Siemens M740 AV

Per resoldre dubtes de caire tècnic, relacionades o no amb el món del ripeig.

Moderadors: Petiso, Ayu

Respon
Avatar de l’usuari

arakelov
Entrades: 10570
Membre des de: ds. feb. 17, 2007 16:37
Ubicació: Sant Martí (BCN)
Status: Desconnectat

#76

Entrada Autor: arakelov » dj. març 29, 2007 16:39

No pensava pas comprar-lo! És evident que el preu és prohibitiu :lol:

I merci pel ventall d'opcions que proposes! :shock:

Salut!


Why you think the net was born? Porn! Porn! Porn!

Avatar de l’usuari

arakelov
Entrades: 10570
Membre des de: ds. feb. 17, 2007 16:37
Ubicació: Sant Martí (BCN)
Status: Desconnectat

#77

Entrada Autor: arakelov » dt. abr. 03, 2007 18:08

Hola!

Bé, des que em vaig comprar un cable d'antena apantallat i amb filtre antiparasitari per connectat el Giga, la quantitat de microtalls al demuxar s'ha reduït dràsticament!!

Per si us interessa, és un semblant a aquest:

Imatge

Salut!
Why you think the net was born? Porn! Porn! Porn!

Avatar de l’usuari

arakelov
Entrades: 10570
Membre des de: ds. feb. 17, 2007 16:37
Ubicació: Sant Martí (BCN)
Status: Desconnectat

Canals TV3 "Sin señal"

#78

Entrada Autor: arakelov » dj. abr. 26, 2007 17:59

Hola!

Des que TV3 ha començat a emetre pel nou canal HD que estic tenint problemes amb els 4 canals: TV3, 33, K3/300, 3/24. Molt sovint, quan salto a un d'aquests surt l'emprenyadora pantalla blava de "Sin señal". Si hi ha sort, al cap de 4 o 5 segons comença a veure's bé.

Els he esborrat tots (tant els del mux 61 com els "falsos" del mux 43) i he tornat a sintonitzar manualment els del mux 61. Després de desendollar i endollar l'aparell semblava que s'havia solucionat, però al cap d'unes hores m'ha començat a fer el mateix :?

Us ha passat a algú de vosaltres??

Merci i salut!
Why you think the net was born? Porn! Porn! Porn!

Avatar de l’usuari

DeivitTustei
Entrades: 272
Membre des de: dv. oct. 13, 2006 11:54
Ubicació: Tona (A Catalunya, a dintre de Catalunya)
Status: Desconnectat

#79

Entrada Autor: DeivitTustei » dj. abr. 26, 2007 18:41

arakelov ha escrit:Hola!

Bé, des que em vaig comprar un cable d'antena apantallat i amb filtre antiparasitari per connectat el Giga, la quantitat de microtalls al demuxar s'ha reduït dràsticament!!

Per si us interessa, és un semblant a aquest:

Imatge

Salut!
A vegades sembal una tonteria, però sembla mentida com un cable pot canviar tan dràsticament la qualitat moltes vegades.
Imatge

Avatar de l’usuari

Radagast
Entrades: 274
Membre des de: dj. oct. 19, 2006 19:01
Status: Desconnectat

Re: Canals TV3 "Sin señal"

#80

Entrada Autor: Radagast » dv. abr. 27, 2007 20:19

arakelov ha escrit:Hola!

Des que TV3 ha començat a emetre pel nou canal HD que estic tenint problemes amb els 4 canals: TV3, 33, K3/300, 3/24. Molt sovint, quan salto a un d'aquests surt l'emprenyadora pantalla blava de "Sin señal". Si hi ha sort, al cap de 4 o 5 segons comença a veure's bé.

Els he esborrat tots (tant els del mux 61 com els "falsos" del mux 43) i he tornat a sintonitzar manualment els del mux 61. Després de desendollar i endollar l'aparell semblava que s'havia solucionat, però al cap d'unes hores m'ha començat a fer el mateix :?

Us ha passat a algú de vosaltres??

Merci i salut!
¿quin firmware fas servir?¿el pots sintonitzar?
Jo ara mateix faig servir el firmware LCK 3.1.3 , el puc sintonitzar i gravar sense problemes(per descomptat no el puc veure) i les altres cadenes no em donen cap problema.
Imatge
¡¡¡Visca el PsicoPapa!!!
Imatge

Avatar de l’usuari

arakelov
Entrades: 10570
Membre des de: ds. feb. 17, 2007 16:37
Ubicació: Sant Martí (BCN)
Status: Desconnectat

#81

Entrada Autor: arakelov » dv. abr. 27, 2007 23:37

Faig servir l'últim FW de InOut, però em sembla que té els dies comptats...

Et refereixes si puc sintonitzar el TV3 HD? Em surt a la llista de canals, però es veu negre. No he provat a grabar-lo.

