Pàgina 1 de 1

Problema amb emule

Publicat: dc. abr. 25, 2012 16:13
Autor: dikkens
HOla bon dia!:)

Des de fa 4 o 5 dies l'emule em va fatal... Coomença molt bé quan l'engego, descarregant de manera normal, però al cap de 5 minuts ja em va super lent. (a menys d'1 kb per segon!). I la pujada també és molt lenta: normalment pujava a 30 mg per segon i ara ha baixat entre i 10.

NO se si sabreu de què es tracta això :(

Moltes gràcies.

P.S. Ja tinc els ports oberts i tota la pesca, i utilitxo l'emule morphXT

Re: Problema amb emule

Publicat: dv. juny 08, 2012 13:45
Autor: gosset.inofensiu
Bé, jo utilitzo amule (versió ubuntu) i sí, comença baixant a 100 kb però al cap de 10 minuts de cop totes les baixades paren. La veritat, qualsevol peli o serie que em baixi tardo dies i setmanes a descarregar-se'm, i tinc l'amule ben configurat.

Re: Problema amb emule

Publicat: ds. juny 09, 2012 18:36
Autor: Petiso
Suposo que deu ser cosa del sistema de cues i prioritats de l'emule.

L'emule funciona de forma que intenta distribuir el màxim de ràpid el fitxer. Entre altres tècniques, el que fa es enviar un tros de fitxer a cada un dels diferents usuaris que demanen el fitxer, i despres entre els usuaris es poden anar repartint entre ells. Com mes puges tu, mes te pugen els altres.
Per això deus rebre primer ràpid, i després va mes lent.

Prova de pujar la velocitat d'upload.

Adéu!

Re: Problema amb emule

Publicat: ds. juny 09, 2012 19:22
Autor: gosset.inofensiu
Gràcies petiso per la resposta. Ja he solucionat el problema, tenia un problema de ports, tot i tenir la ID alta, a Ubuntu he seguit el manual http://roig.sytes.net/joomla/component/ ... racio.html i ara em va molt millor. Això sí, he posat un tope a la velocitat de pujada, perquè si no no puc navegar mentre l'amule està encès! xD