(DVBrip català-anglès x lopere) (TotsRucs.cat)

A Indonesia, veurem com es fermenten les mongetes de soja per a esdevenir “tempe” un ingredient gruixut, florit, de molts plats interessants, aperitius i fins i tot pastissos. A Taiwan, aprendrem com les mongetes de soja primer es fan “tofu” i després són marinades en sal per què es tornin “tofu pudent” una exquisitat, coneguda no tan sols pel seu gust sinó per la seva flaire. I a les Filipines, veurem com es processen les mongetes de soja i es solidifiquen en “taho” Una cuallada dolça i suau que s’ha convertit en l’esmorzar especial preferit.
La seva admirable versatilitat, ha permès a la soja alimentar moltes persones i treure’n d’altres de la fam. Coneixerem tres venedors de “taho” a Manila, els seguirem pels carrers, i escoltarem com aquesta humil llegum ha sustentat les seves vides. Amb les seves històries, descobrirem com ha sigut que la soja ha estat tant bona.
Dades tècniques
Durada: 50 min.
Mida: 586 MB
Vídeo: DVBrip, 704x396, XviD, 1374 kbps, Qf: 0,197 – 45% Test compressibilitat,
Audio 1: DVBrip, mp3, 128 kbps, 44,1 kHz, Cbr, Estèreo, (català)
Audio 2: DVBrip, mp3, 128 kbps, 44,1 kHz, Cbr, Estèreo, (VO anglès)
Història de la soja (DVBrip català-anglès x lopere) (TotsRucs.cat)