No puc pujar amb el Pando

Per resoldre dubtes de caire tècnic, relacionades o no amb el món del ripeig.

Moderadors: Petiso, Ayu

Respon
Avatar de l’usuari

Autor del tema
Nava
Entrades: 573
Membre des de: dv. oct. 06, 2006 14:36
Ubicació: Baix Llobregat
Status: Desconnectat

No puc pujar amb el Pando

#1

Entrada Autor: Nava » dv. des. 14, 2007 20:39

Hola a tothom,

des de fa uns dies m'és impossible pujar res via Pando i per molt que he mirat no hi ha manera de solucionar el problema. Sospito que pot ser cosa de la connexió d'Internet ja que des de fa uns dies m'he passat d'Uni2 a Timofonica (si ja ho sé, he caigut a l'indret fosc :roll:). Una altra possible causa pot ser que m'he baixat una nova versió del Pando (Versió 1.9.0.0 Build 22165, 2007.12.12.09.03). També podria ser la incompatibilitat amb algun programa però em sorprendria ja que no tinc cap programa nou instal·lat (recordo que a el Mario li va passar amb el P2PHazard). Finalment està el tallafocs del router (Linksys WAG200G) que també és nou de fa poc (en principi tinc els ports oberts ja que quan ho comprovo amb el Pando em diu que tot està OK).

Algú sap què nassos li passa al meu Pando? :cry:


P.D: Ah, per cert. Puc baixar sense cap problema, és la pujada que no pot. No em diu cap error, senzillament m'està tota l'estona al 0% i a 0 kbps. A més quan s'obre la finestra amb l'enllaç queda en blanc :?


Imatge

Avatar de l’usuari

arakelov
Entrades: 10570
Membre des de: ds. feb. 17, 2007 16:37
Ubicació: Sant Martí (BCN)
Status: Desconnectat

#2

Entrada Autor: arakelov » dv. des. 14, 2007 20:49

Has provat a instal·lar una versió anterior? Si no en tens cap diga'm-ho i busco si guardo el meu instal·lable, que encara no el tinc a la 1.9

Salut!
Why you think the net was born? Porn! Porn! Porn!

Avatar de l’usuari

Ayu
Entrades: 2517
Membre des de: dv. oct. 06, 2006 19:55
Ubicació: Perdut enmig de l'oblit
Status: Desconnectat

#3

Entrada Autor: Ayu » dv. des. 14, 2007 20:50

Bones Nava!

No sé a què és degut això, però jo vaig estar també una temporada que em passava el mateix. Vaig intentar penjar un arxiu durant 4 o 5 dies i sempre estava al 0% i a 0 kbps.
Després ja em va funcionar sense que toqués cap cosa de la connexió ni res.

Bé, l'única cosa que vaig fer va ser preguntar-li al Petiso si a ell també li passava per saber si era cosa meva o del pando, i em va dir que a estones li passava. A l'endemà d'haver tingut aquesta conversa amb el Petiso, ja em va funcionar bé. O sigui, si vols pots provar de parlar amb el Petiso, que potser fer-ho és la solució XD.

Que vagi bé!
Imatge

Avatar de l’usuari

valls21
Entrades: 57
Membre des de: dv. ago. 10, 2007 19:09
Ubicació: Cànoves i Samalús(el costat de cardedeu i a prop de Granollers)
Status: Desconnectat

#4

Entrada Autor: valls21 » dj. des. 20, 2007 17:25

El pando ultimament va fatal perke la gent no fa share(abans forward).Amb això aquest p2p ha mort.Jo recomano la descarrega directa.N'hi ha un amb descarrega directa que es diu mediafire que es gratuit y ilimitat amb els arxius k vulguis a la vegada.

Respon