[ed2k] Cròniques de la veritat oculta - DVBrip català[11/13]

Sèries i programes de TV

Moderadors: naroatna, xordi, arakelov

Avatar de l’usuari

Autor del tema
Petiso
Site Admin
Site Admin
Entrades: 16299
Membre des de: dv. oct. 06, 2006 13:13
Status: Desconnectat

[ed2k] Cròniques de la veritat oculta - DVBrip català[11/13]

#1

Entrada Autor: Petiso » dj. abr. 16, 2009 16:48

Cròniques de la veritat oculta (1996-1997)
DVBrip català

Imatge
imdb
Aquesta sèrie, composta per 13 capítols de 30 minuts, basada en els contes de Pere Calders, pretén endinsar-se en aquestes regions llunyanes i desconegudes. 'Cròniques de la veritat oculta, 13 mirades ocultes', és una invitació a descobrir aquesta lògica caldersiana de la mà de 13 directors fonamentals de la cinematografia catalana: Pere Portabella, Josep Anton Salgot, Agustí Villaronga, Xavier Juncosa, Lluís Maria Güell, Domènech Font, Jordi Cadena, Gerard Gormezano, Carles Bempar, Joan Mallarach, Isabel Coixet, Jesús Garay i Antoni Chavarrias.
Una producció de TVC en col·laboració amb B/COM i amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya

Cròniques de la veritat oculta - L'ocult cal amagar-ho arran de terra
No podem ocultar que la nostra cultura ha generat dos tipus d'homes cinematogràfics: els que han realitzat els seus somnis, explorant els límits del mitjà a través d'una visió personal, i els que no ho han fet. Els primers han organitzat la seva escriptura visual en primera persona i han assumit una mena d'ocultament que els ha situat en un territori inhòspit i sorprenent, contribuint a singularitzar el nostre cinema. Les seves obres connecten amb la 'gran minoria' d'espectadors que no oculten el seu plaer en contemplar l'inigualable espectacle de les idees i els seus sismes.

13x30', basats en contes de Pere Calders.

Elinks: PRÒXIMAMENT

Cròniques de la veritat oculta -01- Pedagogia aplicada (DVBrip català per Petiso)(TotsRucs.cat).avi

Cròniques de la veritat oculta -02- Mirades profundes (DVBrip català per Petiso)(TotsRucs.cat).avi
Després d'un any a l'estranger, el senyor Arnau torna per trobar la seva dona, a qui no ha vist des que va marxar embarassada. Ella el convenç que ha estat fecundada per la profunda mirada d'un desconegut. El senyor Arnau busca el consol i l'aprovació d'un eminent doctor que trigarà temps a sortir de la seva sorpresa. Guió i direcció: Jesús Garay (1996) Direcció de fotografia: Fenando Cobo e.a.c. Música: Xaveir Capellas Producció executiva: Fèlix Riera i Arturo Duque Producció delegada TVC: M. Lluïsa Farré Intèrprets: Rosa Vila (Sra. Arnau), Sergi Mateu (Sr. Arnau), Pep Ferrer (doctor Giralt), Maria Lanau (Elisenda), Marissa Josa (Elena), Mercè Montalà (infermera), Bàrbara Granados (pianista)

Cròniques de la veritat oculta -03- El poder de la conversa (DVBrip català per Petiso)(TotsRucs.cat).avi
Dos joves es preparen per un duel. Per ells, l'honor de les seves respectives famílies està en joc i es veuen obligats a batre's per defendre-les. Personalment, manquen d'una raó, ni tan sols recorden la cara del seu contrincant. Una jove els serveix d'excusa. Mentrestant, les seves famílies, en lloc de fer el que cal per aturar el duel, volen la mort dels dos joves. El duel ha de canviar les seves vides. Per primer cop, es troben cara a cara amb el seu contrincant i, sorprenentment, descobreixen l'amistat.

Cròniques de la veritat oculta -04- Mort a data fixa (DVBrip català per Petiso)(TotsRucs.cat).avi
El Gilbert voldria passar el que li resta de vida fent el mal, ja que no té prous diners per fer el bé. Es casa amb la seva veïna, que no suporta, per deixar-la viuda. Però, des del principi, tots els seus plans semblen fer fallida. Els símptomes de la seva malaltia no apareixen, la Rosa se'n va amb l'amo d'un bar i tots els éssers que l'envolten van desapareixent. El Gilbert acaba sol i trist, a l'espera d'un final que no arriba mai.

