Pando Error Report

Per resoldre dubtes de caire tècnic, relacionades o no amb el món del ripeig.

Moderadors: Petiso, Ayu

Respon
Avatar de l’usuari

Autor del tema
KateLibby
Entrades: 92
Membre des de: ds. des. 30, 2006 23:00
Status: Desconnectat

Pando Error Report

#1

Entrada Autor: KateLibby » dg. març 30, 2008 16:16

A algú més li passa que a la que es posa a baixar qualsevol arxiu amb Pando, al poc temps li dóna aquest error i tanca el programa? Tinc entès que passa amb les versions noves de Pando, però he provat de tornar a una versió antiga i hi ha alguns arxius que em diu que no els pot descarregar pq han estat pujats amb una versió més nova.

Algú té una solució per aquest error?

Gràcies.


Imatge

Avatar de l’usuari

Petiso
Site Admin
Site Admin
Entrades: 15954
Membre des de: dv. oct. 06, 2006 13:13
Status: Desconnectat

Re: Pando Error Report

#2

Entrada Autor: Petiso » dg. març 30, 2008 17:52

Doncs jo el tinc i no em dona cap problema (ni que tampoc baixo molt).

Tinc la versió: 1.9.5.1

Adéu !
Imatge Imatge

Avatar de l’usuari

Autor del tema
KateLibby
Entrades: 92
Membre des de: ds. des. 30, 2006 23:00
Status: Desconnectat

Re: Pando Error Report

#3

Entrada Autor: KateLibby » dg. març 30, 2008 19:00

Doncs mira, m'he baixat la versió que m'has dit i de moment el problema sembla solucionat. Moltes gràcies!!

Ara toca anar amb conte amb les actualitzacions.
Imatge

Avatar de l’usuari

Autor del tema
KateLibby
Entrades: 92
Membre des de: ds. des. 30, 2006 23:00
Status: Desconnectat

Re: Pando Error Report

#4

Entrada Autor: KateLibby » dl. març 31, 2008 22:43

:cry: Res. Va colar un dia però ja torno a tenir el mateix problema. No li passa a ningú més?? Help!!!
Imatge


axis
Entrades: 4273
Membre des de: dl. oct. 08, 2007 23:06
Status: Desconnectat

Re: Pando Error Report

#5

Entrada Autor: axis » dl. març 31, 2008 22:51

KateLibby ha escrit::cry: Res. Va colar un dia però ja torno a tenir el mateix problema. No li passa a ningú més?? Help!!!
prova a desinstal-lar totalment el pando i posa directament la versio 1.9.5.1,de vegades funcionan aquests remeis,jo ni se que versio tinc,ja que la veritat es que ho faig servir molt poc

sort

Avatar de l’usuari

Autor del tema
KateLibby
Entrades: 92
Membre des de: ds. des. 30, 2006 23:00
Status: Desconnectat

Re: Pando Error Report

#6

Entrada Autor: KateLibby » dt. abr. 01, 2008 0:06

Estic al·lucinant. He provat de desinstalar-ho totalment netejant el registre i tot i cada vegada em dóna l'error. El cas és que ahir em va funcionar perquè em vaig baixar la versió 1.9.5.1 i avui m'ha tornat a donar l'error i per casualitat he mirat la versió. La meva sorpresa ha estat que deia que la versió era la 2.0.... no sé qué més. :?

Ara he tornat a buscar una altra versió 1.9.5.1 esperant que aquesta ho sigui realment i que no es transformi en una altra versió a mitja nit com la carrossa de la Ventafocs :P
Imatge


Pussycat
Entrades: 87
Membre des de: dc. gen. 23, 2008 21:14
Status: Desconnectat

Re: Pando Error Report

#7

Entrada Autor: Pussycat » dc. abr. 02, 2008 19:18

A mi el que m´ha passat aquesta tarda és que tinc 10 coses mig baixant i se m´han quedat totes "waiting for sender".
En tota la tarda no se n´ha posat cap en marxa.
Es normal això?
Tampoc sóc gaire entesa en el tema del Pando.

Gràcies!!!


axis
Entrades: 4273
Membre des de: dl. oct. 08, 2007 23:06
Status: Desconnectat

Re: Pando Error Report

#8

Entrada Autor: axis » dc. abr. 02, 2008 21:38

Pussycat ha escrit:A mi el que m´ha passat aquesta tarda és que tinc 10 coses mig baixant i se m´han quedat totes "waiting for sender".
En tota la tarda no se n´ha posat cap en marxa.
Es normal això?
Tampoc sóc gaire entesa en el tema del Pando.

Gràcies!!!
li dones crec que es a pausa,esperes uns segons i torna a engegar,normalment despres de fer aixo agafa "carrerilla" altre cop

Avatar de l’usuari

Autor del tema
KateLibby
Entrades: 92
Membre des de: ds. des. 30, 2006 23:00
Status: Desconnectat

Re: Pando Error Report

#9

Entrada Autor: KateLibby » ds. abr. 05, 2008 21:30

Això que vaig a dir no té cap sentit, però de moment funciona: res de canviar versions, canviar d'antivirus (he llegit en alguns fórums que el NOD32 donava problemes), fer que treballi només una CPU... La millor solució fins al moment és minimitzar el Pando. De moment aguanta. Oi que no té cap sentit? Qué hi farem. Mentre funcioni... :mrgreen:
Imatge

Avatar de l’usuari

Petiso
Site Admin
Site Admin
Entrades: 15954
Membre des de: dv. oct. 06, 2006 13:13
Status: Desconnectat

Re: Pando Error Report

#10

Entrada Autor: Petiso » dg. abr. 06, 2008 0:48

KateLibby ha escrit:La millor solució fins al moment és minimitzar el Pando. De moment aguanta. Oi que no té cap sentit? Qué hi farem. Mentre funcioni... :mrgreen:
No es cap tonteria .... a mi em va millor si el tinc minimitzat. Maximitzat, consumeix molta mes CPU, i em fa el tonto.

Adéu !
Imatge Imatge

Respon