[ed2k] N'hi ha que neixen estrellats T1 [7/7] DUAL

Sèries i programes de TV

Moderadors: naroatna, xordi, arakelov

Respon
Avatar de l’usuari

Autor del tema
xordi
Site Admin
Site Admin
Entrades: 4422
Membre des de: dv. oct. 06, 2006 14:32
Status: Desconnectat

[ed2k] N'hi ha que neixen estrellats T1 [7/7] DUAL

#1

Entrada Autor: xordi » dv. oct. 13, 2006 14:30

Imatge
"N'hi ha que neixen amb estrella i n'hi ha que neixen estrellats", diu la dita, i no erra pas. Frank Spencer pertany al segon grup i es deleix per passar al primer. Però no hi ha manera, afortunadament per al públic, perquè aquesta és la clau de l'humor d'aquesta extraordinària sèrie.
Frank Spencer és un home més aviat ingenu, que té la innocència d'un nen, però la voluntat d'un adult de penetrar en un món hostil que el rebutja per la seva incompetència, per la seva extrema inutilitat en les tasques que socialment es consideren útils. La seva vida professional és d'allò més inestable: arriba a treballar de vigilant, netejavidres, bomber, missatger, escura-xemeneies, venedor de fertilitzants, lampista, fuster, paleta, ventríloc, fotògraf, etc.
El doblatge de les sèries sempre corre el risc de diluir la força de l'original. Per això, era vital en aquest cas triar, especialment per a Frank Spencer, veus capaces de reproduir els personatges originals i, alhora, de donar una imatge convincent d'humor en català. Aquesta síntesi difícil ha estat possible gràcies a la interpretació de Joan Pera, que ha sabut compenetrar-se amb Frank Spencer i donar-ne una versió ben catalana.


Fitxa Tècnica:
Temporades: 3.
Capítols: 19 + 3 especials.
Anys: 1973-1978.
Audios: Català i Anglès.
Font video: DVD.
Font audio: Català TDT, Anglès DVD.
Codec video: Xvid 1.1
Codec audio: MP3 128 kbps (català i anglès).

Elinks:
1x01 L'entrevista de feina
Resum: En Frank es un recent casat que viu amb la seva sogra que està frustada amb ell perquè constantment trenca coses. El seu ultim intent d'ajuda li provoca la pèrdua d'una porta. La Betty li compra una maleta i en Frank va a una entrevista per fer de dependent en una ferreteria.

1x02 La casa d'en George
Resum: En Frank i la Betty s'han mudat a la casa del germà de la Betty, en George. En George es un dissenyador futurístic que ha convertit la seva casa en una casa domòtica. Mentre esperen una important visita d'en Mr Fletcher, el cap d'una important firma constructura, interessat a veure com funciona la casa la visita.

1x03 Estima el teu veí
Resum: Abans de ser despatxat, en Frank atén a un relacions publiques. Al seu primer vespre, en Frank s'ajunta amb uns estudiants a una cantina amb un dispensador de menjar automàtic. En Frank aconsegueix un plat de monjetes sense voler i la intenta tornar dins la màquina, causant el malfuncionament de la màquina i cobrir tothom de menjar.

1x04 Pren-te un moment, casat
Resum: En Frank i la Betty tenen una segona lluna de mel. En Frank es al lavabo de l'estació de tren d'on surten i perden el tren. Acaba corrent i l'agafa enganxant-se al final dl tren. Després d'arrivar al seu "hotel", en Frank provoca varies desastres i destrosses fins que aconsegueixen marxar com si res.

1x05 Visita a l'hospital
Resum: La Betty està malalta a l'hospital i en Frank intenta visitar-la. Para al fruiter per comprar una mica de fruita. Després d'una confusió amb els diners, en Frank aconsegueix les fruites. Tornant cap a casa, en Frank troba que la seva porta del darrera està bloquejada i ha d'escalar fins la finestra. Màgicament la porta s'obre i colpeja en Frank, finalment aconsegueix arribar a l'hospital i visitar la Betty.

1x06 El psiquiatra
Resum: En Frank ha tornat a perdre la seva feina com a bomber després de perdre'n una altra. Està deprimit i concençut que es un negat. Pero la Betty li suggereix que ell ha d'anar a un psiquiatra.

1x07 El canvi de feina
Resum: El centre on treballa en Frank té un nou amo. El Sr Bradshaw, el nou manager, es avisat que no es fàcil trobar-li una feina a en Frank. No es creu que això sigui possible.Respon