No es veu cap imatge que he posat a la web

Per resoldre dubtes de caire tècnic, relacionades o no amb el món del ripeig.

Moderadors: Petiso, Ayu

Respon
Avatar de l’usuari

Autor del tema
lopere
Entrades: 3184
Membre des de: ds. ago. 14, 2010 14:38
Ubicació: Vallès Occidental
Status: Desconnectat

No es veu cap imatge que he posat a la web

#1

Entrada Autor: lopere » dl. oct. 23, 2017 21:26

De cop i volta, fa uns dies que no es veu cap de les imatges associades als meus documentals i altres coses publicades a la web de TR !!!! (Més de 700) :twisted:
Podeu esbrinar que passa?

Moltes gràcies



Avatar de l’usuari

r5004
Entrades: 12326
Membre des de: dc. nov. 01, 2006 8:08
Status: Desconnectat

Re: No es veu cap imatge que he posat a la web

#2

Entrada Autor: r5004 » dt. oct. 24, 2017 10:54

Les teves imatges apunten a http://www.imagizer.error/ i en aquesta adreça "no hi ha ningú". Potser el servei web que utilitzaves per guardar les imatges ha tancat, ara és de pagament, etc.
A mi fa temps em va passar una cosa semblant amb imageshack.

Per exemple, la imatge de "Cosins germans" és veu perquè està a postimg.org.
“Un home, i un poble, només pot pensar en la seva llengua, i si per dissort un dia arriba a pensar en la del veí, ja no és ell, sinó un altre, i de vegades ni això, car en el procés ho ha perdut tot."


Ferriol
Entrades: 909
Membre des de: dv. feb. 09, 2007 13:18
Status: Desconnectat

Re: No es veu cap imatge que he posat a la web

#3

Entrada Autor: Ferriol » dt. oct. 24, 2017 11:40

Hola companys,
Crec que ha de ser un error de la web perquè a canviat ERROR per ERROR
http://imagizer.ERROR/v2/640x480q90/922/evixqu.jpg
http://imagizer.ERROR/v2/640x4 ... evixqu.jpg si poses aquest link al navegador es veu la imatge.

OSTRES!!! canvia i m a g e s h a c k . c o m automaticament per ERROR (ho poso amb espais perque si no m'ho canvia per ERROR) :shock:
Salut i sort
Imatge

Avatar de l’usuari

r5004
Entrades: 12326
Membre des de: dc. nov. 01, 2006 8:08
Status: Desconnectat

Re: No es veu cap imatge que he posat a la web

#4

Entrada Autor: r5004 » dc. oct. 25, 2017 9:42

Ferriol ha escrit:
dt. oct. 24, 2017 11:40
OSTRES!!! canvia i m a g e s h a c k . c o m automaticament per ERROR (ho poso amb espais perque si no m'ho canvia per ERROR) :shock:
Doncs sí, a mi també em passa. :-O :shock:
“Un home, i un poble, només pot pensar en la seva llengua, i si per dissort un dia arriba a pensar en la del veí, ja no és ell, sinó un altre, i de vegades ni això, car en el procés ho ha perdut tot."

Avatar de l’usuari

Autor del tema
lopere
Entrades: 3184
Membre des de: ds. ago. 14, 2010 14:38
Ubicació: Vallès Occidental
Status: Desconnectat

Re: No es veu cap imatge que he posat a la web

#5

Entrada Autor: lopere » dt. oct. 31, 2017 18:55

Hi ha algun dels Grans Gurus de TotsRucs que pugui donar un cop de mà?

Gràcies

Avatar de l’usuari

naroatna
Entrades: 19191
Membre des de: ds. des. 30, 2006 23:43
Ubicació: Figueres - Alt Empordà
Status: Desconnectat

Re: No es veu cap imatge que he posat a la web

#6

Entrada Autor: naroatna » dj. nov. 02, 2017 0:08

En sense res de gurú, però la veritat que ho veig força cru. Sap greu, però en fi, en tot cas jo no m'hi amoïnaria gaire, repujaria les que em continuessin fent menester, com ara la de "Cronos" i la resta... alabat sigui déu. :wink:

Fins aviat!
Imatge

Moltes gràcies!

Avatar de l’usuari

Autor del tema
lopere
Entrades: 3184
Membre des de: ds. ago. 14, 2010 14:38
Ubicació: Vallès Occidental
Status: Desconnectat

Re: No es veu cap imatge que he posat a la web

#7

Entrada Autor: lopere » dj. nov. 02, 2017 10:49

Gràcies naro pel consell, pujaré alguna imatge que m'interessi però no la posaré a Imageshack. Sempre porten problemes i segur que deuen voler cobrar més. El que més greu em sap és haver perdut 793 imatges :twisted: :twisted:

Per altra banda els he escrit 3 vegades, en el meu anglès d'Oxford i Cambridge, explicant-los el problema i no m'han contestat.

M'inclino a pensar que el problema també pot ser de la web de TR. Però els nostres Administradors guarden silenci... :roll: . Deuen ser a Brusel·les a veure l'infant com pixa. :lol:

Una abraçada de jubilat :wink:


Ferriol
Entrades: 909
Membre des de: dv. feb. 09, 2007 13:18
Status: Desconnectat

Re: No es veu cap imatge que he posat a la web

#8

Entrada Autor: Ferriol » dj. nov. 02, 2017 15:36

No, no les has perdut, estant a Imageshack. Si poses l'adreça al navegador et surt la imatge.
No sé si tens alguna opció en el teu compte de baixar-te totes les imatges...
Salut i sort
Imatge

Avatar de l’usuari

Autor del tema
lopere
Entrades: 3184
Membre des de: ds. ago. 14, 2010 14:38
Ubicació: Vallès Occidental
Status: Desconnectat

Re: No es veu cap imatge que he posat a la web

#9

Entrada Autor: lopere » dj. nov. 02, 2017 22:08

Gràcies Ferriol, tu també ets una bona persona :D

El cas és que en un dels meus discos durs en tinc moltes d'aquestes imatges, en format .jpg o en algun altre. El que hauria de fer és posar-les a un altre lloc mes fiable, que no sigui Imageshack :twisted:, per exemple Postimage.org, cosa que és molta feina. I és clar, després anar passant els links als llocs adients a Tots Rucs un per un. Em sembla que, tal com aconsella la naro, aniré fent les més importants, i les altres continuaran guardades, i a fer punyetes!! :x :evil: :mrgreen: :-O :shock: :?

De tota manera, gràcies per ajudar-me :D


Ferriol
Entrades: 909
Membre des de: dv. feb. 09, 2007 13:18
Status: Desconnectat

Re: No es veu cap imatge que he posat a la web

#10

Entrada Autor: Ferriol » dj. nov. 09, 2017 11:50

De rés,
Els que ja tenim una edad... :lol: :wink:
Salut i sort
Imatge

Respon