Pàgina 1 de 1

Sobre les baixades

Publicat: dl. oct. 26, 2015 18:15
Autor: DavidPaioneer81
Hola, tinc un dubte respecte pel que fa les baixades.
A mesura que s´hem descarreguen capitols d´un programa o programes per lógica es guarden a la carpeta que tinc configurada especificament per a les baixades. La meva pregunta es si es convenient o pasa alguna cosa d´' anar eliminant els arxius que ja tinc baixats o millor deixarlos per compartir (si es que es així i funciona d´aquesta manera). El meu disc dur del pc es de poca capacitat i entre el que tinc baixat i el que hem queda fet l´estic omplint força. Perdoneu pero no soc un entés del tot d´aquest sistema de baixades per p2p.

Que en penseu? gràcies

Re: Sobre les baixades

Publicat: dl. oct. 26, 2015 18:30
Autor: Petiso
Doncs el P2P funciona de al forma que els fitxers es comparteixen i distribueixen entre tots els usuaris.
Per tant, com més temps deixis els fitxers a la carpeta "Incomping"(o a qualsevol carpeta compartida del emule) millor !!!

Lo ideal, és compartir-ho indefinidament, així la gent s'ho podrà seguir baixant.

Si has de borrar coses, sempre se'n pot fer una copia de seguretat, per si mai algú no necessita, o esborrar el que te mes gent i deixar compartint el que menys gent te.

Re: Sobre les baixades

Publicat: dl. oct. 26, 2015 18:42
Autor: DavidPaioneer81
moltes gràcies per l´aclaració. De fet m´estic baixant coses amb moltes poques fonts (els Polònia de fa uns cuants anys) i amb alguns arxius em costa una barbaritat a baixarse.