obrir ports ruter masmovil ZXHN H208N

Per resoldre dubtes de caire tècnic, relacionades o no amb el món del ripeig.

Moderadors: Petiso, Ayu

Respon

Autor del tema
txotxi
Entrades: 10
Membre des de: ds. gen. 30, 2010 19:11
Status: Desconnectat

obrir ports ruter masmovil ZXHN H208N

#1

Entrada Autor: txotxi » dg. ago. 13, 2017 12:24

Hola a totes,
no sé si aquest espai és realment l'adequat per plantejar aquesta qüestió... però jo ho llanço i en tot cas ja ho modificaré.
El fet és que d'ençà que he canviat de companyia de telefonia i internet que l'aMule em va lent, no aconsegueixo tenir la ID alta.... Ho he provat tot el que sóc capaç de provar.
Entro al ruter, configuro els ports TCP 4662 i TCP 4672 però a la que em connecto en els servidors eMule Security (que són els que m'he connectat sempre) i no em deixa establir la connexió.... Quan es connecta a un servidor em diu que tinc una ID baixa, ja que estic darrere d'un tallafocs o un encaminador.
Fa molts anys que utilitzo aMule i realment m'està empipant, ja que és la forma de baixar música, pelis i sèries que més em convenç.

A veure si algú em pot proporcionar una mica de llum en aquest assumpte.

Moltes gràcies!



Avatar de l’usuari

r5004
Entrades: 12796
Membre des de: dc. nov. 01, 2006 8:08
Status: Desconnectat

Re: obrir ports ruter masmovil ZXHN H208N

#2

Entrada Autor: r5004 » dt. ago. 15, 2017 6:52

Deus tenir cg-nat:

https://www.xatakamovil.com/conectivida ... a-solicite
http://blog.masmovil.es/que-es-tecnolog ... -masmovil/
https://bandaancha.eu/foros/masmovil-ap ... ed-1725392
bandaancha.eu ha escrit:Básicamente significa que, por mucho que hagais port forwarding en el router que os proporcionan, MásMóvil mete otra NAT a nivel de red...
"Hi ha gent a qui no li agrada que es parle, s'escriga o es pense en català. És la mateixa gent a qui no li agrada que es parle, s'escriga o es pense."
Imatge


Autor del tema
txotxi
Entrades: 10
Membre des de: ds. gen. 30, 2010 19:11
Status: Desconnectat

Re: obrir ports ruter masmovil ZXHN H208N

#3

Entrada Autor: txotxi » dj. ago. 17, 2017 11:55

Moltes gràcies r5004...la veritat és que si que tenia cg-nat....una trucada a mas movil i tot solucionat! ara torno a tenir la Id alta...la veritat és que ja estava embogint per aquest tema i no trobava solució possible

de nou moltíssimes gràcies

Respon