dj. set. 29, 2011 23:01
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] Com si fos ahir -2a Temp [6/???] Nou !!

#6

Entrada Autor: inuyasha000 » dc. set. 12, 2018 5:09

gracies :D

Avatar de l’usuari

Autor del tema
naroatna
Entrades: 19561
Membre des de: ds. des. 30, 2006 23:43
Ubicació: Figueres - Alt Empordà
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] Com si fos ahir -2a Temp [7/???] Nou !!

#7

Entrada Autor: naroatna » dc. set. 12, 2018 22:55

De res! :D

Afegit el d'avui 2x007 !!

Fins aviat!
Imatge

Moltes gràcies!


d1k2
Entrades: 117
Membre des de: ds. maig 24, 2014 9:07
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] Com si fos ahir -2a Temp [7/???] Nou !!

#8

Entrada Autor: d1k2 » dj. set. 13, 2018 13:47

moltes gràcies Noroatna


inuyasha000
Entrades: 189
Membre des de: dj. set. 29, 2011 23:01
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] Com si fos ahir -2a Temp [7/???] Nou !!

#9

Entrada Autor: inuyasha000 » dv. set. 14, 2018 20:52

gracies

Avatar de l’usuari

Autor del tema
naroatna
Entrades: 19561
Membre des de: ds. des. 30, 2006 23:43
Ubicació: Figueres - Alt Empordà
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] Com si fos ahir -2a Temp [8-9/???] Nous !!

#10

Entrada Autor: naroatna » dv. set. 14, 2018 22:44

De res, a vosaltres per compartir! :wink:

Afegits el d'ahir i el d'avui 2x008 i 2x009 !! :D

Fins aviat
Imatge

Moltes gràcies!


inuyasha000
Entrades: 189
Membre des de: dj. set. 29, 2011 23:01
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] Com si fos ahir -2a Temp [8-9/???] Nous !!

#11

Entrada Autor: inuyasha000 » ds. set. 15, 2018 1:02

gracies per la rapidesa en pujar-ho :D

Avatar de l’usuari

Autor del tema
naroatna
Entrades: 19561
Membre des de: ds. des. 30, 2006 23:43
Ubicació: Figueres - Alt Empordà
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] Com si fos ahir -2a Temp - Nous !!

#12

Entrada Autor: naroatna » dv. set. 21, 2018 23:35

Fem el que podem, i doncs vinga afegida aquesta setmana sencera del 2x010 al 2x014 !! :D

Fins aviat!
Imatge

Moltes gràcies!


inuyasha000
Entrades: 189
Membre des de: dj. set. 29, 2011 23:01
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] Com si fos ahir -2a Temp - Nous !!

#13

Entrada Autor: inuyasha000 » ds. set. 22, 2018 22:55

gracies :D

Respon