Cròniques de la veritat oculta -05- De teves a meves (DVBrip català per Petiso)(TotsRucs.cat).avi
Intèrprets: Mingo Ràfols (Pere), Jordi Sànchez (Pau), Marc Parrot (Taxista), Agnès Bonet (Antònia), Giuseppe Sandri (Cuiner), Cristina Fontcuberta (Locutora), Josep M. Muntaner (Embargador), David Gil (Taxista 2)

Cròniques de la veritat oculta -06- Nit de pau i bones festes (DVBrip català per Petiso)(TotsRucs.cat).avi
Dos mesos abans de les festes nadalenques, el pessebrista rep la visita d'un funcionari de l'ajuntament, ple de tràmits i reglaments amb la intenció de supervisar la construcció del pessebre. Amb la seva actitud inquisidora, el funcionari interromp el tranquil món del pessebrista. Tot sembla correcte, però, abans de marxar, el funcionari descobreix que el pessebrista no ha notificat a les autoritats la construcció d'una maqueta, fet que està prohibit i penat. Decideix denunciar-lo, però el pessebrista impedirà el seu propòsit. Guió i direcció: Xavier Juncosa Direcció de fotografia: Gerardo Gormezano a.e.c Producció executiva: Fèlix Riera i Arturo Duque Producció delegada TVC: M. Lluïsa Farré Intèrprets: Josep M. Pou (funcionari), Joan Dalmau (pessebrista), Juli Gil (funcionari 2), Lluís Ferré (noi)

Cròniques de la veritat oculta -07- Un crim
Els promesos intenten passar-ho bé al dinar que la tieta -com sempre- s'encarrega d'espatllar quan dos delinqüents que fugen de la policia irrompen a la casa. Al cap d'una estona, la situació ja està controlada, però, un altre cop, la tieta procurarà imposar la seva voluntat. El promès, fart que la tieta li amargui el seu infinit prometatge, posarà fi a la situació. Direcció: Joan Mallarach (1996) Guió: Pep Bosch Música: Eduardo Arbide Direcció fotografia: David Omedes Producció executiva: Fèlix Riera i Arturo Duque Producció delegada TVC: M. Lluïsa Farré Intèrprets: Pep Molina (Blai), Montse Guallar (Fina), Teresa Lozano (Lluïsa), Miquel Garcia (Tom), Lluís Ferré (Jerry), Beatriz Guevara (Lula)

Cròniques de la veritat oculta -08- Assaig general (DVBrip català per Petiso)(TotsRucs.cat).avi
S'anuncia la fi del món. Tots s'afanyen a fer realitat el seus desitjos inconfessables. L'Amadeu, a punt de casar-se, somia a posseir la seva futura esposa, l'Elisenda, abans que tot s'acabi. L'únic que necessita és el consentiment del seu futur sogre, que accepta abstret. Tot sembla correcte fins que es troba amb la seva pròpia nòvia, que li confessa que ja té plans i que ara és un altre el que la tindrà. La notícia de la fi del món és falsa, però ja res no serà igual. L'Amadeu haurà d'aprendre a viure amb la crua realitat. Guió i direcció: Domènec Font (1996) Música: Eduardo Arbide Direcció fotografia: Josep M. Civit a.e.c. Producció executiva: Fèlix Riera i Arturo Duque Producció delegada TVC: M. Lluïsa Farré Intèrprets: Pep Anton Muñoz (Amadeu), Anna Azcona (Elisenda), Jaume Mallofré (encarregat), Francesc Jarque (pare Elisenda), Jordi Corominas (borratxo), Eduard Soler (cec), M. José Morales (dependenta 1), Mariona Bosc (dependenta 2), Hernando Enero (cambrer) Amb la col·laboració especial de Carles Francino i l'equip tècnic del Telenotícies Vespre

Cròniques de la veritat oculta -09- La clau de ferro (DVBrip català per Petiso)(TotsRucs.cat).avi

