Audio de Fringe: el so no funciona

Per resoldre dubtes de caire tècnic, relacionades o no amb el món del ripeig.

Moderadors: Petiso, Ayu

Respon

Autor del tema
Estult
Entrades: 2
Membre des de: dc. oct. 12, 2011 23:50
Status: Desconnectat

Audio de Fringe: el so no funciona

#1

Entrada Autor: Estult » dc. oct. 12, 2011 23:56

Hola companys!
He compartit tota la sèria de Fringe completa gràcies a Totsrucs.cat. El problema és que no se sent l'audio de cap capítol. Res de res.

Inicialment pensava que era un problema del programa de visualització (feia servir l'estàndard de Windows), per aquest motiu em vaig instal·lar el BSplayer que es recomana en aquest fòrum tècnic. Però el problema ha continuat persistint, no sento res en cap punt de cap capítol.

Creieu que em pot faltar algun códec d'audio? La imatge es veu perfecte! Ajuda si us plau! -he buscat intensament en tots els fòrums i no he trobat ningú amb aquesta incidència... mal senyal...-



Avatar de l’usuari

Petiso
Site Admin
Site Admin
Entrades: 15924
Membre des de: dv. oct. 06, 2006 13:13
Status: Desconnectat

Re: Audio de Fringe: el so no funciona

#2

Entrada Autor: Petiso » dc. oct. 12, 2011 23:59

Te deu faltar el AC3 ..... el pots baixar i instal·lar d'aquí:
http://ac3filter.net/

O provar amb el VLC .... que ho reprodueix tot directament.
http://www.videolan.org/vlc/

Adéu !

PD: Benvingut a aquesta la nostra comunitat !!
Imatge Imatge


Autor del tema
Estult
Entrades: 2
Membre des de: dc. oct. 12, 2011 23:50
Status: Desconnectat

Re: Audio de Fringe: el so no funciona

#3

Entrada Autor: Estult » dj. oct. 13, 2011 23:24

Ho he resolt ipso facto! Problema solucionat!

Moltes gràcies! Sou els millors!

Respon