Ara les altres cadenes (TV3,33,...) ja no em fan lo de "Sin señal", però de tant en tant se senten petites interferències en el so, i també de tant en tant fa alguna petita pixelació. Em dona la sensació que per poder emetre pel nou HD han baixat la qualitat dels altres, cosa que em provoca aquests fenòmens "paranormals" :D

Salut!
Why you think the net was born? Porn! Porn! Porn!

Avatar de l’usuari

arakelov
Entrades: 10570
Membre des de: ds. feb. 17, 2007 16:37
Ubicació: Sant Martí (BCN)
Status: Desconnectat

#82

Entrada Autor: arakelov » ds. abr. 28, 2007 15:02

Per la vostra informació:

M'he baixat el darrer Polònia que va penjar ahir el Xordi i he pogut comprovar que els defectes en l'emissió de què parlava en el meu post anterior són generals: en el vídeo que m'he baixat hi ha exactament les mateixes interferències que en el que jo vaig grabar :( Això em confirma que les emissions de proves en HD estan afectant la resta de canals :evil:

Salut!
Why you think the net was born? Porn! Porn! Porn!

Avatar de l’usuari

karlitus
Entrades: 165
Membre des de: dt. des. 19, 2006 18:03
Status: Desconnectat

#83

Entrada Autor: karlitus » ds. abr. 28, 2007 15:12

Es molt estrany diria que el mux 61 que és per on emet tv3 no l'han tocat per a res.

Avatar de l’usuari

Radagast
Entrades: 274
Membre des de: dj. oct. 19, 2006 19:01
Status: Desconnectat

#84

Entrada Autor: Radagast » dl. abr. 30, 2007 19:25

Us recordo que TVC tambe emet tambe pel MUX 43, l'oficial es el 61 i el 43 el tenen per proves.(aixo es clar a la provincia de Barcelona)
Us recomano que esborreu tots els canals de TVC i els torneu a resintonitzar manualment. Per lo que veig van millor els del 61 si teniu una bona senyal, al 43 amb les proves de HD es produeixen talls.
Ara mateix els MUX de TVC quedan aixi:

MUX43
TV3
324
TVC HD

MUX61
TV3
324
33
k3/300
Imatge
¡¡¡Visca el PsicoPapa!!!
Imatge

Avatar de l’usuari

karlitus
Entrades: 165
Membre des de: dt. des. 19, 2006 18:03
Status: Desconnectat

#85

Entrada Autor: karlitus » dl. maig 14, 2007 22:35

holaa!

una pregunta les captures de barcelona Tv no us ocupen molt més que les dels altres canals, a mi les grabacions que faig durant 90 minuts de l'Hora d'Alfred Hitchcock m'ocupen 9,5 gb. Es normal això??

Avatar de l’usuari

Ayu
Entrades: 2517
Membre des de: dv. oct. 06, 2006 19:55
Ubicació: Perdut enmig de l'oblit
Status: Desconnectat

#86

Entrada Autor: Ayu » dl. maig 14, 2007 22:37

A mi em passa això amb les de BTV, també, i a sobre, la majoria es graven malament...
Imatge

Avatar de l’usuari

arakelov
Entrades: 10570
Membre des de: ds. feb. 17, 2007 16:37
Ubicació: Sant Martí (BCN)
Status: Desconnectat

#87

Entrada Autor: arakelov » dt. maig 15, 2007 7:25

Sí, em passa el mateix.

Crec que és perquè en les emissions només fan servir frames de tipus I i P (amb el VideoReDo ho pots veure), i també per l'àudio fan servir un bitrate molt alt. Cada vegada que he de demuxar una grabació de BTV és un calvari en temps i en espai :lol:

Salut!
Why you think the net was born? Porn! Porn! Porn!

Avatar de l’usuari

karlitus
Entrades: 165
Membre des de: dt. des. 19, 2006 18:03
Status: Desconnectat

#88

Entrada Autor: karlitus » dg. juny 17, 2007 11:56

Hola!!
Una pregunta; si poso 2 HD's al Siemens, on es grabaràn les grabacions als 2 HD's o nomès a 1??

Avatar de l’usuari

Alfons
Entrades: 3
Membre des de: dj. març 15, 2007 18:02
Ubicació: Cornellà de LLobregat
Status: Desconnectat

#89

Entrada Autor: Alfons » dl. juny 18, 2007 9:57

Les grabacions es faran en la carpeta de grabacions que indiquis en el menú de configuració del PVR, així que només es grabaran en un. Una altra cosa és que quan t'interessi canviïs la ruta de la carpeta de grabacions perquè apunti a un disc dur o l'altre.

Avatar de l’usuari

Autor del tema
Petiso
Site Admin
Site Admin
Entrades: 16005
Membre des de: dv. oct. 06, 2006 13:13
Status: Desconnectat

#90

Entrada Autor: Petiso » dl. juny 18, 2007 11:39

Exacte :-)
Imatge Imatge

Respon