Tinc problemes amb l'emule

Per resoldre dubtes de caire tècnic, relacionades o no amb el món del ripeig.

Moderadors: Petiso, Ayu

Respon

Autor del tema
josianne
Entrades: 99
Membre des de: dt. març 03, 2009 22:59
Status: Desconnectat

Tinc problemes amb l'emule

#1

Entrada Autor: josianne » dv. ago. 22, 2014 19:43

De sobte avui , se posat l'id baixa , i no hi ha maneres. Me posat com administrador, he controlat el servides i els he actualitzat, en tinc 6, els he filtrat, etc
Els ports estan bé, ho he comprovat.
La meva sabiduria en aquest tema no en sap més, no trobo la sortida, he pensat que poder amb el firewall l'hi tregui l'autorització i l'hi torni a donar, es l'únic que hem falta.
Hem podeu ajudar siusplau.



Avatar de l’usuari

Petiso
Site Admin
Site Admin
Entrades: 15946
Membre des de: dv. oct. 06, 2006 13:13
Status: Desconnectat

Re: Tinc problemes amb l'emule

#2

Entrada Autor: Petiso » dv. ago. 22, 2014 19:47

Quin windows tens?

Possibles causes:
- Antivirtus.
- Fiewall.
- T'ha canviat la IP del PC.
- El router esta mal configurat.
- El router està tonto, reiniciar-lo.
Imatge Imatge


Autor del tema
josianne
Entrades: 99
Membre des de: dt. març 03, 2009 22:59
Status: Desconnectat

Re: Tinc problemes amb l'emule

#3

Entrada Autor: josianne » dv. ago. 22, 2014 19:57

Petiso ha escrit:Quin windows tens?

Possibles causes:
- Antivirtus.
- Fiewall.
- T'ha canviat la IP del PC.
- El router esta mal configurat.
- El router està tonto, reiniciar-lo.
Tinc un 8.1
Tot estava bé,fins avui, no sé que ha passat, poder tens raó amb lo de la ip, tampoc ser fer-ho això.
Els ports diu que redirigeix bé ,no sé.


Autor del tema
josianne
Entrades: 99
Membre des de: dt. març 03, 2009 22:59
Status: Desconnectat

Re: Tinc problemes amb l'emule

#4

Entrada Autor: josianne » dv. ago. 22, 2014 19:59

Reiniciaré el router, sinó probablement sigui que se m'ha canviat la IP, com ho areglo això, per sinó es el router.?

Avatar de l’usuari

Petiso
Site Admin
Site Admin
Entrades: 15946
Membre des de: dv. oct. 06, 2006 13:13
Status: Desconnectat

Re: Tinc problemes amb l'emule

#5

Entrada Autor: Petiso » dv. ago. 22, 2014 20:10

No estic massa al dia amb el 8.1 ... però hauria de ser igual que quan vas obrir els ports, però revisant que la IP estigui bé.
Imatge Imatge


Autor del tema
josianne
Entrades: 99
Membre des de: dt. març 03, 2009 22:59
Status: Desconnectat

Re: Tinc problemes amb l'emule

#6

Entrada Autor: josianne » dv. ago. 22, 2014 23:08

Ja estaven oberts, no vaig tenir problemes per aconseguir l'ip se que es fa amb allò de :Ejecutar,,però no me'n recordo gaire.


Autor del tema
josianne
Entrades: 99
Membre des de: dt. març 03, 2009 22:59
Status: Desconnectat

Re: Tinc problemes amb l'emule

#7

Entrada Autor: josianne » dv. ago. 22, 2014 23:09

De fet no hi ha gaire diferencia amb el 7


Autor del tema
josianne
Entrades: 99
Membre des de: dt. març 03, 2009 22:59
Status: Desconnectat

Re: Tinc problemes amb l'emule

#8

Entrada Autor: josianne » ds. ago. 23, 2014 10:37

Petiso, gràcies, el router estava tonto. Quan l'he encès aquest matí ja anava bé.