Cròniques de la veritat oculta -10- El sistema robert hein (DVBrip català per Petiso)(TotsRucs.cat).avi
Pel Sergi la felicitat es troba en els diners i fa tot el possible per aconseguir-los. Aquesta recerca només li proporciona ansietat i estrés. La seva amistat amb l'Ordal, un artista depressiu amb el qual comparteix els diners i la casa, ens indica que pel Sergi existeix alguna cosa més que el fet material, encara que ell no ho reconegui. L'aparició d'un misteriós llibre, el mètode per fer-se ric, ajudarà aquests dos amics a acceptar les seves veritables personalitats, a valorar l'essencial i descobrir la felicitat. Direcció: J. A. Salgot Guió: J. A. Salgot, Rosa Serra, Sívia Cortés Xarrie, Cristina Mora Cobos Direcció fotografia: J. M. Civit a.e.c Producció executiva: Fèlix Riera i Arturo Duque Producció delegada TVC: M. Lluïsa Farré Intèrprets: Eva Pont (Sílvia), Susana Koska (Laura), Teresa Güell (noia estranya), Josep Salgot (llibreter), Paca Barberà (petitona), Xaveir Ribas (amic Sergi 1), Eva M. Lluis de Suarez (amica Sergi 1), Txema Lasaga (amic Sergi 2), Ana Albiach (senyora gran), Rosa M. Araujo (noia bikini)

Cròniques de la veritat oculta -11- Tot s'aprofita (DVBrip català per Petiso)(TotsRucs.cat).avi

Cròniques de la veritat oculta -12- Reportatge de monument de sonilles (DVBrip català per Petiso)(TotsRucs.cat).avi

Cròniques de la veritat oculta -13- Pròleg


Imatge Imatge

Avatar de l’usuari

Autor del tema
Petiso
Site Admin
Site Admin
Entrades: 16299
Membre des de: dv. oct. 06, 2006 13:13
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] Cròniques de la veritat oculta - DVBrip català [2/13]

#2

Entrada Autor: Petiso » dv. abr. 17, 2009 11:31

Afegits els dos primers, el 5 i el 6 !

Adéu!
Imatge Imatge

Avatar de l’usuari

Autor del tema
Petiso
Site Admin
Site Admin
Entrades: 16299
Membre des de: dv. oct. 06, 2006 13:13
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] Cròniques de la veritat oculta - DVBrip català [1/13]

#3

Entrada Autor: Petiso » dv. abr. 17, 2009 14:31

He eliminat temporalment el elink del 6, que potser en faig una V2.

Adéu !
Imatge Imatge

Avatar de l’usuari

Autor del tema
Petiso
Site Admin
Site Admin
Entrades: 16299
Membre des de: dv. oct. 06, 2006 13:13
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] Cròniques de la veritat oculta - DVBrip català [2/13]

#4

Entrada Autor: Petiso » dl. abr. 20, 2009 13:03

Afegit el 08 !

Adéu !
Imatge Imatge

Avatar de l’usuari

Autor del tema
Petiso
Site Admin
Site Admin
Entrades: 16299
Membre des de: dv. oct. 06, 2006 13:13
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] Cròniques de la veritat oculta - DVBrip català [4/13]

#5

Entrada Autor: Petiso » dt. juny 02, 2009 10:19

Afegit 9 i 10 !

Adéu !
Imatge Imatge

Avatar de l’usuari

lauriqui
Entrades: 909
Membre des de: ds. abr. 28, 2007 11:36
Ubicació: Maresme
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] Cròniques de la veritat oculta - DVBrip català [4/13]

#6

Entrada Autor: lauriqui » dv. juny 05, 2009 20:05

Avall que va, merci!!!
Imatge

Avatar de l’usuari

Autor del tema
Petiso
Site Admin
Site Admin
Entrades: 16299
Membre des de: dv. oct. 06, 2006 13:13
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] Cròniques de la veritat oculta - DVBrip català [6/13]

#7

Entrada Autor: Petiso » dt. jul. 14, 2009 17:05

Seguim !!! Afegit el 2on i el 4rt !
Imatge Imatge

Avatar de l’usuari

Autor del tema
Petiso
Site Admin
Site Admin
Entrades: 16299
Membre des de: dv. oct. 06, 2006 13:13
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] Cròniques de la veritat oculta - DVBrip català [7/13]

#8

Entrada Autor: Petiso » dv. ago. 21, 2009 17:11

Afegit el 1 !!!!
Imatge Imatge

Avatar de l’usuari

Autor del tema
Petiso
Site Admin
Site Admin
Entrades: 16299
Membre des de: dv. oct. 06, 2006 13:13
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] Cròniques de la veritat oculta - DVBrip català[10/13]

#9

Entrada Autor: Petiso » dc. set. 02, 2009 19:33

Afegit el 3, 11 i 12 !

I unes quantes sinopsis !
Imatge Imatge

Avatar de l’usuari

Cavall Fort
Entrades: 45
Membre des de: dv. ago. 28, 2009 14:28
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] Cròniques de la veritat oculta - DVBrip català[10/13]

#10

Entrada Autor: Cavall Fort » dl. set. 07, 2009 18:57

Hola,
A partir del 11/09/09 sembla que faran, no diàriament, capítols saltejats d'aquesta sèrie.
Si no m'he fixat malament falten alguns capítols.
Us poso la programació que he hi ha a la pàgina de TV3, no diu el títol del capítol que faràn.

11/09/09 a 21:30 C 300 Cròniques de la veritat oculta
15/09/09 a 05:05 C 300 Cròniques de la veritat oculta
18/09/09 a 05:00 C 300 Cròniques de la veritat oculta

No savia on avisar... si no és el lloc correcte, el podeu moure.

Avatar de l’usuari

Autor del tema
Petiso
Site Admin
Site Admin
Entrades: 16299
Membre des de: dv. oct. 06, 2006 13:13
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] Cròniques de la veritat oculta - DVBrip català[11/13]

#11

Entrada Autor: Petiso » dl. set. 21, 2009 12:49

Afegit el 06 !

Adéu !
Imatge Imatge

Avatar de l’usuari

<9)]]]]}}><(
Entrades: 78
Membre des de: dv. maig 11, 2007 14:57
Ubicació: A la frontera entre St Martí i Poble Nou
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] Cròniques de la veritat oculta - DVBrip català[11/13]

#12

Entrada Autor: <9)]]]]}}><( » dt. oct. 06, 2009 18:58

El capitol 4 em surt malament.
M'he fixat que té una extesió diferent: .md5 en lloc d' .avi
"De cada deu persones que veuen televisió,... cinc...
són la meitat." Pierre Pérez Pitzner, La corchea y el orticón, interacción y propuesta

Avatar de l’usuari

Autor del tema
Petiso
Site Admin
Site Admin
Entrades: 16299
Membre des de: dv. oct. 06, 2006 13:13
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] Cròniques de la veritat oculta - DVBrip català[11/13]

#13

Entrada Autor: Petiso » dc. oct. 07, 2009 23:28

Gràcies peix !! Arreglat :-)

Adéu !

PD: I ningú se n'havia donat compte fins ara ???? grrrrrrr :-p
Imatge Imatge

Avatar de l’usuari

<9)]]]]}}><(
Entrades: 78
Membre des de: dv. maig 11, 2007 14:57
Ubicació: A la frontera entre St Martí i Poble Nou
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] Cròniques de la veritat oculta - DVBrip català[11/13]

#14

Entrada Autor: <9)]]]]}}><( » dj. oct. 08, 2009 14:56

Petiso ha escrit:PD: I ningú se n'havia donat compte fins ara ???? grrrrrrr :-p
Potser és per què la veritat està oculta
"De cada deu persones que veuen televisió,... cinc...
són la meitat." Pierre Pérez Pitzner, La corchea y el orticón, interacción y propuesta


Zeizer
Entrades: 1
Membre des de: dt. feb. 16, 2016 18:48
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] Cròniques de la veritat oculta - DVBrip català[11/13]

#15

Entrada Autor: Zeizer » dt. feb. 16, 2016 19:03

Hola, soc nou al fòrum. M'he instalat emule només per aconseguir veure aquesta sèrie doncs soc bastant fan de Pere Calders. Els episodis 4, 6,10, 11 i 12 no es poden descarregar. Només m'els deixa descarregar si primer em descarrego un arxiu previ de Petiso, es adir, si em descarrego el capitol 1, quan arriba al 100%, comença a descarregar el 6. Si un dels dos desconectem, no podré tornar a descarregar el 6 a no ser que torni a descarregar el 100% del capitol 1 de nou. Sabeu que pot passar amb aquests episodis i com els podria aconseguir? M'agradaria molt poder-los veure.

Salutacions

Respon