Avatar de l’usuari

naroatna
Entrades: 19995
Membre des de: ds. des. 30, 2006 23:43
Ubicació: Figueres - Alt Empordà
Status: Desconnectat

Re: Tinc problemes amb l'emule

#9

Entrada Autor: naroatna » dg. ago. 24, 2014 12:36

Per experiència personal diria que possiblement t'hauria passat això que algun altre aparell de casa teva, com ara per alguna encesa o apagada fora d'hores de costum o el que sigui, t'havia "robat" la teva Ip habitual i vet aquí que al tornar a encendre el router i dits aparells prou "odenadament", el teu Pc s'ha reconnectat satisfactòriament de nou a aquella Ip que tens configurada amb ports oberts per l'eMule. :wink:

Fins aviat!
Imatge

Moltes gràcies!


Francesc
Entrades: 61
Membre des de: dt. nov. 13, 2007 12:20
Status: Desconnectat

Re: Tinc problemes amb l'emule

#10

Entrada Autor: Francesc » dc. oct. 08, 2014 16:19

Això del eMule es la cosa mes rara del món, porto treballant amb ell la tira d'anys, però el dia que es posa tonto no hi qui l'entengui.
Ara porto tota la setmana que no hem connecta a cap servidor i així de cop, li he fet les quaranta mil barrabassades i res de res, ahir per aquelles coses de màgia es va connectar però aquest mati al llevar-me res de res.
Quan dieu per aquí fer un “reset”, voleu dir suprimir tota la informació del "router" i tornar-la a posar de nou?.
Sinó quin pot ser el problema?.

Avatar de l’usuari

naroatna
Entrades: 19995
Membre des de: ds. des. 30, 2006 23:43
Ubicació: Figueres - Alt Empordà
Status: Desconnectat

Re: Tinc problemes amb l'emule

#11

Entrada Autor: naroatna » dj. oct. 09, 2014 1:12

Fa res vaig estar un parell de dies idbaixa fins que després de diverses vegades de reiniciar Pc i router, però en sense tocar res més, "espontàniament" va tornar a enganxar correctament. :roll:

Pel que fa a servidors ara mateix estiro d'aquí:

[table]http://www.gruk.org/server.met[/table]

I lo de fer "reset" al meu router per això només, personalment no ho faria pas. Sí molt m'empipés doncs sí que revisaria els ports oberts a la configuració i com ara potser fer la prova de canviar-los per uns altres.

Fins aviat!
Imatge

Moltes gràcies!


Francesc
Entrades: 61
Membre des de: dt. nov. 13, 2007 12:20
Status: Desconnectat

Re: Tinc problemes amb l'emule

#12

Entrada Autor: Francesc » dj. oct. 09, 2014 9:45

T’explico el que sembla que hem passa.
Com que parlàveu del IP del ordinador m’he posat a investigar.
Jo al “router” a la pagina “Lan Setup” i tinc la reserva de les adreces IP de tots els aparell que tinc connectats en xarxa, el meu ordinador sempre ha tingut la adreça 192.168.0.2. Dons resulta que fent un “Ipconfig /all” m’he trobat que tenia assignat el numero 5.
Però això no es lo bo sinó que cada dia al mati (jo no paro l’ordinador mai) te un numero nou (avui tenia el 7).
Mirant per Sant Google he vist que hi ha varis “malvares” que poden afectar això, de moment he trobat i esborrat el “AdwCleaner” demà veurem que passa, però també es parla del “IePluginServices”.
Es veu que els antivirus (faig servir l’Avast) no ho detecten dons l’he passat dues vegades i res.
Per detectar-los he fet servir el “Adwcleaner” i per eliminar-los el “Delfix”.
La informació l’he tret de [url]http://www.forospyware.com/t493714.html[/url]
Si no dic res mes el problema es aquest i queda tancada la qüestió, sinó ja seguiré informant.
Agraït.

Avatar de l’usuari

Petiso
Site Admin
Site Admin
Entrades: 15946
Membre des de: dv. oct. 06, 2006 13:13
Status: Desconnectat

Re: Tinc problemes amb l'emule

#13

Entrada Autor: Petiso » dj. oct. 09, 2014 15:11

Si el ordenador es fix, li pots asignar una IP manualment, així no cal que pateixis si et canvia la IP o no.

Pel malware, et recomnano el:
https://www.malwarebytes.org/
Imatge Imatge

Respon